Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Факрул Аирул
fakrulairul Settle pindah rumah. Malam nie boleh start bukak buku balik 😎 #examneuronextweek #idie 15h
  •   _ddddddaya Terima kasih kerana memfollow saya semula. Boleh kenal? Bilik awak lawa. 4h
  •   fakrulairul @_dimd sama2. Boleh ja mahu kenal2. Nama saya airul. Asalnya dari jakarta indon. Umur 19. Kamu asal dari filipino yaaa ? 4h
  •   waniiipouziii Lawonyaaaaaa rumoh abg paa mcm gegel 4h
  •   fakrulairul @waniiipouziii gegel sbb wallpaper bunga2 satu rumah mcm duk rumah mak2 plak bunga2 nieh 4h
  •   _ddddddaya Sudi sih kamu mengenalin sama saya walau kamu hipster lagi femes lagi kereen banget muka lagi kamu mirip artis deh. Saya Ainun umurnya sama dong sama kamu. Kok kamu tau ya negara asalku 4h
  •   coffee_bean92 Nice fakrul 2h
  •   _nrsfr_mnf @fakrulairul sepmu soklan neuro brp? 2h
  •   aintiahfauzi Blh laa housewarmingg 26min

» LOG IN to write comment.

Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Факрул Аирул
fakrulairul 2 more weeks 🇲🇾 3d
  •   fakhrulhaiyin Kitorg exam 2 bulan okay. Lucuu hahaha okay goodluck lah tu 3d
  •   fakrulairul @fakhrulhaiyin lamanyaa hahaha kitorg exam every month..so x bnyak la tnggal good luck yin n the geng kat sana! Sabar naa 🏻 3d
  •   mirolpahmi HONTONGGGLAHHHH ! Sori tercaps lock 3d
  •   mirolpahmi هونتوغغغغلهههههههه. Sori terjawi plk 3d
  •   fakrulairul @mirolpahmi huntongkan??? Nanti duk elok2 kat mascow..slamat brpuasa 18hs 3d
  •   nanajibahnajib Niat balik malaysia sbb nak lari dari puasa 18jam ke ? Haha 2d
  •   fakrulairul @nanajibahnajib hahahahahhaa mana ada.. niat mmg nk puasa kat msia 2d
  •   kamilrul bile mung balik? 2d

» LOG IN to write comment.

Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Факрул Аирул

» LOG IN to write comment.

Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Факрул Аирул

» LOG IN to write comment.

Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Факрул Аирул
fakrulairul Pantai Batu Burok 5d

» LOG IN to write comment.

Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Факрул Аирул
fakrulairul After saturday class 😎 5d

» LOG IN to write comment.

Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Факрул Аирул
fakrulairul Don’t be sad . Pain in this dunya is temporary, handle it with Sabr and inshaAllah a greater reward awaits you. Allah is with the patient. 6d

» LOG IN to write comment.

Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Факрул Аирул
fakrulairul Once its broken ,it can't be mended 6d

» LOG IN to write comment.

Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Факрул Аирул
fakrulairul Bila mak mengayat anak 1w

» LOG IN to write comment.

fakrulairul My life would not be the same without them 1w

» LOG IN to write comment.

Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Факрул Аирул
fakrulairul May 18- Alhamdulilah , Welcome to the world Muhammad Fairuz. Can't wait to see you!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
And congrats Abi @fazilzack ,skejap jer dah jd papa dah. Be a good Abi to ur son okay
1w

» LOG IN to write comment.

fakrulairul A selfie a day keeps the doctor away 1w

» LOG IN to write comment.

Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Факрул Аирул
fakrulairul Rindu London sebab ada restaurant Malayu sedap2 2w

» LOG IN to write comment.

Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Факрул Аирул
fakrulairul I love you till Jannah 3w

» LOG IN to write comment.

Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Факрул Аирул
fakrulairul Black and white *photo credit to @syuqor7 . Thank you Yop 🏻🏻 3w

» LOG IN to write comment.

Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Факрул Аирул
fakrulairul “Ya Allah, ampunilah baginya dan kasihilah dia dan afiatkan dia dan maafkanlah kesalahannya dan muliakan kedudukannya dan lapangkan kuburnya dan bersihkan dia dengan air salju dan air dingin. Bersihkanlah dia dari kesalahannya sebagaimana dibersihkan kain putih dari kekotoran, dan gantikanlah kampunganya dengan kampung yang lebih baik dan ahli keluarganya yang lebih baik. Masukkanlah dia ke dalam syurga dan lindungilah dia dari seksa kubur dan fitnahnya dan dari seksa neraka.” .
.
.
.
Orang yang baik pasti pengakhirannya juga baik. Semoga Allah permudahkan urusan bawa pulang jenazah ke Malaysia. Ameen .
3w

» LOG IN to write comment.

Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Факрул Аирул
fakrulairul Obstetrics and Neurology 3w

» LOG IN to write comment.

Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Факрул Аирул
fakrulairul I thought I would be understood without words 3w

» LOG IN to write comment.

Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Факрул Аирул

» LOG IN to write comment.

Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Факрул Аирул
fakrulairul Evening walk 4w

» LOG IN to write comment.