farizayie This is actually my highlight of the trip, the toilet! hahaha #planetariumtrip 5h

» LOG IN to write comment.

farizayie Inside the capsule of a spaceship. You actually have to lie down in the cockpit of the spaceship. Teruk jugak nak jadi astronaut kalau camni #planetariumtrip 5h

» LOG IN to write comment.

farizayie Planetarium wefie shot. Look at Neora. Lol! So dramatic (she actually said my eyes my eyes because the sun was shining at her eyes) #familytime 5h

» LOG IN to write comment.

farizayie My James Dean 5h

» LOG IN to write comment.

farizayie Our lunch for today at Acme South, Bangsar #ayiemakan 5h
  •   cakejalantiung Ur verdict? 5h
  •   farizayie Expensive jugak lah. Cup of coffee pun dah berapa hinggit. Sini more to Southern American cuisine which tekak kite tak suka sgt. Nak gi lagi, dok ler. I prefer ABC troika better @cakejalantiung 5h

» LOG IN to write comment.

Valencia Fariza Rahman
farizayie I was driving my dad's hilux and notice tak there is no side mirror (sebab patah akibat barang hardware jatuh atas cermin) so my dad decided to put a little mirror untuk gantikan the side mirror (takde time nak gi repair) Adik @cakejalantiung mmg betulah bile drive kete ni mmg kena bawak cam org gila sbb aku bawak pun cam psycho. No wonder ko nak muntah masa dad drive mlm tu. Hahahahahahah!!! Sakit mata k nak tgk cermin cinonet ni #daddybuatlawak 1d

» LOG IN to write comment.

farizayie This is what must always happened whenever we open the laptop. She will crawl very very fast from anywhere (macam bug attracted to lights) and put her little fingers there on the keyboard just to rest or simply punch any keys and laugh. Macam mana nak buat keje if like this kena kacau? Cc: aunty @faddadawiah Anya kacau mama 2d
  •   faddadawiah Gigit kang budak gebu ni @farizayie see u next week anya! Yeay aunty dah boleh dukung anya!!! Sayanggg 2d
  •   farizayie See you. Kamila dah leh kuar jalan2. I dukung Kamila, u dukung Anya lah k @faddadawiah 2d
  •   miszabby time to bully mommy kan anya 2d
  •   farizayie Ish selalu! Pantang nampak laptop terbuka harus dia dtg @miszabby 2d

» LOG IN to write comment.

farizayie Uhhmm yeah.. Felt weird sitting on adult's chair. No more high chairs for me uh-uh.. Coz i'm a big girl. #AnyaFirstYearMilestones 3d
  •   farizayie Meh lah pinjam.. Tak larat i nak dukung dia. U tlg jagakan k @yastaain 3d
  •   lyndarh Da kurang debab n cam boboi la awak ni 3d
  •   farizayie Makin active. Merangkak laju, exercise lebih. Mcm abang tak rupa? @lyndarh 3d
  •   lyndarh X jgk..still muka anya..hihi 3d
  •   maya_zm Ayie, i mintak farez your number tapi sampai sekarang tak dapat lagi , nak tanya mosquito repellant cream brand apa you beli for your kids? I bought buds but it seems ineffective . 3d
  •   farizayie U tau.. I pon mintak phone number u dari farez sampai ke sudah dia pun tak bagi. I ingat lagi masa u tanya i pasal pasta recipe. I whatsapp him for ur number. Dia buat dek je.. Lol! So here's my number 0126821668 anything just whatsapp me tau @maya_zm 3d
  •   maya_zm Hahah.. Dia masuk pomade group dia jadi super busy . Ok thanks ayie. 2d
  •   farizayie So funny! Busy sgt diorg ni kan ok no prob. Msg me je anytime k @maya_zm 2d

» LOG IN to write comment.

Normal Fariza Rahman
farizayie Nah kat kakak. #theImaniSisters 4d

» LOG IN to write comment.

farizayie My sunday dim sum partners, missing my abam sado coz he is on stby at home (sian u) walaupun i makan dgn hati tak tenang tapi perut i kenyang. #eh #ayiemakan 6d

» LOG IN to write comment.

farizayie My #botd i think mine is way prettier than yours darling. I punye siap kaver sampai lutut, kaler kuning menawan, lari pun laju, definitely waterproof, lap pakai wet tissue pun dah bersih, takyah ikat tali-sarung je. Hihihi #bukan #puma #evopower1FG #PCK #korakoh @mmizanm 1w

» LOG IN to write comment.

Normal Fariza Rahman
farizayie Nampak cam diorg ni dalam ketakutan tak? Atau pretend buat cam muka bersalah? Neither kan. Hoh! 1w

» LOG IN to write comment.

Normal Fariza Rahman
farizayie Thank you for the ice cream treats @azhadmd & @kasiox (walaupun sume overcharge so ni basically cam 6 kali kite gi mkn sana lah kan sbb ada 6 scoops ) jom cari next ice cream yg tgh #trending lol! #ayiemakan 1w

» LOG IN to write comment.

farizayie Mee kolok for dinner with @kasiox at Akasia Restoran at USJ subang. Tq jugak kepada @cameynareeza sbb i terbaca komen u kat @ayu201 nye page. Terus teringin and diajak dgn sophie dtg sini #ayiemakan 1w

» LOG IN to write comment.

farizayie Minum petang harini. Kepada @zulzzie awak kat mana? Kitorg dah nak balik nih 1w

» LOG IN to write comment.

Normal Fariza Rahman
farizayie So happy dapat tiup bubble gum and do you know that it is hard to find bubblegum nowadays ! How many supermarket and candy stores i scouted for it. Well Mika, this is for you baby. After more than 10yrs, today fefeling remaja 1w

» LOG IN to write comment.

farizayie Korang lunch apa jap lagi?? 2w

» LOG IN to write comment.

Normal Fariza Rahman
farizayie Ohh so this is how you snap a picture #camera 2w

» LOG IN to write comment.

farizayie Finished first day! Tanya how was your day?

I almost fell asleep. Asyik kaler2 and nyanyi nursery rhymes like 3 rounds, and why is it so boring? It was so hot, mana aircond? Hahahahaha #mikaprimaryone2015 #senyumje
3w

» LOG IN to write comment.

Normal Fariza Rahman
farizayie Today is my first day of school. Wish me luck! And wish u are here to experience it together Abah @mmizanm but it is ok, u have to work. I'll be fine i'll tell u everything tomorrow when you're home k. #mikaprimaryone2015 #senyumje 12•01•2015 3w

» LOG IN to write comment.