faizkhalid5 Happy birthday baihaqi.. Kawanku yg slalu sebut "kuikuikuikui", slalu ambil tmpat dudukku , baik n tak marah dgn karenah aku, sgt pemalu dan seorang yg rajin.. Semoga kau sukses slalu.. Nnti kalau kawin, jgn lupa panggil aku k.. Sorry mesti edit sikit gambar ni spaya nmpak seri sikit ️.. Haha 5d

» LOG IN to write comment.

faizkhalid5 Farooqi the 'mamak' brother.. He asked me to post a photo with him.. Can u see the contrast? #drwahabuddinsclass 1w
  •   faadzilhb Racist!!haha 1w
  •   hadidasofro Racist!!haha (2) . @faizkhalid5 1w
  •   abuzarahmadzubir OMG kt Class Survey kau berselfie..patut masa Sir ada dlm class baruu best 1w
  •   ahmadalfarooqi Astagfirullah 1w
  •   sarahabdulrahman Ayii lamak dah sik jumpa! Siney ktk?? Rinduuu mek ngan ktk deeng! 1w
  •   faizkhalid5 Yalah lamak sik jumpa kitk juak.. Kmk masih d kl.. Rindu kitak juak!!! Mun nikah melak iboh lupak jemput kamek k.. @sarahabdulrahman 1w
  •   sarahabdulrahman Kalau kitak balit sitok, jangan kitak sik call kamek! Rumah jak dekat, tapi sik pandey kerumah you'll be one of the first kamek bagi jemputan, inshallah. Kali bulan depan kamek pegi Kuching for a few days, bunyi bunyi jak kelak kalau ktk dkt sia. 1w

» LOG IN to write comment.

faizkhalid5 Bye mama, baba n others.. have a safe flight home.. Doakan kami slalu d sni.. 3w
  •   dainamaria Insyallah sayang saat pun tidak pernah lupa dlm ingatan dn doa dlm smbyg kami berdoa untuk kerberjayaan kamu semua amin 3w

» LOG IN to write comment.

faizkhalid5 Senangnya hati ini, sejak bersama mu.. Menemanimu makan malam d pavilion 😎.. Kaulah yang terindah.. #anuarzain #pavilion #kl 4w

» LOG IN to write comment.

faizkhalid5 Selesai sudh cutiku d da nang vietnam.. Terima kasih banyak2 kawan2 tersyg!! n sorry mun ada tersilap kata dan gurauan n bising d mana2.. Siuk kitani pakai motosikal , jalan2, behujan, blajar vietnam language, memasak d dpur kadai n macam2 lagi.. Jumpa nnti d brunei insyaAllah.. Take care smua n enjoyth puas2 shopping apa smentara naindah murah2 d sna.. Skali lagi thank you so much.. @memejeffry and the gang.. 1mon

» LOG IN to write comment.

faizkhalid5 Danang to Ho Chi Minh City.. 😎 1mon

» LOG IN to write comment.

faizkhalid5 Cerita semalam di danang.. 1mon

» LOG IN to write comment.

faizkhalid5 Selamat belayar dan berehat.. Semoga urusan ibadah umrah berjalan lancar dan diterima oleh Allah.. Sampai berjumpa lagi .. KUL-DXB-JED️.. Take care n enjoy paduka ayahnda, uncle2 n auntie2.. 2mon

» LOG IN to write comment.

faizkhalid5 Happy birthday sir naf n the twins!!! Smoga sukses slalu.. 2mon

» LOG IN to write comment.

faizkhalid5 Happy birthday @faadzilhb ajis.. Kawan baikku dri tahun 2008.. Smoga panjang umur, sehat (kurus n fit) slalu, murah rezki, bahagia dismping kluarga tercinta dan sukses dlm pembelajaran.. Bh bila ke kl ani? Jom.. Haha 2mon

» LOG IN to write comment.

faizkhalid5 Sedikit sebanyak gambar2 pengembaraan kami yg singkat ke Pulau Langkawi sempena cuti tahun baru cina.. Dri Kuah ke Kota Mahsuri ke Pantai Cenang 🚣 ke Pulau Dayang Bunting ke Pulau Beras Basah.. Banana boat, parasailing, makan seafood, island hopping, mlihat sunset dan sebagainya.. Yg penting Langkawi best!!! Penat dlm bus dri UIA ke kuala perlis n pkai ferry lagi and panas th cuacanya mcm udang kna bakar .. Tpi yg penting kami enjoy.. Plus aku kagum dgn layanan org2 langkawi yg ramah dan bnyk senyum.. Patut maju bisnes tourism.. 😬 @rida26_ @faizun1605 @bvull @bamez @najiahpab @najwaizz 2mon

» LOG IN to write comment.

Sierra Faiz Khalid
faizkhalid5 Happy birthday mamaku tersayang.. Sudah 3 tahun nda bersama d hari jadi mama.. Ku doakan semoga mama slalu sehat, panjang umur, murah rezki, diampun segala dosa dan diberkati selalu... Amin.. Love u ma.. gambar lama tahun 2004 sebelum ku pakai braces.. N d restaurant alma d salambigar.. Ani tutup tia sudh.. Once again happy birthday ma.. 2mon
  •   asyraf_hmy Selamat Hari Jadi Auntie.. @faizkhalid5 2mon
  •   qahzaki Pikirtah your lil brother, rupanya you 2mon
  •   sofinahjoyy Happy birthday to nsma faiz 2mon
  •   sofinahjoyy Mama 2mon
  •   bvull Rambut cantik, muka halus mulus kulus, gigi pun berapi..tapi apa apa hal selamat hari jadi budai dai dai @mariareduan 2mon
  •   itsrasyad Happy birthday auntie!! 2mon
  •   dainamaria Tq faiz mana miss u jua doa kn mama lagi sayang n tq semua 2mon
  •   amrikrm Happy birthday budai 2mon

» LOG IN to write comment.

faizkhalid5 Anuar Zain yg lahir pada 15 Februari 😎 sempat ku temu bual bicara sambil mengucapkan selamat hari jadi kepadanya, bergambar selfie dan beramai dgn kluarga KL petang tadi d One Utama.. Betapa gembiranya aku hari ini.. Menyanyi sama2 dlm panggung wayang bersama @bvull dan @muteah .. Oh sungguh indah hari ini.. Jom sambung di dlm tidur .. Good night everyone.. 2mon

» LOG IN to write comment.

faizkhalid5 Rasanya mcm baru smalam the last time kami belajar sama2.. Cepat sungguh masa itu berlalu.. Kini sudh d penghujung semester.. Good luck smua dri kami d putra villa.. 4mon

» LOG IN to write comment.

faizkhalid5 Mungkin ramai yg sudah mengenalinya.. Beliau sekarang belajar d tarim yemen.. Tempat yg selamat tpi internet pun 2g masih, slow hantap dan ia pun bz dgn pembelajaranya .. Bru received an envelope ️ yg berisi gambar2 dan cerita2nya.. Banyak kawan2nya urg dri malaysia, singapore n dri brunei.. Brlajar mmbuat makanan sendiri etc.. Alhamdulillah bisai th udh tu.. Semoga sentiasa d bawah lindungan Allah dan sukses slalu.. Tq for the update.. I am glad that ure fine there.. thank you yg menyampaikan sampul surat ani.. Jauh perjalanannya.. 4mon
  •   hazwanj Rindu eh 4mon
  •   dauspaus Siuk jua mencek surat di harrods 4mon
  •   s_zaini Atu baru ya ada kelazzz membuka surat di Harrods! Ada surat? Manatau ada nasihat yang berguna dan berfaedah untuk berhenti dari perbuatan yang sepatutnya harus berhenti..... you know.... iatah bah, ada??? 4mon
  •   aphineas Rindu basit ehh 4mon
  •   memejeffry Alhamdulillah 4mon
  •   sabrinamahmud Alhamdulillah 4mon

» LOG IN to write comment.

faizkhalid5 Dear classmates of US foreign policy, where r u guys??? Awkward moment here with dr ishtiaq.. 😐 4mon

» LOG IN to write comment.

faizkhalid5 Tahniah @aisamzawawi dan @fasyieqin.. Semoga diberkati slalu dan berkekalan.. 4mon

» LOG IN to write comment.

Normal Faiz Khalid
faizkhalid5 Lawa dorang ani 5mon

» LOG IN to write comment.

faizkhalid5 Thanks guys.. Pkir siapa tdi d pintu.. 5mon

» LOG IN to write comment.