Normal Fasha Sandha
fashasandha Morning drive with the husband and babies.
Have a good Friday dear followers.
Much love @rizalashramrnt
11h
  •   orkedungu_ Gorgeous collections here 3h
  •   maniscantekwardrobe Tudung Magic? biar betol 3h
  •   baneash Variety skincare and supplements here 3h
  •   atokdean Cer try usha IG atok. IG atok ni lain mcm sket sbnr nye. Nk bgtau segan. Xbgtau rase bsalah plak. Usha jek lah. Haha 2h
  •   sitirohaniabdullah Love fasha, 2h
  •   erexclusive Jom tengok costume fridge magnet 1h
  •   bysnheelis Charles and Keith. Guess. Mango. Kardashian Kollection. Victoria's Secret. Zara. 42min
  •   dianzabyizzah BLACK FRIDAY Sale here 6s

» LOG IN to write comment.

Normal Fasha Sandha
fashasandha Thank you Aunty @ernidyuliana_nv and uncle Mr K @khamarulkr for this toy.Fal suka #putrarayfalramli 1d
  •   nuruladilaazmi Jom cantik bersama GC Skincare Whitening. Visit my ig 11h
  •   yushalida_ariffin Makin terserlah comei 11h
  •   ayungsite awak2 ladies yg makan suppliment masih takda kesan. pakai skincare tak jadi apa? nak tahu punca? ha.. mai jenguk i.g akak.. akak asisst korang. 11h
  •   omma_closet Hensemnye..mata tuuuuu mahaaiiiii! 10h
  •   nurizgadget New HP, 2nd HP, HP accessories etc..100% trusted seller, harga boleh nego! jom support us guys 9h
  •   slim_sihat_rendamkakiaje NAK KURUS/PUTIHGEBU CEPAT?tp xda masa nk mkn or sapu produk?Ovispa here!rendam kaki je uolls!mmg berkesan 6h
  •   sitinadiya Banyak nye iklan....bohsan 2h
  •   zuhairahsam Somel gila anak dia sekarang kan @fatinbahar 2h

» LOG IN to write comment.

Normal Fasha Sandha
fashasandha Don't marry the person you think you can live with; marry only the individual you think you can't live without.
#quote
#putrarayfalramli
#putrirayshajemyma
@rizalashramrnt
2d

» LOG IN to write comment.

Normal Fasha Sandha
fashasandha You will always be my number one sayang. #putrarayfalramli
@rizalashramrnt
2d

» LOG IN to write comment.

fashasandha This morning with sahabat2 comel dan riang.
Thank you Mr K and Rita for the breakfast.
@rizalashramrnt
@aliffsyukriterlajaklaris @ernidyuliana_nv
@shahidadherbs
@khamarulkr
2d
  •   kfc_rm30 @yuyusalwa aka @khadijahijabi , here .... WARNING !!! FASHA KAYA LG KAYA DR KO , hubby dia mampu nak bayar rawatan canggih etc bg fasha , @yuyusalwa ... klo dia nti masuk angin ke etc , ko pehal nk terlalu sebokk pulak ??? Adehhhh .... kan dh kena maki ngn fans kat sini ... booooo @yuyusalwa 18h
  •   yuyusalwa eh2 ckp cm org gler je kau ni ayam kfc.. dpt bpe sen dr pasha yg kaye to.... kuang3x @kfc_rm30 16h
  •   achaaiz2410 @yuyusalwa @khadijahijabi dashat nye perempuam zaman skrg yg cm awak hati terlalu Kotor sampai xley thn nafsu nk hentam kehidupan Org sggup BT fake accnt.. Lame! Bwk mengucap perempuan oii 16h
  •   kfc_rm30 @yuyusalwa banyak sen la juga fasha bg aku , sampai boleh hantar ko gi pusat PENURUNAN BADAN BERLEMAK SELORI N DAGU 12 LAPIS CAM KO @yuyusalwa aka @khadijahijabi , buweekkkk , sila replay lg my komen , aku tengah boring gak ni 16h
  •   bidadaricollection U always look chomel akak @fashasandha ... adore u more n more... stay happy sis..more pic please. .. 12h
  •   nowa88 dr seri x ckp pn pantang xleh kuar..bluekkk :p 10h
  •   sharifahsharom Sekrg berpantang dah tak macam dulu...yg penting empunya diri kuat ok dah...hehe 10h
  •   miko_darwisy Pantang skg n dulu2 dh byk beza ... tp seelok elokny berpantang lh dengan sepatutny ... untuk diri sendiri jugak kan ... love u sis! 3h

» LOG IN to write comment.

Normal Fasha Sandha
fashasandha My 16th day babygirl.
Tengah mimpi
4d
  •   koleksicun Comelnya bb ni...»»»»branded handbag here«««««« 1d
  •   dendengderi MashaAllah comel.. 1d
  •   kecut_jerawat_resdung Visit my ig jom kecutkn jerawat!!! 1d
  •   jajjaeril Ibu's look 1d
  •   ieyzannn Cantik 1d
  •   benqurniawfq Ikut bibir mak die 21h
  •   donnakarancardenas cute 5h
  •   0405in Tumpang iklan.. trime ksih.. Hi..assalamualaikum.. sesiapa yang nak buat bisnes jualan topup, boleh register kat saya. Direct SMS|WHATSAPP 0195120840. X rugi pn.. membantu sgt. Xpayah pergi ke kedai utk topup. Mudah. Nti sy bantu. 4h

» LOG IN to write comment.

fashasandha Terkejut terima kejutan Mrs Johan and Johan, datang rumah malam ni untuk visit and bagi hadiah baby Raysha dan hadiah buat saya sebelum mereka semua ke hospital. Abaikanlah muka i yg serabai yang baru lepas berurut dan bertungku tu, i tetap tanak lepas peluang ambik gambar dengan ibu mengandung yg sangat cantik ni.
Terima kasih sis and abang @jozlynnhanania .Murah rezeki abang and sis.
Sama2 kita berdoa agar kak wati selamat melahirkan dan semoga ibu dan anak sihat. Amin @jozlynnhanania
4d

» LOG IN to write comment.

fashasandha Thank you Era and kak Min for visiting us last friday.
I love both of you.
Sahabat dunia akhirat. Amin
@nikyasmin
@sairahtarudin
#lastfriday
4d

» LOG IN to write comment.

Normal Fasha Sandha
fashasandha He whatsapp me this picture with a message 'jangan jealous hun'.
Yes i am jealous u dapat wefie dengan my idol terCinta Tun M. Ruginya tak ikut. @rizalashramrnt
@funkymonyet
@adamradlan
6d
  •   damiahannahdhc SALEEEEEEE: Jubah RM50 here! 4d
  •   fara_perfumenista Sale!!!! Perfume original reject, buy 2 at RM200 only.. ragu ragu? click #fara_perfumenistareview 4d
  •   fashionistaboots Nak bgtau ke tau.ermm sebenarnya kat sini ada jual boots murah2.tapi takut pulak korang sampai terajang pintu sebab mmg ada yg smpai nak terajang pintu sebab murah dan cantek nak mampos bak ang. Mai follow jer lah! Malas nak explain pepanjang kbai 4d
  •   srwardrobe baju denim plussize. Boleh borong min 10, all items bawah RM80, postage free ss/sm. #visitmyig 4d
  •   gadgetgeek.co Gadget stuff here .. cheapest in town maaf sngt2 spam 4d
  •   bamandtots Berminat mengadakan Candy Buffet untuk sebarang Majlis? bamandtots menawarkan harga yg menarik!! Whatsapp kami laju2!! 4d
  •   sambalhitam Best best... 3d
  •   intanelya_75 :):):) 3d

» LOG IN to write comment.

fashasandha My 10 day old Jemyma and my 18month old Fal.
Syukur Alhamdulillah,
Terima kasih semua yang mendoakan kami kesihatan yang baik,kebahagiaan,tak lupa kepada peniaga online yang tak jemu memberi gifts pada Fal dan Jemyma.
Setiap hari saya terima gifts yang dihantar ke salon saya dan tak sempat nak insta atau tag.Saya minta maaf saya memang tak terima bayaran untuk buat IG review. Beratus emails saya terima dalam sehari bertanyakan bayaran yang untuk saya buat IG review.,sorry saya memang tak buat. Apapun saya doa kalian success selalu dalam bidang masing2. Anda semua dibenarkan untuk berniaga di gambar2 saya. Saya tidak halang. Asalkan tidak keterlaluan ya. Sayang semua Simple make up by @ijoy89
Dress by @ariweddingcouture
Pics by @camoraart
#putrirayshajemaima
#putrarayfalramli
@rizalashramrnt
1w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

fashasandha I'm so in love with you
#putrirayshajemaima
10day old
@rizalashramrnt
Beautiful shot by @camoraart
1w
  •   eizzahari tahniah my beautiful sista @fashasandha & husband.. semoga anak2 fasha & rizal menjadi anak yg soleh & solehah.... 4d
  •   handbags.co Authentic COACH, MK, DKNY, TORY BURCH from UK and USA here! :) 4d
  •   de_shaffys Flowercrown cntik here :-) 3d
  •   suhailaabaya Precioussss!! 3d
  •   lipstick_party Im so in love with u dear @fashasandha u have such big talent in acting and beautiful attitude as a mother and the way u treat your fans are amazing. U have such good heart and i must say x dapat dibandingkan dgn artis2 yg kekwat sll sgt block ig2 fans lain sbb x bole terima pendapat atau rasa diri dah sgt superb kat atas. Apapun im so glad that u have ur beautiful baby girl. Keep on inspired us bukan mengampu cuma kagum 2d
  •   asyarfalah_collection nice one ... follow @asyarfalahcollection 2d
  •   elvinaruth @fashasandha best nya dapat baby gurl ... 2d
  •   syilinglamaonsale_ mana2 sudut ke, tk make up ke atau tk ready ke. klau da cantik tu. cantik jgk. Allah maha besar, sgt cantik ciptaan tuhan 4h

» LOG IN to write comment.

fashasandha Happy birthday tante @ikaratu
We love you and Ratu
Panjang umur, murah rejeki dan bahagia selalu.
Hugs n kisses from us
2w
  •   de_shaffys Flower crown cantik here :-) 6d
  •   farrah_syuhaida kulit berminyak?? minyak berleluasa smpi bleh buat goreng ikan?? oh no...!! ok takpe..tiada mslh tanpa jalan penyelesaian...yg penting kena usaha..cari jln penyelesaian..visit ig saya segera!! 6d
  •   handbag4u_syg Beg DKNY 2IN1 * GRED AAA HNYA RM130 TRMSUK POS.. jomm grabb now!! **// akk cntik sgt.. ske tgk akk.. moga akk &:ank2 sht slalu & murah rzeki.. amin.. ** 5d
  •   handbag_berjenama_bawah_rm1xx Comelnyer fasha 4d
  •   safur_mahuddin Anda masih tercari2 suppliment terbaik utk kulit dan badan? Sy ambil suppliment ni secara konsisten selama hampir 2 tahun. Kulit semakin hari semakin cantik, cerah sekata seluruh badan. Nak tahu suppliment apa? Meh whatsapp sy laju2 0176799561 gerenti xtukar suppliment dah 4d
  •   m.shadboodan خوب 3d
  •   zawawizuriati lawanya make up @fashasandha .. 1d
  •   ctnorbaya_closet jom visit my ig dress, jubah terlajak murah!! 1d

» LOG IN to write comment.

Normal Fasha Sandha
fashasandha With my cousins Kak Atiah and Asma
@nadyanaella
#putrirayshajemaima
Day 9
2w

» LOG IN to write comment.

  •   delimacollagen JANA PENDAPATAN SEHINGGA RM3000 HANYA DENGAN RM270? AYUH SERTAI KAMI SEBAGAI AGENT. PRODUK DELIMA COLLAGEN YANG KAYA DENGAN PELBAGAI KHASIAT YANG SANGAT BAGUS UNTUK ANDA. YANG PASTI HARGA BERPATUTAN DAN BERBALOI! 1w
  •   ceksehat_langsing_tinggi_4 Cantik , cek IG kita yuk 1w
  •   eiradeira Apahal semua komen ku baca iklan je lebih ni....hurmm sabar jela 1w
  •   norahindah ada aku kesah ke ko dapat hp free...... bosan la spamming ni semua post sibuk nak spamming bangang betul. 1w
  •   rieynnaalias cantikny.. 1w
  •   nurulfidayu Tuala wanita lexee..mampu merawat masalah wanita dan lelaki Utk sampel percuma boleh hubungi / wasap ayu 0193383174 1w
  •   me_dayana Jom view shawl .... disini.. 1w
  •   anisamiera1994 @appleiphonenowfree is giving iphones!! 6d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

fashasandha Congratulations hubby and Mr Syed Azhar for the launch of
PENANG HOP ON HOP OFF.
We are so proud of you daddy!
Alhamdulillah
Rezeki kelahiran baby #putrirayshajemaima.
Jom semua kita naik bas jalan2 di Penang !
@klhoponhopoff
@rizalashramrnt
2w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

Normal Fasha Sandha
fashasandha Kawan, boleh dicari dimana2.
Kawan, bisa datang dan pergi.
Tetapi 'sahabat' akan kekal buat selama lamanya.
Selamat hari ulangtahun sahabatku @murshid_eunos .
Semoga panjang umur,murah rezeki, dan bahagia selalu.
Terima kasih kerana menjadi sahabatku, susah dan senang bersama.
I love you
May our friendship last forever.
Insyaallah i will always be there for anything u need.
@murshid_eunos
@wahiaziz
2w

» LOG IN to write comment.

Normal Fasha Sandha
fashasandha Breastfeeding is a gift that lasts a lifetime .
#putrirayshajemaima
#putrarayfalramli
Thank you @sophiacintal3e @benibrahim_ for my #kylanatcover
2w

» LOG IN to write comment.