farizayie Bfast pitt stop with #illy #coffee at #Shell station 1d

» LOG IN to write comment.

Amaro Fariza Rahman
farizayie When they are nice to each other #siblings 2d

» LOG IN to write comment.

farizayie Good morning.... 2d

» LOG IN to write comment.

farizayie Listening to ABBA all the way from Penang to KL. #abba #alltimefavourite 3d

» LOG IN to write comment.

farizayie One of my must-go restoran in penang. Kari kepala ikan yg sedap #ayiemakan 3d

» LOG IN to write comment.

farizayie Kami nak cxout dah pastu hujan stop tgk abam2 mandi je lah neora kan.. Bye bye nak balik dah 3d
  •   zulzzie One if my favourite honeymoon hotels 3d

» LOG IN to write comment.

farizayie Since kat luar hujan, kitorg lepak dalam games room sambil tunggu Mika main PS3. Sian kids taklih swim. Next trip ok babies 3d
  •   miszabby ala ciannye 3d
  •   yastaain dekat pen @farizayie 3d
  •   yastaain ? 3d
  •   farizayie Kita duk Lone Pines. Hujan since kitorg sampai. Nak cxout dah. Taklih nak buat activity. Boring nye..... @yastaain 3d
  •   yastaain alaaaaa..i dekat vistana ni @farizayie nak pg jalan2 hujan dan stop..i day off pen ni...kalau tak boleh jumpa nak pg hard rock hehehehe 3d
  •   farizayie Adoii.. Smlm kite supper kat kayu vistana tu sampai kul 12am. Aisey if not leh lepak ngan awak.. Bawak payung, hujan lagi ptg nih. Have a fun day today sweetie @yastaain 3d
  •   yastaain mlm td nak pg kayu tp hujan so tak jadi..heheheh ok @farizayie kiss kenet2 u untuk i k heheheh insyallah next time kita lepak k 3d

» LOG IN to write comment.

farizayie Apa kelas makan nasi kandar, roti canai jln transfer, nasi dalcha, pasembur, mee grg bangkok lane. Ni lagi best #indenial sbb #hujan kat luar 3d
  •   farizayie Mmg! Nangis je cam hujan kat luar ni. Aku nak pakai pun xlih ni. Duk terperap dlm bilik. @syireen 3d
  •   syireen Alaa, jap lg benti la tu. Hehehhe.. Sabaarrrr!!!! 3d
  •   farizayie Tak benti pun babe dari pagi smlm. Sape dtg pen minggu ni mmg ngamuk. Cam aku. Hehehe @syireen 3d
  •   miszabby ahaha 3d
  •   zulzzie Roti Canai Argyll Road pun tak beshhh !!! Hahahhahaa 3d
  •   farizayie Hahaha mmg x best lngsung roti canai Argyll Road tu. @zulzzie 3d
  •   emmyapez Hari tu pun hujannnnnn.. Lagi hujann sbb check pantai 3d
  •   farizayie Menci lah.. Sian budak tak dapat mandi. Ada bby plak payah nak lari2 kuar masuk kete.. Sabar je lah @emmyapez 3d

» LOG IN to write comment.

farizayie My babies 4d

» LOG IN to write comment.

farizayie Raining 4d

» LOG IN to write comment.

farizayie We're here. Missing is you. 4d
  •   farizayie Thanks @zulzzie @heskazeta 4d
  •   zaleha_ibrahim Bile gi Penangnye! 4d
  •   farizayie Baru sampai ni. Esok balik dah. Teman daddy ada keje skit kat sini. Since jan xde nnt tinggal sorang2, dad mama suh ikut jap @zaleha_ibrahim 4d
  •   anne84ismail Babe @farizayie best x situ? 4d
  •   farizayie Oklah tempat ni. Tak ramai guestrooms which is quite quiet kalau u nak. Colonial styled tapi dah refurbished jadi chic modern. Tapi for kids i think tak bnyk yg they can do here besides swimming n main pasir. Like kids room takde lah if that what u want. Quite spacious the room n toilet @anne84ismail 4d
  •   faddadawiah Love this one!! And yg kt atas katil tu! Post thAt one too pls! Love love @farizayie 4d
  •   farizayie Ok ke pic tu? @faddadawiah 4d
  •   anne84ismail @farizayie thanks fr d info.... I pi holiday x penah pun nk masuk kids room. My children, janji dpt swimming 24 hrs, da cukup... Hahaha 4d

» LOG IN to write comment.

Normal Fariza Rahman
farizayie Ok i give up! Is this how you read a book?? 25•08•2014 5d

» LOG IN to write comment.

farizayie ....because my body need it now! What a tiring day 6d

» LOG IN to write comment.

Normal Fariza Rahman
farizayie Just now with this beautiful lady. Tantek baju u 7d

» LOG IN to write comment.

farizayie Wedding adik Ann. Thank you for inviting us. And congrats babe 7d

» LOG IN to write comment.

Normal Fariza Rahman
farizayie @linieezrany !!! I dah beli red quinoa. This is delicious hokay. I letak avocado, chick peas, red shallots, cillantro & lime juice. Jadi salad yg sgt yummy! @khanna_muren nnt u try ni k #ayiemakan 1w
  •   khanna_muren I think dalam market takde Vegan condom ..... ..... Kena venture @farizayie 1w
  •   farizayie KHANNAAAAA!!! lol @khanna_muren 1w
  •   mmizanm Mcm pelik je @farizayie 1w
  •   linieezrany Sedapkan? Crunchy.. I pun selalu buat salad guna quinoa. Untuk azzalea je jadi mcm nasi. 1w
  •   farizayie Sedap. tadi for dinner i letak couple of tbsp of quinoa campur ngan my white rice. Rasa cam healthy skit hehehe tapi @mmizanm tak suka 😐 cc @linieezrany. Men! They always being traditional. Betul tak i ckp ngan u @khanna_muren 😬 1w
  •   khanna_muren Ya @farizayie .... Totally agreed ..... Reasons human resist change :- Habit, Culture, Tradition, Convenience .... ..... Soon @mmizanm will be demanding for this 1w
  •   linieezrany Sama macam Rio la.. Nampak benda pelik je,dia takkan rasa unless kalau kena paksa,tu pun seto'et je masuk mulut bagi cukup syarat. Nanti try la buat savoury muffin guna quinoa Ayie.. Lebih kurang mcm quiche but less egg.itu mmg gerenti sedap 1w
  •   farizayie Rio pun sama? Mmg payah kan nak suh diorg ubah rasa. Good idea. Nanti i cari recipe lain yg guna quinoa. Keep on posting food that u cooked tau. Mmg inspires me lah nak jadi domestic goddess cam u @linieezrany 1w

» LOG IN to write comment.

Valencia Fariza Rahman
farizayie Lepas makan, dalam kereta, kitorg suka golek2 cam ni. Best kalau takyah drive balik.. Hehehe 1w

» LOG IN to write comment.

farizayie Kite bfast nasi lemak dgn bergedil kat Nasi Lemak Tanglin kan dik... 1w
  •   emmyapez Ayoo lama xmakan keje dulu selalu sgt 1w
  •   farizayie Sama je. Cuma skrang ada live band @emmyapez 1w
  •   apis I prefer the mee wantan kat stall lagi satu rather than the nasi lemak. @farizayie 1w
  •   farizayie Nasi lemak tu cam nostalgia je. I rasa the nasi kat situ dah cam biasa je. @apis 1w
  •   emmyapez Wahahahahahahah 1w
  •   miszabby 1w
  •   miszabby adik jgn mkn nasi lemak nti jadi mcm kael 1w
  •   farizayie Heheh mama je yg makan. Huarghhh nnt jadi bam bam @miszabby 1w

» LOG IN to write comment.

Normal Fariza Rahman
farizayie Hi. Awak dah bangun ke? hihihi good morning all.. 1w

» LOG IN to write comment.

farizayie My world ️ ish mama love you guys lah #mna 2w

» LOG IN to write comment.