friskamallia Karena pada akhirnya, kapal pun akan mencari tempat yg nyaman untuk berlabuh. #morning #quotes #apasihfris 1d

» LOG IN to write comment.

friskamallia Sampe sekarang lagu dan gerakan SKJ masih terngiang di kepala dong #throwback #HSEmonth #SKJceria #bersama #LulaKamal 1w

» LOG IN to write comment.

friskamallia She taught me how to be a strong, independent woman, but never forget the "kodrat" as a woman, as a mother and a wife. May Allah bless you and always protect you when I'm not around. #happymothersday 3w

» LOG IN to write comment.

friskamallia Some people are happiest when they are on the #beach 3w

» LOG IN to write comment.

friskamallia Pertama kali ikut open trip, ketemu teman-teman baru, berenang bareng ubur-ubur, masuk ke gua yg tembus laguna, nginep di rumah apung, pagi-pagi liat penyu di depan kamar, snorkeling di palung yg cantik bangeet meskipun agak nyeremin karena palungnya lumayan dalem. Ah, I love this trip #derawantrip 3w
  •   nursyadza18 Halo friska:) sy uca. Boleh tau waktu ke derawan ikut travel atau gimana? Trs rumah apung nya berapa per malam nya? Makasih ya :) 3w
  •   friskamallia @nursyadza18 halo uca :) iya kemarin kita pake travel agent yg sistemnya open trip. Kalo sewa kamar per malem kurang tau berapa, krn kita bayar all-in ke travel agentnya.. 3w

» LOG IN to write comment.

friskamallia Berteduh 4w

» LOG IN to write comment.

friskamallia ..and I'll tell you all about it when I see you again #derawan 4w
  •   shibaarnoldi Masya Allah.. udh sampai sana aja kak keren keren... doain ya kak biar bisa nyusul kesana 4w

» LOG IN to write comment.

friskamallia Clearly beautiful 4w

» LOG IN to write comment.

friskamallia Beautiful sunrise #nofilter 4w

» LOG IN to write comment.

friskamallia One of the reasons I chose to stay here. #beach #sky #sunset 1mon

» LOG IN to write comment.

friskamallia Selamat hari kartini, para engineer wanita. We are braver than we know and stronger than we think #kartiniday 1mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

friskamallia Total's petrol station, somewhere in between Makkah-Madinah I guess. I just realized that I, unintentionally, captured this photo one year ago. Was it a sign? 2mon

» LOG IN to write comment.

friskamallia Tampang kecapekan dan kepanasan sekaligus excited, wajib untuk diabadikan. #janjangsaribu #westsumatera 2mon

» LOG IN to write comment.

friskamallia Not because everything is good, but because you can see the good side of everything :) #happinessissimple #bahagiaitusederhana #ngaraisianok #westsumatera 2mon

» LOG IN to write comment.

friskamallia I wish I could stay any longer 2mon

» LOG IN to write comment.

friskamallia Hot chocolate time 2mon

» LOG IN to write comment.

Valencia Friska Amallia
friskamallia Danau Maninjau from top! 2mon

» LOG IN to write comment.

friskamallia When we arrived there, it's almost dark. But still it can't hide its beauty #visitsumatra #exploresumbar 2mon

» LOG IN to write comment.

Normal Friska Amallia
friskamallia I wore suntiang replica for only one hour and it feels like oh-so-i-can-not-imagine-if-i-have-to-wear-it-two-days-in-a-row-from-morning-to-evening-like-my-friend-did-on-her-wedding.

Salut sama orang-orang yg masih mempertahankan adat istiadatnya :) #suntiang #exploresumbar
2mon
  •   kinnarakinnari Singing Bob Dylan's Not Dark Yet, "Behind every beautiful thing there's been some kind of pain~" 2mon

» LOG IN to write comment.