errafazira Alaaaaa im so touched.. i live you so much till jannah anakku... 1d

» LOG IN to write comment.

errafazira Assalammualaikum ksyangan2 ku.. happy sunday. Enjoy ur long holiday laling.. and im enjoying mine with my little pwincess... InsyaAllah .. hmmm any suggestion.. nak beraktiviti apa weekend2 begini? 2d

» LOG IN to write comment.

errafazira Woohooooo punyalah hebat. Tambah show nih!!! Yuk frens.. release tension yuk!! Kita gelak2 yuk!!!
#baikpunyaciloktheather.. REPOST. We have extended our show till 3rd may. Go to www.ticket2u.biz or call 0341478600. Or just head straight to istana Budaya. For personal group booking more then 5 pax, you can call me. Raj +60 19 229 7156 today.
2d

» LOG IN to write comment.

errafazira HAPPY BIRTHDAY MY BEAUTIFUL TATAKKKKK!!! semoga hidupmu disaluti Rahmat dan KeberkatanNya serta kasih sayang dr keluarga, sanak saudara, rakan taulan dan peminat2 yang tidak bersempadan.. love u always tatak... @iamzianazain 3d

» LOG IN to write comment.

errafazira Salam Jumaat yang baraqah buat ksygan semua... kepada anda yang berhati mulia.... bantuan anda sangat besar nilainya buat insan yg memerlukan seperti adik Fitri...
Saya forwardkan text ibu Fitri... REPOST:Asalam..Dengan rasa rendah diri saya ingin merayu kepada warga instagram untuk menghulurkan sedikit sumbangan kepada anak saya Fitri Iskandar yang menghidap penyakit Leukimia tape 3. Fitri di sahkan menghidap Leukimia pada tahun lepas bulan Oktober. Sebelum ini kes anak saya pernah di rujuk di laman sesawang Instigram ini..Alhamdulillah ada jugak la yg menghulurkan sumbangan dari segi wang & Vitamin. Tujuan saya memohon sumbangan ini adalah untuk meringankan sedikit kapayahan yang kami sekeluarga tanggung, dengan bil hospital yg masih tertunggak,kos perubatan, & kos ulang alik untuk fitri chek darah di hospital tiap2 minggu. Diharap sudilah kiranya menyumbangkan walaupun RM 1 ia amat bermakna buat kami sekeluarga. Hanya Allah taala yg dapat membalasnya.segala budi baik kalian saya dahului dengan terima kasih. Blh hubungi saya di no 012-3817625 CIMB BANK 7612998000.
3d
  •   norakmar8424 Aminnn 3d
  •   afishafizi Semoga cepat sembuh adik.... 3d
  •   tiey_azmawatie Semoga cepat sembuh... 3d
  •   khat171 Semoga cpat sembuh,amin 3d
  •   kamariah57 Beri anak ini minum susu kuda. Anak sy pernah sakit yg sama. Dia d beri minum susu kuda spjg rwtan n slps sihat. Alhamdulillh dgn izin Allah dia sihat spenuhnya 3d
  •   achieyq_yma Get well soon adik.. 2d
  •   syarifah18379 Semoga cepat sembuh .amin 2d
  •   cheq_eiyna Smoga cpt smbuh adik fitri iskandar aamiin 9h

» LOG IN to write comment.

errafazira Hahahaaa.. ada kebenarnanya..!!! Texting ni kadang2 PUNCA kannnn... 3d

» LOG IN to write comment.

errafazira Yesterday. KILAUAN EMAS MUSIM KE5. Thank you @rizmanruzaini for the stylo creation. the combination..!! Tentiu teman tengkaq ku..@makeupbydeqsha .. tantekk makeup dia.. walau dlm screen tak nampak color Nak natural sangattt katanyaaaa 4d

» LOG IN to write comment.

errafazira With kids for tv prog KOKOLOG at @Kidzaniakl (Aleesya's fav place).. Thank you team #kalamariffholdings!! Really nice working w you. thank u @chefkamarul.. awak sgt sempoi! Thank you parents.. anak uol cute sangat!! thank you @ryverra for the MasyaAllah yummy chocolate!! Nanti kita tempah chocolate kat uolz lagi k. Mmg terbaik!! And good luck for ur new product.. Reevo Chocolate Malt Drink! Beginiii !! InsyaAllah ada peluang.. kita jumpa lagi ya.. #flipagram ♫ Music: Heartbeat Song - Kelly Clarkson
made with @flipagram.
5d

» LOG IN to write comment.

errafazira Wowwww.. uolz suka minum ayaq apa?? 6d

» LOG IN to write comment.

errafazira Unique n beautiful creation by @hattadolmat_ and makeup by @makeupbydeqsha for pencarian Dewi Remaja 2015 1w

» LOG IN to write comment.

errafazira HAPPY WEEKEND UOLZ!! .. Selamat beristirehat .. beriadah.. dan enjoy ur quality time w family n frens.. repost via @instarepost20 from @anajuliana76
Sharing is caring...hurmmm peringatan tuk diri sendiri juga!!!slalu sgt trbabasssss part minum ni..huhu..... #instarepost20
1w

» LOG IN to write comment.

errafazira Sharing is caring session.. repost via @instarepost20 from @zie__yan
#HealthIsWealth Peringatan bersama... #instarepost20
1w

» LOG IN to write comment.

errafazira Errr.. Twitttt!!! Itu bukan marah.. itu bagi semangatttt.. Tonite. PENCARIAN DEWI REMAJA 2014/15. Astro Ria dan Maya HD. 8.30pm. 1w

» LOG IN to write comment.

errafazira Laling2 semua... kawan2 saya buat hal lagi di pentas teater!! Habisss laaaa pecah perut penontonnnnnn... !!! Kalau nak release stress nak gelak tawa.. yuk support mereka..!!! Saksikan TEATER LAWAK BAIK PUNYA CILOK dari 25 April -3 Mei 2015 di Istana Budaya. Dapatkan ticket SEKARANG di www.ticket2u.biz atau call 03-41478600 . 1w

» LOG IN to write comment.

errafazira THIS IS SO TRUE. But one thing i realised. . Saya mcm allergic dgn org yg suka DIAM ni. Marah diam!! Tak puas hati diam!! Makan hati diam!! Sentap diam!! Arghhhhhhh bole jadi gila kita di buatnya. Sbb kita tak tahu apa punca apa masalahnya.. tup tup tarik muka.. taknak cakap! Diammm seribu bahasa!! Mula2 main hari. Pas tu main minggu.. main bulan.. who knows main tahun tak bckp.. Ini kes apa ek? Macamana nak selesai masalah kalau diam.. .. ada sesiapa punya pengalaman handle org suka diam tak?? Atau macamana nak psycho insan sebegini agar berani meluahkan apa yg terbuku dihati..Share yuk! repost via @instarepost20 from @zie__yan
Segalanya disimpan disitu...di HATI...bertabahlah #instarepost20
2w
  •   eryna_beautyshop Agreed 2w
  •   yuhayahani tanya org tue baik2, mntk berterus terang n ckp berdua shaja.... 1w
  •   produk_murah_murah Diam lebih baik... 1w
  •   muhdaten :-) smart you word im proud for you era fazira... 1w
  •   prelovedbyeffil Certain org lebih rasa bhgia dgn menjadi DIAM. 1w
  •   daniaestelle @errafazira orang yg diam lebih bahaya,jaga2 k 1w
  •   merss_sclass Kalu org Dah diam....Kita pun diam jugak.....biar Dia sendiri yg Buka mulut Utk terangkan APA maslaah 1w
  •   ayanghar Bila diam tu makna nya mencari ketenangan diri....dan cuba utk cool kan diri sendiri....itu yang berlaku pada saya.....nak handle senang nya....biar kan dia diam buat seketika.....nanti dia sendiri pasti akan story mory kan apa problemnya..... 3d

» LOG IN to write comment.

errafazira Throwback.
Bila daughter ikut mom keje... Miss you sayang mom!!!
2w

» LOG IN to write comment.

errafazira Yesterday.. Kilauan Emas musim ke5..
Beautiful Baju by @Qudynn
Makeup and hair by @makeupbydeqsha
2w

» LOG IN to write comment.

errafazira SHARING IS CARING SESSION...
Peringatan kita bersama....... repost via @instarepost20 from @zie__yan
#SharingIsCaring Take note sayang2 semua... #HealthIsWealth take care muahh #instarepost20
2w

» LOG IN to write comment.

errafazira Alhamdulillah.. mission accomplished!!!! Misi riadah berjalan dgn baik.. THANK YOU SISTARS n kawan2.. Thank you to team AL BADAR ARCHERY for the great evening..!! We had so so soooo much fun!!!! Next will be ur turn Along!!!
Achery is definitely a fun riadah.. sesiapa bminat utk memanah boleh hubungi saudara Jai Aziz 0123788985.
#fun #memanahikutsunnah #sukan
#flipagram ♫ Music: Uptown Funk (feat. Bruno Mars) [Radio Edit] - Mark Ronson
made with @flipagram.
2w

» LOG IN to write comment.

errafazira Tonite. PENCARIAN DEWI REMAJA 2014/15. Di Astro Ria dan Maya HD. 8.30pm (part2) 2w

» LOG IN to write comment.