faizcarrem Open house. 4d

» LOG IN to write comment.

Normal faizcarrem
  •   faizcarrem @aizuddinarif okay din, aku tuntut kalau aku dtg nnt hahaha 3w
  •   faizcarrem @errrwhen apa yg cancek tu der? haha. selamat hr raya wen, kosnong kosnong eh 3w
  •   tngku_ Swlamat hari raya faiz! 3w
  •   faizcarrem camat aghi ghaye gak @tngku_ 3w
  •   atanonfiree Selamat hari raya faiz. Ampun kan segala salah dan silap, yg nampak mahupun tidak. Maaf zahir & batin 3w
  •   faizcarrem @atanonfiree dgn kau special sket tan, aku nk mtk maaf dpn2, tanak mtk maaf dlm alam maya. tggu jumpa kita bermaafan eh. btw selamat hari raya tan 3w
  •   atanonfiree Tp tu la masalahnya.. Aku terus duduk sini iz. Tak blk sana dah. 3w
  •   faizcarrem @atanonfiree yer eh? real je tan, mcm tak caye je haha 3w

» LOG IN to write comment.

faizcarrem Working. 2mon

» LOG IN to write comment.

2mon faizcarrem
Normal faizcarrem
faizcarrem Last night activity 2mon

» LOG IN to write comment.

faizcarrem 3mon

» LOG IN to write comment.

faizcarrem Unnamed Collection '14 3mon
  •   hormm 3mon
  •   nasz113 cantiklahh aku nak 2 tu! 3mon
  •   faizcarrem Okayy @nasz113 bila kau nk? Nnt aku dtg kajang lepen 3mon
  •   faizcarrem @hormm 3mon
  •   nasz113 perghhh! semangat madu gak lah! haha baju ni dah ada lah eh? aku free memang sabtu ahad la.. sbb cuti nak jumpa lepas subuh rakaat terakhir pun bole! 3mon
  •   faizcarrem @nasz113 haha jgn mcm tuuu, baca doa dluu. 3mon
  •   nasz113 biasanya doa aku kat dlm tahyat akhir dowh haha sunnah kan.. apa apa ko wacep aku lahh tweet ke.. aku ada je.. 3mon
  •   faizcarrem @nasz113 btl nasz, bagus ikut sunnah ahah. Baik nnt aku whatsss uppp 3mon

» LOG IN to write comment.

faizcarrem I left Dota to persuit my future. -Jai 5mon

» LOG IN to write comment.

7mon faizcarrem
Normal faizcarrem
faizcarrem Selamat pagi 7mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

8mon faizcarrem
Normal faizcarrem

» LOG IN to write comment.

8mon faizcarrem
Normal faizcarrem
faizcarrem One and only. 8mon

» LOG IN to write comment.

8mon faizcarrem
Normal faizcarrem
faizcarrem Kelibat sang Jajat. #obey 8mon
  •   faizcarrem @tribarlera erm tq kpd jajat krn dtg support band kita, jajat support band member2! Hahaha 8mon
  •   tribarlera hahahah..pangai!haha..wat hal..berdekah do aku gelak..siey r..hahaha 8mon
  •   faizcarrem Hahaha @tribarlera kaum lg pangai. Start dlu nape? Awk dr smlm golakk jo kalau igt psl ni. Hahaha 8mon
  •   tribarlera hahaha..mmg pangai r..taw2 melarat..ingt awak srg je main drum..rupenye kwn2 pon de jadi lineup..hahahahh 8mon
  •   faizcarrem Hahaha @tribarlera kaum buat hal, line up sndri pun tak kenal, kecik hati ni. Hahaha 8mon
  •   tribarlera bende fokus..pada beat..hahahaha..mane psn lineup..hahaha 8mon
  •   izajmldnn hahahhaha 8mon
  •   faizcarrem Ceypp @izajmldnn nk comment gmbr jar art jee 8mon

» LOG IN to write comment.

faizcarrem "Dengan menangis di dunia, org Mukmin akan ketawa di akhirat. Di sanalah tmpt hati dan jasad berehat. Di destinasi terakhir itu tidak akan ada lg tangisan. Semuanya ketawa ria. Dan itulah ketawa terbaik." #nowreading 8mon

» LOG IN to write comment.

faizcarrem Weh ikea jom. #faithxbreaker 8mon

» LOG IN to write comment.

8mon faizcarrem
Normal faizcarrem
faizcarrem Have a safe trip. #closeup #faithxbreaker 8mon

» LOG IN to write comment.

faizcarrem "Dari bp turun Subang Jaya." 9mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

faizcarrem Salam jumaat mas bro! #throwback #bali 10mon

» LOG IN to write comment.

10mon faizcarrem
Normal faizcarrem
faizcarrem "So let not this present life deceive you" (Surah Fatir, verse 5) #salamjumaat #throwback #bali 10mon

» LOG IN to write comment.