Normal Fasha Sandha
fashasandha 'Thank you ibu' says Jemyma

@jemyma.official
@jemyma.official
11h

» LOG IN to write comment.

Normal Fasha Sandha
fashasandha Dedicated to my one and only princess
#putrirayshajemyma

@jemyma.official
untuk mendapatkan produk terbaru ini,
Sila SMS/whatsapp ke
Jemyma.official : 0129855127

Rm 29 postage rm6 untuk semenanjung

Rm 31 postage rm 14 untuk Sabah/Sarawak

#pesonaidamanwanita
#jemymaofficial
13h

» LOG IN to write comment.

fashasandha #Repost @jozlynnhanania with @repostapp.
・・・
Ok td ada org ckp cantik n nmpk segar i kan.. betul kita x pakai make up mau pon blusher.. tp kita pakai lipstick Mungil Magika pemberian kawan baik kita @fashasandha pastu dia bg kita Jus Sorga Wanita.. ermm mcm mane tuh.. dlm pantang dia bg kita jus tuh.. dia tau x laki kita pon ngah "pantang" jugak.. tp trus trang lipstik buat perubahan drastik.. dr pucat trus meletop bibir kita.. x pasal2 jd model trus.. so utk korg nk bibir mcm iols cpt2 follow ig
@jemyma.official
@jemyma.official
@jemyma.official
Kita suka lipstik nih sb x mengeringkan bibir.. cpt2 beli weh.. kang kalau lmbt kita kaut sume padan muka korg.. huhu
14h

» LOG IN to write comment.

fashasandha Tahniah buat sahabat kami Din @ae___din and Eira @atirahrahani diatas perkahwinan ini. Semoga berkekalan ke akhir hayat
It's a beautiful wedding
#aeira
2d
  •   syeilagumgum Cantiknyaaa fashaaa 14h
  •   top_up_agent_rm10 agent topup diperlukn..yuran pndftrn hnya rm10 seumur hidup..follow my ig for detail 13h
  •   eynaelena Sis. Dh berjaya kurus. Yeayy 13h
  •   toujoursadvanced_asiah [READY STOCK] Toujoursadvanced cod kawasan Besut, Pasir Puteh dan Setiu. Pos ke tempat lain dibuat SETIAP HARI. Plus, ade free gift. Sms/wa 019 - 367 2843 13h
  •   braces_iphone Mencari iphone original bajet rendah? Joom follww sy boleh nego2 12h
  •   nuhancloset Cantiknya fasha :) 12h
  •   herbalplus_peninggi_langsing_4 <--- SPECIAL PROMO AKHIR TAHUN 11h
  •   love_one96 Jom follow my ig untuk baju i am, taken by, i ♡. Murah murah je. 11h

» LOG IN to write comment.

fashasandha Raikan chinta #aeira
@ae___din and Eira
With my sayang @rizalashramrnt
@jemyma.official
2d
  •   nedaa.jewellery Cantikkkk 23h
  •   gobokbaju_beautystore YEAR END SALES...harga terlajak murah..pelbagai PRODUK KECANTIKAN..bvrc rm43 bvrscrub rm46 satin skinz rm110 radiance signature rm130 babiesblinks 5in1 rm50 ipcd rm50 garciniaburner rm75..dan byk lg.. 22h
  •   naturespromise_hq TABITA SKINCARE ORIGINAL GUARANTEED 21h
  •   korset.bamboo.murah KORSET MURAH2 JER..KORSET BAMBOO RM30..BELI 4 RM100 FREE POS JER..JOM FOLLOW :) 19h
  •   suziela_sue eh kak @fashasandha dh slimmmm... cntikkkk tahap overrrrloadingggg.. suke sgt. nk petua slimmm,plesssss kak.. love2 much.. hahaha.. 18h
  •   simpleandbeauty Sweet kak 17h
  •   abqory_gold . 16h
  •   elgalleria Dah slim. Cntik 13h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

fashasandha Ni kawan ibu kenal since ibu was 20. Its been ten years dah. Now keduanya dah jadi ibu. Thank you aunty pretty @sabrena9 and my cutie friend Dinda for visiting us today. Thank you for the beautiful gifts. 3d

» LOG IN to write comment.

fashasandha Assalamualaikum semua.
Walau apapun, Harimau Malaya terbaik dan menjadi pilihan Raysha
#putrirayshajemyma
3d

» LOG IN to write comment.

fashasandha Cantiknyaaaaaa Mrs Johan ni.. Tak macam dalam pantang pun.. Thanks sis, masakkan karipap pap put sedap for us. Johan, mu bertuah dapat isteri yang cantik , pandai masak, baik hati, pemurah, semua2 yang baik about ur wife. Love you sis and family.
@jozlynnhanania
3d
  •   zailyin Mkn ape akak bg turun berat badan bg tip skit. 2d
  •   zishifaenterprise ikhtiar hamil dengan makanan sunnah 1d
  •   faridfarisya Barut bayi corak cotton murah2 rm4 1pcs visit my ig. 1d
  •   sac_a_main_boutique Visit my ig for dress cntik2 1d
  •   kuc_fashionshoppe MINAT DGN KASUT KOREA ? BEG KOREA ? TAKTAHU MANA NAK CARI HARGA MURAH ? JOM FOLLOW MY IG . HARGA TERLAJAK MURAH ! AND SEKARANG ADA YEAR END SALE UOLLS :) 1d
  •   azie.amy OK pe 15h
  •   braces_iphone Jom follow sy iphone original murah2 boleh nego2 14h
  •   toujoursadvanced_asiah [READY STOCK] Toujoursadvanced cod kawasan Besut, Pasir Puteh dan Setiu. Pos ke tempat lain dibuat SETIAP HARI. Plus, ade free gift. Sms/wa 019 - 367 2843 13h

» LOG IN to write comment.

Normal Fasha Sandha
fashasandha Daddy's little heroes,last friday in my room.
Have a good friday everyone
@rizalashramrnt
4d

» LOG IN to write comment.

fashasandha Kak Erra ni.. So anak patung.. Cantik teramat. Memang primadona yang tiada galang gantinya Pasti semua setuju kan..
@errafazira
#admirethebeauty
4d

» LOG IN to write comment.

fashasandha Haaaa, i terkezut nampak this candid shot from @nikyasmin
One of the happiest moments that night.
Thank you sis! You're the best photographer @izreenazminda @nikyasmin #takhta3ratu
4d

» LOG IN to write comment.

fashasandha Candid shots muka riang tak terkata dapat jumpa Tun M dan kak Erra.
Walaupun dah banyak kali jumpa, perasaan happy dan teruja tu tetap ada.
Thank you @nikyasmin for the lovely shots
@nikamelinmurni
4d

» LOG IN to write comment.

fashasandha Lunch. Missing rice..
Bersabarlah.
6d

» LOG IN to write comment.

fashasandha Takhta3ratu berjaya menambat hati saya dan semua penonton. Tahniah sutradara @ermafatima dan @umieaida818 diatas karya terbaik ini.
To this beautiful lady @izreenazminda ,
Congratssssss!!!! I really love the way you played your role as #radengaluhchenderai . Menusuk kalbu, sangat menjiwai watakmu dengan baik!
Tasha Shilla juga pandai menjiwai wataknya. Begitu juga dengan sutradara @Michaelang38.
Terbaik! ..........
Tahniah buat semua pelakon dan team #takhta3ratu.
Kepada yang belum membeli tiket, cepat beli segera sebelum habis.
Book your theatre tickets online
http://www.airasiaredtix.com/
6d

» LOG IN to write comment.

fashasandha Kesian anak ibu nak ikut ibu.
Not tonight k sayang
Thank you @ariweddingcouture
For my simple outfit.
Im loving it.
#putrarayfalramli
Thank you @rizalashramrnt and Tah @rajanoora for babysitting Fal.
thank you nanni @mamasandha for babysitting Jemyma.
7d
  •   qeyshaa_collection Hey #visitmyig sbb ada jual macam mcam . Ada tudung yg senang di bentuk ! Boleh print baju sndiri . Boleh buat badge dan banyak lagi . 4d
  •   friendship2006 Nice dress.. 3d
  •   eynaghani_85 Slimnyerrr 3d
  •   aidaazhanthebasic Alololo...comelnye...:-)jom2 follow ig kita.. 3d
  •   norahindah comelnya fasha..... simple je 3d
  •   sahamakhirat3 Salam.. Jom sertai kami dlm misi penjagaan miss v dan miss b .. Harga rm19.90 shja ! Tq 2d
  •   sofea_lorenz omg canteknye fasha... slim..tall. ...gojes. saya suka awak 2d
  •   pzanua Slimnyer... Mkn apeeeeeeeeee,,,,, cantik! 2d

» LOG IN to write comment.

Normal Fasha Sandha
fashasandha #Repost @jemyma.official with @repostapp.
・・・
Jemyma mengagumi dan menghargai setiap wajah jelita asli di Malaysia ini. Kecantikan mereka adalah idaman setiap wanita.
#admirethebeauty
7d

» LOG IN to write comment.

fashasandha Congrats @naem36 and @azianrashid on your newborn. Fayed is so cute! Soo Naem #putrirayshajemyma #fayedNaem #babyfayed 1w

» LOG IN to write comment.

  •   asianbeautysecret RISAU DIPERLI GEMUK DAN KULIT KUSAM? Jom singgah ig saya! Harga terlajak laris! 7d
  •   thelsstore Mencari wangian rumah seperti spa?? Boleh pm sy 0189004021 murah, eksklusif & wangi 6d
  •   iniakiome Tumpang lalu ye,... mahu INCOME rm900 dalam sehari, INI BUKAN VIRUS, KALAU VIRUS SY PON XBRANI TEKAN, FREE REGISTER.. tiada apa2 bayaran dikenakan.. (Kalau anda rasa program ni menipu, anda tidak rugi apa2 pun, anda tak perlu keluar modal pun kan??..) tak perlu cari orang, tak perlu jual barang.. syarat kelayakan anda ada FACEBOOK, WHATSSAP, WECHAT dan tahu guna komputer sikit2 termasuk laman sosial yang lain.. anda perlu open link dibawah dan register.. anda terus dapat USD25×3.4=RM85.00..lepas tu anda akan dapat link anda sendiri dan copy ayat2 saya ini.. paste kt fb,tweeter dan sebagainya.. setiap orang yang buka link anda, anda akan terima USD10 ×3.4=RM34.00..MUDAH kan..??anda boleh pilih samaada duit masuk ke acc bank anda atau cek dipos ke alamat rumah anda.. register PERCUMA, sila isi kat sini.. tak salah kan kalau mencuba.. tekan link ni -->
    http://peruserpaid.com/?ref=105151 6d
  •   ayuyai Funny.. nape nak pelik kalau takde gambar nora bergambar dgn sis fasha.. kalau takde pon tak jadi masalah .. sampai ke situ difikirnya... ape pon happy family ... 6d
  •   zalyynn Diaorg bukn bermadu pun...dah kenapa nora nk kena ada....jgn sengal sgt boleh tak.... sel2 dlm otak ko ni dah tak brhubung lg kot isla... 5d
  •   suemayz Ingin hamil dan susu banyak..100% berkesan 5d
  •   loola_house nk hadiah free? please follow my ig 3d
  •   raniauzlah Hai kawan2..sy ade jual instant shawl@raniauzlah 11h

» LOG IN to write comment.

fashasandha Happy 3rd birthday Alriz Alfi
We love you
#alrizturns3
@cholaholla
@alializar
1w
  •   alai_erah Love u @fashasandha 7d
  •   pinkishbeautyshop Hai kawan2.. Saya ada menjual minyak melebatkan kening & bulu mata, janggut dan rambut! kesan penggunaan insya allah pas seminggu, anda pasti puas hati..whtsapp 0197169658 7d
  •   triplepurplecloud Siapa tengah mencari customize "Glitter Jelly" phone casing? Promotion combo dengan powerbank pun ade ni. Rare ok, sbb mmg customize, boleh pilih warna kegemaran, letak nama. Yuk singgah IGshop saye. 6d
  •   leenz85 RAHSIA TURUN 5-15KG SEBULAN TANPA LAPAR?CHECK MY IG 6d
  •   suemayz Ingin hamil dan susu banyak..100% berkesan 5d
  •   thebabybrands Baju baby here 4d
  •   aine_nizam Suka tgk gambar ni 3d

» LOG IN to write comment.