farahdhiya_fd Malam ni layan kerepek Pisang & spicy ramen pemberian sayang sayangku #teamfarahdhiya Terima kasih! #sayangteamfarahdhiya #uknowwhouare 16h

» LOG IN to write comment.

farahdhiya_fd Too many of them nowadays.I choose to block negativity from my life,any kind of negativity u'll be out of my space.Be nice & I'll be nicer #selamatmalam 18h

» LOG IN to write comment.

farahdhiya_fd Another birthday cake I'm so happy to be surrounded by the right people.L.O.V.E #lovingmynewcapandtshirt #hiduporgjohor 😎 22h

» LOG IN to write comment.

farahdhiya_fd Lunch at rumah kakakku @nornie.hassan Lauk lauk favorite.Thank you kakak #laukkelantan 23h

» LOG IN to write comment.

farahdhiya_fd Shoooo cute & yummy!Thank you girlfriends for last night,it was perfect! Thanks for all the lovely gifts too!!Suka sgt2 Love u all with all my heart @jzjuliana @nikmarinasapeia @ilykarisyazizi #friendsforeverandalways 1d

» LOG IN to write comment.

farahdhiya_fd Wish utk diri sendiri @ilykarisyazizi #mcmmaknenek 2d

» LOG IN to write comment.

farahdhiya_fd Belated birthday dinner with these important ladies in my life 2d

» LOG IN to write comment.

farahdhiya_fd I want to break free #dinnershow 2d

» LOG IN to write comment.

farahdhiya_fd Asam pedas ekor lembu siap #fdcooked #fdskitchen 2d

» LOG IN to write comment.

farahdhiya_fd 'Milikku Abadi' #anotherteaser #fdsnewsingle Lagu oleh @tammustafah Lirik oleh Keon.Enjoy & don't forget to request from all the radio stations ya sayang sayangku semua ️ Selamat malam,Enjoy the song #teamfarahdhiya 3d

» LOG IN to write comment.

farahdhiya_fd Thank you @arlyza_apau Dah macam2 topi saya ada #teamfarahdhiya bagi Ye saya suka pakai topi bagi yg bertanya Ok kita dah pasang lampu,puas hati? @nur_suesuaidah 3d

» LOG IN to write comment.

farahdhiya_fd Got to see baby Alif CUTE!!!️ Tapi bila nak bergambar kebetulan Alif start nangis nak susu Rest well B @rebeccanuralislamahmad See u again at home nanti.Enjoy your pantang food #ilovemynewcapandtshirt 3d

» LOG IN to write comment.

farahdhiya_fd I thank God for sending me beautiful souls into my life Thank you sayang sayangku #teamfarahdhiya utk semua hadiah2 yg awak bagi saya.Sebenarnya dpt berjumpa pon dah more than enough,but no matter what thank you ya,semua hadiah2 yg sgt bermakna utk saya.Means a lot.Love korang #teamfarahdhiya #uknowwhouare 3d

» LOG IN to write comment.

farahdhiya_fd Some of them #teamfarahdhiya Kita curi gambar2 awak semua yg mane saya sempat tgk ye? 3d

» LOG IN to write comment.

farahdhiya_fd "Pakai air liur boleh?" Hahaha!#teamfarahdhiya buli saya pasang candle yg taknak stop menyala,so penat saya kene blow,tu yg keluar dialog "pakai air liur boleh"? I had a super good time yesterday with all of u #teamfarahdhiya 3d

» LOG IN to write comment.

farahdhiya_fd These beautiful ppl are part of my life.Thanks for the birthday surprise!Tq for everything!Walaupon last minute tapi alhamdulillah dpt berkumpul.Mereka tak pernah kenal erti penat lelah,sentiasa ikhlas menyokong saya.Selalu memahami kesibukan saya.Selalu nak yg terbaik utk saya.Ada yg sanggup dtg dari jauh semata2 utk bersama saya hanya utk 2 3 jam sahaja.Tak pernah merungut,sentiasa dgn senyuman & sentiasa positif!Terharu sgt :') Terima kasih #teamfarahdhiya Ramai lagi yg tak berkesempatan utk join kerana last minute,takpe next time kita berkumpul lagi ya.Just nak bgtau semua yg saya appreciate segala apa yg awak semua buat utk saya,kebanyakan datang dari jauh,Saya tak mampu nak balas jasa baik anda,but God will I know Terima kasih jugak kerana selalu bg semangat pada saya,awak semua antara kekuatan saya utk terus berada dlm bidang seni.Saya sayang korang deep deep,sayang sgt sgt!!!!Cant wait to see u all again soon beautiful souls !! Ikhlas dari saya - Fd #teamfarahdhiya 3d

» LOG IN to write comment.

farahdhiya_fd Thanks for having us Dato Azril & wife.Congrats & all the best with your new journey.May God bless u both #lastnight #azrilbalqish My beautiful pink dress is from @azuracouture 3d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

farahdhiya_fd Bumped into this beautiful kakak @noniswara 4d

» LOG IN to write comment.

farahdhiya_fd Yay kita duduk sebelah this glowing mummy.Borak sakan la apa lagi Good seeing u babe @mishaomar 4d
  •   najiha.afandee Bunga bunga cinta layu dipusara~~ 4d
  •   aditya_hannan Wahhh ! Bila ' Bertahta Di Hati ' bergabung dgn ' Pulangkan ' meletuppp ! 4d
  •   rasyada_rr suka sgt kedua2. @mishaomar sbb suara dia mmg undeniably great n @farahdhiya_fd plak such a beautiful soul. inside n out. n plus suara yg wow. just wow. 4d
  •   wanacamila Hm your eyebag was amazing. You need a rest kak. I love you 4d

» LOG IN to write comment.