» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

faisalraof Alhamdulillah 1d

» LOG IN to write comment.

faisalraof Tamat riwayat yang memedihkan. Datangnya rehat yang panjang sebelum menghadapi riwayat yang lebih memedihkan. Itulah kehidupan. 3d

» LOG IN to write comment.

faisalraof "Bercakap baik atau diam." 3d

» LOG IN to write comment.

faisalraof Lecturer baru. Sila beri tunjuk ajar. 7d
  •   faraazuan Abg sila baca balik protokol. Dress code ni tak dibenarkan k. 7d
  •   hakimcms Dapat lecturer cemni memang hari hari class have fun jela belajar ciput je 6d
  •   akmalapis Booo 6d
  •   cinta_roseny Follback 2d

» LOG IN to write comment.

faisalraof Semenyih, Selangor. 1w

» LOG IN to write comment.

faisalraof Smile hide thousands stories. 3w

» LOG IN to write comment.

faisalraof And I'm waiting for the right time for us. 1mon

» LOG IN to write comment.

faisalraof Are you ready guys? @ehehbazaar
Mesti tak pernah tengok sale powerbank pineng segila ni kan?

Haa ni dorang bawa powerbank hot selling yg dorang ada utk santapan jual beli di @ehehbazaar
Jangan ragu jangan confused kenapa murah! Ini semua barang 100% Original siap warranty 1tahun card. Nak monopod, fish eye, cable, phone accessories semua ada! bergabung meletop @tdtar @triastore

Venue : Bangi Gateway, Bndr Baru Bangi
Time : 11am-10pm
Date : 6Sept-7Sept (Sat & Sun)
Booth : C6 (menghadap watson)

whatsapp: 0126547145

@irwanedry
@powerbank_pineng_harga_borong
2mon

» LOG IN to write comment.

faisalraof Terluka
Bukan bermaksud aku berduka
Mungkin sendiri
Bagi aku masa kendiri
Untuk terus berdiri
Dan mungkin satu hari
Aku akan berlari
Terus menuju syurgawi.
2mon

» LOG IN to write comment.

faisalraof Berbeza tak semestinya kau salah, mungkin hanya kau di jalan yang benar. Be different! 2mon

» LOG IN to write comment.

faisalraof Mondate 👬 2mon

» LOG IN to write comment.

faisalraof Nogori Sombilan den koba ni macam 2mon

» LOG IN to write comment.

faisalraof Don't plan anything, just do it 2mon

» LOG IN to write comment.

faisalraof Happy Father's Day! 2mon

» LOG IN to write comment.

faisalraof Kawan dari sekolah rendah sampai sekarang 👬 2mon

» LOG IN to write comment.

faisalraof "Jangan dekat dia, dia pelik" 2mon

» LOG IN to write comment.

faisalraof It's weird not to be weird - John Lennon 2mon

» LOG IN to write comment.

faisalraof Taktau nak throwback ke apa sebab semalam ja baru lepas haha 2mon

» LOG IN to write comment.