Lo-fi Fasha Sandha
fashasandha Sorry semua, ibu busy dengan Jemyma and family. Lambat je nak update.Lambat macam kura2. Bila ibu betul2 free atau masa ibu nenenkan Jemyma ibu tengok phone if sempat k. Goodnite all. 7h
  •   izatttours Assalamulaikum Semua !!! JOM follow Instagram kami untuk dapatkan maklumat lanjut tentang pakej percutian untuk tahun 2015. Tempahan boleh di buat melalui sms atau email ye . 32min
  •   tormjon Cutenya!!! Btw jom visit ig kami ada pelbagai handbag berjenama ori murah diskaun hingga 70%!!!! 29min
  •   sissycouture BAWAL SAREE RM19 BAWAL COTTON PLAIN RM10 26min
  •   fabulacloset Zara, Mango, H&M, Asos shirt, dress, pants as low as RM50!! ️️ 25min
  •   sue_harun salam..maaf tumpang iklan ..Jom buat duit..sesiapa ingin menjana side income jom la wassup sy 016-7801428..sy akn trgkn bgaimana cara nya..tq 9min
  •   sallytalib Alaaa so cute la Jemyma ni 7min
  •   anotheryougallery Tshirt mrvel/dc 6min
  •   hanarozz Comey comey comey 6s

» LOG IN to write comment.

  •   putih.eventplanner Beautiful, happy family 1h
  •   favorito_eligo visit my ig 56min
  •   handbag4u_syg Tgh USHA2 nak beli SLING BAG FOR MAN ??? WALLETFOR MAN?? HANDBAG ? PURSE ? BAGPACK ? Nak JIMAT duit 😐? Jom USHA combo2 4in1 3in1 2in1 yg konpem jimat!! Satu set nak KONGSI 3 org pun boleh!! PAKAT2 ngan kawan, mak, akak semua tau!! 44min
  •   tormjon Happy family!!! Btw jom visit ig kami ada pelbagai handbag berjenama ori murah diskaun hingga 70%!!!! 29min
  •   nora_hadiff Iklan banyak sungguh😈 27min
  •   fabulacloset Zara, Mango, H&M, Asos shirt, dress, pants as low as RM50!! ️️ 25min
  •   myyyra_collection_ chocolate2 here 8min
  •   azieikhmal Fasha dtg le kat teratak senyuman kedai mkn kat simpang pulai 8min

» LOG IN to write comment.

fashasandha Ok Raysha tak suka selfie. Tau dah.. Muka dipaksa. Haha. Qal macam biasa, mmg pandai berposing 7h

» LOG IN to write comment.

fashasandha Keduanya nak melekat dengan ibu je. Nak kena dukung sampai 2 orang ni haa. Nasib baiklah anak2 ibu kurus dan ringan je. 8h
  •   maznahaznam Suka tgok pasha ......pandai jaga kuarga 37min
  •   yatienoor Hahaha n then u pakai heels lagi? Patah pinggang..im preggy too n now my eldest pon melekat kat i mcm fal ni melekat kt u...haha best kan that feeling? 25min
  •   fabulacloset Zara, Mango, H&M, Asos shirt, dress, pants as low as RM50!! ️️ 23min
  •   lanroy89 Hai akak 11min
  •   azmayzafrissa Ibu hot 11min
  •   lanroy89 Koya org laye 11min
  •   zzan28.zn Hot mama... 7min
  •   baby.coo Kuatnya mama...2min

» LOG IN to write comment.

fashasandha My little brother. Adik manja @ikmaldaniels 8h

» LOG IN to write comment.

fashasandha The happy kiddos @rizalashramrnt @farrasandha 8h

» LOG IN to write comment.

fashasandha A short family get away. 8h

» LOG IN to write comment.

fashasandha Candid taken by daddy this afternoon.
Macam biasa budak tecik lelaki ni akan sentiasa nak melekat ngan i je.
2d
  •   dnaracollection Assalamualaikum. Maaf ye. Tumpang iklan. Nak baju-baju kurung modern atau jubah atau pun tudung and shawl. Singgah lah ke ig kami terima kasih 9h
  •   emma_beaute KURUS 3-5kg in 2Weeks ! 8h
  •   breastfeeding_zarababykids Nk cari brg2 breastfeeding jom singgah ig ..murah2 je... jom support breastfeeding 8h
  •   nyx_smlc_rm25 Faaallll 8h
  •   jam_wanita_lelaki_termurah Sama warna.kete n baju 8h
  •   byadibashariza Badan berbulu? Ketiak berbulu? Kaki berbulu? Ada bulu(misai) di upper lips? Visit my ig untuk ORGANIC HAIR REMOVAL WAX, KALAU RAJIN WAX LAMA LAMA BULU AKAN HILANG PERMANENTLY! LAKI/PEREMPUAN BOLEH GUNA 8h
  •   koleksi_wangi Jom follow sy 3 botol BRANDED PERFUME rm 110 shj ! 8h
  •   norefal_placenta_glowing_skin CANTikkAn kulit dengan PLAcENTa serum. paling pnting X melekit...sekali sapuan kulit dah lembut mcm babyyyy!! wassup 014 7256390 1h

» LOG IN to write comment.

fashasandha Sayang ibu,
Please dont grow up to fast .
Pls stay like this forever!!
3d

» LOG IN to write comment.

fashasandha Alhamdulillah, hampir seratus resumes saya terima untuk jawatan Manager dan Graphic designer for Jemyma.
Baru saya tahu rupanya ramai pelajar berpelajaran tinggi yang sedang mencari peluang pekerjaan.
Ramai juga pemohon yang berpengalaman yang ingin beralih untuk berkerja dengan team saya.
Terima kasih saya ucapkan pada kalian yang menghantarkan resume.
Insyaallah saya akan buat penilaian yang terbaik untuk saya shortlist for the interview.
All the best!
3d

» LOG IN to write comment.

fashasandha Im in love
Syukur padamu ya Allah

Simple and nice RTW modern kurung by @ariweddingcouture
Make up by
@suecantikmua
Beautiful shot by @faizalshutterart
3d
  •   bysnheelis Charles and Keith. Mango. Zara. Guess. Victoria's Secret. Kardashian Kollection. Cath Kidston. Fossil. Forever21. Vincci. Dorothy Perkins. Nine West. 2d
  •   online_bisnes_murah hey! nak join 1whp tak? bisness terbaik dari ladang . heee... inilah masa untuk anda berusaha mencari duit sendiri! takkanlah masih nak harapkan duit mak ayah right? nak? pm me at 0174856236. taknak? okeyh. jangan menyesal lihat kawan yang lain dah maju ke hadapan daripada anda :) 2d
  •   product_hamil Ingin HAMIL!Jom follow ig @kapsul_ikhtiar_hamil 2d
  •   derkowchies_store Produk kecantikan here.. sdg buat sale penghabisan stok dan combo set..wis putih rm60,babies blink 5 in 1 rm55,high beam rm15,relian mascara rm25 dan byk lg produk yg murah yg pnting 100% ori..jom visit my ig..rugi xjenguk2 1d
  •   online_bisnes_murah hey! jom join 1whp. bisness terbaik dari ladang . inilah masa untuk anda berusaha mencari duit sendiri! takkanlah masih nak harapkan duit mak ayah right? ramai yg sudah berjaya jadi jutawan. anda bila lagi? masih menunggu? inilah masa yg sangat sesuai. jangan risau, kami akan guide anda sehingga anda berjaya. for more info wechat me 0174856236 :) 1d
  •   jam_wanita_lelaki_termurah Cntiknyer 8h
  •   amyleeecious haiii..ajen sah #jemyma by #fashasandha here...019-6271613..cod subang jaya, usj, pj..pos 1 malaysia..pendrive untuk guna pada handphone pon ada..jommm followww 7h

» LOG IN to write comment.

Normal Fasha Sandha
fashasandha Kadang2 je i rajin nak tulis panjang 😎
Hari ni mmg sangat best.
Basuh baju yg berbakul2 banyaknya di self laundry.
Thank you Puan Managerku @nikyasmin yang mengajar saya dan adikku untuk guna mesin ni.
Tu di belakang yang gigih tengah masukkan baju tu, my kak min yang dah 11 tahun menjadi pengurus serba bolehku.
Alhamdulillah, pengurusku ni dah lama bekerja denganku. We understand each other, never betray each other dan yang paling penting 'jujur'
Kejujuran itu penting dalam bekerja dan relationship.
Bila orang jumpa kami berdua, orang akan kata, 'wow lamanya u all kerja bersama,' ya memanglahhh sangat lama. 11 tahun angka yang sangat lama.
Apa rahsianya? Masa kerja, kami kerja. I am very strict with my work. Jangan main2 bab kerja dengan i, sbb dalam kerja perlukan komitmen yang tinggi. Walaupun kak min tak se 'punctual' i, and selalu lambat juga, hihi, i terima kekurangan yang ada pada dia. I cakap pada dia, its ok for u to be late, tapi i akan tetap smpai tepat pada waktunya di set. Hahah orang gelar kak min manager diva. Sbb i sorang2 kat set, kadang2 masa shooting dah nak habis baru la dia muncul. Hahahha.
Kadang2 je i naik hantu kat dia, most of the time i akan gelak ja, sbb i dah register dalam minda i,
dia manager 'diva divana' so boleh sampai lambat.
Masa kerja, dia pengurus diva divanaku, luar masa kerja, dia kakak ku dan sahabatku.
Anyway, lebiu kak min @nikyasmin ,
May we grow old together.
Insyaallah.
Thank you again for always being there for me through my good times and bad. ️ Yang posing senyum lebor sebelah i tu adik kak min iaitu @nikamelinmurni (still single and available️) 👭
3d
  •   joynal.abdin nice 1d
  •   cantikabadi Jom dapatkan Tooth Cleaning Pen RM20 di ig kami.... 1d
  •   amoifashion Lov ur attitude 23h
  •   chekissbeautyshop manyak syiokk dpt bos mcm @fashasandha ...huntungla @nikyasmin ..hehehehehhe 21h
  •   syaafiqonlineshop NAK HILANGKAN DAKI2 DEGIL DI KETIAK, LENGAN, PEHA, TANGAN OR SELURUH BADAN, BOLEH TRY #HONEYLOVESCRUB. VISIT MY IG SEBAB HARGA SANGAT2 MEMUASKAN. HANYA RM36 SM / RM 40 SS. 15h
  •   igbaru2 SUPLEMENT PENINGGI BADAN (5-15 cm), PELANGSING (turun 10-25 kg), PENGGEMUK (bertambah 3-15 kg), PEMUTIH BADAN, ATASI JERAWAT, MASKER SPIRULINA, dll (cek ig kita ) sorry spam 13h
  •   zierazainal @fashasandha tq kak fasha reply my comment One day, hopefully dpt jmpa akak 7h
  •   hanisya_8485 Greentea sesuai utk anda 39min

» LOG IN to write comment.

fashasandha Bawak baby Jemyma temankan ibu, uncle boy, che su and mummy min belajar basuh baju banyak2 at self service laundry. Best sangat buat kerja sendiri. Cepat dan bersih. Best2! 3d
  •   newbangkokstyle Joni jeans,acid wash jeans,ripped jeans,bootcut jeans dan boyfriend jeans murah meh visit my IG 2d
  •   faizatulj Visit my ig. 2 in 1 electric bbq steamboat. RM155 only 1d
  •   bysnheelis Charles and Keith. Mango. Zara. Guess. Victoria's Secret. Kardashian Kollection. H&M. Forever21. Fossil. Cath Kidston. Vincci. Aldo. 1d
  •   imannabdul babywearing helps alot kan! senang nak buat kerja 1d
  •   lesungpipitgarage inspired top cantik2..ade plus siza n korean shoes murah 22h
  •   kaenkaet.co OPENING SALE : RM120 DRESS AT PROFILE PIC! 19h
  •   salwahusnaa Comelnyaa... BISNES PARTNER NEEDED ! income rm100-rm1k sehari . nak ? ws 0136058349 9h
  •   madamfyra Wah @fashasandha sgt bgus berbabywearing dgn carrier yg btul! Like u! 6h

» LOG IN to write comment.

fashasandha Salam Jumaat buat semua 4d
  •   herbalplus_peninggi_langsing25 SUPLEMENT TINGGI BADAN , LANGSING Dll , WeChat : khanarezamaulana 3d
  •   suplemen_peninggi_langsing ��Mau tambah Tinggi (3-10cm) ?? atau turun BB (5-15kg) cek ig kita PROMO DISKON 10%-40% 🇭🇦🇷🇬🇦 🇲🇺🇷🇦🇭 FREE ONGKIR 3d
  •   simpleandbeauty Salam jumaat 3d
  •   ekin_on9shop handbag set COMBO 4IN1 @ 5IN1 serendah RM150 TERMASUK POS HERE!!! jommm grabbb & follow :) 3d
  •   peninggi_pemutih_amazing Cek ig kita PeninggiPelangsingPenggemuk Terbaik Di Dunia DISKON 40 🇭🇦🇷🇬🇦 🇲🇺🇷🇦🇭 FREE ONGKIR Salam Sehat ! 3d
  •   bysnheelis Charles and Keith. Mango. Zara. Guess. Cath Kidston. Victoria's Secret. Kardashian Kollection. Fossil. Forever21. Dorothy Perkins. Vincci. Nine West. 2d
  •   byadibashariza Badan berbulu? Ketiak berbulu? Kaki berbulu? Ada bulu(misai) di upper lips? Visit my ig untuk ORGANIC HAIR REMOVAL WAX, KALAU RAJIN WAX LAMA LAMA BULU AKAN HILANG PERMANENTLY! LAKI/PEREMPUAN BOLEH GUNA . HARGA TERSANGATLAH MURAH!! 8h
  •   ruidahmohd Jom le ig saya..ada kain pasang.. skin care terbaik pun ada.. 2h

» LOG IN to write comment.

fashasandha I love Pulau Pinang 1w
  •   petua_opah orang berumur tiada gigi, itu petanda sudah tua, ig opah bukan sebarang ig, banyak petua yang berguna. apa lagi. jommmm!!!!!xx 4d
  •   fusiontrends Baju korea murahh here. Jom usha 4d
  •   pear_me_up Preloved branded here--> CALAQISYA RADIUSITE SUGARSCARF VSNOW GUESS GAP TOPSHOP MNG and many moreee 4d
  •   peninggi_pemutih_amazing Cek ig kita PeninggiPelangsingPenggemuk Terbaik Di Dunia DISKON 40 🇭🇦🇷🇬🇦 🇲🇺🇷🇦🇭 FREE ONGKIR Salam Sehat !... 3d
  •   suplemen_peninggi_langsing ��Mau tambah Tinggi (3-10cm) ?? atau turun BB (5-15kg) cek ig kita PROMO DISKON 10%-40% 🇭🇦🇷🇬🇦 🇲🇺🇷🇦🇭 FREE ONGKIR 3d
  •   share_pepperspray Be smart be ready be safe! Carry a pepper spray :-) 3d
  •   bysnheelis Charles and Keith. Mango. Zara. Kardashian Kollection. Victoria's Secret. Zara. Forever21. Cath Kidston. Dorothy Perkins. Guess. 3d

» LOG IN to write comment.

fashasandha My happy Jemyma 1w
  •   annurjewelsstyle Cute nye bb jemyma 3d
  •   suplemen_peninggi_langsing ��Mau tambah Tinggi (3-10cm) ?? atau turun BB (5-15kg) cek ig kita PROMO DISKON 10%-40% 🇭🇦🇷🇬🇦 🇲🇺🇷🇦🇭 FREE ONGKIR 3d
  •   bysnheelis Charles and Keith. Mango. Zara. Guess. Victoria's Secret. Kardashian Kollection. Forever21. Dorothy Perkins. Cath Kidston. Vincci. 3d
  •   alaanis34 nama baby mcm negara jemaica suda hehehe 2d
  •   online_bisnes_murah hey! nak join 1whp tak? bisness terbaik dari ladang . heee... inilah masa untuk anda berusaha mencari duit sendiri! takkanlah masih nak harapkan duit mak ayah right? nak? pm me at 0174856236. taknak? okeyh. jangan menyesal lihat kawan yang lain dah maju ke hadapan daripada anda :) 2d
  •   schadragon89 Ya Allah comeinya baby.. 2d
  •   miezahiejah Visit my ig...ada shawl corak yg cute2... 2d
  •   schakeyra_textile Pradalace dull satin batiksongket murah 1h

» LOG IN to write comment.

fashasandha Baby manja 1w
  •   roziezana comel 3d
  •   bysnheelis Charles and Keith. Mango. Zara. Fossil. Nine West. Kardashian Kollection. Victoria's Secret. Guess. Vincci. Cath Kidston. Dorothy Perkins. Forever21. 2d
  •   qalbiqalbun Alololo...Nampak kemanjaan dia.. 2d
  •   am_ibeauty Her eyess .. ;) 2d
  •   schadragon89 Cntik sgt2 dh bsr mmg kompom cntik macam ibu dia ni 2d
  •   nyx_smlc_rm25 Nyx soft matte lip cream original usa here 1d
  •   byadibashariza Badan berbulu? Ketiak berbulu? Kaki berbulu? Ada bulu(misai) di upper lips? Visit my ig untuk ORGANIC HAIR REMOVAL WAX, KALAU RAJIN WAX LAMA LAMA BULU AKAN HILANG PERMANENTLY! LAKI/PEREMPUAN BOLEH GUNA 8h
  •   husnarahman Cantiknyaaa mata awak jemyma. Moga membesar dgn sihat. 8h

» LOG IN to write comment.

Normal Fasha Sandha
fashasandha Bersama Sahabat dunia akhiratku @syazanamohamad and her cousin Mawar. We've been friends since we were 15.
Keduanya kini dah jadi ibu kepada 2 anak .
15 years of friendship.
Lilahitaala tak sekali pun tak pernah bergaduh atau ada salah faham sesama kami sepanjang perkenalan kami. Kerana kami ikhlas didalam persahabatan ini.
Zaman sekarang bukan mudah berjumpa dengan persabatan seperti kami. Thank you Nana for being with me in good time and bad times. I believe honesty is the key to every relationship.
I love you.
1w
  •   asmalina89 Besarny nmpk muka mawar....tp nice dear... 3d
  •   ms_hometuition Home tuition here 3d
  •   kedaivitamin Memang betul. Kawan mmg ramai tp yg betul2 boleh share suka duka tu ciputtt sangat. 3d
  •   bysnheelis Charles and Keith. Mango. Zara. Guess. H&M. Victoria's Secret. Kardashian Kollection. Forever21. Fossil. Cath Kidston. Vincci. Nine West. Dorothy Perkins. 2d
  •   dressmurahgila Instnt shawl murah gila 1d
  •   online_bisnes_murah hey! jom join 1whp. bisness terbaik dari ladang . inilah masa untuk anda berusaha mencari duit sendiri! takkanlah masih nak harapkan duit mak ayah right? ramai yg sudah berjaya jadi jutawan. anda bila lagi? masih menunggu? inilah masa yg sangat sesuai. jangan risau, kami akan guide anda sehingga anda berjaya. for more info wechat me 0174856236 :) 1d
  •   ceksehat_langsing_tinggi_7 PENINGGI PELANGSING PEMUTIH PENGGEMUK,promo free postage.wechat: ceksehat 10h
  •   schakeyra_textile Pradalace dull satin batiksongket murah 1h

» LOG IN to write comment.

fashasandha Syukur Alhamdulillah.
Percintaan yang berakhir dengan ikatan perkahwinan.
Tahniah sis Ruzanna and hubby.
I love you Sis and @syazanamohamad
1w

» LOG IN to write comment.

Normal Fasha Sandha
fashasandha Kenduri time with my lil sis @elisyasandha Thank you abangku @ariweddingcouture for my beautiful light purple dress.
See you bff
@syazanamohamad
1w
  •   sericintaweddingcreations Tumpang lalu.. Pada semua BAKAL2 PENGANTIN YG VOUGE2 GITU! Yang sedang atau masih tercari2 mana nak tempah hantaran... boleh hubungi kami 012-2452208. Jangan risau... harga boleh dirunding dan mengikut budget awak2 semua! yg penting.. hantaran tu nanti VOUGE jugak macam awak2 semua!! 7d
  •   product_hamil Ingin HAMIL!Jom follow ig @kapsul_ikhtiar_hamil.. 6d
  •   tunteyja baby jemyma belum setahun tp @fashasandha dah kurusssss.. kamek 3 tahun dah x kurus kurusssssss... @milasharmilaa @yanaarenaa @aakmarinaa :( :( 4d
  •   yanaarenaa adohhh @tunteyja hahaha esok kmk ke pustaka.. 4d
  •   tunteyja pukul berapa di pustaka @yanaarenaa ? 4d
  •   yanaarenaa kak @tunteyja coba polah group wasap dato siti.. hahaha senang kita mdh apa aktiviti harian hahahaha 4d
  •   tunteyja Ok2.. kelaak kmk polah k.. thihihi @yanaarenaa 4d
  •   hakuna_go Mcm ank Dara je fasha ni.....jelesnya.... Pd yg nk wangi spnjg hr dgn tester perfume original berjenama???hanya rm115 free pos, free gift lg...jom jd my loyal customer 3d

» LOG IN to write comment.