farahdhiya_fd Cooked nasi lemak for lunch~ #fdcooked #fdskitchen #fdsfamily 21h
  •   ramona_zamzam Until today i still dont know how to do nasi lemak 17h
  •   farahdhiya_fd @ramona_zamzam hah?Its senang la 17h
  •   ramona_zamzam Cuz you're used to it! I can cook like the very basic lauk such as curry, masak pedas, sweet sour and a few more je. Need your sambal recipe think i can still handle the rest 15h
  •   farahdhiya_fd @ramona_zamzam just text me when u need it 15h
  •   zuaidah.a 15h
  •   zuaidah.a Tetiba mlm ni nk mkn nasi lemak sambal udang 15h
  •   zulena0603 Sedap tuu... mkn kesukaan sy tu ... 11h
  •   adabeela morning kak FD. aduh pepagi tgk post ni, lapar pula jadinya 5h

» LOG IN to write comment.

farahdhiya_fd Happy birthday Abg Rais!!Semoga panjang umur,murah rezeki selalu & bahagia bersama keluarga till Jannah,aminnnn. 1d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

farahdhiya_fd My dinner earlier on.Beef carpaccio.Favorite~ 2d

» LOG IN to write comment.

farahdhiya_fd Thank you @superyin9 for giving me Sambal Peria,Sambal Pucuk Ubi & jeruk timun.Believe it or not I ratah je semua tu,sampai peria tu dah tinggal stengah botol Sedap!!!Your sambal belacan pon sedap!! Will definitely order when I see u next Siapa2 yg nak order boleh follow @superyin9 Yummy!!! #inibukanigreviewya #inisayackpikhlassebabsedap #sayatakbuatigreview 2d

» LOG IN to write comment.

farahdhiya_fd Borak2 sesh 3d

» LOG IN to write comment.

farahdhiya_fd 3d

» LOG IN to write comment.

farahdhiya_fd Too yummy!!Alhamdulillah rezeki lunch hari ni.Thank you @shareen_izuria masak for me,Dappppp!!!Ur a good cook!! Good catch up!See u soon!! 3d

» LOG IN to write comment.

farahdhiya_fd Tinggal beberapa hari saje lagi utk kita berjumpa.Terima kasih yg tak terhingga kepada yg dah join utk Hi-Tea bersama #teamfarahdhiya Can't wait to see all of u!!Kepada yg nak join last min,masih lagi sempat.Boleh pergi ke Facebook Teamfarahdhiya,anda boleh dptkan info cara utk join Hi-Tea #teamfarahdhiya pada 13Feb ini.See u all soon!!#teamfarahdhiya #hiteateamfarahdhiya 3d

» LOG IN to write comment.

farahdhiya_fd With my cousin,Kak Shikin 4d

» LOG IN to write comment.

farahdhiya_fd Dinner with the family & my cousin & her family from Kulim,Kedah #fdsfamily #qualitytimewiththefamily 4d

» LOG IN to write comment.

farahdhiya_fd Craving satisfied #Godiva 4d

» LOG IN to write comment.

farahdhiya_fd Oh yes,sudah pasti!!No matter what my family comes first especially my dad & mum,always!Selagi mereka masih ada jagalah mereka sebaik mungkin.Make sure u have time for them,jgn sampai menyesal kemudian hari 4d
  •   rasidaas Beruntung jejaka yg dpt @farahdhiya_fd ..Ya Allah ..temukan sicantik @farahdhiya_fd ni dgn lelaki yg soleh..Aamiin.. 4d
  •   etyfatima Betul tu @farahdhiya_fd ..Mcm sy ibu dah tiada..kasih syg tempat nk bermanja tu dah xda lg..jagalah dgn sehabis baik selagi hayat mereka ada... 4d
  •   aditya_hannan Benar, mngejar materi mmg perlu tetapi jgn sampai mngabaikan Ibu & Ayah kita. Sentiasa manfaatkan waktu yg berkualitas bsama kduanya even if u're frm a broken family..like me. Jgn pernah bhenti berdoa utk mereka juga. Tqsm for the reminder Farah... 4d
  •   myayesha23 Betul sgt tu 😛🤗4d
  •   dee_a62 Betul ..... 4d
  •   day_ng Indeed,,,thanks for remind me @farahdhiya_fd selagi masih ada waktu dan masa ibubapa laa org yg perlu diberi keutamaan kerana mereka saya lahir dan hidup utk hari ini... Thanks again 4d
  •   nooraziee Betul tu... 3d
  •   nornie.hassan Betul tu sayangku.. 3d

» LOG IN to write comment.

farahdhiya_fd Baru tgk repeat Seiras Seirama,2 lagu 'Waiting For Tonight' & 'Permata Biru' tak dgr langsung saya nyanyi Dah tukar mic pon masih tak berbunyi,Haihhh,apalah nasibku,live pulak tu Hopefully lepas ni takde la masalah2 mcm ni utk program2 live,kesian artis,kesian rancangan tu sendiri jugak,that's why kita ada rehearsal,masing2 ada kerja masing2,kene lebih focus utk elak kejadian2 tak diingini berlaku.Saya FOBIA jugak lepas kejadian semalam,first time lalui mic tak berfungsi masa live,seram sejuk rasanya,potong stim jgn ckpla tapi saya teruskan jugak Anyway,pengajaran kepada bahagian teknikal,supaya lebih alert.Benda dah pon jadi,kita lupakan.Manusia tak sempurna kan? Nah ini je yg saya dpt belanja,video rehearsal saya,enjoy! #sayapakaiseluartightsye #kangadapulakmulutlaserkatatakpakaiseluarlasexyla 4d
  •   nadzmiahmansur Ok hashtag tu win... 4d
  •   nubayyladams Wasted nyer tk dpt dngr kak farahdhiya lagu 2 tu.. Sikit ni pun OK lah. 4d
  •   hartinie @farahdhiya_fd well said! Sound system for live show to be honest it's bad. Geram betul, jadi sakit hati I tgk! Dah la nak dgr u nyanyi.. Mic teruk betul, sapa kah kerangan yg control semua tuh, budak practical ke apa? Bukan nak kutuk ke apa, but come on live show kot. (geram sambil ketap gigi). 3d
  •   aditya_hannan I understand what you've been through & know it's not easy for u to digest to the unfortunate incident that happened on stage last week...that too during live show. Hope & pray such situation won't happen to u again next time...Aamiin...tq for the vid, owesome !...hahaha...ur hashtag win la...cool ! 3d
  •   putramuksent12 @ctdk pon pernah kena waktu #apm lagi tu....dia nyanyi lagu isabella tribute utk kump search... wktu tu malaysia tuan rumah klu x silap... thn 2008 kot... memalukan!!!! 3d
  •   zelissa_raapple Yay! Walaupun tu je dpt dgr , ttp best hopefully lepas ni x jadi mcm ni dh stress smpai jerit2 kat rumah tak dpt dgr sis @farahdhiya_fd Punya golden voice 3d
  •   zelissa_raapple Tapi hashtag tu win You always looks pretty la babe 3d

» LOG IN to write comment.

farahdhiya_fd With Kak Ziana yg gorgeous & Abg Nassier yg handsome!Semua pandang tempat lain #seirasseirama 4d

» LOG IN to write comment.

farahdhiya_fd With all these talented people #seirasseirama 5d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

farahdhiya_fd Make up as usual by my favorite kakak @saidatulnisaaminuddin First time pakai biru utk mata,but I love it!!!Thanks kakak mencantikkan Farah utk Seiras Seirama.Love you 5d

» LOG IN to write comment.

farahdhiya_fd With kakakku yg sweet & happening @haizahanafi 5d

» LOG IN to write comment.

farahdhiya_fd With Dato Jamal #seirasseirama 5d

» LOG IN to write comment.