faizkhalid5 Dear classmates of US foreign policy, where r u guys??? Awkward moment here with dr ishtiaq.. 😐 5d

» LOG IN to write comment.

Normal Faiz Khalid
faizkhalid5 Tahniah @aisamzawawi dan @fasyieqin.. Semoga diberkati slalu dan berkekalan.. 1w

» LOG IN to write comment.

Normal Faiz Khalid
faizkhalid5 Lawa dorang ani 2w

» LOG IN to write comment.

faizkhalid5 Thanks guys.. Pkir siapa tdi d pintu.. 2w

» LOG IN to write comment.

faizkhalid5 Wanted to go to anuar zain's dinner last night at majestic hotel.. But no pren to accompany me.. So here goes the friend😎 who was managing the political science annual dinner last night.. Suara pun dh mcm #anuarzain.. So nda kepunan lagi.. Hohoho 2w

» LOG IN to write comment.

faizkhalid5 My friend @abuzarahmadzubir n i had our presentation on SEA political system at evoke cafe uiam.. Sambil minum petang ️ n mkn pau w Dr Fuzi.. Cicite n sembang2.. X sedar dh jam 6.30 n i have swimming skill class later at 8.. Thanks dr, ure the best.. N abuzar, thanks for sending me home.. Have to rush back to uia for my cocu.. 3w

» LOG IN to write comment.

faizkhalid5 Midnight entertainment by my Indonesian friend.. Jiran d tingkat atas .. 3w

» LOG IN to write comment.

faizkhalid5 Hi-tea bersama bday boy.. Happy birthday once again @kilamniskom smoga senyumanmu slalu manis mcm cake itu.. Bh nnti shopping sama2.. 1mon

» LOG IN to write comment.

faizkhalid5 Happy birthday to baby malik @kilamniskom.. From us d putra villa.. 1mon

» LOG IN to write comment.

Normal Faiz Khalid

» LOG IN to write comment.

faizkhalid5 اشهدان محمد الرسول الله 2mon

» LOG IN to write comment.

faizkhalid5 Atas desakan bru ani, gmbar tdi terpaksa d delete.. Here comes the new one.. Setelah sekian lama kami nda jalan bertiga atas urusan masing2, malam ini kami bersatu lagi sambil mngimbas cerita2 lama (jalan2, lepak, driving ke smssa, camping, lunch out, nda belesen dan mcm2 lagi).. Nmpak perubahan kmi a2? 3mon
  •   cindulj Tuuu.....inda membawa ah bejanji sudah 3mon
  •   hasnirahshapiai what puberty did to u? hahaha 3mon
  •   nurdiyanaradzi Sama ja kurus kau. 3mon
  •   itsrasyad "Starbucks Drive-Thru" laaaah! Hari atu inda smpat ah! Bila lagi? 3mon
  •   faizkhalid5 Aku liat arh suggested.. A2 sja yg ada.. So yeah.. Bh anytime.. @itsrasyad 3mon

» LOG IN to write comment.

faizkhalid5 Dgn bekurapak, jalan2, makan, masak, lepak, debat dan mcm2 lagi.. Happy weekend everyone! 😎 3mon

» LOG IN to write comment.

faizkhalid5 20/9: happy birthday baba.. Kudoakan semuanya yg terbaik utk baba
19/9: happy belated birthday adekku @ina199 .. #jauhdimatadekatdihati
3mon
  •   qudus Happy birthday palid! 3mon
  •   suliyanashahri @faizkhalid5 hari ni birthday suli jugak.. 3mon
  •   falyrahman Semoga panjang umur dan murah rezeki uncle 3mon
  •   faizkhalid5 Yeke suli? Happy birthday.. @suliyanashahri 3mon
  •   jxmmyhar eh geng ni babah ani 20/9 3mon
  •   khalid_ghazali Assalam. Berbanyak terima kasih kepada kalian semua diatas ucapan dan doa sempena hari jadi saya hari ini.Semoga Allah SWT mengiringi kita semua dengan redhaNya jua.
    Harapan saya tidak banyak di usia saya tahun ini.Semoga saya tetap bisa selalu bersyukur atas nikmatNya , selalu ditetapkan iman saya, selalu berada dijalan benar, tetap bisa menyayangi kalian yang juga menyayangi saya , 3mon
  •   kenkenamin Happy birthday uncle! Kirimsalam ayahanda biskita paling awesome atu please hehe 3mon
  •   asyraf_hmy Salam uncle.. Sanah Helwah uncle khalid...bh belanja ne..hehehe... 3mon

» LOG IN to write comment.

faizkhalid5 Hungry Bungry ; i'm so preeeettyyyy! 4mon

» LOG IN to write comment.

faizkhalid5 Goodnight everyone.. 😴 5mon

» LOG IN to write comment.

faizkhalid5 Look who i bumped into.. It's the famous @faizzariffin 😎.. Same name but body? Haha lets make it this way, muscled faiz and skinny faiz.. Haha i shud've asked him to show his body.. Hohoho 5mon

» LOG IN to write comment.

faizkhalid5 Alhamdulillah.. My parents sudh smpai selamat ke tanah air.. Dri jeddah ke mekkah ke kl ke brunei.. Semoga ibadahnya mabrur dan diberkati.. Amin.. Cerita sdikit: Bnyk dugaan sperti flight delayed brabis, tlipun tecicir, excess baggage, tmpt sungkai full smpai sungkai dlm krita.. Alhamdulillah ada baiknya jua, tq to kadir d jeddah, kucap jadi driver ke kg baru n pelita crita2 sma mamaku (kau tarang bintang psl steady driving.. Burung pingai style😎), malik n wazien penghibur d rmh, cerita siuk urg kna banguni uleh parentsku, sama2 tinggal d hotel marriott putrajaya, sahur sama2, jalan2, surung trolley, makan tgh malam smbil crita2, mliat bula n macam2 lagi.. Tersiuk sekali.. Skrg rumah dah sunyi.. Selamat berpuasa smua dan semoga kitani smua diberkati dan terus dilindungi oleh Allah.. Amin 6mon
  •   faizkhalid5 Kazenmu kh tu @sabrinamahmud ? 6mon
  •   s_zaini (Abd) *** Qadir! Bukan K. Bah nanti tane jumpa, mesti kau cerita lagi ah dari awal sampai habis dengan penuh detail!!!! 6mon
  •   s_zaini Eh lupa.... AAMIIN. Semoga segala amal ibadah diterima oleh Allah. 6mon
  •   liquegenie dan dgn penuh emosi!!!!!!!! 6mon
  •   bvull dan jangan kurang meress!!! Bukannya merest 6mon
  •   clawklo Awwwww so shweet!!! Miss you deng 6mon
  •   nonghazali Alhamdulillah.. Aamiin.. 5mon

» LOG IN to write comment.

faizkhalid5 Oh yeahhh happy birthday to syafeeq jua.. Well yesterday plg bdaynya.. But it's not too late to greet.. Smoga kau sukses slalu dan dpt scholarship.. Jadi ank yg soleh.. Amin.. C u when i c u.. 6mon

» LOG IN to write comment.

faizkhalid5 Happy birthday to one of my housemates.. Smoga makin berakal, rajin dan tekun dlm pembelajaran, jadi ank yg soleh.. Jumpa nnti d masa akan dtg insyaAllah.. Oh selamat menunaikn ibadah puasa jugak.. N ambil lesen.. Dpt driving d kl.. But not.. Haha 6mon

» LOG IN to write comment.