fashasandha 2h

» LOG IN to write comment.

fashasandha Tayangan Serentak pada hari ini,
Jangan lupa untuk menonton Dari Kerana Mata @melissa_saila
7h

» LOG IN to write comment.

fashasandha Hentikan penyiksaan sesama manusia. Sedarlah wahai insan, akhirnya , kita bersendiri di dalam kubur. Tiada pangkat, mahupun darjat. Hanya diri, dan amalanmu serta doa orang sekelilingmu. Semoga Allah hentikan sifat penganiyaanmu. Amin . 18h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

fashasandha Pengumuman
Kami memerlukan syampoogirl / junior hairstylist perempuan di Chinta Salon.
Lepasan Pelajar/praktikal dialu-alukan.
Berminat untuk hadir ke temuduga?
Sila SmS / Whatsapp details kepada
Miss Ila : 011 21107061
Mohon sebarkan

Terima kasih
18h

» LOG IN to write comment.

fashasandha Apakah 'Bicara Hati' saya?
Dapatkan @majalah.harmoni segera di pasaran
19h

» LOG IN to write comment.

fashasandha Ok, ni time free, while waiting for the set up. Semua off character jap ️😀 21h

» LOG IN to write comment.

fashasandha Team Pasar #laraaishah 21h

» LOG IN to write comment.

fashasandha Jangan ganggu Aishah! 21h

» LOG IN to write comment.

fashasandha Aisha Iskandar ❣
#laraaishah @nazimothman
1d

» LOG IN to write comment.

fashasandha Pengumuman
Kami memerlukan syampoogirl / junior hairstylist perempuan di Chinta Salon.
Lepasan Pelajar/praktikal dialu-alukan.
Berminat untuk hadir ke temuduga?
Sila SmS / Whatsapp details kepada
Miss Ila : 011 21107061
Mohon sebarkan

Terima kasih
1d

» LOG IN to write comment.

fashasandha Do not mess with Us!
Team Pasar #laraaishah
1d

» LOG IN to write comment.

fashasandha Sekali lagi bekerjasama untuk drama bersiri panjang. Super talented and beautiful @lizza_abdullah #laraaishah 1d

» LOG IN to write comment.

fashasandha Bersama gadis cantik manis. @dayanarozaofficial #laraaishah 1d

» LOG IN to write comment.

fashasandha Selamat pagi semua
Semalam ramai yang email saya, berduka sebab perfume #fashasandhabydhaja dah kehabisan dan susah didapati. Saya mintak ampun, saya adalah duta kepada produk ini dan saya tak simpan stok. Please dapatkan daripada stokis dan agen yang berhampiran. Kepada agen2 yang disayangi, tolongggglah spam kat sini supaya followers saya boleh dapatkan segera. Alhamdulillah syukur, sambutan luar biasa untuk perfume saya, saya yakin diatas bau wangi perfume ni. Syukur. Terima kasih diatas sokongan anda. ❣ @dhajahq @d_haja
1d
  •   fashasandha_bymilyunir_hq Kami masih mencari authorised di negeri Perlis, Penang, putrajaya, Sabah dan Sarawak. Please contact 0123134050 untuk keterangan lanjut. Jadi lah team #fashasandhabymilyunir 7h
  •   ellyzawinlyz.istimaidaman @farlinda1983 deq boleh wassap sis 012-7798740. Sis berada di Cheras Selatan.. 7h
  •   ainboek Agent kuala selangor ada x? Saya nk cod. Contact me 01114532241 6h
  •   maleqaboutique Boleh wasap 0173455687 utk cod kl dan selangor..pre order dl tnpa apa2 byrn..stok smpi akan hntr pd cust2 tersayang 2h

» LOG IN to write comment.

fashasandha My No 1 job as a mother is to protect my kids. I will not allow anyone to hurt them physically or psychologically. Don't believe me? Try me 2d

» LOG IN to write comment.

fashasandha 😙 2d

» LOG IN to write comment.

fashasandha Aisha and Anita
#laraaishah @mianasir91
2d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

  •   suhaily.soh Sy berminat nk jd stokis d kaw saya. Tp mcm mna sy nk tahu sy sdg berurusan dgn pembekal yg sah 1d
  •   dokter.beauty02 Galau diputusin pacar gara2 km pendek? Gara2 kamu hitam? Gara2 kamu gemuk? Yuk konsultasi@dokter.beauty | temukan rahasia tubuh ideal para artis disana. invite BBM: 290FC7A8 1d
  •   fashasandha_bymilyunir_hq @suhaily.soh salam sis. Sis di area mana? HQ akan direct you Ke distributor sah di area you. Please contact 0123134050. 8h

» LOG IN to write comment.