era_fm Selamat Pengantin Baru @alifsatar dan isteri... #GMMJ 15h

» LOG IN to write comment.

era_fm Malam ni kat @officialhlive , @shahilaamzah akan ceritakan mengenai konsertnya yang tengah dilanda kontroversi ketika ini... Sumber dari #Hlive 16h

» LOG IN to write comment.

era_fm @dinanadzir akan perform kat Sydney weyh!Congrats Dina!!--> from @dinanadzir Can't wait!!!! See you soon Sydney!!
#dinaatwork #dinaatevents
# For those who haven't seen the announcement on FB, MFEST is bringing in these bunch of amazing stars to our stage this September!

To meet Jin & Reuben, Dina, Jeremy Yong, Adira, IamNEETA and Adrien, make sure to head to Tumbalong Park on 28 Sept!

Also, keep out on future posts on our FB or visit our website http://malaysiafest.com.au to know more about them!
16h

» LOG IN to write comment.

era_fm Sempena #HariMalaysia2014 esok,jom share atau re-post kembali gambar ni...️😬 23h

» LOG IN to write comment.

era_fm Congrats Nabil dan Zira! Repost from @ziranabil Salam baby 23h

» LOG IN to write comment.

era_fm -->Xde hal bro memang xde hal bro @capriceofficial : Woke up this morning to see EraFM @era_fm doing the Watlek Watpeace!! Shout outs to #JoHaRa tq so much for supporting my campaign! God bless! 4d

» LOG IN to write comment.

era_fm Perghh...Ramai betul yang hadir kat Tesco Kepong bersama dengan @khairilazam & @dinanadzir tadi... Mia Sara duta susu untuk membesar Dutch Lady pun ada! 4d

» LOG IN to write comment.

era_fm Antara koleksi #selfie @rayaft dengan @arez27 ... #JoHaRa 4d

» LOG IN to write comment.

era_fm @rayaft sempat #selfie dengan @arez27 ... #JoHaRa 4d

» LOG IN to write comment.

era_fm Wat lek wat peace @arez27 dengan #JoHaRa @jozlynnhanania @rayaft @haniff_hamzah ... 4d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

era_fm Kita bagi sikit sedutan Karan Karaoke duet @afgansyah_reza dan Hazrul...Video full tunggu kat youtube.era.fm 4d

» LOG IN to write comment.

era_fm Hazrul yang dah ready nak kena Karan Karaoke duet dengan @afgansyah_reza ... 4d

» LOG IN to write comment.

era_fm Persiapan @afgansyah_reza sebelum kena Karan Karaoke... 4d

» LOG IN to write comment.

era_fm Inilah Izzati peminat setia @afgansyah_reza yang dapat tanya 2 soalan kat Afgan tadi... 4d

» LOG IN to write comment.

era_fm @afgansyah_reza kat #JoHaRa pagi ni... 4d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

era_fm @dinanadzir kat sidang media showcase yang bakal diadakan bersama @NitaHamzah bulan Oktober nanti... 5d

» LOG IN to write comment.

era_fm @iramohdamin bukan main semangat nyanyi lagu @afgansyah_reza sebab esok Afgan akan join sekali kat #JoHaRa Pagi ERA... 5d

» LOG IN to write comment.