errafazira repost via @instarepost20 from @tashaharis
Birthday Celebration Finale ..  #instarepost20
2d
  •   daanesa Happy birthday aleesya 21h
  •   mystic31 Hsppy b'day Aleesya:-) 20h
  •   majestika_swharf Happy birthday princess 20h
  •   bagloverpool Soo cute..happy birthday little cute girl aleesya 19h
  •   floralskyy Cantiknya anak Kak Erra, love both of u! Sgt low profile x mcm sesetgh retis tu yg 24hours menayang anak and update kat IG, minta pujian 13h
  •   hamziati aleesya & frenz pun comel...nampak depa close 6h
  •   jefry900 2.5 Sty Bungalow at Presint 16,Putrajaya for sale at $2.9mil.6r4b.Selling below market value.Visit me for more info 4h
  •   _iamjazmi jana income rm49 . 0135216448 17min

» LOG IN to write comment.

errafazira HAPPY BIRTHDAY TO BFF ALEESYA AND HELENA.. another bday cake for both of them.. 2d

» LOG IN to write comment.

errafazira Alhamdulillah.. aleesya's birthday went well.. we had so much fun!! Birthday Party
Aleesya | Turns 6

@errafazira

Exclusive photo by :
@littlestars_photography
Liveupdate by : @littlestars_photography - thank u guyz! All ur pics are amazing!! Decoration by :
@partyrepublicservices - thank you Gina & team for the wonderful decorations n the whole event. Sgt meriah dan happening!! Special thanks to

Aleesya & @errafazira beautiful dress from @lumiereconcept

Portraiture Photo @amirnaufalphotography

Princess Makeup by @sharhim_khan

Beautiful princess cake @duchesscake

Tudung @ashskarimcollection

Voucher best dress @biancomimosa

Adabi hampers: @adabimy & @rashdey

KL pipes n drums ( music for Aleesya entrance)

#aleesyaturns6 #lumiereconcept #amirnaufalphotography #disneyland #elsa #cake #sharhimkhan #flipagram ♫ Music: Happy Birthday - Ingrid DuMosch
made with @flipagram.
3d

» LOG IN to write comment.

errafazira some of my fav pix frm @littlestars_photography

Birthday Party
Aleesya | Turns 6

@errafazira

Exclusive photo by :
@littlestars_photography
Liveupdate by :
@littlestars_photography - thank u guyz! All ur pics are amazing!! Decoration by :
@partyrepublicservices - thank you Gina & team for the wonderful decorations n the whole event. Sgt meriah dan happening!! Special thanks to

Aleesya & @errafazira beautiful dress from @lumiereconcept

Portraiture Photo @amirnaufalphotography

Princess Makeup by @sharhim_khan

Beautiful princess cake @duchesscake

Tudung @ashskarimcollection

Voucher best dress @biancomimosa

Adabi hampers: @adabimy & @rashdey

KL pipes n drums ( music for Aleesya entrance)

#aleesyaturns6 #lumiereconcept #amirnaufalphotography #disneyland #elsa #cake #sharhimkhan
3d

» LOG IN to write comment.

errafazira ALHAMDULILLAH... Birthday Party
Aleesya | Turns 6

@errafazira

Exclusive photo by :
@littlestars_photography
Liveupdate by :
@littlestars_photography - thank u guyz! All ur pics are amazing!! Decoration by :
@partyrepublicservices - thank you Gina & team for the wonderful decorations n the whole event. Sgt meriah dan happening!! Special thanks to

Aleesya & @errafazira beautiful dress from @lumiereconcept

Portraiture Photo @amirnaufalphotography

Princess Makeup by @sharhim_khan

Beautiful princess cake @duchesscake

Tudung @ashskarimcollection

Voucher best dress @biancomimosa

Adabi hampers: @adabimy & @rashdey

KL pipes n drums ( music for Aleesya entrance)

#aleesyaturns6 #lumiereconcept #amirnaufalphotography #disneyland #elsa #cake #sharhimkhan
3d

» LOG IN to write comment.

errafazira Aaaalaaaaaaaa... shedeyyyy betapa haiwan juga punya rasa sayang yg dalam terhadap pasangannya.. 4d

» LOG IN to write comment.

errafazira Primadona bersama tatak tantek.. @iamzianazain.... Nantikan.... 4d

» LOG IN to write comment.

errafazira Sharing is caring.. jika nak kupas.. ianya lebih meluas dari ini.. kpd yg post perkara2 ilmiah ini.. terima kasih kerana membuka mata kita dan selebihnya InsyaAllah.. kita carik lagi.. #repost #terimakasih 4d

» LOG IN to write comment.

errafazira Sekadar repost..
takmo lah gini hendaknya..
Pasti ada lelaki yang baik dan tiada niat untuk aniaya atau sekadar mempermainkan wanita kan...... 😟😟 repost via @instarepost20 from @muhasabahcinta
Kalau dulu lelaki playboy hanya dirujuk kepada lelaki yang pakai seluar jeans, baju smart sikit, rambut ada jambul ayam sikit.
Yang up to date sikit, rambut gaya bajet korea celup cokelat.
Usha awek dengan ayat,
"Hye awak. Intro please? "
"Hye.. single ke? kalau dah berpunya, boleh kita scandal?"
--
Tetapi sekarang ada juga playboy yang pakai KOPIAH, SERBAN, JUBAH bagai, rambut tak nampak sebab pakai kopiah kan.
Yang up to date sikit, boleh bagi tazkirah kat depan. Siap buat usrah campur lagi, kononnya nak rapatkan ukhuwwah.
Usha muslimat dengan ayat,
"Enti dah solat? Malam tadi tahajjud tak? Moga ukhuwwah kita sampai ke an Narr. Eh, Jannah. Ukhuwwah fillah abadan abada birohmatikaya arhamar rohimin."
"Ana ni bukanlah yang terbaik. Ana sedar kat sana ramai lagi lelaki yang lagi soleh. Tetapi ana cuba juga jadi yang terbaik untuk enti.
ana uhibukka fillah.. eh silap. Uhibukki fillah.."
--
Dua-dua perangai playboy ni adalah level syaitonirrojim.
Cuma yang menggunakan kopiah, serban, jubah bagai, ini lagi syaiton sebab menggunakan agama untuk usha/mengurat perempuan !
4d
  •   nina_nanak Encik @bbzarul semoga kita semua sentiasa berwaspada pada masa hadapan.. beliau bukan suruh jangan langsung percaya pada golongan sebegitu... cuma berhati hati lah kita ye encik... 4d
  •   nina_nanak Dan encik @bbzarul caption itu kata golongan yang sebegitu lebih teruk kerana menggunakan agama untuk memepermainkan orang lain... harap harap kita semua tidak menjadi seperti itu... 4d
  •   aien_tajudin @bbzarul sy ada tnmpk awk komen "jgn jadikan kjahilan sbg cara bkongsi crita" pe mksd awk? Awk menilai seseorg jahil hny dr pnmpilan die ke?? Abez tu klau org jahil, xblh bkongsi crita yg baik? Dr pmbacaan sy, sy rs sis @errafazira just bkongsi. So smua org ada akal n fkiran, maka tepuk dada tanyalah iman.. 4d
  •   akupunyainkamu Memang ramai mcm nie... Hati2 la wahai wanita. Ada sehingga yg boleh baca ayat Quran berserta tafsiran. Ceramahan.... Tapi slowly ajak ke ranjang. Bukan semua, tapi sumpah memang ada ramai...... Peace jgn marah wahai lelaki. Kalau ada yg terkena batang hidung tu harap2 bertaubat kerana Allah lebih murka kpd yg berilmu tapi menggunaka agama drpd yg jahil yg memang tak sampai ilmu. Hati2 jgn permainkan Allah.... 4d
  •   ssalihahsubohh : Niat Ikhlas utk Berkongsi berjaga2..utk wanita.. ini bahgian wanita.. tk kata semua berserban begitu.. n sis @errafazira pun sekadar repost n minta kita sama2 beringat.. tu shje.. ambil positif..la.. lain la klu awk n lelaki serban.. tk perlu berjaga2.. tk perlu tkut tertipu.. sbb sejantina.. terlalu terasa la En @bbzarul ni.. ok tu shje.. sekian.. 4d
  •   nadiaharharah Pernah terjadi yg berserban ni lah hampir meruntuhkan rumahtangga saya..kantoi dlm whatsapps encik suami..masih tak sedar anak berderet..dgn isteri pijak semut tak mati..alimla sangat..dunya akhir zaman.. 3d
  •   azrashukor Assalaam..kita wanita mmg perlu hati2 sgt..mohon perlindungan Allah SWT selalu. Lindungi aurat kita dulu, elak permain hukum Allah, sekejap tutup sekejap bukak. Bila dipermainkan lelaki, kita marah. Kita permainkan hukum Allah? Ape cerr? Apa2pun, love u erra. Peace no war. 2d
  •   baheerahijab Ustaz yg berceramah di masjid pun pernah bangkitkan hal ni. Ustaz Kazim pun kalau x salah pernah ingatkan hal playboy bertopengkan perwatakan alim mcm ni. Dan hakikatnya, mmg ada segelintir mcm ni. Org ilmuwan pun ingatkan hal ni, jadi apasalahnya empunya ig ini berkongsi pandangan yg sama dlm hal ini. Pelik rsnya anda terasa sgt @bbzarul. Yang anda pun kalau nak menegur a.k.a bertazkirah, jgn lah sampai seperti menghina. Islam itu indah dari segala aspek. Tutur kata tu biarlah beradab agar org2 yg baca ig ini xjuga terasa hati. Dosa balasannya. 2d

» LOG IN to write comment.

errafazira Mom belanja photo with mom's little demdem pwincess.. She'going to be 6 years old soon.. subhanallah.. cepatnya masa berlalu kannnn... Love you so much my sayang!!! 1w

» LOG IN to write comment.

errafazira Assalammualaikum..
Perkenalkan ahli baru keluarga kecil kami.. taaadaaaaa... KITTYSTAR IPHETRY.. (berbelit lidah nak panggil kannn.. ) so kami panggil IPHET jer.. usia 5 bulan. Breed Scottish Fold. Alhamdulillah peneman ku di rumah. Kawan cakap.. kawan gurau
1w

» LOG IN to write comment.

errafazira Sharing is caring... 1w

» LOG IN to write comment.

Sierra puterimom@yahoo.com
errafazira Moga nenda damai dan tenang dsana bersama hamba2 Allah yg soleh dan solehah.. Terima Kasih Allah kerana meminjamkan kami seorang ibu/nenda yg penyayang dan sentiasa mengingatkan kami kepada Mu..Kepulangan nenek, kami redho. Semoga kita bertemu di sana nek..
AlFatihah buat nenek yg kami sygi.. Rahimah Sakol.. P.S. Terima kasih diatas doa dan ucapan takziah yg dberi buat kami sekeluarga.. Moga Allah membalas murah hati dan kebaikkan kalian semua..
1w

» LOG IN to write comment.

errafazira Miss my little demdem cayang... see u soon my luv!!! 2w

» LOG IN to write comment.

errafazira Sisterhood. repost via @instarepost20 from @qaiserdarussalam
With the ladies... May Allah preserve our friendship and sisterhood till Jannah... Ameen ya Rabb... #gengmengaji #SurahAlKahf #qaiserdarussalam #IslamicAcademy #Majlisilmu #deen #dakwah #islam #muslims #muslimah #reverts #iloveAllah #iloveIslam #instarepost20
2w

» LOG IN to write comment.

errafazira Saksikan PRIMADONA jam 2pm ini HANYA DI ASTRO PRIMA DAN MAYA HD! 2w
  •   agent_topup_aula ♡♡♡ 2w
  •   leyzaariffin Lawa baju laling td! 2w
  •   azilah_sharif Tgok akak 2x kt maya n prima. ♡ 2w
  •   im_amieshu X sbr nk tgk primadona 2w
  •   kjk.floweries Flower crown murah here !! 2w
  •   ck_sm Beauty cardigans here 2w
  •   syahz_ziaz Primadona mmg tuk wanita..srnk tgk telatah 3 org pengacara yg vogue tu hehehe sy masih bru dlm bidang ni..minta support sikit..maaf ye kak..tumpang jap..tq kak..tq all.. 2w
  •   skirtslover SKIRT RM 25.. jom singgah :) 2w

» LOG IN to write comment.

errafazira ALLAH SELAMATKAN KAMU.. ALLAH SELAMATKAN KAMU.. ALLAH SELAMATKAN TAAAATAK ERMA.. ALLAH SELAMATKAN KAMU..... Selamat Ulangtahun tatak ku Erma Fatima.. Semoga Allah merahmati dan memberkati kehidupan mu.. Dikurniakan peningkatan dan keteguhan iman. diberi ketenangan, kedamaian, kebahagiaan serta kejayaan dunia akhirat.. Stay sweet n loving sister forever..
LOVE YOU DEEP DEEP TATAK!! P.S. ingat misi kita.. Nakmo macam di pam pam okeyyyy...
3w

» LOG IN to write comment.

errafazira Sharing is caring...
Salam Maghrib semua....
3w

» LOG IN to write comment.

errafazira WOOOHOOOO!! Nak release tension.. kasi nyah toksin stress.. yukkk bgelak ketawa dgn mereka!! Saksikan LAWAK KE DER2015 dari (16-19 April) & TEATER BAIK PUNYA CILOK (25 April -1 Mei 2015) di Istana Budaya.
Beli tiket di kaunter Istana Budaya untuk kedua dua show sebelum 1 April utk 20% diskaun & tanpa charge GST !! Dapatkan juga ticket anda di www.ticket2u.biz/03-41478600.

P.S.
#saya jual.. silakan di slot ini ya....
3w
  •   artisticainternational Very Unique Hand Painted Ceramic. Visit us. 3w
  •   cathy_doll_beuty Hai2 jom dapatkan prdk kcantikan n brng cathy doll. 3w
  •   cantiknyemukaawak Best 3w
  •   jie_hazclothing Musim cuti Sekolah ni bnyk kenduri kawen,tapi x ada baju nk pakai?xkan nk pkai bju yg sama g keje kn,mesti bosan . Jom terjah IG kami,ada jual Baju kurung & jubah yg harga semua bawah RM100!!! Jom cepat 2w
  •   akma_abdullah Sapa lg nak gemuk ke, nak putih gebu ke, nak body lawa ke jom visit my ig.. 2w
  •   embunbyshu Utk scarfs yg cantik2, jom visit my ig 3d
  •   ocobotshopss sy jual preloved murah2 sahaja..rm6-rm15 2d

» LOG IN to write comment.

errafazira Sudah tonton TAHTA 3 RATU uolz?
Langgan Astro First di channel 480 sekarang... @errafazira #puterilelawangsa #takhta3ratu watch it on #astrofirst 480 now!
#throwback #photoshoot #calendar2015 #errafazira #photo by @blackpepperproduction #blackpepperproduction
3w

» LOG IN to write comment.