errafazira Menggelegak hokkey..your country is very hot.. .
Salam dr negeri bertuah Melaka. #tuananasmikaelraya
6h

» LOG IN to write comment.

errafazira Mop jer kot Nina.. takkan dah ghopey gitew! Maafkan Nina uolz.. kalau saya yg mop.. molek sikit! Sikit tak janggal. Maklum lahh dah biasa buat keje2 umah.. 😎😎😎😎 (Haiippp tak dibenarkan membahan disini 😛) 20h

» LOG IN to write comment.

errafazira Ayu dan Nina dah kenapa?!! Ni mesti gara2 Tuan Anas Mikael ni!! 23h

» LOG IN to write comment.

errafazira Assalamualaikum and a very good mng to all.. have a pleasant n prosperous day semua.. salam syg frm both of us... 1d

» LOG IN to write comment.

errafazira Sessi art project mom and Aleesya... 😙😙 2d

» LOG IN to write comment.

errafazira Ini budak kicik aaaaaa... manyak degil oo! Tajuk album dia.. ADA AKU KISAH!! 🤔🤔🤔 3d

» LOG IN to write comment.

errafazira Yeayyy Linda dah pandai edit!! Good job nda!! repost via @instarepost20 from @lynaz20
Yeayyyy.... Watch this video sistars!!! @zahidarafik @errafazira @umieaida818 @bettybanafe #instarepost20
4d

» LOG IN to write comment.

errafazira Today makeup by @arymuzamer . Tantekkk mekap dia.. clean n vastttt!!! Thk u darl .. 😙😙😙😙 Oh ya... im wearing @arymuzamer colour lenses.. 4d

» LOG IN to write comment.

errafazira Macam macam perangaiiiii... luv luv luv u sistars!!!! 5d

» LOG IN to write comment.

errafazira Semalam... lamanya tak hangout bersama gini... we had so much fun yesterday . Mentekedarah sambil mengoyakkan anak tekak.. love u all sistas!!! @umieaida818 @lynaz20 @zahidarafik @bettybanafe 5d
  •   abeynfariz Kt mana tmpt karaoke ni? Susah nk cari koleksi gemilang playlist hm 3d
  •   estorepomade Arlee pomade here! Grab yours now..pikat bini,aweks n etc dgn gaya rambut yg WOW heh 3d
  •   syazakosmetikmurah fun smpai hilg strees ye x erra 2d
  •   nurmisnan Kalau jumpa sahabat sejati begini memang meriah bagai.. nangis ketawa susah senang semua bersama.. 23h

» LOG IN to write comment.

errafazira Thank you @lumiereconcept for the effortless beautiful dress. Suka pakai yg simple n tak mengerlip cenggini. Bole pakai ke mana2.. siang n malam. 😙😙 6d

» LOG IN to write comment.

errafazira Mummies feeling2 model tak pandang camera.. 🙄 @tashaharis takyah nak jadi model telephone sangat lah! @putehhanis @intanzabidin @rafiecca @qaiserdarussalam 6d

» LOG IN to write comment.

errafazira Tuan Anas Mikael Raya.. bersama dua pelakun utama yg hangat n melatop @aarondwiaziz @zarazya .. Kemunculan NINA menjadikan Ayu cemburu.. jeng jeng jeng!!! 7d

» LOG IN to write comment.

errafazira Alhamdulillah all went well today.. Salam maghrib frm mom n aleesya.. 😙😙 1w

» LOG IN to write comment.

errafazira Come and support #MIFbear Membeli sambil menderma utk membantu kanak2 dan juga wanita yg hidup dgn HIV. MAF POP UP STORE di aras 3, #pavillionkl 1w

» LOG IN to write comment.

errafazira Alhmdulillah.. MAF #MAFbear #colorforlife @lorealprofessionelmy event siang tadi bjalan lancar.. thank you @myaidsfoundation n all teams! Lets show our care and concern over 1000 over children born with HIV and countless others affected by the disease, stigmatised and abandoned and uncared for.. 1w

» LOG IN to write comment.

errafazira Jom dapatkan beg tote eksklusif rekaan dari pereka ternama dan khidmat gunting rambut dari professional hairstylist dengan harga serendah RM30.Mari membeli sambil menderma untuk menyokong @lorealprofessionnelmy menerusi kempen Colour For Life bagi membantu meraih dana bagi @myaidsfoundation pada 16 & 17 Mei 2016 di Centre Court #PavilionKL (@pavilionkualalumpur). #MyLorealPro #StyleMyHair #HFNight #LPColourForLife #LorealPro #GlamTeam #endingaids #maf 1w
  •   qianzhangg You never age akak.. so beautiful.. mashaa allah 7d
  •   rsuuse Always LOVE to see Erra pakai rugged Jacket and all.. 7d
  •   shamimiyusof_nsa Nak ckp ni. Sukeeee sgt tgk kak Erra pkai tudung. Tak pernah tak cantik. Cantikkkk gileeeee.. 6d
  •   nadiakamalproperty Smart camni 6d

» LOG IN to write comment.

errafazira Happy weekend bah... 1w

» LOG IN to write comment.

errafazira 1 2 GO!! Bole bah kalo kao!!! 2w

» LOG IN to write comment.

errafazira Jom jumpa saya dan kawan baru saya, #MAFBear di MAF Pop Up Store di Aras 3, #PavilionKL (@pavilionkualalumpur), pada 17hb Mei 2016, 3.30petang. Mari beli sambil menderma kepada #myaidsfoundation untuk membantu wanita dan kanak-kanak yang hidup dengan HIV. Jumpa di sana nanti okay! 2w
  •   pahlawan_aku_aries Nak Kak 1w
  •   ana_rascal Saya pun nakkkk jugakkk pleaseeee.. Kasi saya mana2 acc yg saya boleh trf kak @errafazira .Saya nak bear tu dgn tandatangan kak erra dgn kak erra2 skali!Hehs Im like serious.Someone help me pleaseee .. 1w
  •   atieeyra erra tipu!!! da kat sni xd pun... dala dtg jao penat je last skly kne tipu gan erra! urmm 1w
  •   atieeyra erra xd kt sni pun 1w

» LOG IN to write comment.