fashasandha 'Girls want attention, women want respect' -Azeya #tentanghati2
Make up by @ezadibrahim 😙
24h
  •   rhnrslnx Adore you kak . Stay humble and pretty ! By the way nak jana income RM100-RM500 sehari ? Student uitm puncak alam dah collect RM13k income dalam masa sebulan dengan business ini and skrg dah pakai Honda CRZ . Visit my ig or whatsapp at +6012-9725759 (raihan) 1h
  •   piezahaa E 1h
  •   wawabird81 Gorgeous!!! Visit my ig utk Brooch yang cantik2 unik dan murah!! 54min
  •   m_fabrica_styles_mfs kak @fashasandha .... i respect u sgt sgt. :) 53min
  •   manisshamiera #manisshamiera ada jual tudung yg labuh dan pelbagai warna pilihan. Boleh req nk color n bidang berapa. Lets visit us. 49min
  •   fab_clo Zara, Mango, H&M, Asos shirt, dress, pants @fabulacloset @fabulacloset️️harga serendah RM40!! 39min
  •   kitchen_ibu 200%agree @fashasandha ,respect is perfect dri hot hot sni sni .....konon.... gdluck fasha... 35min
  •   saadah_kadir @zira_bedakkertas ....x pyh bwk bdk compct g,x pyh malu2 lg tepek bedak dpn org ramai...bedak kertas mampu sempurna kn hari anda. Hehe ... 18min

» LOG IN to write comment.

fashasandha First of all, thank You dear adik kakak abang Online sellers, thank You kerana tak jemu2 hantar email untuk menawarkan IG review, sampai beribu emails yang tak sempat saya baca.
Saya minta maaf, saya tak buat IG Review, saya hanya akan #instaikhlas sekiranya saya benar2 menggunakan produk/makanan/perkhidmatan tersebut dan saya ikhlas sukakannya. Hanya Insta secara Ikhlas.
Walaubagaimanapun, silakan spam dan buat iklan masing2 di ruangan saya, saya tak marah dan tak akan block. Cuma jangan terlalu kerap ok. :)
Good luck dear Online sellers. Semoga sukses.
Saya harap lepas ni saya tidak dapat email berkenaan IG review lagi. Terima kasih semua.
Sayang
1d
  •   mwangi_fragrance TQ fasha.. Moga dimurahkan rezeki.. Secara tak langsung membantu online sellers mengembangkan bisnes.. Perfume long lasting here.. Harga murah, tpi bau same like ori.. 1h
  •   dzzagold Hai slmt pg @fashasandha semoga dimurahkan rezeki..baju korporat custome made here wssap 0172976627 53min
  •   m_fabrica_styles_mfs @fashasandha smoga murah rezeki sis. 52min
  •   manisshamiera Alhamdulillah. Mulianya hatimu. 50min
  •   cempaka.arissa Semoga dimurahkan rezeki...... consultation untuk insurans bleh call saya 0197127255 48min
  •   thumbkinmy Tq fasha!! Parents yang risaukan bahan chemical dlm disposable diapers boleh ke ig. Sy jual cute diapers yg boleh basuh, cantik, 100% breathable boleh elakkn ruam lampin. Jom ke ig sy!! 44min
  •   sitinorshuhadahkhalid fasha memang baik hati 6min
  •   salsaldira @fashasandha #WDEC #womendesireessentialcream berminat sila dm saya untuk krim hormon terhebat Ni... 5min

» LOG IN to write comment.

fashasandha Sis @sis_515 kat sebelah i ni, naib juara makan sengkuang di set #tentanghati , masih single and available lagi .
Ni la kegiatan kami masa menunggu masa utk shooting, buat kerja gila yang tak menganggu sesiapa. Yang best tu ramai nak lawan makan sengkuang tanpa comot 😀 #tentanghati2
1d

» LOG IN to write comment.

fashasandha Kisah siang tadi teka sape menang, saya atau @sis_515 #tentanghati2 2d
  •   salbiva Move on be happy. Past is history. 1d
  •   suplemen_tinggi_pemutih SUPLEMEN PENINGGI,PELANGSING,PEMUTIH WAJAH HARI INI PROMO 1d
  •   nikkiki75 Love u 1d
  •   namirapermata1 Bermasalah dengan tinggi dan berat badanmu? Konsultasikan dengan @cantik_herbal solusi Terbaik dan Terampuh . cek bionya untuk add official linenya 5CF1CF4E 24h
  •   naturaltiens07 ��Mau tambah Tinggi (3-10cm) ??,turun BB (5-15kg),atau Putih?? cek ig kita PROMO DISKON 🇭🇦🇷🇬🇦 🇲🇺🇷🇦🇭 FREE ONGKIR atau chat BBM:7DB43DBA | WA: 0856-9564-5847 23h
  •   mizznanamarican Sha..u are very pretty @fashasandha 19h
  •   ozpurebeauty Jom follow ig kami utk produk merawat kulit - eczema, tumit pecah, stretch mark, bibir kering, luka diabetes. Hanya RM50 sebotol dgn 1001 kegunaan. 15h
  •   namg.co JAMU SUSUK DARA ORI HERE 14h

» LOG IN to write comment.

fashasandha 'Blood is thicker than water but you still need water to live ' -Azeya

Azeya in #tentanghati2
Hijab by @diyanahalikcom
Jubah by Aizoo Rakoo
2d

» LOG IN to write comment.

fashasandha My nephew Dani Qaleef and Rayfal. 2d

» LOG IN to write comment.

fashasandha Gong xi Fa Chai 2d
  •   putra_putri248 Smoga fasha jmpa jodoh yg jauhhh lbih baik.. U deserve much better 1d
  •   mickykasmos Tak akan lari gunung d kejar fasa..good luck for u fasa.. 23h
  •   roonrasat InsyaAllah semua mendoakan @fashasandha ditemukan jodoh lebih baik & jgn lupa bakal mentua also keluarga mentua juga yg dari kalangan baik baik dari apa yg @fashasandha pernah lalui sebelum ni ye coz keluarga mentua juga penting dari kalangan yg baik baik 18h
  •   rienur__nur Comellnya putri raysha 16h
  •   rajasarifah Cutenya bby girl ni 15h
  •   nisa_aprikotndlife Bertahun x period..lamanya sis.. skrg Aprikot ndlife ada utk anda 11h
  •   nur_rania59 Makin lawa @fashasandha no need pakai filter segala .. Lg pun in n out cantik .. 8h
  •   zayn2307 Ibu cantik, anak comel 8min

» LOG IN to write comment.

fashasandha Makan besar CNY bersama sahabat usahawan2 terkenal di Malaysia. Alhamdulillah. @rita_sosilawati @d_haja 3d

» LOG IN to write comment.

fashasandha Kat set #tentanghati2 , punya la excited semua dengan sengkuang calit, sampai sis @sis_515 gigit dengan plastik tu sekali. Hebat kan? Hahhaha @meormohd_official @ezadibrahim 4d

» LOG IN to write comment.

fashasandha Look what happened to my #mungilmagika , ni je satu yang ibu ada now, tapi Jemyma dah main sampai jadi macam ni.
Tak sabar nak tunggu 5th batch of #mungilmagika keluar.
Insyaallah after chinese new year.
Kepada agents @jemyma.official yang masih ada stok, please spam.
Terima kasih banyak2 kepada pengguna Jemyma yang menjadikan #mungilmagika pelembab bibir collagen asli No 1 di Malaysia. @chintasalon
4d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

fashasandha A sister is someone who knows everything about you and loves you anyway.
Happy birthday dear sis
We love you
5d
  •   noranizahusinordin Bila bersedih ingat lah kampung abadi iaitu akhirat. Disana nanti segala kesedihan akn berakhir. Perbnykkn solat sunat, berzikir dan bersedekah. Dgn mengingati allah hati menjadi tenang. 4d
  •   misa0670 Nnpk @fashasandha mcn terlepas beban...tenang. Tp apa khabar dia?... 3d
  •   rymsstone Askum apa kbr 3d
  •   rymsstone 0135563556 3d
  •   isahassim Jga diri ingat tuhan semoga d tabahkan n murah rezki 3d
  •   klavikelna Sebenaqnya dia nih yg 'curi ' tudung kitaa wehh hahahaha @anishasan_ 3d
  •   nana_sheyang Kim slm kat farra sandha....lm x.jumpa.kwn sk rendah dl.... 3d
  •   nisa_aprikotndlife Fasha dah kurus.. btw aprikot ndlife boleh rawat period x stabil, fibroid, cyst, hormon 2d

» LOG IN to write comment.

fashasandha Happy birthday kakak sulungku
mummy long Nur Farra Sandha
Panjang umur murah rezeki selalu.
5d

» LOG IN to write comment.

fashasandha Cikgu Awie membuli. 5d
  •   sateena111atee Yes jga kecantikan kesihatan fasha semoga dpt jodoh yg lebih baik... 3d
  •   bioseleza.kelantan Stay strong @fashasandha 2d
  •   ray_shik lain kali jgn nk rmpas hak org 1d
  •   cik_ieyna_kecik7 Ish3.. 1d
  •   aienshafie @ray_shik mulut jaga sikit kak ... 1d
  •   _aisyyyyyy @ray_shik mulut jaga skit. Takut t tak laku je bnde ko jual tu. Hhahahaha 1d
  •   jojet_iman Ni kes tahu citer dri episod 15 ke 30.. xtahu citer dri episod 1 hahaahha sabar la fasha... biar la org nk tuduh.... tanpa tahu kisah awal..hahahaha gelak jer.. 21h
  •   marlisarazali Hurm xbaik kan lawat ig artis pastu nak kondem or bad mouth free jer buat dosa buat sesiapa yg terasa..anyway fasha May Allah bless u 20h

» LOG IN to write comment.

fashasandha Jangan lupa minum #seputehsalju setiap pagi dan malam untuk mendapatkan kulit yang cantik dan berseri tanpa make up.
Hanya Rm42 sempena ulangtahun ke 5 @chintasalon
Dapatkan daripada agents2 Jemyma atau hubungi
Norzie 013-3278287
5d
  •   non_non_79 Miss klu sya mhu buat bises blh kh ne mis 21h
  •   64maryy Salam dear ada agent di singapore tak 18h
  •   anika.beauty @nur11aqeelah jika xkisah utk pos boleh wasap 0193953020..utk sabah srwk tmbh rm10 utk pos laju.. 17h
  •   anika.beauty @64maryy salam..jika xkisah utk pos dr msia boleh wasap +60193953020 ya 17h
  •   anika.beauty @aqish_saloon jika mnm scara konsisten dlm 2mggu..400gram.. 17h
  •   anika.beauty Jom order..cod kl dan selangor..wasap 0193953020.. 17h
  •   effaaman Smpai bila promosi ni? 12h
  •   dzbaby_shoppe Brminat sgt nk bli ni.. tp ssh gila nk cr agent yg trg.. msg pn xrply.. klu p0s msti caj p0s lg 12h

» LOG IN to write comment.

fashasandha Serious discussion with young and beautiful entrepreneur Mrs Thalia B at @chintasalon @thaliabaiduri 6d

» LOG IN to write comment.

fashasandha Sorry cikgu Awie and Myam. 😬 once in a while je promise..tak boleh say no to teh ais kurang manis paling sedap didunia. Sape nak try, cari kat Restoren Pattatimo belakang @chintasalon #bukanigreview 6d

» LOG IN to write comment.

fashasandha Kisah petang semalam , sumpah penat dibuli. Penat but berbaloi. Thrice a week since Dec. Siapa nak sihat, jumpa Awie Myam Tok Sheikh. #bukanigreview #instaikhlas 6d
  •   nia_zane03 @ayuyai kepala anak digoncang-goncang tak kelakar ya cc @fashasandha 2d
  •   alya0611 @jasonjazlee Ala ignore je mamat ni.. selain fasha, msti dia bg negative komen kat org lan jugak.. dhlah guna ig palsu lol lawak.. nk tnjuk hebat as keyboard warrior tp ntah2 maknyah mana.. baru sikit terketar.. hahaahhahh.. fasha, lawak org2 mcm ni.. nk lagak tp ig palsu lol.. 1d
  •   alya0611 and for yg lain, sudah sudahlah.. i believe fasha will take note after this upon this matter.. maybe firs time and she did not know about it.. and u guys, give an advice to her 1d
  •   alya0611 she will take note about it okay guys, we all concern and love fasha! 1d
  •   ezaara patut la kurus.. how much u pay for personal fit couch 22h
  •   nadiadalib Saya sayang akak...suke tgk cara Dan ketabahan akak...love fasha sanda 16h
  •   roselind.uj @mareenamustaza fasha sandha pun dah kurus..... 10h

» LOG IN to write comment.

fashasandha I am proud to be Malaysian . Let's support @onenationfitsall #bukanigreview #instaikhlas 6d

» LOG IN to write comment.

fashasandha Too sweet.
I love you Fal and Jemyma
6d

» LOG IN to write comment.