gabriellaolivia A girl can never have too many lippies in her bag 5h

» LOG IN to write comment.

gabriellaolivia Don't wish for it. Work for it. #hyperfeel 7h

» LOG IN to write comment.

Normal Gabriella Olivia
gabriellaolivia i have chosen to be happy and i'll try not to overthink everything because it is good for my health. 2d

» LOG IN to write comment.

gabriellaolivia car situation 3d

» LOG IN to write comment.

gabriellaolivia Yang pengen jalan jalan ke Jepang, ada kesempatan besar buat kalian untuk jalan jalan ke Jepang lho! Yuk ikutan blog competition yang diadain @bblog_id !
Untuk info lebih lengkapnya bisa dilihat di https://www.facebook.com/BBLOGID
@bblog_id #bblogcompetition #bblogid
4d

» LOG IN to write comment.

gabriellaolivia today's #ootd eyelashes top from @mabibilistudios • current favorite IG Shop, lots of cute and rare stuff! Do check 'em out! 🌚 1w

» LOG IN to write comment.

gabriellaolivia please excuse my scar that looks like dripping chocolate milk 1w
  •   blacubags Cantik ka :) oia cek ig kita ya Tas kanvas bisa custom. Start from 45k 1w
  •   shoppaholica For sale!
    Ticket Java Jazz Festival, March 2015
    @300rb
    Normal price in web : 440rb after tax 1w
  •   venda_sintya Cocok gitu kak potongannya, lebih fresh @gabriellaolivia itu warnanya coklat gelap ya kak? 1w
  •   gabriellaolivia terima kasih ️ iya coklat gelap banget hehe @venda_sintya 1w
  •   venda_sintya Pengen deh kak warna kaya gitu tapi gak jadi gara" pernah aku bleaching, warnanya tetep nyala boleh tau gak kak pakek cat warna nya merk apa @gabriellaolivia 1w
  •   gabriellaolivia harus pake yg bener bener gelappp, ini juga bakal luntur sih kayaknya @venda_sintya 1w
  •   venda_sintya Iya sih kak pasti luntur, perawatan ekstra juga kalo diwarnain @gabriellaolivia 1w
  •   wobuciko Hi, please do check out our account for customisable high quality wooden products 4d

» LOG IN to write comment.

gabriellaolivia yes, it is short and dark 🌚 1w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

gabriellaolivia this pic is going to mess up my theme but i don't care 🌚
#essentials

add me on #snapchat • gabrielolivia
2w

» LOG IN to write comment.

gabriellaolivia girls 2w

» LOG IN to write comment.

gabriellaolivia That feeling when you don't even know what the fuck you're feeling.
________________________________
Popular Tee from @officialpoptee
________________________________
Tennis Skirt from @lunarcult
________________________________
2w

» LOG IN to write comment.

Normal Gabriella Olivia
gabriellaolivia unpacking my accessories be like 2w

» LOG IN to write comment.

Normal Gabriella Olivia
gabriellaolivia It's a love hate relationship with this city. 2w

» LOG IN to write comment.

gabriellaolivia the sooner you realize that it's never gonna go back to the way it was, the sooner you can move on. // @ohmeiying 2w

» LOG IN to write comment.

gabriellaolivia chocolates and flowers die and get eaten, but jewelry is forever. 2w

» LOG IN to write comment.

gabriellaolivia Suka nulis atau punya blog tapi bosen sama content yang gitu gitu aja? Daripada bingung mau nulis apa, yuk ikutan Blog Competion @bblog_id ! HADIAH utamanya TRIP KE JEPANG lho!
untuk INFO lengkap bisa dilihat di https://www.facebook.com/BBLOGID #bblogcompetition #bblogid
2w

» LOG IN to write comment.

gabriellaolivia No you can't • creds to @deahamdan 3w

» LOG IN to write comment.

Normal Gabriella Olivia

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.