fynnjamal kok ping borak produk:
@yeslahyeslah @yeslahyeslah @yeslahyeslah

aku kabo awal2. ig ni prebet. terlindung dari mata majazi. kalau nak tgk-- kena follow. tapi aku jamin-- pada yang gila benda2 comel tahap ketap bibir sampai putus-- KENA follow dia.

aku pun follow bro. comel!!!! arghh! ada macam2.

1. Lampu hiasan (Ada banyak jenis: Ball, Bulan bintang. Heart shape. Haiwan-haiwan dan Sun Moon etc). pilih je.

2. Topi panda. Yang ni best sebab semua umur boleh pakai. aku pakai. anak aku pun pakai.

3. Pencinta kucing pun kena follow. Ada jual hiasan meow untuk handphone korang.

4. My Little pony. New in stock, pony keychain. Toy pony yang boleh di customize to plugy atau keychain pun ada.

5. Peminat ombre yang nak cari clear case untuk iPhone 5/5s boleh cari kat sini. Rare tau.
2h

» LOG IN to write comment.

fynnjamal "abang juna... sudah2lah tu bang membawa diri. pulanglah di aidilfitri. ayahbonda menunggu pulang, bang" 6h

» LOG IN to write comment.

fynnjamal aku tau. "ala siannya mata dia", "ya allah kenapa tak jaga dia betul2". etc.

xpe la. takkan nak tido hotel di hari raya. adat la kena nyamuk bagai.

baru rock. muahahahahahahaah waaaaaaaaaa!! (gelak pastu tiba2 ternangis hahahaha)
6h
  •   nadiafarhadila Dlu mase kecik2 penah kena mcm juna.. Siap due2 belah mate bengkak.. Kate mak kena kencing lipas mase tido..what??.. Hahaha mcm auta jek mak aku tu.. Kiki 3h
  •   naanairysh Kne semut kot bkn nyamuk,cm terok je 3h
  •   amalinahass Same la kite. Tiap kali balik kampung ,mesti bengkak2 muke. Nyamu kerjakan muke kite. Hehe 3h
  •   mjhidayah Adatlah tu...juna kan hero malaya! 2h
  •   abcdezxd Edit pakai ape 2h
  •   duffychanceeeee Kesiannya diaaaa tapi nuna memang trooper dr dulu! Hehehee 1h
  •   duffychanceeeee Suka dia punya gagagagagaga tu haha 1h
  •   farisnsrdn He still looks happy! 34min

» LOG IN to write comment.

fynnjamal kok ping borak produk:
@tikoestilo @tikoestilo @tikoestilo

ok. sebelum kita gerak ganu kejap lagi, kita review dulu aaa. dan macam tau2 je orang nak gi lepak pulau, turn kena kat @tikoestilo yang osem.

cuba korang tengok selipor dia. HADOIII. kalau korang klik ig ni LAGI la bengang. first time aku review selipor ni okeh. bapak aa stailo. dia macam seksi gilerr sebab design macam sentil2 gitu. aaaaa geram!! macam pakai thong di kaki pun ada. ahahahah.

ig ni ada macam2 tau. bukan selipor je. jubah pun ada. kemeja2 ada. blouse pun banyak. semua jenis2 akak2 urban. kalau menepati citarasa korang-- lekas2 follow. dgr kata hari ni atau esok pos laju dah start kije. haaaaaa. order order. sempat ni.
8h

» LOG IN to write comment.

fynnjamal action hero.
battery tak pernah kering.

adeeeeeeeee je aktiviti dia. semuanya berkaitan bahaya.
king kong betul.
8h

» LOG IN to write comment.

fynnjamal mengendeng ipad orang.
kesian.
8h

» LOG IN to write comment.

fynnjamal kok ping borak produk:
@thealings @thealings @thealings

asyik sedih baju basan anak mahal2? ok. ni aku nak kabo. rm5 satu. cukup murah? t shirt. romper baby. prrghhhh. macam2 ada ni. nak lagi murah? amik nama dgn sepupu2, adik beradik. order pukal. settle.

nah. pesanan penaja untuk The Alings:

Igshop kami ni owner dia semua adik-beradik saya. Nama the alings tu nama panggilan arwah ayah saya (Aling). So kami ambil sbb ownernya semua anak2 pakcik aling ni hehe.

Igshop kami ni baru nak naik. Sebelum ni mmg kami ada buat mcm2 biz. Tapi sekerat jalan je. So kali ni decide nak serious. Nak tolong mak kononnya.

Kami sebenarnya nak jual macam2. But for the time being stok yang ada baju budak. Roti and kek tu mmg mak ada biz hantar ke petronas, kedai2 makan. Kalau nak order through ig pun boleh tapi kena COD and ada minimum ordernya. Untuk baju budak tu mmg kami jual dgn harga yg murah dan kualiti kain yg bagus, tak panas. Baju budak ni kalau nak ambik borong dgn kami pun boleh dan sangat dialu2kan. Org belah utara yg nak beli boleh contact kakak saya (details semua ada dekat ig). Tapi barang2 akan direstock lepas raya sbb byk dah habis.

Akan datang ada banyak lagi barang2 yg kami nak masukkan. Kasi kami beraya dulu okey!
23h

» LOG IN to write comment.

fynnjamal buai anak the ole skool way.
guna buai yang mcm gerabak cinderella tu.
1d

» LOG IN to write comment.

fynnjamal wehhhhh. raya-- raya jugek.
dah waiting list ni apa citaaaaaa.
hahaha.

ok. sambil kemam kuih, sambil layan gossip raya, dijemput undi kat gua.com.my ok. cari muzik2. pastu sedekahkan undian.

kalau tak, aku tembak. pastu tikam. . pastu enjet . takut tak?
1d
  •   atiqafsar_ Rezeki di hari raya @walkwithme_2 22h
  •   nabilahuda__ hahahahahaa omey akakkk @fynnjamal 22h
  •   anakajiss @fynnjamal nk dtg raya boleh?? Bahahaaa.. Aku nk try f2f dgn kau, nk tgk pitam x..? Nk pggil kokping kite sebaya.. Acaner2 ni.. Bencila dulu pnah meluat kat ko kn skng da balik semula.. Huhuu... Hik3.. Pengakuan ikhlas ni.. Salute la kt ko, leh wat aku stalk ko hari2.. Muahahaaa.. 22h
  •   fynnjamal @anakajiss dah ada kat nilai le. jemput leeee. 21h
  •   anakmisi Bt la open house kak..kita share dt hahahhaha 20h
  •   anak.umi Nak enjet 20h
  •   anakajiss @fynnjamal Aloloo, bukan kt johor ea..? Aku kt kota td, now kat parit.. Pusing satu johor rini.. Erghh.. Jauh nilai, jem kaki nak ke sana.. Pnjg umur kite jpa nnti2.. Boleh knalkan anak bujang aku dgn anak bujang ko.. Balik johor, jemput dtg umah.. Ngeeee~~~ 19h
  •   anakmisi Kak @fynnjamal sy dh undi tau 3h

» LOG IN to write comment.

fynnjamal kok ping borak produk:
@inspirasi_si @inspirasi_si @inspirasi_si

nak makan tapi rasa berdosa pada diet sendiri? dah makan kemudian muring sebab risau berat badan? lapor tapi hangin tokleh nak jamah apa2? rilek rilek. jangan nangis. meh sini.

ok. yang kat gambo tu tuan dia. haaa. nampak tak? dulu badannya agak berat, sekarang sudah stylo sangat. wahhhh. dia makan celebrity shape macam eira shazira rupanya. nak try tak?

pastu alang2 tu, boleh restock crunchy popia utk raya. i bet hari raya pertama je dah settle kan? haahahah. pebret semua org kot. ok. meh meh. follow dulu. japgi lepas dah settle beraya rumah mak andak ngko ni-- order. :)
1d

» LOG IN to write comment.

fynnjamal serius ni pertanyaan pada siapa yang ada ready stock #kelambumoden ni dijemput angkat tangan di ruang komen.

kalau boleh COD area nilai / kl / melaka LAGI bagus. kalau jauh, kena tunggu abang posmen start motor minggu depan pun xpe.

pergh. aku rasa aku adalah antara pemangkin industri nyamuk dah kat malaysia ni. hahaha. segala jenis benda aku dah try. so far bracelet kaki juna la yang paling function. cuma tak 100%. apa tak pernah try. spray, coil, lotion, cream, cengkih cucuk limau. segala bagai. thing is, rumah atok aku kat tangkak di memang ke arah darat (maksudnya ke dalam arah hutan). memang nyamuk kental tahap muay thai punya.

so kalau ada kelambu ni insyaAllah kita boleh naikkan percentage keselamatan kulit juna.

majulah nyamuk untuk negara.
1d
  •   suekacollection Pakai la mosquito patch kokpingg . Elok benda tuu , dia bulat je sticker tampal kat baju , kat farmasi ada , murah je . Tapi elokk @fynnjamal 15h
  •   perfumeandsuch Kok ping, kot lalu Tampin, singgah roger saya. Sy bg free je. Ada saiz queen ni haa.. x guna pun. Beli dulu konon nk guna, smpi skang tersimpan je atas lemari. No ada kat atas. :) 14h
  •   nanaajnaa Dekat giant snawang ada jual kak. @fynnjamal 8h
  •   azlinafirdauz @fynnjamal ....sama la kite...kami pkai malam raya hr tue... 8h
  •   miramalinaremlan Aah. I need this too :,( rahsie nyamuk semua ikut kokping. 7h
  •   baitisyafiqah @dibbbbb hahah ni la kelambu orang cakap tu 4h
  •   syiksamad @fynnjamal try minyak telon beb...works for my baby... 4h
  •   nadiakhamsani Kat rantau panjang kelantan byk..hihi.. 3h

» LOG IN to write comment.

fynnjamal bangun pagi ni--
juna sudah jadi thom yorke.

mata sepet belah kiri.

terima kasih, nyamuk.
jasamu dikenang.

memang nyamuk kampung gelakkan aje bracelet nyamuk kat kaki anak aku tu. tak heran langsung. padahal satu kat kaki, satu kat kepala bantal. pergh.

xpe nyamuk.
xpe.

pecah kaca pecah gelas.
kau sabor nyamuk, japgi aku balas.
1d
  •   sanifarizah Ala cian nyer mata dah sepet sebelah...... 1d
  •   pangtunamasaya juna nk mandi gunung ledang ti cari uncle... uncle boleh bwk tempat mandi yg highclass 23h
  •   reenz_creations Relax la. Juna gelak takde hal je tengok. Ehehek 21h
  •   titakechik anak saya pun macam ni lah...dalam banyak2 benda,yang paling dia kalah adalah nyamuk...nyamuk hinggap kejap pun boleh tinggal kesan..sedih bila tengok abis bintat2 kerana nyamuk..i hate u nyamuk!! 20h
  •   anilzamron Juna tetap senyumm... Alahai anak.. Comel nye kamu... :) 16h
  •   freakerfuzz Abg @faez_ahyar tgok neh.. Kesian nuna mata kena geget nyamuk 16h
  •   opaaaah Kak fynnnnn kat tangkak kenape tak cakap hehehe nak jumpe junaaaa hihi 7h
  •   nuranisshaufa Kiss sikit mata juna. Mwah! Haha 5h

» LOG IN to write comment.

fynnjamal tak tau tidur mimpi jenis apa ni.
tapi yang pasti--
tidur lambak kita malam tadi.
1d

» LOG IN to write comment.

fynnjamal memang sejak minggu lepas sampai minggu depan, kami anak-beranak on the move. lompat dari hotel ke hotel, dari rumah ke rumah.

serius macam orang nomad.
maknanya memang sumpah penat.
packing unpacking.
not fun.

sori pada yang mencari kami anak-beranak. kitorg tak statik setempat. dan mana2 ada masa terluang-- memang curi tido je. huhuhu.

pastu phone memang kurang pegang. raya, kot. so mintak soriii sangat x dan nak reply setiap komen. baca tu insyaAllah sempat. so mana2 yang tak manis tu jangan risau, aku cuba sedayanya block dari pandangan kita.

ramadhan mungkin dah habis. tapi kan ke best kalau kita dapat keep the momentum like nothing has changed? ;) keep up with being beautiful inside out, darling strangers.

selamat hari raya,
maaf zahir batin.

ampun pada mana2 yang tersinggung, sengaja atau tidak. insyaAllah akak cuba sedayanya untuk jadi yang lebih baik untuk semua kawan2 dan adik2.

wiiwwiwiwiwwi.
2d

» LOG IN to write comment.

fynnjamal tak sempat apa--
berlengging dah.

tahun depan tak yah beli baju raya la. membazir.
2d
  •   erinnnsa Tadi kita datang satu family. Tapi nampak juna kat dapo, je. Hm akk tidur katanya. Maybe bukan rezeki nak jumpa raya ni |': 2d
  •   fynnjamal @erinnnsa laaaaaaaaaaa!!!!! 2d
  •   erinnnsa Huhu takpe la. Next time kita jumpa, ye. Tadi ziarah mak paan sekali. Geram betul tengok juna dari jauh, tadi. Nak panggil takut. Ayahnya ada. Haha 2d
  •   aizhhaidah Umah atok kita pun kat tangkaj 1d
  •   _famiejja @erinnnsa eh rumah kak fynn kat mana ? Jp2 .rumah spe ?dkt dgn spe ? 1d
  •   ayeshamirah akk! smpai ble kt tgkak. smlm pun kita dtg. akk tdo smlm. xd rezeki nk jmpa. kita dtg dua keta. blk dgn hati yg sedih. :'''( 1d
  •   hayanaali Ayeshamirah..kiteorg sdre dtg pn fynn tdo...nmpk kamu dtg dua krte..kesian 21h
  •   dyanazaaba Amboi, ramai org tangkak komen. Hhahaha sy org tangkak jugak. Kg anjung batu @fynnjamal 8h

» LOG IN to write comment.

fynnjamal "pak ngah lima ratus doploh, acukang tiga ratus enam belas, tok dad seribu tujuh tiga ratus dua, tok wan lapan ratus enam puluh sembilan, tok ngah enot dua ratus lapan, pak andak boyot lima ratus. ok. siapa lagi tak bagi aku ni." 2d
  •   fynnjamal @azzahrataha wait! you yang hot tadi ke laaaaaaa!!!! sedagher le kiterrrr 2d
  •   bella_ixxy Alaaa ruginye xpegi td. Dekat sgt dah ha. 5min dah sampai 2d
  •   azzahrataha Hahaha, masyaAllah biasa je. Sedagher laah kita. Nak bergambar tadi tak menyempat. Tadi masuk bilik aircond terus tidur. Panas dia tak tahan. Bangun bangun dah balik. Takpe next time jumpa lagi, nak jumoa budak handsome tu @fynnjamal 2d
  •   akmalsalleh ala kat sg balang? hish kalu tau g .. dekat jez .. 1d
  •   maizayacob haha kira xhagak2... lps rya juna kaya 1d
  •   nurulfathiyah994 AMBOI...seriusnye juna kira...ini kalau orang kasi sejuta ni semlmn dok kira duit raya...haha... 21h
  •   ilinajwa90 "Mummy seratus lima puluh juta" 16h
  •   nurfarahiza Dekatnye uma kite nape laa ta terjumpe kak fynn 16h

» LOG IN to write comment.

fynnjamal selamat hari raya dari budak paling cranky sekali pagi ni sebab tido pukul 3 lebih bangun subuh kena mandi.

herghhhhh.
potong elaun angpow 40 persen.
2d

» LOG IN to write comment.

fynnjamal kira betul2 ye.
esok tak sempat nak runner ATM.

angpow setting dari skang.
kalau tak--
mampui!

selamat hari raya semua.
wiwiwiwiwi.
3d

» LOG IN to write comment.

fynnjamal kok ping borak produk:
@houseofkita @houseofkita @houseofkita

iklan terakhir di bulan ramdon tahun ini! wah!! esok raya (atau lusa) so memang nak rilek makan ketupat, kari ayam kampung, sambal kacang dengan masalodeh sambil layan hindustan kalau ada sampai terbongkang.

orang taman U kat jb! ni untuk korang tau. vendor boutique kat jalan pendidikan 4 weh. dekat dah tu. satu kedai tapi ada MACAM2. memang house of kita la. sebab untuk kiter kiter ajerrrr. hihihi.

follow SKANG. kalau tak korang lupa punya. komfem. dgn makan lemang lagi. dgn kolek duit raya lagi. tekan aje leeeeeee butang follow tu. shopping nanti minggu depan.

nah. pesanan penaja:
houseofkita ni menempatkan up to 40 vendor... dari pakaian kanak2 hingga dewasa serta aksesori dan makanan... merupakan 1stop to shop ya..
3d

» LOG IN to write comment.

fynnjamal naskhah yang siap ditulis pada june 30, 1917 oleh seorang laki2 yang ketika itu cuma 17 tahun.

hampir seratus tahun sudah--
pada july 27, 2014,
dalam hotel atas wetex ni,
masih mampu menitiskan airmata aku.

devdas.
pure poetic.
3d

» LOG IN to write comment.