Normal فصبر جميل
fynnjamal semalam dia tertido lepas maghrib. xsempat apa-- tau2 dah tido. so tengah malam dia macam terjaga gak aa.

cari daddy.

merengek jugak dia. tak biasa. macam tau2. padahal sekali seminggu memang tido takde daddy pasal futsal. tapi malam tadi dia macam rasa kot...? entah.

mummy amik tshirt daddy yang masih tergantung tak basuh sebelum flight. pakaikan kat bantal. letak tepi dia. senyap.

ok. sedih.
erm. pasni mummy pinjam pulak ye.
1h

» LOG IN to write comment.

fynnjamal dear daddy,
somebody misses you so much--
he slept while writing you a letter.

mummy dengan juna tido dulu.
jaga diri okay.
wherever you are now--
fi amaanillah.

good night, daddy.
10h

» LOG IN to write comment.

fynnjamal .
@Rhyme_Boutique
@Rhyme_Boutique
@Rhyme_Boutique

nah pesanan penaja:

hi assallamualaikum korang sume.
Jom follow @Rhyme_Boutique. Memang berbaloi pada harga yang anda mampu beli.

Kalau tak percaya cer follow @Rhyme_Boutique.

Kat @Rhyme_Boutique ada kasut/sneakers/crotch pants (Unisex) untok si gadis manja juga. T-shirts, bracelet by Rhyme pun ada.

Sesape yang memang stylish dan suka pakai bling bling kat gigi tu juga boleh beli “Grillz” at Rhye_Boutique.

Our Snapback (Caps) kat Rhyme authentic from USA. We also have both stock items & pre-order item.

Please check out our IG @Rhyme_Boutique. We will have more authentic sneakers arriving at our doorsteps dan akan berada di atas shelf kami bermula hari ini.

First come first serve basis. Kita juga ada Grade AAA. Terpulanglah kepada korang nak pilih yg mana satu you prefer depending on your budget.

Only you guys knows what is best for yourself. Tak salah kalau nak pamperkan diri sendiri kan!

We also have both stock items & pre-order items. Delivery is by pos laju setiap Selasa & Khamis.

Nak order atau nak tanya apa2 boleh watasapp us at 012-3945677 for more info/details.

To view more items please follow us at:
@Rhyme_Boutique
11h

» LOG IN to write comment.

fynnjamal tok din cuba merasuah juna dengan belon. juna berpaling sambil cakap "maaf. saya bersih, cekap, amanah"

hahahaha.
11h

» LOG IN to write comment.

11h fynnjamal
Normal فصبر جميل
fynnjamal .
@vendeurfestival
@vendeurfestival
@vendeurfestival

10 HARI LAGI.
@fynnjamalrtw is coming to you.

FESTIVAL PALING MELETOP MALAYSIA
FESTIVAL TERBAIK MALAYSIA
FESTIVAL PALING TRENDING MALAYSIA

Yang ditunggu telah tiba! Vendeur Festival meluaskan kuasa jajahan di Selatan Malaysia Johor Darul Takzim

Vendeur Festival Festival Terbaik Malaysia dengan deretan All Star Vendors dengan menjanjikan diskaun Meletop Nangis Tepi Bucu Katil kepada semua pengunjung yang hadir. Dengar kata di PERSADA JOHOR BAHRU, Vendeur Festival merupakan festival fesyen pertama yang berani memecahkan rekod dewan prestij di johor bahru yang mana selalunya dikuasai oleh acara sepert PC Fair, Home-Deco Fair, Baby Fair dan segala mak nika international fair. Class ke tak class! Hiks

WARGA JOHOR! WARGA SINGAPURA! Dan yang sewaktu dengannya jom serbu VENDEUR FESTIVAL 4.0 JOHOR LUASKAN KUASA! Konsep kali ini simple dan santai supaya dear everyone happy bila shopping dan dengar cerita yang join pun bukan cecalang All Star Vendor tahu

Aidijuma
Alhumaira Contemporary
Sugarscarf
Ashh&Annas
Mumu Scarves
Qaira Hijab
Leuniey Natasha
Hajra
Tudung Ruffle
Imaan Boutique
Zareth Zehra
By Fatin Suhana
Fashion Republic KL
The Geroboc
Bokitta Hijab
Naelofar Hijab
Liyana Jasmay
Memey Suhaiza
Ameera Zaini Hijab Revival
Blossom Box Store
Furby and Sugar
Fynn Jamal RTW
Amyera Beauty
Dan ratusan vendors all stars yang lain

Lokasi: Persada Convention Centre Johor Bahru
Tarikh: 14&15 March 2015
Masa: 10pagi-10malam
vfjohor@gmail.com

KUADKAN SEMANGAD
SAVE THE DATE FOR THE BEST

P/s: Boleh tag kawan-kawan sekarang sebab dengar cerita ramai yang nak buat SALE NANGIS TEPI BUCU KATIL! Jommmmmm

#VendeurFestival #VF40 #VFJohor #VFluaskanKuasa #VFAllStar #Jdt
11h

» LOG IN to write comment.

12h fynnjamal
Normal فصبر جميل
fynnjamal .
@tudungprinsipessa
@tudungprinsipessa
@tudungprinsipessa

nah pesanan penaja:

#Prinsipessa menghimpunkan idea berhijab yang praktikal dan manis sambil tidak melupakan sisi glam pada si pemakai.
Apa yang menarik tentang #prinsipessa?

Fabrik berkualiti tinggi seperti georgette, dull satin, valentro, kapas dan satin.

Diberi sentuhan renda yang disulami dengan jahitan manik dan labuci.

Didatangkan dengan rona-rona yang terang dan pastel agar si hijabi tidak sukar memadankan dengan persalinan mengikut fesyen terkini.

Sesuai dijadikan hadiah kerana didatangkan dalam kotak eksklusif.

Ha, ape lagi, calling all hijabi cepat-cepatlah follow #tudungprinsipessa hari ni juga!

Untuk maklumat lanjut,
layari laman web www.prinsipessa.com
IG @TudungPrinsipessa
FB TudungPrinsipessa
atau hubungi 03-5518 0443.
12h

» LOG IN to write comment.

12h fynnjamal
Normal فصبر جميل
fynnjamal teman mummy lipat baju dengan melukis di atas baju2 yang telah dilipat mummynya. 12h
  •   mrym.yhd sikat tuh pun boleh pulak tertinggal adoh cik abang rindu daddy. mummy lain cita rindu dia hahaha 12h
  •   gadisboneka Kak fyn.. nak tazkirah 1.. rindu nak baca ayat akak yg pjang2 tu.. 12h
  •   mursyid.mursyida baju ko pon ada situ @darabdua 11h
  •   syikinsyahid Haha..berlipat lipat dok kaler...kiut 11h
  •   wanmohdrahim Pndainye juna pegang pen. 11h
  •   udey.ismail @fynnjamal mintak kat hang, aku nak repost gambaq tonggek ni 11h
  •   sihahshabudin @fynnjamal nak gambar ajip pleaseee 11h
  •   fynnjamal @udey.ismail HAAHAHAHAH xpernah tak boleh. baju pebret ni. aku selalu pakai gak naik moto. lengan panjang. tengkiyu dey 9h

» LOG IN to write comment.

fynnjamal ada dua tiga kali gak aa dia cari daddy dia. tapi sebab dia tak reti nak explain, last2 dia abaikan aje rindu tu. hahaha.

skang boleh aa.
malam ni.

dia mana biasa takde pak guard kiri kanan masa nak tido. hadoiiii.
14h
  •   arbaa.co Hehe comel je junaaa 11h
  •   mrsfatiha hi fynn. cuma nak kongsi tips keselamatan esp utk kita (wanita, tinggal sorg kat rumah or suami o/station etc). next time elakkan bagi hint yg kita tinggal seorang, husband away or apa2lah yg menjurus ke arah tu. mcm2 boleh jd skrg ni. harap fynn leh consider, sy cuma berkongsi penglmn sendiri:) 11h
  •   mrsfatiha @fynnjamal :) 11h
  •   fynnjamal @mrsfatiha kami bukan berdua. tu yang atok ada 24 jam dengan kitorg dari kota ni 9h
  •   senorita_fazlun Huu..dari kote tinggi kan?sy pun org kote jugak!@fynnjamal 9h
  •   mrsfatiha Alhamdulillah @fynnjamal , lega dgr :) 9h
  •   b.salma91 @fzdrissi winuuuu 8h
  •   fynnjamal @mrsfatiha atok ni sojar. pistol segala dibawaknye ni ha. hahaaha 1h

» LOG IN to write comment.

15h fynnjamal
Normal فصبر جميل
fynnjamal .
@Lana.Lisa
@Lana.Lisa
@Lana.Lisa

nah pesanan penaja:

Hi. kami akan membuka Vendor Concept Boutique dengan konsep cecomel beronakan warna-warna pastel

Join kami sebagai vendor sebab
Lokasi butik strategik berhadapan dengan MYDIN TERBESAR DI MALAYSIA di Seremban 2
Parking Lot yang banyak
Konsep butik kami FUN dan ceria
Harga Sewa yang berpatutan
Ada Cafe untuk pengunjung chill and relax
Anda Letak je barang, Kami Jual

Bagi vendor di Luar Seremban boleh pos je barang nak jual dan kami akan uruskan semua

Apa tunggu lagi,bjom jadi team vendor @Lana.Lisa
15h

» LOG IN to write comment.

16h fynnjamal
Normal فصبر جميل
fynnjamal orang yang paling tak kisah dengan apa2. 16h

» LOG IN to write comment.

fynnjamal "ok atok nak lauk apa? biar juna orderkan" 17h
  •   adinjer kat jijan ke kak? jom lepak 17h
  •   jam_wanita_lelaki_termurah Abez semua juna order. 17h
  •   faredahsaleh Wah...tokwan nak mkn juna je 17h
  •   aqkillahsaad juna umur berapa? 16h
  •   theprimadona_shop Nampak kak fynnn tp segan nak tegur excited sorang2 belakang akak td dpt entrance bsc Juna comelllllll have fun kokping ! 16h
  •   hashtong putih mulus betis wedok tuh ko ping.. lanje muke die ckit hehe 16h
  •   ijun811 15h
  •   aftersunken Ni ambik atok punya order or Junaa sendiri punya order ni? 14h

» LOG IN to write comment.

18h fynnjamal
Normal فصبر جميل
fynnjamal .
@rockabyebabyshop
@rockabyebabyshop
@rockabyebabyshop

nah pesanan penaja:

We help mommies to get GENUINE, ORIGINAL, AUTHENTIC baby products for up to 50% CHEAPER than Malaysia retail price.

@rockabyebabyshop
@rockabyebabyshop
@rockabyebabyshop
18h

» LOG IN to write comment.

18h fynnjamal
Normal فصبر جميل
fynnjamal panda is out of work, daddy.
everyone misses you already.
18h

» LOG IN to write comment.

19h fynnjamal
Video فصبر جميل
fynnjamal the fan makes me happy. i love you. wherever you are. 19h

» LOG IN to write comment.

22h fynnjamal
Normal فصبر جميل
fynnjamal .
@kcollycollagenofficial
@kcollycollagenofficial
@kcollycollagenofficial

nah pesanan penaja:

Wahh biar gambar berbicara, no edit no camera 360!!! Lihat dengan jelas perubahan tona kulit putih licin bercahaya seluruh badan selepas konsisten beberapa lama dengan K-Colly Collagen "Ramai kawan2 ofis tegur perubahan kulit saya putih seluruh badan & kawan saya juga baru amalkan" yg penting harus konsisten ya ●kulit makin putih gebu seluruh badan
●parut parut jerawat bersih
●tiada lagi kulit gelap yang kusam

K-Colly Collagen yang membantu menggebukan kulit serta membaiki kulit yang rosak dari dalam. Penjagaan luaran sahaja tidak mencukupi jika dalaman tidak sihat sempurna

So jangan lengahkan untuk ber K-Colly. TOPUP+ kembali collagen yang berkurang dalam tubuh kita agar sentiasa awet muda & kulit lebih elastik+gebu. Jadi pengguna yang bijak dengan KONSISTEN & dapatkan kulit sihat gebu idaman.

KENAPA K-COLLY TERBAIK?
Menggabungkan pengekstrakan teknologi terkini, cepat diserap SEAWAL 60SAAT sedar sedar dah masuk perut. HIGHLY RECOMENDED!

YANG TAK PENTINGKAN KECANTIKAN KULIT DAN TAKNAK GEBU GEBU JANGAN MAKAN!! Kenapa?? RISAU uolss terkejut akan perubahan diri kulit makin putih dan lembab.(kesan akan lagi cepat bila banyakkan minum air kosong) sebab tu lah kalau tengok orang Korea wajib pegang botol air mineral 3 liter pergi mana2.PENYAKIT PUN SUSAH NAK DAPAT TAU. Kita ?? 2gelas pun malas kan minum air kosong. rugi2.

Kelebihan K-Colly Berfungsi
●Memutihkan Kulit
●Melembabkan Kulit
●Rahsia Awet Muda
●Tubuh tidak mudah menggelebir dan berkedut
●Memberikan Tenaga
●Anti Kanser dll

100% HALAL
1) Sesuai untuk adik2, kakak2, makcik2 abang abang pakcik2
2) Rasa mixberry hanya kemam atau boleh shake dengan air sejuk
3) 100% tidak menggemukkan

Beli K-Colly original

@kcollycollagenofficial
Website : www.kcolly.com

#kcolly #heightup
22h

» LOG IN to write comment.

22h fynnjamal
Normal فصبر جميل
fynnjamal "daddy.... jangan buat perangai tau mummy takde...." 22h

» LOG IN to write comment.

22h fynnjamal
Normal فصبر جميل
fynnjamal "till we meet again, daddy" 22h

» LOG IN to write comment.

fynnjamal .
@shoppingparistokl
@shoppingparistokl
@shoppingparistokl

ini kawan aku sendiri ni. memang satu family duduk paris. orangnya baik. kelako dan anak2 dia cerdik2. highly recommended lah kiranya. hihi.

nah pesanan penaja:

Hi korang!
We are selling various stuff from PARIS!

Do drop by and follow us at
@shoppingparistokl
@shoppingparistokl

All items are pre-order basis. You basically can ask us anything available from France. Dari AUTHENTIC branded bags, (ie. Longchamp, Louis Vuitton, Givenchy, Celine, Chanel, Dior), women's clothing & accessories, French baby & children's clothing, baking stuff, periuk Tefal hinggalah ke barangan cenderahati ke, kalau ada apa-apa yang korang berminat, just email us.

Ada installments to fit your purchase preferences. InsyaAllah, confirm best best price!
24h

» LOG IN to write comment.

Normal فصبر جميل
fynnjamal big boss ada meeting dengan orang UK. tapi alang2 dah ada sana, dan kalau2 ada anak2 malaysia di sana yang hendak deal tentang UK Tour aku dan koboi2 di kampus kalian, hubungi terus +6013 228 6565.

tolong tengok2kan ye kalau2 tiba2 nampak abang misai ni kat tempat2 merepek macam stadium bola ke apa ye. segala report boleh email. hahaha.

ok. lawak hambar.
sebab hati macam penyet sikit.
hmmm.

ok. takpe.
mummy dan juna kuat semangat.
hmmm.

ok. jap.
nak gi nangis kat toilet jap.
babai.
1d
  •   nabilahudabukhari Akak comel muah 16h
  •   thesufie kalau saya harus tidak kuat. untuk 8 jam saja saya kuat. sebab suami saya kawan baik saya. dia pendengar yang baik sambil dia tidur. kalau dia takde, saya cakap dengan dinding lor. 16h
  •   faizaasari @sugaragenttopup Etihad Aiways best.... saya dah few times naik Etihad to London. Layover in Abu Dhabi, tapi jgn amik yg transit sejam dua. Penat sbb airport besar sgt. Jenuh jalan cari gate. 15h
  •   liniminimo Uk tour bila pulak niii. Aduh kita dah nak balik baru kak fynn nak pegiiiiii! Kena jumpa jugaaakkkk pleeeaaasseeeeee 14h
  •   faraminn Oook da tau cite..lembab tul aku nie..prnh pisah jgk ngn suami..tp mse tu msih brtunang..walaypn sbrang lautan..tp 10 bulan ckup mngajar erti kesunyian..tunangan org..tp tunangnye x de..huuu 10h
  •   hiroerin kokpin kuat yea... sy dn suami PJJ since mula nikah... nikah jumaat, sabtu kenduri ahad kena kursus di perak...seminggu..blik hjng minggu kenduri lelaki... ahad smpi rabu smbng kursus and the next day fly to borneo... sbbnya tanggungjwb mendidik ank bangsa.. bln ni ckp setaun berjauhan... mcm kata kokpin DIA sebaik2NYA... da diaturkn... sy anggap rezeki... slalu click ig kokpin utk inspirasi... byk sy blja ttg kehidupan da kawen.. anak..keje..keluarga...masak.. so chaiyok kokpin... kuat demi juna okeyh @fynnjamal 10h
  •   nurwateeqa Me too kak @fynnjamal jauh buat kita makin rindu. Makin sayang. Rindu buat kita kenal siapa dia dihati kita. (Dari bercinta, bertunang,berkahwin... kami jumpa sebulan sekali. Paling cepat 3mggu.rezeki) nangis banyak gak kiki 7h
  •   nf.athiea @elle.nana 1h

» LOG IN to write comment.

fynnjamal solat jemaah terakhir buat sementara. rindulah mummy pada daddy main tag nak batalkan wudhu' lepas salam ke atas bahu kiri.

daddy jaga diri. jangan lupa makan. jangan nakal2. rindu mummy dengan juna ye...? jangan lama2.

allahu akbar.

kali pertamalah kita tiga beranak terpisah dua. tak pernah langsung tak bersama. aduhai.

fi amaanillah, ya habiib.
dengan redha tuhan, terjagalah kamu.
1d
  •   azabaharin Huaaaaaa kak @fynnjamal , sy pn x brapa nak mampu jgk ni, tggu masa je nak quit .. Doakan Allah permudahkan kita semua ye kak 19h
  •   lunasyafiqa @fidzriedake sayang,sama macam kita duk jauh..:'( 19h
  •   idasina2909 Hehehehehe main tag2 utk batal jn air sembahyang ye..hihihi super cute 18h
  •   biruawan Sempat lagi kokping ambik gambo..dasyat nak kena berguru nie..#Eh #mudahterhibur.. 11h
  •   fynnjamal eh tak lah. gamba ni magic upload sendiri. 9h
  •   ainaalyanaa Hahahaha huntunglahh kak fynn pandai buat magic ahahaha @fynnjamal 9h
  •   aishahzakaria Hikhikhikhikhik.. 8h
  •   fidafauzi Sejak kawin xpenah bjauhan ngan suami g... nie first time bjauhan lama sbb blik berpantng kt kg. Dgn dugaan ank meninggal, pantang tnpa ank. Rndu tu xyah ckp la..tp kena kuatkan hati gak.dlu msa bercinta duk.jauh2 xpea la lg... 24min

» LOG IN to write comment.