faizkhalid5 Dgn bekurapak, jalan2, makan, masak, lepak, debat dan mcm2 lagi.. Happy weekend everyone! 😎 1d

» LOG IN to write comment.

faizkhalid5 20/9: happy birthday baba.. Kudoakan semuanya yg terbaik utk baba
19/9: happy belated birthday adekku @ina199 .. #jauhdimatadekatdihati
2d
  •   qudus Happy birthday palid! 2d
  •   suliyanashahri @faizkhalid5 hari ni birthday suli jugak.. 2d
  •   falyrahman Semoga panjang umur dan murah rezeki uncle 2d
  •   faizkhalid5 Yeke suli? Happy birthday.. @suliyanashahri 2d
  •   jimsayshello eh geng ni babah ani 20/9 2d
  •   khalid_ghazali Assalam. Berbanyak terima kasih kepada kalian semua diatas ucapan dan doa sempena hari jadi saya hari ini.Semoga Allah SWT mengiringi kita semua dengan redhaNya jua.
    Harapan saya tidak banyak di usia saya tahun ini.Semoga saya tetap bisa selalu bersyukur atas nikmatNya , selalu ditetapkan iman saya, selalu berada dijalan benar, tetap bisa menyayangi kalian yang juga menyayangi saya , 2d
  •   kenkenamin Happy birthday uncle! Kirimsalam ayahanda biskita paling awesome atu please hehe 2d
  •   asyraf_hmy Salam uncle.. Sanah Helwah uncle khalid...bh belanja ne..hehehe... 1d

» LOG IN to write comment.

faizkhalid5 Hungry Bungry ; i'm so preeeettyyyy! 3w

» LOG IN to write comment.

faizkhalid5 Goodnight everyone.. 😴 2mon

» LOG IN to write comment.

faizkhalid5 Look who i bumped into.. It's the famous @faizzariffin 😎.. Same name but body? Haha lets make it this way, muscled faiz and skinny faiz.. Haha i shud've asked him to show his body.. Hohoho 2mon

» LOG IN to write comment.

Normal Faiz Khalid
faizkhalid5 Alhamdulillah.. My parents sudh smpai selamat ke tanah air.. Dri jeddah ke mekkah ke kl ke brunei.. Semoga ibadahnya mabrur dan diberkati.. Amin.. Cerita sdikit: Bnyk dugaan sperti flight delayed brabis, tlipun tecicir, excess baggage, tmpt sungkai full smpai sungkai dlm krita.. Alhamdulillah ada baiknya jua, tq to kadir d jeddah, kucap jadi driver ke kg baru n pelita crita2 sma mamaku (kau tarang bintang psl steady driving.. Burung pingai style😎), malik n wazien penghibur d rmh, cerita siuk urg kna banguni uleh parentsku, sama2 tinggal d hotel marriott putrajaya, sahur sama2, jalan2, surung trolley, makan tgh malam smbil crita2, mliat bula n macam2 lagi.. Tersiuk sekali.. Skrg rumah dah sunyi.. Selamat berpuasa smua dan semoga kitani smua diberkati dan terus dilindungi oleh Allah.. Amin 2mon
  •   faizkhalid5 Kazenmu kh tu @sabrinamahmud ? 2mon
  •   s_zaini (Abd) *** Qadir! Bukan K. Bah nanti tane jumpa, mesti kau cerita lagi ah dari awal sampai habis dengan penuh detail!!!! 2mon
  •   s_zaini Eh lupa.... AAMIIN. Semoga segala amal ibadah diterima oleh Allah. 2mon
  •   liquegenie dan dgn penuh emosi!!!!!!!! 2mon
  •   bvull dan jangan kurang meress!!! Bukannya merest 2mon
  •   clawklo Awwwww so shweet!!! Miss you deng 2mon
  •   nonghazali Alhamdulillah.. Aamiin.. 2mon

» LOG IN to write comment.

faizkhalid5 Oh yeahhh happy birthday to syafeeq jua.. Well yesterday plg bdaynya.. But it's not too late to greet.. Smoga kau sukses slalu dan dpt scholarship.. Jadi ank yg soleh.. Amin.. C u when i c u.. 3mon

» LOG IN to write comment.

faizkhalid5 Happy birthday to one of my housemates.. Smoga makin berakal, rajin dan tekun dlm pembelajaran, jadi ank yg soleh.. Jumpa nnti d masa akan dtg insyaAllah.. Oh selamat menunaikn ibadah puasa jugak.. N ambil lesen.. Dpt driving d kl.. But not.. Haha 3mon

» LOG IN to write comment.

Normal Faiz Khalid
faizkhalid5 Selamat belayar baba n mama.. take care always.. 3mon
  •   hasnirahshapiai mereka kemana? 3mon
  •   cindulj Noice baju aaaaaatuuuuuu....take care 3mon
  •   qudus Selamat belayar palid and budai.... Lawa baju izz 3mon
  •   mdhauzar Selamat belayar palid & budai. Dont forget gift for me hehehe 3mon
  •   faizkhalid5 @syuebigg aku esok bru masuk class.. Kau amik short sem ke? @hasnirahshapiai mereka pergi saudi.. 3mon
  •   syuebigg Aku kan praktikall di uiaa jom jumpaa makan2 hahaha 3mon
  •   faizkhalid5 Alright insyaAllah b4 puasa.. @syuebigg mesti update2 stories n all 3mon
  •   syuebigg Hehehe okayy :D 3mon

» LOG IN to write comment.

Normal Faiz Khalid
faizkhalid5 Lihat.. siapa dtg ke kl? Transit kl beberapa hari sblum ke brunei.. Nda sunyi rumah.. Ada warden baru tukang jaga dan listener tym revision d rmh utk exam.. Hohoho.. 😬 4mon

» LOG IN to write comment.

faizkhalid5 Adakah anda membuat barang yg sama seperti kami? Marilah sama2 kita menimba ilmu, mengulang dan berjuang di dlm dewan peperiksaan.. Mohon doanya dan sokongan dan kerjasama semua.. Mudahan dipermudahkan dan diberi petuniuk dan diberkati oleh Allah.. Amin.. Kepada rakan2 d luar sana, selamat menjawab, mengulang and all the best!! Smoga mndpt keputusan yg cemerlang.. 4mon
  •   s_zaini *petunjuk 4mon
  •   khatysofian Amin!! Pandantah nada bunyi hehrhr 4mon
  •   clawklo Hmmmm macam kenal je gambar ani!! ;) bida si hadi atu eh sasak ku meliat! 4mon
  •   bvull @clawklo jangan liat urgnya,liat rambutnya ️ hahahahahaha 4mon
  •   syzaunveiled Hey u.good luck..haha.. 4mon
  •   zamieparis Amin ya rabbal alamin, all the best! 4mon
  •   _vi.ii_ Ameen.. bittaufiq wannajaah faiz 4mon
  •   dainamaria Amin ya rub ya Arllah permudah kn lah anak ku menjawap.semua soalan2 ny n dpt cermelang amin 4mon

» LOG IN to write comment.

Normal Faiz Khalid
faizkhalid5 Sedihku c hadi ani ehhh memasang lagu capi2... Happy birthday awangku.. Smoga sentiasa dlm lindungan Allah.. Bh jangantah balik smpai abis.. But esenku... Haha.. Smoga kau tekun dlm pembelajaranmu d sna.. N tercapai cita2.. Jgn lupa aim tani.. Tpi tau pulngku tu kau lupa n terfikir2 apa tu aim tani a2.. Bh all the best in life n once again happy birthday.. 4mon

» LOG IN to write comment.

Nashville Faiz Khalid
faizkhalid5 21/5- Happy birthday to Dk Aliyah.. Tau pulangku tu kau nada ig tpi nda apa, bnyk informermu britau tu.. Hehe smoga kau happy slalu n nda 'marah2'.. Well kau paling steady!! Mudahan kau success slalu n dpt scholarship.. Amin.. All the best in the uk.. 4mon

» LOG IN to write comment.

Valencia Faiz Khalid
faizkhalid5 Selamat hari jadi yg ke 88 tahun nenekku Hjh Zauyah.. Semoga sehat dan ceria selalu, diberkati dan terus dilindungi oleh Allah.. Amin.. ini gmbar lama bersama mamaku tercinta (left), my late buayang (2nd left), my late bumah (2nd right) n nenekku tersyg (right).. Rindu kepada smua.. smoga aunty2ku yg telah kembali ke rahmatullah mndpt ketenangan dan diberkati oleh Allah jua.. Amin.. Sorry aher cdikit tpi masih jua 20 may kn.. So once again happy birthday nek.. 4mon

» LOG IN to write comment.

Normal Faiz Khalid
faizkhalid5 Had a splendid weekend with the bruneian students in malaysia.. Wrnt to cameron higland, jalan2, cuci mata, mihat pemandangan indah, udara segar, traffic jam, makan strawberry, beli teh dan macam2 lgi.. More pictures will be uploaded in facebook.. #detoxtips 5mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

faizkhalid5 Golfie golf with @abasitzaini baba n dr kim.. 6mon

» LOG IN to write comment.

faizkhalid5 Bukan nda main susah memilih tudung ani.. Abis smua d suruh mncuba, ikut badan lah, ikut size mukalah, ikut tinggi lah.. Last minute shopping katanya.. Jadi gang dh kami.. Discount pun suka ku mndgr tu.. #hajra #malaysia 6mon
  •   wynna_yahya Bah simbat kan tah org d sini jua 6mon
  •   musfirah_0411 Size L ah.haha XL Pun bolehh 6mon
  •   zudenleto Hehe au paning tu...ku ritu sorang lg thru phone sj my mom advice 6mon
  •   _bhrnltfh Hahahahhaha tq bang faiz.. aku pun turun naik tadi cari durng kaka btanya mana satu durng mau 6mon
  •   zzelynn hi faiz dh smpi Brunei? 6mon
  •   zahrahman_ sbanarnya kamu meetpoint sis kan kmarin atu? kan kan? 6mon
  •   faizkhalid5 @zahrahman_ nahhh nda tia kn picaya.. Kami ngaga adi kwnku dri mahad.. 6mon
  •   zzelynn faiz atun bilang nendak cantik kau letak gambar yg tudung putih tu... 6mon

» LOG IN to write comment.

Valencia Faiz Khalid
faizkhalid5 Wahai sahabat janai yg jauh d brunei.. Selamat ulang tahun ke 21 tahun.. Semoga kau sukses slalu n tabah dlm mnghadapi segala cabaran.. Ku doakan smoga kau dpt mnymbung pembelajaranmu n processnya brjalan lancar.. Bh bila minum petang n breakfast? ️ hehe cant wait to balik brunei.. 6mon
  •   janai_bhm Terima kasih bro #deep alhamdulillah makbul jua doa mu atu 6mon

» LOG IN to write comment.

faizkhalid5 Dad, your future daughter in law. 7mon

» LOG IN to write comment.