faisalraof Too tired to care. 16h
  •   faisalraof @bulanibnurahman sorry :( 15h
  •   bulanibnurahman Kidding u look adorkable 🏻🙂 15h
  •   aziiz312 Alamak u oke tak ni?? Cane boleh pengsan ni... U jangan buat i risau please... 15h
  •   faisalraof I okay ni I okay selamat you comment hmm if tak, taktaulah apa jadi hahaha @aziiz312 15h
  •   aziiz312 Kann.. Nasib baik i on time.. Sebab tu i banyak komen kat gamba orang.. Semata2 nak selamat orang macam u lah.. 15h
  •   faisalraof Baguslah you ni aumm hahaha @aziiz312 15h
  •   aziiz312 You ni.. Janganlah camtu kat sini... Orang tu tak jeles ke.. Karang die tau... Hmm.. 15h
  •   faisalraof Takpe sini tak ada org nampak huhu @aziiz312 15h

» LOG IN to write comment.

faisalraof Btw deadpool was awesome! 4d

» LOG IN to write comment.

faisalraof Aktiviti sebelum masuk class isnin ni.
#GGMU
2w

» LOG IN to write comment.

faisalraof Cuti dah tapi bila nak bercuti ni? 4w

» LOG IN to write comment.

  •   aziiz312 Masya Allah... Indahnya ciptaan tuhan... 1mon

» LOG IN to write comment.

faisalraof Happy 25th Anniversary ayah mak! Thanks for being there all the time when your children need you even you're busy. Thanks for getting married and have us as your children. Thanks for everything that I can't never thank you two, my precious, my idols, my everything. 2mon

» LOG IN to write comment.

faisalraof Eat and go out while you still have time huhu #roadtofinal 2mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

faisalraof The reason why I still wake up in the morning. 3mon

» LOG IN to write comment.

faisalraof Thanks God it's Monday. 3mon

» LOG IN to write comment.

faisalraof It feels so good to know that you have someone that will always support you, be there for you. Thank you so much 3mon

» LOG IN to write comment.

faisalraof Tengah settle kes kejap. Brb. 3mon

» LOG IN to write comment.

faisalraof Lawat kawasan sat #sitevisit 3mon

» LOG IN to write comment.

faisalraof Chillin' with ma bros 4mon

» LOG IN to write comment.

faisalraof 5mon

» LOG IN to write comment.

faisalraof Bro sengaja letak sebelah je sebab the other side of me is always you huhu 6mon

» LOG IN to write comment.

faisalraof Dah 20, masa dah semakin singkat. 7mon

» LOG IN to write comment.

faisalraof Harap dapat lihat mata ni sampai masa tiada lagi kudrat untuk melihat. 7mon

» LOG IN to write comment.