fynnjamal practice untuk storytelling competition pada hari guru bulan 5 nanti. betul2 nak menang ni.

ps: tipu je. mana ada masuk pertandingan. haha
3h

» LOG IN to write comment.

Normal فصبر جميل
fynnjamal @fynnjamalrtw introducing--
our youngest baby.

purple.

for you punk princesses.
cause pink is too cute.
and black is too goth.
hahaha.

same features: nursing friendly, wudhu' friendly, solah ready.

with better getah tali. yeay!! standby untuk online orders insyaAllah esok atau lusa :) dont forget to follow @fynnjamalrtw sebab kat info ada link website kami:

www.PasoLambak.com
4h

» LOG IN to write comment.

Video فصبر جميل
fynnjamal kamonnnn kamonnnnn.
dont fight it.
kamonnnnnn~~~
5h

» LOG IN to write comment.

fynnjamal nemo time is always good time. 7h

» LOG IN to write comment.

Normal فصبر جميل
fynnjamal .
ok yeay! stock semua dah sampai dan dah dihantar pada team. insyaAllah esok kita akan bukak online sales yeay!

new feature:
BETTER hand ring. alhamdulilah. better quality and jauh lagi tahan lasak.
plus: NEW COLOUR! woot woot.

dan ulangan announcement semalam:

kami di @fynnjamalrtw sedang mencari #agenfynnjamalRTW sebab kami difahamkan ada yang lebih selesa membeli dari kedai fizikal berbanding gamble beli online.

totally understandable :) jangan risau.

kepada yang berminat:
email: customer@pasolambak.com subjek: agen fynnjamalrtw.

segala terms and condition akan diberitahu lewat email. aku tak handle. my team would. so korang jangan la email tanya2 khabar tau. kesian team aku kadang2 kena buat saringan dulu sebelum respon kepada email2. hihi.

syarat utama adalah ada kedai fizikal. sebab ye la. kalau nak beli online, PasoLambak.com @pasolambakdotcom kan ada. customer2 kita akan datang ke kedai awak, test2 dan beli.

of course, akan ada minimum purchase untuk melayakkan anda jadi exclusive agent. hanya akan ada satu agen di satu kawasan sebab awkward pulak kalau kedai kiri kanan jual benda sama. haha. kiranya pat pat siku lipat la ok.

ps: @fynnjamalrtw as of now takde dijual di mana2 festival melainkan kalau diberitahu. biasa la. pekerja semua lecturer. bila free je baru boleh join. haha.

pps: untuk wakil dari singapura, sabah, sarawak dan brunei-- no physical shop required.

ppps: itu bukan lengan aku. tengok cincin aa. itu my team. thnx ;) ngeee.

and oh! feel free to tag your favourite boutique. manalah tau :)
7h

» LOG IN to write comment.

fynnjamal great eye contact, bakti boy! 8h

» LOG IN to write comment.

Normal فصبر جميل
fynnjamal mak ai rambut 8h

» LOG IN to write comment.

Normal فصبر جميل
fynnjamal .
@wafiyyabydollscarf @wafiyyabydollscarf @wafiyyabydollscarf @wafiyyabydollscarf @wafiyyabydollscarf @wafiyyabydollscarf

nah pesanan penaja:

Ingin tampil cantik? Ingin rasa selesa? Jom jenguk-jenguk @wafiyyabydollscarf banyak pilihan untuk semua.

Tshirt muslimah dan jubah lain dari yang lain dengan rekaan lebih santai dan mengikut trend. Dari size xs hingga 4xl.

Kalau nak datang butik di Seksyen 7 Shah Alam (dekat sebelah 1st Inn Hotel di pintu belakang I-CITY) pun boleh atau terus je order di website www.dollscarf.com

Hadiah misteri FREE GIFT menanti yang bertuah. Dan yang paling best.. FREE POS ke seluruh Semenanjung Malaysia!

@wafiyyabydollscarf
@wafiyyabydollscarf
@wafiyyabydollscarf
9h

» LOG IN to write comment.

fynnjamal ni balik2 tadi.
projek dia adik-beradik.

heiiiiiii.
22h

» LOG IN to write comment.

fynnjamal .
@wickedwardrobe @wickedwardrobe
@wickedwardrobe @wickedwardrobe
@wickedwardrobe @wickedwardrobe

nah pesanan penaja:

We offer the best quality of printed bags, dope accessories, apparels & more in the online market which you'll hardly find else where! Most importantly with affordable range of price

Wicked Wardrobe was featured in Utusan Malaysia, Safiyya TV9 & TV3! Established since 2011. Trusted Seller

Outlets
1. Empire Subang Soho, Subang Jaya.
2. Section 5, Wangsa Maju

Follow us
@wickedwardrobe @wickedwardrobe
@wickedwardrobe @wickedwardrobe
23h

» LOG IN to write comment.

fynnjamal .
@sirehemas_hq @sirehemas_hq @sirehemas_hq @sirehemas_hq @sirehemas_hq @sirehemas_hq

nah pesanan penaja:

VELVET CC CREAM
Sekali cuba, sumpah tak cari lain dah uollss.

Lepas cuci muka, calit sikit Velvet CC Cream ni and sapu rata. Pakai lipstik sikit, celak cikit, pap pap pap.. Dah cun melecun. Boleh kluar jalan jalan.. (pssstt .. nak pakai dlm rumah pun boleh, hubby x perasan pun, sebab nampak natural sangattt.

Nakk?? Jom follow
@sirehemas_hq
@sirehemas_hq
@sirehemas_hq

Memang best sangat sebab:
Kulit muka tak berminyak langsung
Wangi sangat
Tekstur yang halus senang nak sapu kat muka
Dibuat dari gabungan 5 ekstrak tumbuhan. Dijamin selamat dan HALAL
hasil kajian dan teknologi bioteknologi kumpulan saintis dan pakar penyelidik SIRIM Berhad
Kulit makin cerah dan lembap
Lindungi kulit dari sinar UVA dan UVB
Tutup parut jerawat / jeragat / cela dgn sempurna

Yang paling best RM36 ONLY.. Adik adik student pun mampu beli
1d

» LOG IN to write comment.

Video فصبر جميل
fynnjamal aktiviti dengan daddy sementara tunggu mummy kerja. begitu sabar dan kental kedua2 laki2 ini.

riiiiiicolaaaaaaa!!!
1d

» LOG IN to write comment.

fynnjamal STEADY AA KAK!!! giler happening @senangfest weh. tergamam jap.

jom weh. aku lepak sini skang ni. sampai petang.
1d

» LOG IN to write comment.

Normal فصبر جميل
fynnjamal kami di @fynnjamalrtw @fynnjamalrtw @fynnjamalrtw sedang memikirkan untuk mencari agen fynnjamalRTW sebab kami difahamkan ada yang lebih selesa membeli dari kedai fizikal berbanding gamble beli online.

totally understandable :) jangan risau.

kepada yang berminat, dijemput email team kami di customer@pasolambak.com dengan kepala subjek: agen fynnjamalrtw.

segala terms and condition akan diberitahu lewat email. aku tak handle. my team would. so korang jangan la email tanya2 khabar tau. kesian team aku kadang2 kena buat saringan dulu sebelum respon kepada email2. hihi.

syarat utama adalah ada kedai fizikal. sebab ye la. kalau nak beli online, PasoLambak.com @pasolambakdotcom kan ada. customer2 kita akan datang ke kedai awak, test2 dan beli.

of course, akan ada minimum purchase untuk melayakkan anda jadi exclusive agent. hanya akan ada satu agen di satu kawasan sebab awkward pulak kalau kedai kiri kanan jual benda sama. haha. kiranya pat pat siku lipat la ok.

ps: @fynnjamalrtw as of now takde dijual di mana2 festival melainkan kalau diberitahu. biasa la. pekerja semua lecturer. bila free je baru boleh join. haha.

pps: untuk wakil dari singapura, sabah, sarawak dan brunei-- no physical shop required. :)
1d

» LOG IN to write comment.

fynnjamal zaman kita ini sangat mengerikan.

kita lebih yakin untuk mempamer buruk--
sedang kebaikan yang dilakukan terpaksa kita diamkan dan sorok2;
begitu takut dikatakan bongkak dan menunjuk2.

hendak solat sampai bersembunyi,
hendak bersedekah sehingga dihulur2 mengikut tepi,
hendak beramal takut dilabel da'ie.

zaman ini sungguh2 menakutkan.

berbuat kebaikan tak boleh diajak,
takut dipanggil lagak.
berbuat jahat tak apa pulak--
malah diharam dari menempelak.

manusia memang banyak kurang.
jahat baik semua bukan hak kita untuk timbang.

ambiklah yang baik.
buang yang buruk.

kan selalu kita dengar;
yang elok dari yang kuasa--
dan segala yang buruk itu datang dari kelemahan kita manusia.

selamat sabtu, semua.

dan oh ya sedikit tambahan:
di ruang komen ada perkongsian yang sangat best.
bila kita risau membuat kebaikan itu dikatakan ria'--
itu juga tanda tidak ikhlas.

astaghfirullah.
new 'ilm for me too.

so pengajaran pada semua;
just do kindness anyways.

orang nak fikir apa itu--
fikirlah sahaja.
1d

» LOG IN to write comment.

fynnjamal bangun pagi / tengahari ini tidak dengan perasaan sedap. nak melekat je mintak dibobok. 1d
  •   ainaalyanaa Semut eh tu haha 1d
  •   naqyaanr Ala muka tak gosok gigi pon hensem. Benci la cemni @jinanie_ 1d
  •   riesharezan kak @fynnjamal . lately, almost everyday saya dgr lagu Arjuna Beta through YouTube. persembahan akak masa dekat Muzik-Muzik. tak muak sebab nampak akak betul2 menghayati lirik tu. MasyaAllah saya bukan sesiapa cuma saya sentiasa mendoakan kebahagiaan akak sekeluarga. Amin :') 21h
  •   shaklee_diary Juna risau mende tu 20h
  •   iffatul_elesya Sy da mcm @riesharezan wlaupon sy bkn ssapa n x sling knl d dunia nyata , hri2 smpai huby sy muak... sume lgu kak @fynnjamal sy donlod plus lgu abg tri suara alaa alaa retis jaman antik ponnn sy ikot.. heyyy korg memg osem ! 4 info gak , sy folow juna dr kecikmoga fmly kokping n bongtri bhgie sokmo 19h
  •   fynnjamal @riesharezan @iffatul_elesya awwwwhh korang ni!! 10h
  •   iffatul_elesya Waaa kokping eply ... tau x ape prasaan ni ???? Tharu mggaru haru biru alaaabiuuu .. sy tgh dgr lgu matsaleh dr kokping "over" 10h
  •   switie_onlineshop Love ur little family kak @fynnjamal 4h

» LOG IN to write comment.

Normal فصبر جميل
fynnjamal .
@atizan_slimbeauty @atizan_slimbeauty @atizan_slimbeauty @atizan_slimbeauty @atizan_slimbeauty @atizan_slimbeauty

nah pesanan penaja:

Skinny but having trouble with double chin?

Wanna get rid of those huge thighs or voluptuous hips?

Try Belvya Perfect Shapping Scrub, just scrub during shower and done. Proven with more than 2,000 testimonials; even the celebrities have tried it.

Idamkan muka berbentuk V dengan kesan seawal 3 hari? Belvya mungkin akan menjadi solusi anda.

RM85 termasuk poslaju ke seluruh Semenanjung Malaysia.
SS-- RM90

Inginkan kulit cerah bebas cela?

Olicandy is the first ever supplement in Malaysia that uses Olive Leaf to whiten the skin.

OLIVE LEAF contains potent ingredients that will help to increase the production of Glutathione in the body naturally.

Kulit cerah, kurang berminyak, bebas jerawat dan parut makin pudar dengan hanya mengunyah tablet olicandy. Rasa dia macam vitamin C budak-budak tapi khasiatnya sangat la banyak.

RM59 termasuk poslaju ke SM.
SS-- RM63.

Belvya dan Olicandy selamat untuk lelaki dan perempuan.

So do follow @atizan_slimbeauty @atizan_slimbeauty @atizan_slimbeauty for beauty tips and testimonials. You can also browse other products such as Killafat and V-sireh Jus Premium Wanita -a must have have for all women.
1d

» LOG IN to write comment.

Normal فصبر جميل
fynnjamal my children.
my darling, darling children.

melts my heart every time they call my son adik, every time they hug him, they kiss him, they tell stories to him, they sing for him.

mummy loves you kids.

ps: gambo semua curik dari amoi. fon dia banyak shot juna in action. geram.
1d

» LOG IN to write comment.

fynnjamal rawksta. 1d

» LOG IN to write comment.

fynnjamal .
@allurebeauty_official @allurebeauty_official @allurebeauty_official @allurebeauty_official @allurebeauty_official @allurebeauty_official

nah pesanan penaja:

Sape pernah rase macam ni?

1) kulit banyak gile JERAWAT, dah cube macam2 produk tapi tak berkesan

2) nak sangat cantik macam orang lain, Tapi KULIT SENSITIF

3) kulit ada JERAGAT yang susah nak hilang, susah sangat. Dah lame jeragat tuh duduk dekat muke

4) PARUT JERAWAT banyak kat muka, habes muka jadi lopak2 dah macam bulan dah

5) nak cube pakai produk kecantikan, tapi takut tak sesuai dengan muke

6) tanak muka putih melepak sangat, kalau boleh nak NATURAL LOOK je.

7) nak cari produk yang betul betul TADE MERCURY dan yang TAK MEMBAHAYAKAN. Tak kesah even kesan lambat yang penting selamat

ini jawabnya

The BEST PRODUCT untuk korang adalah ALLURE BEAUTY.

Kenapa? Sebab ALLURE BEAUTY ny lain dari yang lain. Tak percaya? Bole follow @allurebeauty_official
1d

» LOG IN to write comment.