fynnjamal sebenarnya dia belum decide nak haluan kiri ke kanan. both mummy dan daddy adalah kidal. tapi takde pun rasa juna KENA kidal baru boleh geng. haha.

so far juna pakai dua2 tangan. no preference. nak kata ambidextrous pun terlalu awal. last week pegang pensel pun xhengen. he just woke up one day and decides to draw. endlessly. hahaah. non stop.

tu yang kurang amik gambo dah. sebab xde shot lain.

itu.
JE.

hahaahahahahah aje gilerr.
24min
  •   jam_berjenama_bawah_rm101 Selalu org ckp Tngn kidal ni kreatif. 7min
  •   luqman._ Point. Aje gilerr 7min
  •   ameerajamal_ Ada geng kidal yey 5min
  •   ameerajamal_ Dia lg pandai pegang pen guba tgn kiri compared using his right hand 3min
  •   atiqahrosso Like me lah Juna .... Kiri kanan boleh menulis , main badminton . 3min
  •   aidanabilahh Kokpinggg. Saya guna pisau gunting semua tangan kiri tapi menulis tangan kanan. Mak saya selalu marah sebab anak dara guna pisau tangan kiri. And kawan2 saya cakap saya pelik tp saya rasa biasa ja 2min
  •   tehatehot85 Kita sama kokpin laki bini kidal anak takat ni nmpk cm dedua pun guna hehe 15s
  •   myjuandanza Yeayyyy Juna jomel! Nanti leh geng ngan Uncle Juan. 14s

» LOG IN to write comment.

fynnjamal kok ping borak produk:
@ashhannas @ashhannas @ashhannas

ada beratus2 mungkin ribu ahlul sekewt kat malaysia ni. macam2 pesen. macam2 jenisnya.

tapi aku rasa most of you dalam industri sekewt ni akan setuju bila aku cakap--
king kepada sekewt2 ni adalah budak bertuah @ashhannas ni. hahaah. serius. derang memang SERIOUSLY mean business. bukan berniaga sebab ini tengah trend. tapi memang dalam darah daging. dari kecik jenis jual epok2. dari kecik gigih tolong mak berniaga.

haaaa. wah. salasilah perniagaan pulak. hahaha.

ANYWAYS.
Esok derang akan ada buat sale nangis-dalam-shower-kalau-tak-dapat join dekat website dia DAN di butik pukul 12 tengahari.

Skirt terbaru Ashh&Annas akan launch esok juga dengan harga sale nangis bapak murah gila tahap korang akan bengang sebab murah lalu bertanya "kau memang cita2 nak sedekah ke?". haaaa. gitu sekali.

pergi ig dia @ashhannas dan fahamkan pasal esok. kang ada yang hangen2, marah2 dan bermasam muka. tak best la. kat ig dia ada tulis kena register etc. takde la leceh mana. taip je nama. tekan enter. settle.

segala updates akan diberitahu pada members SEBELUM orang lain tau. takkan tak nak.

contohnya alert macam esok nanti akan ada FREE skirt untuk 50 terawal datang launching latest design. opsss terbagitahu pulak. wahahahah.
1h

» LOG IN to write comment.

fynnjamal babab babab babab wowob bobop wuuuuwuu babab babab 3h

» LOG IN to write comment.

fynnjamal kita zoom in pasal belakang tu dah macam kapal karam dah. hahahaha. tak boleh kemas dulu. dia masih in his zone. sukati le nak. hahahaha. 4h

» LOG IN to write comment.

fynnjamal kok ping borak produk:
@Shawlbyvsnow @Shawlbyvsnow @Shawlbyvsnow

nah pesanan penaja:
VS Essential Satin Scarf RM43

Fabrik satin lembut dengan campuran silk, kilauan eklusif, mudah dibentuk, tidak 'transparent'
60 x 200 cm
Berbentuk bujur & beralun pada bahagian melengkungnya

Jom dapatkan satin scarf secara online & di butik Shawlbyvsnow

www.shawlbyvsnow.com
️ admin@shawlbyvsnow.com
️ 03 5480 0403
017 621 6703

Shawlbyvsnow Johor Bahru
First floor, 12, Jalan Padi Emas 1/5, Uda Bussiness Centre, 81200 Bandar Baru Uda, Johor Bahru, Johor
️ 07 244 6794

Shawlbyvsnow Shah Alam
G-31-G, Jalan Serai Wangi L 16/L, Alam Avenue 2, Seksyen 16, 40000 Shah Alam, Selangor
️ 03 5480 0403

Kumpul mata ganjaran di www.shawlbyvsnow.com dengan mendaftar akaun. Self service redeem di shopping cart page khas untuk registered user. RM1:1 point ; 1 point:RM0.1 voucher

Sekarang pembelian online lebih mudah dengan 'sign in with Facebook'

Cash deposit/ atm transfer : Juga bagi pelanggan yang ingin membayar melalui perbankan online secara manual. Pelanggan perlu email resit ke admin@shawlbyvsnow.com utk pengesahan.

Ipay88 : utk perbankan online. Surcharge 3.5%. TIDAK PERLU EMAIL RESIT

paypal.com : daftar akaun di paypal.com utk menggunakan debit/ credit card. Terdapat caj 4.5% utk setiap transaksi. TIDAK PERLU EMAIL RESIT

Apabila selesai membuat pembayaran, anda hanya perlu tunggu kami hantar order shipped email pada hari yang sama

Untuk bantuan hanya hubungi 03 5480 0403
4h

» LOG IN to write comment.

fynnjamal korang dah tengok teaser #GilaBaby belum? enjoy tak?! nanti gi laaaaaa! anak pompuan aku ada tau. yang jadi baby tu. ngeheheeh.

nama dia Chacha. awek paling garang aku pernah jumpa. sombong betul kalau tak kenal dia. jenis kalau tengok ngko-- tengok dari kerling mata je. hahaah. tapi kalau dah kenal-- ya allah. dia punya menceceh tu. haahahaha.

gi la tengok nanti. memang enjoy. pastu ada mama cha @nadnisaa pulak. aummm aummmm mama chaaaa!! woot woot!

Tengok la "Gila Baby" - Filem aksi komedi arahan pengarah hebat Kabir Bhatia terbitan GrandBrilliance akan menemui anda di pawagam pada 4 Disember 2014. Lakonan Beto Kusyairy, Nadiya Nissa, Adlin Aman Ramlie, Lan Pet Pet, Kim Wah dan memperkenalkan adik Nur Iman Khalisha. SAVE YOUR DATE!
6h

» LOG IN to write comment.

fynnjamal fakta Goreng Pisang 101:

1) pisang yang kehitaman adalah yang manis. caramelized dan rangup. sebab itu ia mengkerengkot. maka, lagi buruk dia-- lagi manis. konsep sama dengan cekodok pisang.

2) kehitaman pisang dan pisang tergoreng hangus adalah dua perkara berbeza. hahaha.

3) kalau tak menyabor nak goreng pisang walau pun dia belum betul2 masak-- boleh. kikis sikit gula merah dan taburkan atas pisang yang dah dipotong. jangan guna gula pasir. manis dia lain. tinggalkan kejap dalam setengah jam baru masuk dalam batter. tos dulu sebab kalau pisang terbiar gitu akan keluar sedikit air.

4) goreng pisang juga dipanggil pisang goreng. whatever makes you happy la.

resepi goreng pisang ada kat @bilakokpinglapar siap dengan sambal kicap. tapi kalau kau nak makan dengan kuah kacang pun xde sapa nak marah. tekak kita. :)
6h
  •   nurfarihaz Teringin pulak nak goreng pisang T_T 1h
  •   insanbebas Hitam itu menawan serta manis 1h
  •   kokde_ Pastu kalau jenis yang lembik semacam je. Ha mmg manis 1h
  •   hakimisobaruddin Sumpah terliur 47min
  •   na_g_yah Mak saya jual goreng pisang di Muar..bukan nak promote tapi goreng pisang mak sayalah yg paling ranggup di antara kawasan sekitarnya...jeputlah datang jika ke muar..hehehe 15min
  •   fateharshad @na_g_yah bg landmark kedai mak awkkkk. kt mesti datang punyaaa! 8min
  •   mommysofia Lapooo dahhh grr 4min

» LOG IN to write comment.

fynnjamal kok ping borak produk:
@Sincerelybyushawls @Sincerelybyushawls @Sincerelybyushawls

korang korang korang! korang komfem dah kenal SBU ni kan. siapa xkenal memang rugi la. pelopor ni tau. pelopor dalam scene ig selling ni.

dua butik dia ada dah. menempatkan banyak vendors. kat bangi satu kat shah alam satu. haaa. rugi kalau xgi tau.

anyhow, derang nak bukak satu lagi butik kat jb tau. peeeeewit. gerek seh. Ok before dorang bukak new outlet di Johor Bahru Inshallah akhir tahun ni, dorang akan turun JB esok untuk @nellysaxo's @nightfest di R&R Pandan, JB.

Segala jenis tudung baru dorang bawak and dorang bawak sekali membership card untuk semua warga Johor so korang boleh prepare dah ada member card bila dah bukak SBU JB nanti!

sapot sapot sapot!!!
8h

» LOG IN to write comment.

fynnjamal "tapi kak.. saya tak lukis potret... saya memang tak amik tempahan. sori kak" 9h

» LOG IN to write comment.

fynnjamal gaya memang champion. 10h

» LOG IN to write comment.

fynnjamal kok ping borak produk:
@atikaexclusive @atikaexclusive @atikaexclusive

anda mencari tudung2 yang lawa dan tak macam dalam pasaran? sebab bosan gi umah ongkawen asyik sama tudung dengan jemputan lain? ahaha. meh sini. xpe xpe. banyak pilihan ni.

pastu, badan dan orait tapi jamban belakang memerlukan bantuan camouflage? muka dah ok tapi tak tau dressing cane yang boleh cover figure in a complimenting way?

meh. try dress jubah dari @atikaexclusive woot woot.

material mmg terasa kualitinya. very exclusive tau. nak pakai buat ke majlis pun xde la awkward. haaaa. dan layer dia banyak. ilusi kewanitaan yang mewah dengan emosi lembut dan regal. WAHHHHHH. macam buat artikel majalah pulak. hahaahahah.

whatsapp direct ok. akak ni tak biasa doplopatjam dengan ig. ig dia buat katalog je ;)
11h
  •   fizaazaza Tadi tengok video kokping nyanyi lagu arjuna beta best menyentuh perasaan. Good job kokping 11h
  •   ir_qasya kokping @fynnjamal kalu nak soh kak buat review ada charge x? bape? 9h

» LOG IN to write comment.

fynnjamal dari team @revolutionstage dan pengarah yang sama @khairunazwanrs -- nah. something else.

Teater Muzikal SuperHero, teater terbaru Revolution Stage dan kali ini bekerjasama dengan MyHarapan!

Pementasan akan diadakan pada 17-21 Disember 2014 di Auditorium Muzium Negara.

Teater ini adalah karya dan arahan oleh Khairunanzwan Rodzy, Ayop Azril sebagai Pengarah Muzik dan menampilkan Aqasha, Along Eyzendy, Zulin Aziz dan Projek BB sebagai pelakon!

Tiket boleh dibeli dengan harga RM35 (Early Bird sampai 2 Dec) dan RM45 (Harga Normal) di talian 011 2342 8322!

Yang penting, Hanya Perlu Percaya! #SuperHeroTheMusical :)
12h

» LOG IN to write comment.

13h fynnjamal
Normal fynnjamal
fynnjamal yoga + menung
= yonung
13h

» LOG IN to write comment.

fynnjamal kok ping borak produk:
@fleure.international @fleure.international @fleure.international

ok. ni antarabangsa punya ig. so kita baca engrishhhh okeh. aku impressed gak aaa. woot woot.

nah pesanan penaja:
@fleure.international provides the best premium and basic wears with affordable price.

The dresses, jubahs, modern kurungs, tops, skirts, telekung mukena and shirts which have been recognized internationally are modest yet fashionable.

The products which come in 5 up to 9 sizes are designed to meet the most updated style for everyone, petite, tall, medium build or even plus size!

@fleure.international was featured in DC (Washington DC Fashion Week 2014, USA) on last September. International medias from USA and Spain have featured @fleure.international several times on their websites in this 2014.

The fashion garments by @fleure.international are all limited editions and produced in small quantity for each design to keep the exclusivity.

The products could be purchased direct through WhatsApp to +60123188664 and some designs are also available on Fashion Valet www.fashionvalet.com

@fleure.international also provides the manufacturing service for clothing and boutique mass productions with premium quality yet cost affordably.

Many big brands, celebrities, and top designers from all over the world have been working with @fleure.international.

@fleure.international could provide the materials, assist you and your team with the designs, guide you for the fabric shoppings direct to suppliers in Indonesia, do productions which are done by their 30 professional staffs and handle the shipping
to your doorstep.

For inquiry, informations and meeting appointments, kindly WhatsApp to+60123044100 direct to the owner, or email to byfleure@yahoo.com
14h

» LOG IN to write comment.

fynnjamal still stroking.
at this hour.

ye lah. waktu tahajjud la waktu inspirasi mengasak2 kepala, kan?
22h
  •   dilafarisha What's impressive is dia color yg dekat edges tu kak @fynnjamal . Selalu org lain color tengah je. Good job juna 15h
  •   wizwahid Waktu ni je razip tak kacau so he can finish his masterpieces hehe. Love the focus he has on. 15h
  •   eternaheartz Pandainyer wat strok sayang...siap kat bucu2... 14h
  •   farhanabadrul akak apa kata buat hastag untuk video2 atau gambar juna so sng kita orang nk tengok gambar n vid tu just tkn hashtag je... 13h
  •   farahparah kak fynn... sy cdgkan akk belikan juna buku mewarna! nanti juna boleh warna haiwan2 ke rumah ke kereta ke kartun2.. :) 12h
  •   shaklee_diary Tebaek juna.tgk bakal arkitek tgh sketch.ang ado?^_^ 7h
  •   ayoon601 Setiap inci kertas dia gunakan....heeeeeee 5h

» LOG IN to write comment.

fynnjamal *typing* "erm.. awak mesej2 saya ni... bopren tak marah ke..?" sent. read.

replied: "mana ada bopren"

WOHOOOOOO SINGLE!!!
23h

» LOG IN to write comment.

fynnjamal kok ping borak produk:
@vendeurfestival @vendeurfestival @vendeurfestival

dah. ke tepi ke tepi. aku kalau nak review @vendeurfestival ni mesti yeksaited. hahaha. sebab entah la. bangga sikit sebab kroni punya titik peluh. haha. takde la kroni apa. tapi dah rapat benor tahap rasa macam adik-beradik dah. akak so proud of you, @annaseaskey walau pun ngko kije nyakat akak je. hahaa.

ok. let's talk biznizzz.

Kalau kat malaysia ni, festival tengah trending dan boleh dikatakan nombor satu dengan lebih daripada 200 RIBU pengunjung adalah @vendeurfestival gila tak gila bila setiap kali festival diorang je orang bagai nak gila serbu sebab yang join pun yang meletop gilos!

Kali ni, vendeur festival 3.0 akan menggegarkan Malaysia dengan BOXING DAY pada 27&28 disember dekat Matrade Jalan duta yang disertai oleh 400 butik terbaik seluruh Malaysia

VF 3.0 BOXING DAY
10PAGI - 10MALAM
MATRADE JALAN DUTA
27&28 DISEMBER 2014
400 VENDORS TERBAIK

Gile engko! Haritu masa appearance untuk Vendeur Festival 2.0 sambutan die kemain lagi macam hilintar hebatnya!

Dengar cerita yang akan join BOXING DAY ni bukan cecalang tau, Ashh&Annas, Ariani, Bella Ammara, Sugarscarf, Aidijuma, Tudung People, MMbasic, Jelita Sara, Neelofa, Leuniey Natasha dan ramai lagi!!! Seriously kalau nak sebut satu-satu 400 butik nangislah jawabnyaaaaaa

Kepada butik-butik yang join dan ingin mencuba nasib mana tau ada rezeki boleh terus email diorang di vfboxing@gmail.com tapi seriously nak cakap, festival diorang ni memang the best! Nombor satu

Follow diorang @vendeurfestival @vendeurfestival @vendeurfestival #festivalterbaikMalaysia #FestivalNomborSatuMalaysia #FestivalPalingTrendingMalaysia
1d

» LOG IN to write comment.

fynnjamal kok ping borak produk:
@balconyofmarissa @balconyofmarissa @balconyofmarissa

nah pesanan penaja:
TAG 4 BESTFRIENDS & WIN
Cara?

Follow instagram @balconyofmarissa dan anda perlu jadi orang terakhir untuk tag 4 rakan baik anda di ruangan comment. Anda bakal memenangi 5 helai dress Belina (4 rakan baik + anda) yg bernilai hampir Rm700.

Jadi apa tunggu lagi, jom laju2 follow instagram @balconyofmarissa @balconyofmarissa dan jadi orang terakhir untuk tag rakan2 anda di ruangan comment ini sekarang!

P/s: Pastikan anda komen di instagram @balconyofmarissa . Pemenang akan di pilih pada bila2 masa sahaja. Jangan berhenti comment and tag tau, mana tahu anda bertuah. Selamat mencuba!!
1d

» LOG IN to write comment.

fynnjamal layan ikan rumah atok pulak. lama tak balik umah tok dad dan tok wan. sampai tido siang pun nak ajak atok2 parking kiri kanan. haha. 1d

» LOG IN to write comment.

fynnjamal kok ping borak produk:
@luluandmaya @luluandmaya @luluandmaya

suka simple2 tapi nak la jugak ada something yang pop up? haaaa. kalau betul la itu kegemaran korang-- try sini.

plain-- tapi tiba2 ada labuci sikit. atau kosong-- tapi tiba2 ada design halus sikit. haaa. style weh. memang style.

nah pesanan penaja:
Assalamualaikum

Hi beautiful sisters ... mencari cari shawl/ kurung / dress & elegant dengan harga yang berpatutan?... follow @luluandmaya @luluandmaya @luluandmaya
1d

» LOG IN to write comment.