14min fakrulairul
Normal Russia πŸ” Malaysia
fakrulairul Esok exam opthal malam nie cap kapak peneman setia 14min

» LOG IN to write comment.

Normal Russia πŸ” Malaysia
fakrulairul "How long is forever?"
"Sometimes, it just one second." 1d

» LOG IN to write comment.

fakrulairul Congrats adik2 yang dapat straight As. Your hard work has finally paid off. And nie pesanan untk adik2 yang nak amik medic, abang nak pesan kalau betul2 minat teruskan. Kalau rasa macam 50/50 nak kata tak payah tak jugak,tapi fikir la balik banyak kali. Kalau abang dulu tak pernah suka medic, tp sbb have no choice..ambik jugak. Dulu abg fikir minat bole datang bila dah mula belajar. Tapi dah 4th year abang belajar medic tak jugak datang minat tue.Nak patah balik dah terlambat. Nak tak nak kena jugak habiskan. Sekarang belajar pun sebab dah jadi terpaksa. Bila terpaksa susah ilmu nak masuk sebab belajar tak ikhlas. Yang mudah jadi payah. Memang boleh pass tapi bila kita paksa jadi tak happy tak enjoy belajar tue.abang nasihatkan pilih yang betul minat dengan diri adik2 yer. Banyak lagi cabang2 bole pergi. And for those yang tak dapat straight A takper, bole lagi usaha,matrik ada asasi ada macam2 ada, bole cuba lg. Spm bukan penentu hidup,cuma pemberi jalan jer. Tapi jalan tue ada banyak lagi. Itu sahaja pesan abang yang masih duk kalut semai duk doa duk tanam minat kat medic, harapnya subur la before hbis belajar. Doakan abang jadi doctor yer adik2 panjang pulak pos abang nie p/s :abg dulu nk jd engineer atau cikgu tp mintak utp and ipg kena reject mintak engineering tp offernyer datang bila dah amik medic #postnieuntukadik2bukanabang2kakak #abang2sangat hahahha 2d

» LOG IN to write comment.

Normal Russia πŸ” Malaysia
fakrulairul All I want is.. #tb #summer14 3d

» LOG IN to write comment.

Normal Russia πŸ” Malaysia

» LOG IN to write comment.

fakrulairul One day everything will be well,thats our hope ️ 5d

» LOG IN to write comment.

fakrulairul Achik dlu main hockey n volley paling jauh bole pegi peringkat zone jer ,adik dah sampai negeri Good luck game pagi nie.. #adikdahbesar #babydalamperutdahbesar #perutabangpunbesar 7d

» LOG IN to write comment.

Normal Russia πŸ” Malaysia

» LOG IN to write comment.

fakrulairul Good Morning ️ #tb 1w

» LOG IN to write comment.

fakrulairul Just be careful about who you open up to 2w

» LOG IN to write comment.

Normal Russia πŸ” Malaysia

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

fakrulairul I'm not good with words but I'll find ways from time to time to show you how grateful I am. ️ 3w

» LOG IN to write comment.

fakrulairul The famous London telephone box ️ 3w

» LOG IN to write comment.

fakrulairul Hey swans,remember me? 3w
  •   wafiqzzz Post swan dua 3w
  •   fakrulairul @nazieraaziz aah omel smua swans nie 3w
  •   nazieraaziz Huhu. Bila laaa boleh gi sana. Teringin betol 3w
  •   fakrulairul @fird126 @wafiqzzz pg tngkap sndiri hahaha 3w
  •   fakrulairul @nazieraaziz nnti bolee laa pg.. U bole pg mekah lg untng.. X smua org dpat ️ 3w
  •   nazieraaziz @fakrulairul doa doakan i smpai sana. Ongkos nya belum ada. Hee. Alhamdulillah. Tu pun abah i yg sponser. Nak harap duit sndri xtau la brapa thn lg.. 3w
  •   fakrulairul @nazieraaziz insyaAllah..nnti suruh ur abah sponsor pg sini plak.. hehe i nk jgk ke sana..x tau la bilaa..one day insyaAllah 3w
  •   nazieraaziz Hee.insyallah. Bnyk belanja tu gi london. Haa. Pegi laa. Muda2 baik pegi. Kalau dh tua. Susah. Kena guna mental and fizikal kt sana. 3w

» LOG IN to write comment.

fakrulairul Always put yourself in the other's shoes. If you feel that it hurts you, it probably hurts the person too 3w

» LOG IN to write comment.

fakrulairul May Allah ease me in every difficult thing ️ 3w
  •   mirolpahmi Hahah berehhh bolehhh sajeee balik nge artis la skli 3w
  •   mirolpahmi Tp bodyguard dok maroh kan ddk sbeloh? Aherher. Yeayy bole mintak sign start dr moscow sapa ganung 3w
  •   fakrulairul @mirolpahmi x dop bodyguard..ada malaikat jer kiri kanan hadowwwwwwww hahahahahhahahagaha bilaaa hbisss sem nie? 3w
  •   mirolpahmi Hahahah malaikat jaga molek sorg niiii. Dok tau la tu gane. Dok lepas exam balik la hahah. Akhir bulan 6 kot deme abihh bile? 3w
  •   fakrulairul @mirolpahmi ambe hbis exam 8.6 ambe balik duluuu makang nasi dagangg duluuu harharharhar 3w
  •   mirolpahmi Hmmm dh ahhh takboh dh la follow insta ni ngajuk bertahun arhhhhh sokmo ye balik awal hmmm 3w
  •   fakrulairul @mirolpahmi hihi jmpaaa di trggg okayyy...kita makang nasi dagang kat kemamang okengg 3w

» LOG IN to write comment.

fakrulairul Rindu 3w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

fakrulairul πŸš–..#VSCOcam 4w

» LOG IN to write comment.