fakrulairul Nasi ayam in the making . Hopefully tak jadi nasi itik #mamashouldbeproudofme 18h

» LOG IN to write comment.

fakrulairul Bukan Zain Saidin dan Anak Che Ta #tb 1d

» LOG IN to write comment.

fakrulairul Eat Play Repeat 2d

» LOG IN to write comment.

fakrulairul Bersatu teguh bercerai roboh 2d

» LOG IN to write comment.

fakrulairul Always look on the bright side of life. 3d

» LOG IN to write comment.

fakrulairul The beautiful sky SubhanaAllah 😇 Good morning everyone, have a blessed Friday! 3d

» LOG IN to write comment.

fakrulairul Hari saya suam2 kuku macam biasa, hari anda pula bagaimana ? 5d

» LOG IN to write comment.

fakrulairul Semalam masuk kawan church lama sebab nampak pintu terbukak, rupanya kat dalam banyak kubur, dahla waktu nak maghrib. Then jumpa pakcik tengah duk gali lubang apa ntah dengan sorang mak cik.Duk pikit pak cik nie macam nak buat lubang kubur jer. Dupdapdupdap Sunyi jer kawasan nie. Dalam kepala otak duk bayang kalau ada la mayat yang bangun tengah aku jalan2 nie, habesla aku. Rasa macam dalam scene horror movie pulak. Dengan pantasnya ku pusing semua kawasan dan keluar. Rasanya selepas nie takkan ku jejakkan lagi kakiku kesini. itu sahaja cerita seram aku. Seram kan? Bye 6d

» LOG IN to write comment.

fakrulairul Satu tertutup , masih ada yang lain boleh dibuka . Selamat pagi 6d
  •   jrmdzn One door closed, ten door open. jangan tutup pintu hati sudaaaaaah 6d
  •   jrmdzn First first first first 6d
  •   jrmdzn Spam spam spam spam spam spam spam 6d
  •   fakrulairul @jrmdzn hahaha pintu yg saya masukkan adalah pintu toilet, toilet russia kan selalu locked 6d
  •   jrmdzn Takpe 10 lagi pintu toilet akan terbuka untuk awak. 6d
  •   fakrulairul @jrmdzn hopefully yang wangi2 sahaja akn terbuka 😶 6d
  •   ikhwankamal93 Pagi mende..ngorib dh ni 6d

» LOG IN to write comment.

fakrulairul I'm bored 7d

» LOG IN to write comment.

fakrulairul Mimpi biar sampai ke bintang, tak dapat bintang, sentuh awan pun jadi la. Selamat malam! #insta_moskva 1w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

fakrulairul I do not forget ,I just leave things aside 1w

» LOG IN to write comment.

fakrulairul This beautiful worldly life has an end #tb 1w

» LOG IN to write comment.

fakrulairul Untold feeling 2w

» LOG IN to write comment.

fakrulairul Good Morning ! хорошего вам дня #vscocam 2w

» LOG IN to write comment.

fakrulairul Free your spirit 2w

» LOG IN to write comment.

fakrulairul End of O&G cycle for this semester 3w

» LOG IN to write comment.

fakrulairul All i need is time 3w

» LOG IN to write comment.

fakrulairul After 5 hours cooking - Nasi Kerabu , Rojak ayam , Ayam bakar , Dadih , Banoffee Pie , Karipap ,Red velvet cake and Chicken Pizza . My tummy is so happy 3w
  •   fadilmuhamad_ Biar betul masak semuaaa. Nampak sedappp 3w
  •   amirulnm Pergh nasi kerabu dostavka sikit abe ke planernaya 3w
  •   wafiqzzz Ehem.. Jgn lupe roommate yg setia 3w
  •   hazreenabuhassan nasi kerabuuuuu T.T 3w
  •   alenmeri Looks delicious. But that nasi kerabu is sooooo blue. Haha 3w
  •   shafiqahdiana boleh join masterchef hehe 3w
  •   akmalamiraa Nak resipiii semuaaaaa niii 3w
  •   fakrulairul Kesian anda smua..x pe nnti sy masakn untk anda smua wlaupn hakikatnya sy pndai goreng ayam jer 3w

» LOG IN to write comment.