26min fynnjamal
Normal فصبر جميل
fynnjamal fitri

for eidul fitr 2015
material: high quality flowy chiffon
available colour: black, white
size: freesize

more details coming in the near future. follow @fynnjamalrtw to be updated.
stocks are limited.

@fynnjamalrtw
#FJRTWFitri
#FJRTWTheFynnJamal
#RayaCollection
26min

» LOG IN to write comment.

13h fynnjamal
Normal فصبر جميل
fynnjamal .
@ruccimodisch
@ruccimodisch
@ruccimodisch

nah pesanan penaja:

Last Call!
Calling For Vendor!
Kemasukkan Mei-Ramadhan Project

SERENDAH RM100/month

Information
[Nama Butik] - @ruccimodisch
[Lokasi] - Alam Avenue 2 Shah Alam, berhadapan Puspakom dan Jpj padang jawa, sederet dan berhampiran Restoran Mee Tarik, RHB bank, Wafa Closet, Butik Uyyun, dan Butik SBU

Jika anda berniaga,

Makanan Kering --cookies, biskut raya, kekacang, kerepek, atau apa2 yg kering

Shawl --own production bukan ambil dengan orang lain

Jubah Lelaki

Aksessori dan gadget Telefon

Dan ataupun Apa sahaja item yang unik dan sesuai untuk jualan sempena hari raya

Untuk sebarang maklumat lanjut mengenai term n condition , hubungi kami di 019-2303289 --whatsapps shj / office hour

Hantarkan Maklumat barangan yang ingin di jual beserta nama IG shop.

@ruccimodisch @ruccimodisch @ruccimodisch
13h

» LOG IN to write comment.

13h fynnjamal
Normal فصبر جميل
fynnjamal senarai agen @fynnjamalRTW

lihat list kawasan di bawah. kawasan anda takde? rasa hendak jadi mem kawasan? boleh! boleh! boleh!

boleh je lagi kalau nak jadi part of us.

email sahaja ke customer@pasolambak.com ok?
atau whatsapp sahaja
+60173755135

HEADQUARTERS

cyberjaya
@fynnjamalRTW

waze: fynnjamalRTW HQ
google maps: fynnjamalRTW
pinterest: fynnjamalRTW
facebook: pasolambak

1) SELANGOR

bandar seri putra
@infinicouture

shah alam
@sincerelybyushawls

bangi
@sincerelybyushawls

2) KUALA LUMPUR

damansara
@vendville

wangsa maju
@cloverush

3) JOHOR

skudai (taman teratai)
@aimyracloset

johor bahru (nong chik)
@sincerelybyushawls

4) MELAKA

cheng
@pondokmerahjambu

5) NEGERI SEMBILAN

seremban 3
@mayzcafegallery

senawang
@theannewardrobe

6) SARAWAK

samarahan
@afnan.srwk

sibu
@qaseharyaanaonlineboutique

7) SABAH

kota kinabalu
@susycollections

8) KEDAH

sg petani
@sahabatonlineshop

9) KELANTAN

kota bharu
@thedindaboutique

10) TERENGGANU

kerteh
@vanilla.kerteh
13h

» LOG IN to write comment.

15h fynnjamal
Video فصبر جميل
fynnjamal #DapurFJ #FJLemonCheesecake

ni basic paling basic la cheesecake. bahan tak cukup. alatan tak ada. tapi nak buat jugak. xpe. nanti bagi exact sukatan. resepi ni untuk yang jenis naluri macam aku.

hahaha.
benda senang je. yang penting kena dengan tekak.

biskut-- pecah2kan. kalau xde food processor-- masuk dalam plastik-- pukul sampai hancur.

cairkan butter. agak2 boleh mesrakan serbuk biskut tadi. pastu tambah air sikit. gaul rata. letak atas loyang yang dah disapu butter. bakar pada suhu 350F sampai nampak crusty.

keluarkan. kasi sejuk. itu akan jadi base cheesecake kita.

cream cheese (aku pakai philadelphia) campurkan dengan sour cream (biasanya aku pakai mascarpone). sama banyak. tapi sebab hari ni aku xde-- aku pakai cream cheese je. sukatan? bajet la ikut loyang. agak2 supaya dapat separuh ketinggian loyang. ok?

nisbah dia-- untuk setiap 4 cawan cheese / cream tadi-- letak 1 cawan gula. awak ada tastebud-- rasa je. bukan masuk spital pun. haaaa.

vanilla esen sikit. telur dalam 3 bijik. perah lemon. skang ni rasa. nak lebih kat mana. kurang kat mana. ok? benda basic je.

aku x pakai mixer pun. semua buruh kasar. mmg kalau boleh jgn overbeat. xbest.

pastu curah atas base yang dah mula sejuk tu. bakar dengan kaedah waterbath: yakni letak springform tu atas loyang yang diisi air. ia akan menjadikan cheesecake korang macam tekstur aiskrim. perghh. smooth je. springform tu bungkus dgn aluminum foil tau. takut tembus masuk dalam springform.

bakar pada 350F gak. selama sejam. api sekata. pastu tambah dalam 5 minit api atas.

bila dia dah siap-- kau goyangkan sikit2-- dia punya getar dia macam manja2 je. chillkan kejap. masuk terus dalam peti sejuk selama sekurang2nya 4 ke 5 jam. terbaik adalah 8 jam.

makanlah dgn begitu sahaja atau letak blueberry jam. atau strawberry natau cranberry sauce. atau chocolate. apa2 sahaja.

selamat.
15h

» LOG IN to write comment.

16h fynnjamal
Normal فصبر جميل
fynnjamal .
@inhannashop
@inhannashop
@inhannashop

nah pesanan penaja:
Assalamualaikum!
New & Best Selling at @inhannashop @inhannashop @inhannashop!

#MaryamKebayaRiauPahang!
Kebaya yang juga boleh dipakai sebagai Long Cardigan wahhhh

Pasangkan dengan #chetasongket atau #pareosongket atau mana-mana kain a-cut #inhanna untuk nampak klasik dan anggun. Order sekarang sebelum kehabisan!!!
16h

» LOG IN to write comment.

fynnjamal the look on your face when people BS you macam air hujan. meleleh2.

and you try hard to make the "ye aku percaya" look.
16h
  •   roohinajiha Produk Shaklee here. Dijamin harga diberi adalah istimewa 13h
  •   afiqahshamin sye ske tengok juna bila sye ade mslah..bila sye tngok die rse lega je.wlaupun dkt dunia maya je n sye tk prnah jumpa dpn sye dpt rse die adalah anak yng baik bgi fynnjamal..kasih syng seorng ibu.... 13h
  •   insentapgeram Seperti inilah muka saya bila baru bangun tido...termenung dengan mata besar... 13h
  •   nesyayussof Hahahaha juna juna 11h
  •   nusyill_izlyana " Weh Juna , mase aku lalu belakang sekolah tu . Bahu ni terase terase orang sentuh . Pastukan , aku nampak patung xde kepale Juna . Woooo takut ar " And juna was like " Oh yekeeeeeeeeeeeeee ? Seram " . Dapat hati " hampeh " . Hahahahaaha . Dialog dari ekspresi wajah seorang Juna . 10h
  •   syu_ramli Mcm nuh sikit @aliaaabdullah7 8h
  •   peninggibadan_tiens_scha Haha comel je juna 4h
  •   aliaaabdullah7 Haha muka2 innocent tu kan. @syu_ramli 2h

» LOG IN to write comment.

17h fynnjamal
Aden فصبر جميل
fynnjamal ni adik junior aku jual. aku beli dua jar. sebab support la kan.

pastu aku try.
sampai la ni tak berhenti makan.
apa ni?!! aargh!

enot! sihir apakah ini?

siap hirup kuah ni woi. masam. pedas. rangup. pergh. takde chemical. so takde rasa acidic ke apa.
siapa pernah rasa jeruk @behindthemidoriwall ni sila mengaku--
korang hirup ke tak air dia?!! ke aku sorang je yang pelik ni. hahaah.
17h

» LOG IN to write comment.

20h fynnjamal
Normal فصبر جميل
fynnjamal .
@ephyra2u
@ephyra2u
@ephyra2u

nah pesanan penaja:

Tengok tu - dengan #ephyra je kulit dia semakin pulih dari jerawat!
Raya dah nak dekat ni - kalau nk kulit lebih bersih + cantik ~> cecepat order #Ephyra!
Makin jelita + makin berseri + makin glowing!
Tiada lg kulit berminyak + comot dgn jerawat!

Biar #ephyra tolong anda

#EPHYRA - PILIHAN NO. 1 PENGGUNA DENGAN RIBUAN TESTIMONI BERJAYA!

KECANTIKAN
► 70-80% pencerahan ketara dlm masa 1-2 minggu
► Tona kulit lebih sekata
► Memulihkan kulit yg rosak, jerawat & bermasalah
► Menghilangkan parut serta bintik hitam ► Memudarkan dan menghilangkan jeragat
► Mengecilkan pori-pori yang terbuka
► Kulit lebih cantik dan anjal
► Menutup liang roma
► Mengecut serta menghilangkan parut jerawat
► Kulit menjadi lebih lembab
► Merawat kulit kering dan berminyak
► Anti penuaan
► Kulit lebih bermaya dan sihat
► Menguat serta manghaluskan rambut dan kuku

KESIHATAN
► Membantu merawat resdung
► Menguatkan sendi-sendi tulang
► Menghilangkan lenguh-lenguh badan
► Memulihkan rekahan tumit kaki
► Memulihkan sakit-sakit urat
► Merawat luka selepas pembedahan atau bersalin
► Membantu mendapatkan zuriat
► Tingkatkan pengeluaran susu ibu
► Mengatasi masalah sengugut dan period yang tidak teratur
► Mengatasi masalah keputihan
► Memberi tenaga optimum sepanjang hari
► Mengurangkan kolestrol
► Membuang toksin dalam badan
► Menurunkan berat badan
► Mengempiskan perut buncit
► Tidur yg berkualiti
► Sesuai utk lelaki dan wanita

PM kami segera Untuk ORDER ~> @ whatsapp 019 3999 238 / 019 3800 779 utk respons cepat! RAMAI DAH MINUM #EPHYRA, ANDA BILA LAGI?

FOLLOW : @ephyra2u
20h

» LOG IN to write comment.

fynnjamal "tergamak kau tak pandang aku masa group presentation kemahiran hidup tadi, maryam maisara" 20h

» LOG IN to write comment.

22h fynnjamal
Video فصبر جميل
fynnjamal tak pasti dia seronok jumpa mummy lepas school atau dia sedang melarikan diri dari hantu raya. 22h
  •   meisqistina As a teen i hope one day my mum will sambut kepulanganku with that happy voicr 18h
  •   fynnjamal @meisqistina allah... 17h
  •   nurinizz Comelnya juna! 17h
  •   insentapgeram Dia lari tu mcm takot sesuatu je...hantu raya kata mummy... 16h
  •   azziaqila @roziah.hasim ibu, esok saya balik sy lari camni gi kat kete dr larkin ok hehehe 16h
  •   nusyill_izlyana Juna si lolipop warna warni yang manis dan comel . 15h
  •   rynnabdullah @fynnjamal akakkk! MHI tnjk psl autisme student! Terharu tgk.. Insyallah one day juna boleh jdi mcm slh sorg student tu.. bleh hafal alquran.. 1h
  •   heartsnroses_ 55min

» LOG IN to write comment.

fynnjamal .
@mustika_adiwarna
@mustika_adiwarna
@mustika_adiwarna

nah pesanan penaja:

Assalamualaikum.
Simple but Smart.

For detail follow ig :
@mustika_adiwarna
@mustika_adiwarna
@mustika_adiwarna

Rugi x follow, jarang-jarang ada ig jual baju lelaki.
Kita tengok2 dulu jom.. mcm2 design ada.
1d

» LOG IN to write comment.

fynnjamal muka semalam-clash-dengan-mambang-hari-ni-kena-tengok-gak-kat-kelas. pastu nak jadi cerita-- satu group untuk kelas kemahiran hidup.

aduiii.
the show must go on.
1d

» LOG IN to write comment.

fynnjamal we won.

although an award is a cool way to boost your passion--
do know each of youse had won me from day one;
and i need no trophy to manifest my pride towards you lots.

dan rasanya the chemistry we had were so genuine--
we didnt even bother to convince the audience.
WE believed every pieces of it;
the friendship.
the love.
the bond.

sayang semua.
dan tahniah, my dream team.
moga ada lagi kesempatan.

selalu rindu.
asrama-ra all stars.
selalu.

congratulations.
1d

» LOG IN to write comment.

fynnjamal .
@lady2shops
@lady2shops
@lady2shops

nah pesanan penaja:

Ehhh awak! kenal @lady2shops tak?? tak kenal?? RUGINYA!!! macam² tau dorang jual..bak kata owner dia

Nak cantik, Nak putih, Nak kurus, Nak rambut lawa, Nak barang2 gluta, Nak serum hilangkan blackhead, Nak kecikkan paha and lengan
MACAM² LAGI YANG DORANG JUAL!!
PALING BEST SEBAB DORANG JUAL DGN HARGA MURAH!!!! BERBALOI SGT² AND OWNER RAJIN SGT BAGI FREE GIFT!

jangan lupe follow
@lady2shops
@lady2shops

p/s :: instagram ni private..so korang click je button FOLLOW nanti owner approve sepantas !!!
2d

» LOG IN to write comment.

fynnjamal "awak tak nak kawan saya takpelah..." 2d

» LOG IN to write comment.

Normal فصبر جميل
fynnjamal paling hipster dah ni. 2d

» LOG IN to write comment.

fynnjamal .
@dfo_team
@dfo_team
@dfo_team

nah pesanan penaja:

Jom Follow
@dfo_team
#ifrasyaperfumehouse
#teamxar
#originalperfume

Dapatkan perfume original/reject/tester dengan harga paling berpatutan di pasaran online.

Paco Rabbane Britney Spears Aquolina Lancome Bvlgari Calvin Klein Katty Perry Nina Ricci Burberry Chanel Chloe DKNY Davidoff D&G Lanvin Diesel Hugo dan banyak lagi

Sekarang berlangsung promosi sempena HARI IBU . Dapatkan RM20 lebih murah bagi perfume original reject sehingga akhir April. 🏻 woot woot

Fast Reply-- Whatsapp
+60133928337-- za
+60136372257-- tfa

Testimoni Pelanggan di #IPHfeedback
2d

» LOG IN to write comment.

fynnjamal "eee ngape ngko daddy" 2d

» LOG IN to write comment.

fynnjamal new designs coming up. new batch emerging. maknanya?
WE NEED YOU GIRLS TO MODEL THEM OUT!

be part of us if you are:

1) fun
2) non muslim
3) height: > 165cm
4) able to come out here to KL area

we are looking for BOTH average jane size AND fiercely real figure (heyyyy gurrrr). plus-sizers. balshoy madel. apa sahajalah istilahnya.

OF ALL SKIN COLOUR.
yellow, mangosteen, kelabu asap, pink, apa sahaja.

no experience needed. just make sure korang jenis happy dan tak saiko. hahaha. jadik la.

email your portfolio and contact details to:
thefynnjamal@gmail.com

dont forget to include your unprivate instagram in your email okay?

kawan2 yang ada kawan non muslims (size biasa atau size awesome) dan rasa derang layak pun boleh! mana tau boleh datang sibuk2 kat fotoshoot hahaha.

here in @fynnjamalrtw--
we dont hire workers.
we pay families.

wiwiwiwiw.
2d

» LOG IN to write comment.

Normal فصبر جميل
fynnjamal ni namanya qada' printing. haha.

seminggu satu gambar.
senang in case lupa muka anak di usia dua tahun seminggu. boleh semak je folder. hahaha.

no lah. takde tujuan khas pun.
cuma sejenis obsesi.
orang lain perlu ganja, heroin, ais, ketum.

dadah aku--
anak aku.
2d

» LOG IN to write comment.