faisalquicker And the salt in my wounds isn't burning anymore than it used to.
It's not that I don't feel the pain, it's just I'm not afraid of hurting anymore.
( @yelyahwilliams @paramore )

#fixedgear #beach #nature #vscocam
23h

» LOG IN to write comment.

faisalquicker I fell apart, but got back up again
And then I fell apart, but got back up again
2d

» LOG IN to write comment.

faisalquicker Jika kita mendekati Alam dengan "broo ", Alam akan "broo " balik sama kita men!
(Kalo kata si Jebraw @jalan2man sih gitu)
3d

» LOG IN to write comment.

faisalquicker Into The Woods 5d

» LOG IN to write comment.

faisalquicker EAT. CYCLE. SLEEP. REPEAT. 6d

» LOG IN to write comment.

faisalquicker Hello MONDAY! 7d

» LOG IN to write comment.

faisalquicker GOWESSUNDAY
with @rudihadisurya
1w

» LOG IN to write comment.

faisalquicker I cannot live, I can't breathe.
Unless you do this with me.
(Tribute to: @angelsandairwaves )
1w

» LOG IN to write comment.

faisalquicker Udah lama gak bakar kalori 1w

» LOG IN to write comment.

faisalquicker Hoppipolla
(Sigur Ros)
@jalan2man #jalan2man
2w

» LOG IN to write comment.

faisalquicker Missed this moment. Capek bersama-sama di bulan Ramadhan ☜ ☞ 2w

» LOG IN to write comment.

faisalquicker I'll put up a sign in the clouds. From nothing into something.
(@afrojack ft. Wrabel)
3w

» LOG IN to write comment.

faisalquicker In my life, I've lived, I've loved, I've lost, I've missed, I've hurt, I've trusted, I've made mistakes, but most of all, I've learned.
Alhamdulillah 23 YO ♂
3w

» LOG IN to write comment.

faisalquicker Dan selama ribuan langkah kaki kita melangkah, selama hati yang berani ini bertekad hingga semuanya bisa terwujud, sampai disini jangan pernah sekalipun kita menyerah mengejar mimpi-mimpi, kita berjuang, berusaha dan bercita-cita untuk kehidupan yang lebih baik bagi tanah tempat kita berpijak ini. (5cm) 3w

» LOG IN to write comment.

faisalquicker Trying always kind thought to Allah. Feel that every sorrow there is always magic. Seperti terkadang langit sore yang pekat, namun masih dihiasi oleh pelangi. 3w
  •   aprdinda Keren bgt ka. Foto sendiri itu? 3w
  •   faisalquicker Iya de @aprdinda ,kaka motonya cuma pake samsung core duos butut nih hehe 3w
  •   aprdinda Knp bisa secanggih itu kaaaaa?rainbownya cloudnya beachnya good pict, good looking bgt. Jd photografer aja ka 3w
  •   faisalquicker Itu viewnya lagi bagus de @aprdinda hahaa gak ah, kaka sebatas suka moto gtu aja, gak terlalu terobsesi kyak voli dulu #eh 3w
  •   aprdinda Kakaaaaaaaaak. Jd rindu dulu. Haha missyousobad buat kk😙 3w
  •   faisalquicker Duh jalik kaka udah dewasa skrg yah @aprdinda doain moga kaka bisa ke bekasi taun ini ya 3w
  •   aprdinda Hehehe kk. Amin yaAllah. Semoga kk bisa kesini. Kk ada path/line gak? 3w
  •   faisalquicker Aamiin de @aprdinda line: faisalquicker 3w

» LOG IN to write comment.

faisalquicker Stop worrying about the potholes in the road and enjoy the journey.
T.G.I.F
3w

» LOG IN to write comment.

faisalquicker Bukan seperti langit dan bumi.
Atau hamparan laut dan pantai.
Tapi untukmu, rindu ini tak bertepi
#SajakRindu
3w

» LOG IN to write comment.

faisalquicker Great year with a thousand amazing moments and memories ✪ ✭ ✯
I'm grateful.
4w

» LOG IN to write comment.

faisalquicker "Good decisions don’t make life easy, but they do make it easier."(film: Forever Strong) 4w

» LOG IN to write comment.

faisalquicker Somewhere between the bottom of the climb and the summit is the answer to the mystery why I'm climb. 4w

» LOG IN to write comment.