faizcarrem Ariz - Atiq #indahriabois 2w

» LOG IN to write comment.

faizcarrem Open house. 4w

» LOG IN to write comment.

2mon faizcarrem
Normal faizcarrem
  •   faizcarrem @aizuddinarif okay din, aku tuntut kalau aku dtg nnt hahaha 2mon
  •   faizcarrem @errrwhen apa yg cancek tu der? haha. selamat hr raya wen, kosnong kosnong eh 2mon
  •   tngku_ Swlamat hari raya faiz! 2mon
  •   faizcarrem camat aghi ghaye gak @tngku_ 2mon
  •   atanonfiree Selamat hari raya faiz. Ampun kan segala salah dan silap, yg nampak mahupun tidak. Maaf zahir & batin 2mon
  •   faizcarrem @atanonfiree dgn kau special sket tan, aku nk mtk maaf dpn2, tanak mtk maaf dlm alam maya. tggu jumpa kita bermaafan eh. btw selamat hari raya tan 2mon
  •   atanonfiree Tp tu la masalahnya.. Aku terus duduk sini iz. Tak blk sana dah. 2mon
  •   faizcarrem @atanonfiree yer eh? real je tan, mcm tak caye je haha 2mon

» LOG IN to write comment.

faizcarrem Working. 3mon

» LOG IN to write comment.

3mon faizcarrem
Normal faizcarrem
faizcarrem Last night activity 3mon

» LOG IN to write comment.

faizcarrem 4mon

» LOG IN to write comment.

faizcarrem Unnamed Collection '14 4mon
  •   hormm 4mon
  •   nasz113 cantiklahh aku nak 2 tu! 4mon
  •   faizcarrem Okayy @nasz113 bila kau nk? Nnt aku dtg kajang lepen 4mon
  •   faizcarrem @hormm 4mon
  •   nasz113 perghhh! semangat madu gak lah! haha baju ni dah ada lah eh? aku free memang sabtu ahad la.. sbb cuti nak jumpa lepas subuh rakaat terakhir pun bole! 4mon
  •   faizcarrem @nasz113 haha jgn mcm tuuu, baca doa dluu. 4mon
  •   nasz113 biasanya doa aku kat dlm tahyat akhir dowh haha sunnah kan.. apa apa ko wacep aku lahh tweet ke.. aku ada je.. 4mon
  •   faizcarrem @nasz113 btl nasz, bagus ikut sunnah ahah. Baik nnt aku whatsss uppp 4mon

» LOG IN to write comment.

faizcarrem I left Dota to persuit my future. -Jai 6mon

» LOG IN to write comment.

8mon faizcarrem
Normal faizcarrem
faizcarrem Selamat pagi 8mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

8mon faizcarrem
Normal faizcarrem

» LOG IN to write comment.

faizcarrem One and only. 9mon

» LOG IN to write comment.

9mon faizcarrem
Normal faizcarrem
faizcarrem Kelibat sang Jajat. #obey 9mon
  •   faizcarrem @tribarlera erm tq kpd jajat krn dtg support band kita, jajat support band member2! Hahaha 9mon
  •   tribarlera hahahah..pangai!haha..wat hal..berdekah do aku gelak..siey r..hahaha 9mon
  •   faizcarrem Hahaha @tribarlera kaum lg pangai. Start dlu nape? Awk dr smlm golakk jo kalau igt psl ni. Hahaha 9mon
  •   tribarlera hahaha..mmg pangai r..taw2 melarat..ingt awak srg je main drum..rupenye kwn2 pon de jadi lineup..hahahahh 9mon
  •   faizcarrem Hahaha @tribarlera kaum buat hal, line up sndri pun tak kenal, kecik hati ni. Hahaha 9mon
  •   tribarlera bende fokus..pada beat..hahahaha..mane psn lineup..hahaha 9mon
  •   izajmldnn hahahhaha 9mon
  •   faizcarrem Ceypp @izajmldnn nk comment gmbr jar art jee 9mon

» LOG IN to write comment.

faizcarrem "Dengan menangis di dunia, org Mukmin akan ketawa di akhirat. Di sanalah tmpt hati dan jasad berehat. Di destinasi terakhir itu tidak akan ada lg tangisan. Semuanya ketawa ria. Dan itulah ketawa terbaik." #nowreading 9mon

» LOG IN to write comment.

faizcarrem Weh ikea jom. #faithxbreaker 9mon

» LOG IN to write comment.

9mon faizcarrem
Normal faizcarrem
faizcarrem Have a safe trip. #closeup #faithxbreaker 9mon

» LOG IN to write comment.

faizcarrem "Dari bp turun Subang Jaya." 9mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

faizcarrem Salam jumaat mas bro! #throwback #bali 11mon

» LOG IN to write comment.