farahdhiya_fd Baru lepas FaceTime sekeluarga di hospital with my mum.Rindu sgt sgt #mybeautifulmum 4h

» LOG IN to write comment.

farahdhiya_fd Mata saya stim sebab tak dpt tido semalam risaukan ayah saya demam.Tadi pagi bwk pegi hospital terus kene tahan.Seharian di hospital & ini lah katil saya di hospital utk teman ayah.Tolong doakan ayah saya cepat sihat ya dan supaya semuanya dipermudahkan oleh-Nya.Terima kasih #kenalkanitubantalbusuksaya 5h

» LOG IN to write comment.

farahdhiya_fd Kepada bakal2 pengantin apa tunggu lagi,promotion terbaik dari kawan saya!Baju2 dia mmg cantik!Gambar dp dress pink hitam yg saya pakai pon dari @asianatelier #repost @asianatelier with @repostapp.
・・・
Hello brides to be! Our promo between June - September. The 1st 20 early lovebirds will receive a veil and shoes worth rm800 for free! Book your appointment today *link in bio
Photo credit : @image.by.na
#asianatelierbride #asianatelier #malayweddingguide #weddingplannermalaysia #weddingcoordinator #bridalstylistmalaysia #promosikahwin #sayajual #perkahwinan #pengantin
7h
  •   farahdhiya_fd @missnadiaanuar Bik Sunday jom! 6h
  •   arlyza_apau Teristimewa ni @nur_suesuaidah boleh dah survey dek kon baju2 pengantin ni, @farahdhiya_fd nanti ble jadi pengapit pengantin sue 😎 5h
  •   nur_suesuaidah Kak @arlyza_apau bru lepas usha2 kat ig tue..tp kan kak @farahdhiya_fd tak boleh jadi pengapit Sue..nnt tetamu xde depan sue..smua tetamu hilang....xpun nnt kak Farah duk kat pelamin, Sue jdi pengapit..kak Farah tetamu VVIP ade special tmpt utknya nnt..dia kne duduk dlm bilik pengantin..sorokkan dlu.. 5h
  •   missnadiaanuar Sunday ada tahlil arwah.. Monday la bik kalau free.. Eh dada hospitalised ke? Whatsapp i la bik.. Nanti i visit dada.. 4h

» LOG IN to write comment.

farahdhiya_fd Dlm toilet pon boleh bergambar,nasib baik toilet cantik #ceritapetangtadi #arianifashionshow 1d

» LOG IN to write comment.

farahdhiya_fd With this amazing Iron Lady @maznah_hamid #respectbigtime 1d

» LOG IN to write comment.

farahdhiya_fd Cerita pagi tadi.Disebabkan laloq baru bgn tido,masa nak keluar toilet saya terlanggar bucu pintu toilet,betul2 kene tengah dahi tu ha Sakit dia tuhan je tau,dari laloq terus segar bugar Alhamdulillah nasib baik tak luka tapi sampai sekarang berdenyut2 kepala.Harap takde apa2.Kalau nampak saya kat luar abaikan benjol ultraman itu ya #tandukultramandidahi LoL! 2d

» LOG IN to write comment.

farahdhiya_fd Sambal telur & sayur bayam.Saya mmg suka memasak especially utk keluarga saya.Saya byk menghabiskan masa bekerja diluar & tak tentu masa.Bila ada masa terluang saya pilih utk menghabiskan masa dgn keluarga.Kadang2 kita lalai dgn keluarga,lupa utk jenguk ibu bapa,tanya khabar adik beradik,ambil tahu kesihatan keluarga,utk hulurkan pertolongan bila mereka perlu,kita slalu leka dgn benda2 yg tak penting diluar sana berbanding keluarga sendiri,inilah kenyataannya.Saya tak ckp semua,tapi ramai.Ingatlah pada ibu bapa,selalu lah jenguk2 mereka sebelum terlambat,masa tidak menunggu kita.Jgn menyesal kemudian hari.Buatlah yg terbaik utk mereka selagi ada masa.Jgn asyik mengeluh.Saya sanggup penat utk keluarga kerana penat itu sekejap & penat itu akan berbaloi bila kita tgk mak ayah kita happy.Peringatan utk diri sendiri & utk kita semua.Enjoy your dinner all #fdcooked #fdskitchen 2d
  •   ruth.72 Sedapnya...lapar dah ni. Hi sis @farahdhiya_fd 2d
  •   linda.hamid.73 Saya respect ank yg jaga ibu bp...@farahdhiya_fd sy x respect ank2 yg hnya pandai cr duit sj..ibu bp penting..duit pun penting tp duit x blh bli ibu bp yg sudah tiada...fkrknlh..cr duit smpi mt pun x cukup. 2d
  •   ruth.72 @linda.hamid.73 setuju sgt2 dgn awak. Parents are the greatest treasure. I know because I have lost both (but they are in peace now). Bagi yg masih memiliki...andalah manusia yg sangat2 bertuah di muka bumi ini. 1d
  •   linda.hamid.73 Yes @ruth.72 selagi hayat mereka msh ada...sy respect btl ngn @farahdhiya_fd cr duit sambil jg bp...d xlupa lgsung bpnya..stiap kli nk tgl rumah..sediakn mkn utk bpnya dlu... 1d

» LOG IN to write comment.

farahdhiya_fd Just finished cooking for dinner.Ikan merah masak pindang. #fdcooked #fdskitchen 2d

» LOG IN to write comment.

farahdhiya_fd Mangga muda dgn sambal kicap.Alang2 pegi pasar tadi beli skali,sambal buat sendiri.Teringin sgt.Ahhhh sedapnya! Sorry buat korang terliur #favoritesangat 2d

» LOG IN to write comment.

farahdhiya_fd I asked my dad to smile for me lepas tu dia buat muka cute pulak Alhamdulillah just finished his doctors follow up at the hospital.Brunch it is now for us.Happy Monday all!Jaga kesihatan,drive safe & don't forget to drink lots of plain water 3d

» LOG IN to write comment.

farahdhiya_fd Just got back from work & terus masuk dapur.Bubur pulut hitam with sago and santan masin drizzled on top for minum ptg.Off for another mtg later #fdcooked #fdskitchen 3d

» LOG IN to write comment.

farahdhiya_fd Salam semua.Kepada peminat2 saya yg berminat utk join saya & teamfarahdhiya berbuka puasa pada 11 Jun ini boleh join teamfarahdhiya di Facebook & segala info yg selanjutnya akan di update di situ.See u all soon!Tak sabar 3d

» LOG IN to write comment.

farahdhiya_fd Laksa Sarawak for lunch.Ahhhhh sedappppp Hari ni saya cuti masak.Its family day today for me.Later I'm off for a mtg.Enjoy your Sunday everybody 3d

» LOG IN to write comment.

farahdhiya_fd Good night ;) 4d

» LOG IN to write comment.

farahdhiya_fd Tiba2 rasa nak makan Masak lemak tempoyak pucuk paku dgn udang.Siap #fdcooked #fdskitchen 4d

» LOG IN to write comment.

farahdhiya_fd Sambal paru requested by my brother.Rumah tak ramai org tapi tekak semua lain2 Masak jelah,asalkan diaorg happy #fdcooked #fdskitchen 4d

» LOG IN to write comment.

farahdhiya_fd Rendang daging & paru for the family.My dad teringin nak makan dgn lemang.Mari kita cari Lemang pulak #fdcooked #fdskitchen 5d

» LOG IN to write comment.

farahdhiya_fd Malaysia Boleh!! 5d
  •   zakariataib969 Wslm farahdhiya 5d
  •   tiyaibrahim Td jumpa akak dkt aeon big wangsa maju.. tp segan nk tegur n amek gmbr sbb nmpk busy dgn fon.. apapun akak cantik n putih sngtt 5d
  •   nur_suesuaidah Kak @farahdhiya_fd Malaysia kalah....MAS 2-3 DEN..lebur harapan utk ke final Piala Thomas.. 5d
  •   emiluqman Malaysia lost to Denmark, 2-3. Hampa rasanya Good night cik @farahdhiya_fd 5d

» LOG IN to write comment.

farahdhiya_fd Menaruh harapan #Repost @el_hotfm with @repostapp.
・・・
mlm td abg belanja sket je kan masa on air | yg ni full version dr @farahdhiya_fd utk semua ! Jyeaaaaah #menaruhharapan
5d

» LOG IN to write comment.

farahdhiya_fd Thank you for having me koolfm!Pagi pagi dah gelak sakan Good seeing u kakak #Repost @koolfmmy with @repostapp.
・・・
nantikan #semule @ag_azmeer @haizahanafi dan @farahdhiya_fd 😎 6d

» LOG IN to write comment.