faizkhalid5 Rasanya mcm baru smalam the last time kami belajar sama2.. Cepat sungguh masa itu berlalu.. Kini sudh d penghujung semester.. Good luck smua dri kami d putra villa.. 1mon

» LOG IN to write comment.

faizkhalid5 Mungkin ramai yg sudah mengenalinya.. Beliau sekarang belajar d tarim yemen.. Tempat yg selamat tpi internet pun 2g masih, slow hantap dan ia pun bz dgn pembelajaranya .. Bru received an envelope ️ yg berisi gambar2 dan cerita2nya.. Banyak kawan2nya urg dri malaysia, singapore n dri brunei.. Brlajar mmbuat makanan sendiri etc.. Alhamdulillah bisai th udh tu.. Semoga sentiasa d bawah lindungan Allah dan sukses slalu.. Tq for the update.. I am glad that ure fine there.. thank you yg menyampaikan sampul surat ani.. Jauh perjalanannya.. 1mon
  •   hazwanj Rindu eh 1mon
  •   dauspaus Siuk jua mencek surat di harrods 1mon
  •   s_zaini Atu baru ya ada kelazzz membuka surat di Harrods! Ada surat? Manatau ada nasihat yang berguna dan berfaedah untuk berhenti dari perbuatan yang sepatutnya harus berhenti..... you know.... iatah bah, ada??? 1mon
  •   aphineas Rindu basit ehh 1mon
  •   memejeffry Alhamdulillah 1mon
  •   sabrinamahmud Alhamdulillah 1mon

» LOG IN to write comment.

faizkhalid5 Dear classmates of US foreign policy, where r u guys??? Awkward moment here with dr ishtiaq.. 😐 2mon

» LOG IN to write comment.

faizkhalid5 Tahniah @aisamzawawi dan @fasyieqin.. Semoga diberkati slalu dan berkekalan.. 2mon

» LOG IN to write comment.

Normal Faiz Khalid
faizkhalid5 Lawa dorang ani 2mon

» LOG IN to write comment.

faizkhalid5 Thanks guys.. Pkir siapa tdi d pintu.. 2mon

» LOG IN to write comment.

Video Faiz Khalid
faizkhalid5 Wanted to go to anuar zain's dinner last night at majestic hotel.. But no pren to accompany me.. So here goes the friend😎 who was managing the political science annual dinner last night.. Suara pun dh mcm #anuarzain.. So nda kepunan lagi.. Hohoho 2mon

» LOG IN to write comment.

faizkhalid5 My friend @abuzarahmadzubir n i had our presentation on SEA political system at evoke cafe uiam.. Sambil minum petang ️ n mkn pau w Dr Fuzi.. Cicite n sembang2.. X sedar dh jam 6.30 n i have swimming skill class later at 8.. Thanks dr, ure the best.. N abuzar, thanks for sending me home.. Have to rush back to uia for my cocu.. 2mon

» LOG IN to write comment.

faizkhalid5 Midnight entertainment by my Indonesian friend.. Jiran d tingkat atas .. 2mon

» LOG IN to write comment.

faizkhalid5 Hi-tea bersama bday boy.. Happy birthday once again @kilamniskom smoga senyumanmu slalu manis mcm cake itu.. Bh nnti shopping sama2.. 3mon

» LOG IN to write comment.

faizkhalid5 Happy birthday to baby malik @kilamniskom.. From us d putra villa.. 3mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

faizkhalid5 اشهدان محمد الرسول الله 4mon

» LOG IN to write comment.

faizkhalid5 Atas desakan bru ani, gmbar tdi terpaksa d delete.. Here comes the new one.. Setelah sekian lama kami nda jalan bertiga atas urusan masing2, malam ini kami bersatu lagi sambil mngimbas cerita2 lama (jalan2, lepak, driving ke smssa, camping, lunch out, nda belesen dan mcm2 lagi).. Nmpak perubahan kmi a2? 4mon
  •   cindulj Tuuu.....inda membawa ah bejanji sudah 4mon
  •   hasnirahshapiai what puberty did to u? hahaha 4mon
  •   nurdiyanaradzi Sama ja kurus kau. 4mon
  •   itsrasyad "Starbucks Drive-Thru" laaaah! Hari atu inda smpat ah! Bila lagi? 4mon
  •   faizkhalid5 Aku liat arh suggested.. A2 sja yg ada.. So yeah.. Bh anytime.. @itsrasyad 4mon

» LOG IN to write comment.

faizkhalid5 Dgn bekurapak, jalan2, makan, masak, lepak, debat dan mcm2 lagi.. Happy weekend everyone! 😎 4mon

» LOG IN to write comment.

faizkhalid5 20/9: happy birthday baba.. Kudoakan semuanya yg terbaik utk baba
19/9: happy belated birthday adekku @ina199 .. #jauhdimatadekatdihati
4mon
  •   qudus Happy birthday palid! 4mon
  •   suliyanashahri @faizkhalid5 hari ni birthday suli jugak.. 4mon
  •   falyrahman Semoga panjang umur dan murah rezeki uncle 4mon
  •   faizkhalid5 Yeke suli? Happy birthday.. @suliyanashahri 4mon
  •   jimsayshello eh geng ni babah ani 20/9 4mon
  •   khalid_ghazali Assalam. Berbanyak terima kasih kepada kalian semua diatas ucapan dan doa sempena hari jadi saya hari ini.Semoga Allah SWT mengiringi kita semua dengan redhaNya jua.
    Harapan saya tidak banyak di usia saya tahun ini.Semoga saya tetap bisa selalu bersyukur atas nikmatNya , selalu ditetapkan iman saya, selalu berada dijalan benar, tetap bisa menyayangi kalian yang juga menyayangi saya , 4mon
  •   kenkenamin Happy birthday uncle! Kirimsalam ayahanda biskita paling awesome atu please hehe 4mon
  •   asyraf_hmy Salam uncle.. Sanah Helwah uncle khalid...bh belanja ne..hehehe... 4mon

» LOG IN to write comment.

faizkhalid5 Hungry Bungry ; i'm so preeeettyyyy! 5mon

» LOG IN to write comment.

faizkhalid5 Goodnight everyone.. 😴 6mon

» LOG IN to write comment.

faizkhalid5 Look who i bumped into.. It's the famous @faizzariffin 😎.. Same name but body? Haha lets make it this way, muscled faiz and skinny faiz.. Haha i shud've asked him to show his body.. Hohoho 6mon

» LOG IN to write comment.

faizkhalid5 Alhamdulillah.. My parents sudh smpai selamat ke tanah air.. Dri jeddah ke mekkah ke kl ke brunei.. Semoga ibadahnya mabrur dan diberkati.. Amin.. Cerita sdikit: Bnyk dugaan sperti flight delayed brabis, tlipun tecicir, excess baggage, tmpt sungkai full smpai sungkai dlm krita.. Alhamdulillah ada baiknya jua, tq to kadir d jeddah, kucap jadi driver ke kg baru n pelita crita2 sma mamaku (kau tarang bintang psl steady driving.. Burung pingai style😎), malik n wazien penghibur d rmh, cerita siuk urg kna banguni uleh parentsku, sama2 tinggal d hotel marriott putrajaya, sahur sama2, jalan2, surung trolley, makan tgh malam smbil crita2, mliat bula n macam2 lagi.. Tersiuk sekali.. Skrg rumah dah sunyi.. Selamat berpuasa smua dan semoga kitani smua diberkati dan terus dilindungi oleh Allah.. Amin 7mon
  •   faizkhalid5 Kazenmu kh tu @sabrinamahmud ? 7mon
  •   s_zaini (Abd) *** Qadir! Bukan K. Bah nanti tane jumpa, mesti kau cerita lagi ah dari awal sampai habis dengan penuh detail!!!! 7mon
  •   s_zaini Eh lupa.... AAMIIN. Semoga segala amal ibadah diterima oleh Allah. 7mon
  •   liquegenie dan dgn penuh emosi!!!!!!!! 7mon
  •   bvull dan jangan kurang meress!!! Bukannya merest 7mon
  •   clawklo Awwwww so shweet!!! Miss you deng 7mon
  •   nonghazali Alhamdulillah.. Aamiin.. 7mon

» LOG IN to write comment.