fynnjamal kok ping borak produk:
@neeyacloset @neeyacloset @neeyacloset

cik adik sekalian mencari kasut ke. lepas raya la tapi. but ah. korang semua dah settle dah baju / kasut untuk 3 raya pertama kan? kasut open house je xde kan? meh meh meh.

stylo okeh. tak gigirl sangat. takde la pengkid sangat. just nice. androgynous la. meoww.

beli dua-- rm100 je okeh. share aa dgn member. beli sekali. order siap2. semua ready stock. pos opis bukak balik je-- terus send. henjoy!
7h

» LOG IN to write comment.

fynnjamal "hah razip. datang jugak kau pada aku. kau nak apa? mintak maap? kau dah amik rubber aku, dah la. amik la. aku maap dah. cuma aku nak cakap satu la. tolongteruskanhidupjangansebutnamaku" 10h

» LOG IN to write comment.

fynnjamal masih tentang sabar.

tentang dari mana hendak digali cekal bila jasad sudah mereput terhakis dengan kejahatan orang, aniaya orang, kekejian orang.

seperti kalian, aku juga sang pembongkar-gali yang sepayah2nya mahu mencari tabah dalam sabar.

baik kejahatan ke atas kita secara individu--
atau kekejian ke atas saudara2 kita yang melemahan setiap lutut dan bahu--
bersabarlah.

dan yakin pada datangnya hari perhitungan atas janji tuhan dia itu sentiasanya adil dalam timbangan.

dan janganlah kalian sekali2 mengira allah itu lalai terhadap apa yang dilakukan orang2 zalim;
SESUNGGUHNYA dia sebenarnya memberi tangguh siksaan2 kepada mereka sehingga tiba hari terbelalak mata dan terbuka pandangan mereka.

surah ibrahim: ayat 42.

raya ni minta maaf dengan semua.
takut2 kita cuma sedihkan zalim orang pada kita--
sedang zalim kita pada orang--
kita lupa.

sama2 kita.
12h
  •   fnm._.08 baca pic tu. t’sentap. ok nk nangis. Ya Allah, astaghfirullah. 10h
  •   ninaharyanimokhtardin Thanx @fynnjamal ...i need that so much 9h
  •   jigharawr Ya. Sama sama kita :') 9h
  •   rosyaduddin Wise said. Thanks 8h
  •   feezamazlan258 Slmt hr rye maap zahir batin untuk semua..kokping n family.. 7h
  •   hakimisobaruddin Haah kan 5h
  •   perfumeandsuch Thanks Kok Ping. Sama2 kita. 2h
  •   fatimah_zehra kak @fynnjamal sya sedih dgn apa yg sya lalui skrg, mslh yg sukar diceritakan... tapi setiap penulisan kak fyn memberi saya smgt bru... kak fynn please don stop writing... setiap hari sye on ig just to read apa yg kak fynn update. andai diberi peluang nak sgt jumpa pelok cium dan nagis dibahu kak fynn. i love you strangers 1h

» LOG IN to write comment.

fynnjamal kok ping borak produk:
@atikaexclusive @atikaexclusive @atikaexclusive

asyik borak baju raya. penat kejap. borak benda2 perlu lepas raya je le. haha.

selalu xde idea nak pakai baju apa kalau jalan2? rasa macam kesian baju raya pakai sekali je pastu dah tak pakai? xpe.

tips orang kedekut dari pinjamol.

beli skirt / palazzo / pants yang simple. match kan dgn top baju raya. so dia macam beriya tak beriya la. macam bersiap tak bersiap la. sebab skirt dan palazzo ni dia biat kita chill sket. xnampak yo yo 'ow sangat.

kalau nak LAGI chill-- match dgn plain kurta. atau simple shirt. kosong je. toksah pakai dgn heels. pakai dgn sneakers atau platform. simple. settle.
13h

» LOG IN to write comment.

fynnjamal sebelum kena air--
menung dan garu pusat dulu.
14h

» LOG IN to write comment.

fynnjamal gei gei gei gei gei gei. 15h

» LOG IN to write comment.

fynnjamal kok ping borak produk:
@gogadgetsmalaysia @gogadgetsmalaysia @gogadgetsmalaysia

nah. pesanan penaja:
Basically saya menjual action cam and wifi camera. Haa gittew. Pastu polaroid printing pun ade. Hehe. Barang semua ready stock.

Package A: Gopro Hero 3+ Black Edition + 39" GoPole with remote case + 16gb Memory Card - RM1900

Package B: Gopro Hero 3+ Black Edition + 23" GoPole with remote case + 16gb Memory Card - RM1820

Package C: Gopro Hero 3+ Black Edition + 36" GoPole without remote case + 16gb Memory Card - RM1800

Package D: Gopro Hero 3+ Black Edition + Buffalo Premium Extreme Pole + 32gb Memory Card - RM1750

Untuk RD990 pulak kalau camera je RM500, kalau sekali dgn pole and memory card 16gb, RM750.

Semua barang original and comes with one year warranty. Postage pun free. COD available for KL and Selangor. Hehe. Interested boleh terus Whatsapp (+60173765802) atau Wechat (syhrhzmn).
16h

» LOG IN to write comment.

fynnjamal sebenarnya, formula hidup bahagia telah dibagi beratus kali.

sabar.

marah--
sabar.

lapar--
sabar.

dizalimi--
sabar.

rindu--
sabar.

isilah apa sahaja permasalahan--
jawabnya tetap sabar.

sabar itu kembarnya adalah diam dan redha. kalau marah tapi bercerita, kalau dizalimi tapi meraung, kalau sakit tapi menjerit-- sabar juga-- tapi lain sedikit kiranya. lain jugalah habuannya.

kita manusia. memang akan ada masa2nya encik sabar ini tak muncul malah bersembunyi.

bila datang masa2 itu--
bisik dalam hati:
fasobrun jamiil.

tuhan SENDIRI dengan kalaamnya memujuk kita: maka sabar itu sesungguhnya yang paling cantik. paling indah. paling baik.

kita... mesti nak jadi cantik... kan...? balik raya ni--
mesti ramai je extended family kita yang kita rasa nak pelangkung, kan?
pesanlah pada suami / isteri / anak kita. bila hidung kita dah mula kembang-kempis nak melahar tu-- tiup pelan kat telinga:

nak cantik pada tuhan, kan?

tapi kalau bisik tu pun tak datang sabarnya-- suruh dia sambung: yusuffff taiyyyuuuubbbbbb.
16h
  •   penjagaan_rahim_dan_peranakan Hmmmmmm............ 11h
  •   yunuyui Betul. Tp sy masih belom dlm kategoti ni lagi. Fuhhh... selalunye lahar gununh berapi memanjang. 11h
  •   daramera @shahrilwong sabarkan lagi 11h
  •   amarelhilmi hahaha lawak la kokping yusof taiyob tu 11h
  •   eeeeeee.fha Hehhee...ending gila bagus! Tq jugelah. Hati rindu lembut dgn kalimah tu. Sobarrrr. Duhai hati rindu. Thx kok ping 11h
  •   qiszu Hahaha kok ping ada je benda . Yup mmg btol always kena sabar . Bila org tu tgh marah then kita sabar kan dia , dia boleh plak marah kita balik . Manusia kan 10h
  •   zatiekmane Ahahahahahahaha tengkiu kokping =] 7h

» LOG IN to write comment.

fynnjamal sampai terbukak rib cage dia kalau dia bertenjet nakkan sesuatu.

determined sungguh sifatnya.

ps: aku nak bersangkabaik yang takkan ada orang akan pertikai kenapa macam rangka je anak aku walhal seaungguhnya tidak. ramadhan, kan? semua baik2, kan?

ok tengkiyu.
20h
  •   amirah_syahmi Jgn risau kak. Cm aku muka tembam, badan still nampak ribcage. Orang dedulu cakap, muke tembam badan kecik la baru comel. Tu org dedulu la cakap. So aku ikot je. Hahaha. 15h
  •   alyapengiran standard laa . Saya darjah 6 pun still nampak rib cage . Cukup je makan sampai s 15h
  •   mursafiey Kak @fynnjamal ...sy umor 25 dah ponn..mmg masih cam rangka ayah sy cakap..haha..tp xpe..slamat gurau2..alkisahknya mmg kite sume ade rib cage ni..x nampak sbb pkai baju je..haha.. syg juna sgt3!! Syg akak gak.. 15h
  •   mucihasanazhari Nampak rib cage pun tak apa. Asalkan sihat. 14h
  •   iamciksiti Dulu adik sy nmpk ribcage camni je mst bahan die sambil kekonon main gitar kat badan die.. Tp beso dgn sihat je die skrg 13h
  •   yaya_faridz bukan setakat ribcage. anak kite yg sorang putih sorang itam pon org pertikai. T_T hehe 13h
  •   suke.suke.saye Saya sampai sekarang ni nampak rangke haa.. Makan banyak. Rangka sampai sekarang. Adeh. 10h
  •   eynaelena Anak saye pon rangka mcm nie gk. Eh kenapa sume sibuk nk pertikai anak org. 6h

» LOG IN to write comment.

fynnjamal kok ping borak produk:
@alynfarina @alynfarina @alynfarina

kalau cakap ayam goreng, mesti orang ingat KFC. kalau cakap pizza, mesti orang ingat pizza hut. kalau cakap popcorn, mesti orang ingat garret. sama jugak konsepnya-- kalau orang cakap kek batik-- orang MESTI cakap @alynfarina.

kalau la ig ni sejenis MLM, dah kaya raya dah downline dia. sebab punya la ramai jadi free agent yang bagi testimonial betapa sedapnya kek batik dia. ala. macam kita la. kalau kedai best-- mesti kita suruh member try punya. kan kan.

so aku nak kabo. TRY. serious. sedap. satu malaya tau dah kesedapannya. dibuat dgn kasih sayang. tahap tak kedekut rencah wehhhh. semua berasa. ermmmm dap dap dap
21h

» LOG IN to write comment.

22h fynnjamal
Video fynnjamal
fynnjamal pagi2 ni aku rasa nak terajang pintu sebab benda ni comel sangat.

pender dia encittt angad.
22h

» LOG IN to write comment.

fynnjamal anak daddy. 1d

» LOG IN to write comment.

Normal fynnjamal
fynnjamal kok ping borak produk:
@nadzrimorshidi @nadzrimorshidi @nadzrimorshidi

selalu ada cita2 nak pakai baju glam glam? nak yang label dia nama designer terus? tapi ye la. mahalnya la kan. tapi takpe! kabo je kat @nadzrimorshidi ni. hihihi. raya tahun ni boleh le sakan sikit.

oh TAPI! skang dia bukak booth kat angsana jb sampai malam raya. cause after 22 memang dah x sempat pos lagi baju. but boleh je follow dari skang. lepas raya baru beli.

apa pun, kalau rasa nak tau design dia cane-- follow dulu. and yes. page dia private. follow je. tak salah. kalau xnak, unfollow je le kan. tapi ye la. dia nak jaga exclusivity client dia. okeh?

so ulangan: org jb boleh rempuh je kalau nak. kat angsana. okeh? org lain-- follow dulu.
1d

» LOG IN to write comment.

fynnjamal sementara tunggu daddy pergi tapau makanan dari kedai tok wan juna, kita susu dulu.

ye le. KITE je leeee yang puasa. mummy daddy kita tak puasa. hmmmm. <-- mummy tulis dengan niat sindir anak sendiri.
1d

» LOG IN to write comment.

fynnjamal pelaku kesalahan sudah bangun. kita ingat nak marah dia. DIA yang buat muka marah kat kita.

eh?
1d
  •   pnseri Ahahaha klakor kome ni..budak2 ni mcm ragam..ade yg crancky ade yg byk ckp ade yg senyap..kome beranak dl br tau anak rope mana..kalo tak rope yg korg nak,harap bertabah..tp takyah la duk sebok complaint anak org..puting ke isap jari..alahaii ade skema anak yg perfect ke?anak yg perfect itu apa definasinya??<---pjg lak syarahan kak jah mlm ni..ampunn fynn jamil..muahahahah 1d
  •   anisaanjemah Siblings pun takkan membesar dgn cara yg sama. kelainan tu kan unik. 1d
  •   leyha.jpg nirvana tuh 1d
  •   shahiradee Sy smpai sekarng umur 22, kalau bg botol susu, letak soya sejuk, perghhh layannnn.. Boleh tido nokkk.. Huhuhu ^^ 1d
  •   meeramiwa Sy isap jari smpi dajah 4, muehehe 1d
  •   chachabutiq Yg penting juna omey...pende ye pon omey.cikucikuciiiii...haha.. 21h
  •   arya_adam Juna jambu...kulit putih bersih mulus. 19h
  •   dilahazril Budak syumelllll!!!! Juna abaikan ye makcik2 kepoh tu. Kakak acik smpi darjah 6 bwk puting kosong pi skolah. Curi2 isap bwh meja. Gigi sampai umur 40++ ni elok lg. 18h

» LOG IN to write comment.

fynnjamal kok ping borak produk:
@atikaexclusive @atikaexclusive @atikaexclusive

ok. sementara nak gi carik lauk nak makan japgi, aku share ni jap. semalam ada yang tanya pasal lipstik kolagen aku pakai tu kan. nah.

aku dapat dari sini. mcm konsep lipstik mekah tu. ikut warna darah. so xde nak risau sesuai ke tak. sbb mmg warna darah ngko. mmg best. bibir dah xmengelupas mcm kulit tenggiling.

korang boleh tgk kat #testimoniatikabeauty tau kalau xcaya. aku sendi pakai ni. selain lipstik tu, celak kekdah celak mekah pun ada. yang bawak semayang tu. senang. bedak bagai. pun ada. meh la tau!
1d

» LOG IN to write comment.

fynnjamal anak buat kes. jam 630 baru nak tido. bobok dari jam 5.

anak pulak pesen takkan nak tido kalau mummy daddy takde sebelah. so terpaksa la layan. last2 semua tertido sama.

baru bangun. melompat dari katil.
so sebab juna buat kes dgn mummy daddy-- munmy daddy buka dengan yakult juna je.

banyak juna kena mintak maaf dengan mummy daddy pagi raya ni.
1d
  •   n_nisaaaa Kak fynn pernah try bacakan bedtime stories x? It works with my baby brother..kejap je dah tidur xyah tepuk2. Mana taw juna pun suka bedtime stories 1d
  •   miszsephia Kalau mcm ni sampai esok pun tak abis..*iklanTM* 1d
  •   dhiyaradzi Kosong2 ye mammy. Jawab juna 1d
  •   odasynical @fynnjamal dngr2 yakult xbape elok untuk anak kecik kalo terlalu bnyk minum. *google* 1d
  •   fynnjamal @odasynical entah. sekali dalam 4 - 5 hari tak jatuh "terlalu banyak" kot 1d
  •   dindahawa Kalau nak ckp x elok, kalau hari2 minum teh/milo/kopi dll pun jd x elok. Jadi bersederhanalah dan seimbang pemakanan kita. Haaa x gituueeww.. 22h
  •   sitifauziahaziz Wahaha. Nak tido berjemaah kekdahnye awak. Hasilnye? Nasib baik ada yakult nak oiii..haha comel uols.. 19h
  •   coverphone_murahh Tgk yakult teringat fafau =D 5h

» LOG IN to write comment.

fynnjamal ajak basuh tangan. tapi dia menyempat.

hmmmm.
2d
  •   merepekkerepek Hahaha kok pingg.sekali dgn kaki basuh ni pa cta?hahaha 1d
  •   husnaafandi Ajar juna cara2 amik wudhu' :) 1d
  •   lydnia Ambil wudhu ke 1d
  •   amiyrazailan nanti bang tri ajor juna tayamum plak kalo juna main pasir ye...main air di ajor nye angkat wudhu...haahaha 1d
  •   ojetva Baru balik main pasir ke juna? Daddy dah cukup baik basuh kaki tangan je, antie dulu kaki kena berus dengan berus sabut tau..haha 1d
  •   __scha Nak ambik wudhu la mummy hahaha 1d
  •   dhiya_iman Mambang air amik wudhu ni. :D 1d
  •   duffychanceeeee Hahahahahha geramnyaaaa!! 1d

» LOG IN to write comment.

fynnjamal kok ping borak produk:
@kcollycollagenofficial @kcollycollagenofficial @kcollycollagenofficial

rasanya semua orang tau kot aku memang makan bende alah ni. bermula sebab aku asyik review la. semua orang dok kabo best. geram la aku.

so memang aku include kColly dalam harian aku. tak payah nak cerita la weh. memang rasanya member2 dan adik2 yang pernah jumpa aku live akan kasi testimoni derang. muahahaha yeayyy!! dia bukan putih berdengung tau. tapi putih kemerahan. bersih muka. jalan freestyle xde mekap pun kompiden.

try la. pastu komfem macam aku. sangkut. haahaha
2d

» LOG IN to write comment.

fynnjamal i love you, mr jembalang air.

kerana terpaksa aku relakan rindu awak 200%. cerita cinta kita ini temptation of wife sangat.

kusinero cinta,
mummy.

ps: jangan ambil lembu kami.
2d

» LOG IN to write comment.