6h era_fm
Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ERA FM
era_fm Nak bezakan kawan yang baik atau pura-pura baik bukan senang sebab kadang-kadang sebenarnya ada yang tikam belakang... #motivasi #sajakongsi 6h

» LOG IN to write comment.

8h era_fm
Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ERA FM
era_fm @e.l.l.y.a.r.i.f.i.n bersama @ronnie_hussein di #Top40ERA untuk prebiu lagu Dikoyak Waktu... 8h

» LOG IN to write comment.

10h era_fm
Lark ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ERA FM
era_fm #InstaERA : @haniff_hamzah - #intrend10tahun
Sila puji di bawah.
Terima kasih
10h

» LOG IN to write comment.

11h era_fm
Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ERA FM
era_fm Bila ada peluang luaskan pengalaman, rebut jangan sampai terlambat... #motivasi #sajakongsi 11h

» LOG IN to write comment.

11h era_fm
Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ERA FM
era_fm Sempena ulangtahun InTrend yang ke-10, korang boleh saksikannya secara langsung weyh! Boleh tengok penampilan artis di 'red carpet', persembahan dari artis terkenal, penyampaian anugerah dan banyak lagi yang best! Check it out kat intrend.com.my bermula jam 7 malam ini. 11h

» LOG IN to write comment.

13h era_fm
Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ERA FM
era_fm @qierraofficial bersama para komposer yang terlibat dalam pembikinan albumnya. #liveupdate #erafm 13h

» LOG IN to write comment.

14h era_fm
Video ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ERA FM
era_fm @markadam1079 dan @qierraofficial dengan lagu 'Senyum Lagi'... #liveupdate #erafm 14h

» LOG IN to write comment.

14h era_fm
Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ERA FM
era_fm @qierraofficial di majlis pelancaran albumnya... #liveupdate #erafm 14h

» LOG IN to write comment.

15h era_fm
Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ERA FM
era_fm Kitorang ada kat majlis pelancaran album @qierraofficial sekarang ni... #liveupdate #erafm 15h

» LOG IN to write comment.

16h era_fm
Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ERA FM
era_fm #InstaArtis : Meriah majlis aqiqah dan birthday anak kepada @tomokofficial ...Boleh check it out ceritanya kat #GMMJ --> http://bit.ly/1K5NgzE atau klik link di bio kami. 16h

» LOG IN to write comment.

16h era_fm
Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ERA FM
era_fm Korang dah download aplikasi Raku?Best weyh sebab korang boleh strimkan jutaan lagu, video serta menikmati lebih daripada 20 stesen radio dan podcast secara langsung! Download di iTunes Store dan Google Play. 16h

» LOG IN to write comment.

16h era_fm
Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ERA FM
era_fm Ikuti kisah pelajar cemerlang di UiTM ini yang menyayat hati. Betapa kehilangan bapanya memberi semangat tinggi untuk dirinya berjaya. Tengok apa luahan hatinya di #Trending...Klik sini --> http://bit.ly/1FqMMyq atau klik link di bio kami.

#HarapanSemangatKekuatan
16h

» LOG IN to write comment.

1d era_fm
Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ERA FM
era_fm Happy Birthday @izzueislam dari @era_fm ! #birthdayartis 1d

» LOG IN to write comment.

1d era_fm
Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ERA FM
era_fm Happy Birthday @intanladyana dari @era_fm ! #birthdayartis 1d

» LOG IN to write comment.

1d era_fm
Video ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ERA FM
era_fm @hahanybunch kongsi video 'Cat Cafe'...Bestnyerrrr!!! #sajakongsi #videobest 1d

» LOG IN to write comment.

1d era_fm
Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ERA FM
era_fm @hahanybunch happynyer kat 'Cat Cafe' di Korea... 1d

» LOG IN to write comment.

1d era_fm
Hudson ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ERA FM
era_fm Usha antara jenis makanan paling mahal kat dunia di #Trending...Klik sini --> http://bit.ly/1LVV84X atau klik link di bio kami. 1d

» LOG IN to write comment.

1d era_fm
Lark ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ERA FM
era_fm Salam Nisfu Syaaban dari @era_fm ... 1d

» LOG IN to write comment.

1d era_fm
Video ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ERA FM
era_fm Finalis keempat #vokalishyperact jamming lagu 'Harapan' dengan @hyperactband ... #erafm 1d

» LOG IN to write comment.

2d era_fm
Video ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ERA FM
era_fm Finalis ketiga #vokalishyperact jamming lagu 'Hanya Aku' dengan @hyperactband ... #liveupdate #erafm 2d

» LOG IN to write comment.