faridkamilz ASSalam Jumaat buat semua umat Islam di MALAYSIA. 2d

» LOG IN to write comment.

faridkamilz My new Vision for my New Year..... #demiMuhammad 3d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

Video Farid Kamil ZCD
faridkamilz Ketika suasana banjir di BERA Pahang...#tbV 2w

» LOG IN to write comment.

Normal Farid Kamil ZCD
faridkamilz Hari ini dalam sejarah KAMI tercipta konsep bertajuk "Demi Muhammad" sebuah filem yang akan diterbitkan tidak lama lagi... #film #filemmelayu #demiMuhammad cc. @davidteo99 @kizsportsgemall 2w

» LOG IN to write comment.

faridkamilz Kami datang membantu meringankan bebanan yg mereka hadapi... Semoga Allah terus merahmatkan kami semua..Amin... #banjir cc. @azaharihamid @fizahamad 4w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

faridkamilz Pemandang lokasi bencana banjir di BERA Pahang.... 4w
  •   fyrafarisya Kat kampung kwn sy ni,rumah dia habis tenggelam..kesian dorg tggal sehelai sepinggang :'( 4w
  •   n.nrra Im coming to pahang too!! As sukarelawan yay 4w
  •   awaktuuuuu Wooooo bila maiiii... 4w
  •   raimieazelya Good job bro..harap sgt lebih ramai artis lg turun padang.. 4w

» LOG IN to write comment.

faridkamilz Tunggu kami sampai BERA.... @richardomarphotography 4w

» LOG IN to write comment.

faridkamilz Bantuan semampu mungkin yang di berikan oleh Doktor2 muda ini amat bermakna bagi menjamin Kesihatan berterusan kepada mangsa terlibat. @anisanwarz #doctorfamily cc. @sb_idid 1mon

» LOG IN to write comment.

faridkamilz Bakal2 Doktor pun turut bersemangat dalam memberi bantuan kepada mangsa2 banjir.. @dianahzahari #doctorfamily semangat ini yang patut diterap dan perlu dicontohi oleh pelbagai sektor lain yang ada. #doctorworld #malaysia 1mon

» LOG IN to write comment.

Normal Farid Kamil ZCD
faridkamilz Doktor2 muda Malaysia yang datang membantu meringankan bebanan mangsa2 banjir dengan membawa lebih 200kg ubat-ubatan dan kelengkapan bantuan kecemasan @anisanwarz #doctorfamily #salute 1mon

» LOG IN to write comment.

Normal Farid Kamil ZCD
faridkamilz Terbaik dari.... 1mon

» LOG IN to write comment.

Normal Farid Kamil ZCD
faridkamilz Now Everyone is here.... 1mon

» LOG IN to write comment.

Normal Farid Kamil ZCD
faridkamilz There's Someone in The House... 1mon
  •   pakaian_blouse_rm14 blouse, skirt murah...rm14 je... 1mon
  •   stylehousenadiq Selipar,Kasut,Sweater,Seluar Jeans..MURAH MURAH MURAH..Meh visit ig sy 1mon
  •   angahudsons_ saya jual simkad TONE EXCEL yg jimat berkali ganda dari simkad yg anda guna sekarang dan mampu menambah pendapatan anda, nak tahu lebih detail boleh wassap saya 0175638645 1mon
  •   lukecloset Shoes murah here 1mon
  •   instalicious_instashop Shawl, bawal, baju, semua murah2 1mon
  •   abdhnes Menjual barang kereta secondhand/halfcut utara visit ig... 1mon
  •   aiza_norazreen The idol, the most respectful person in today's world, Doctor is in the house 4w

» LOG IN to write comment.

Normal Farid Kamil ZCD
faridkamilz Pakar Sepak percuma dan Pakar Setting Ruang #malaysiahero #Champion AFF 1mon
  •   saddiq_n_naufal Sawadeekap... 1mon
  •   anakmas22 Nak buat mcm ne x da rezeki laa 1mon
  •   geeninna Speechless ... 1mon
  •   jersi_thai_dllain Visit my igshop 1mon
  •   syifaaaak Siapa nak cari duit lebih? Saya ingin berkongsi satu laman web yg memberi anda duit. Anda tak perlu keluar modal pun . Tak perlu cari orang, tak perlu jual barang. Syarat kelayakan : anda ada FACEBOOK, WHATSSAP, WECHAT dan tahu guna komputer sikit sikit termasuk laman sosial yang lain. Anda perlu open link dibawah dan register. Selepas anda register, Anda terus dapat USD25 × 3.4 = RM85.00. Lepas tu anda akan dapat link anda sendiri dan copy ayat ayat saya ini. Paste kt FACEBOOK , TWITTER & sebagainya . Setiap orang yang buka link anda , anda akan terima USD10 × 3.4 = RM34.00 . MUDAH kan . Anda boleh pilih sama ada duit masuk ke acc bank anda atau cek dipos ke alamat rumah anda . Register PERCUMA , sila isi kat sini . Tak salah kan kalau anda mencuba klik la link ni. Boleh klik link di bio saya bg memudahkan anda.
    http://peruserpaid.com/?ref=94535 1mon
  •   widibags_ Visit my igshop for printed casing phone. All model. Boleh design sndri any picture can be made as design! 1mon

» LOG IN to write comment.

Normal Farid Kamil ZCD
faridkamilz Meleleh air mata melihat Kesungguhan brother Indra Putra mengejar waktu... #malaysiahero 1mon

» LOG IN to write comment.

Normal Farid Kamil ZCD
faridkamilz We are the Champion meeting @nazasuee 1mon

» LOG IN to write comment.

Normal Farid Kamil ZCD
faridkamilz Mengikut mu lani @yudiefazly ... beli ke dia barang2 polo jugak.. #polo #putrajayapolo #1tahun5bulan @muhammadfkdd 2mon
  •   nurrin_ians Comelnyeee. Income RM100-RM500 sehari? Students, models, nurse dokter , engineer dh buat bisnes ni. Visit my ig or whatsapp me if you're interested +601132685646(nurrin) 1mon
  •   fara_preloved_shop Comelnya diaaa..Sy ada jual branded item mcm2 ada..jom follow ig sy:) 1mon
  •   asyadesignstudio anyway ols! ada product, tapi xde sticker,box packaging,wrapper shawl roll,tag labelling mesti tak cantikkan? meh visit.. Ohss ada jual jugak courierbag muraaah sgt!! 1mon
  •   iam_natasha27 follow back @faridkamilz 1mon
  •   dnyfloyd Abang farid haha follow back boleh tak 4w
  •   bajubabymommy Sape nk bju baby comel2 jom follow ig 2w
  •   am.na91 Muhammad..lama x tgok dpn2 2w

» LOG IN to write comment.

Normal Farid Kamil ZCD

» LOG IN to write comment.