10h era_fm
Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ERA FM
era_fm @aremeersofazr perform kat atas #ERAbot semalam di #ERAvaganza #jajahanbola Klang... 10h

» LOG IN to write comment.

12h era_fm
Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ERA FM
era_fm Antara yang terlibat di #ERAvaganza #jajahanbola semalam... Korang memang awesomelah! 12h

» LOG IN to write comment.

12h era_fm
Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ERA FM
era_fm Dalam kehidupan ada beragam warna, kadangkala sedih kadangkala gembira. Apa pun yang terjadi, hadapinya dengan tenang... #motivasi #sajakongsi #harapansemangatkekuatan 12h

» LOG IN to write comment.

14h era_fm
Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ERA FM

» LOG IN to write comment.

14h era_fm
Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ERA FM
era_fm Semua orang dah ready, @acheykintangkintung acah-acah nak panaskan badan dulu laks semalam kat #ERAvaganza #jajahanbola Klang... 14h

» LOG IN to write comment.

15h era_fm
Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ERA FM

» LOG IN to write comment.

16h era_fm
Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ERA FM

» LOG IN to write comment.

16h era_fm
Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ERA FM
era_fm Jackie Chan Dikurniakan Gelaran Datuk. Usha #Trending kat era.fm atau klik --> http://bit.ly/1EX1YnY 16h
  •   muh_izz @redrosselle_2207 sy mls nak gado2..masing2 da bole pikir...hari2 nak polotikkan semua benda muak pulak...sekian #imnotkeyboardwarrior 14h
  •   imfinehowareyou @muh_izz bkn keyboard warrior n bkn nk gaduh. Just nk ckp smua bnda ada rasional dia. Jackie chan dpt ni? Tak rasional. Masing2 boleh fikir, hari2 takkan lari dr politik. Pis yo. 14h
  •   mr.ficx giler wei..bek bagi ray era..dh tentu2 org melaka..pis yo 13h
  •   muh_izz @imfinehowareyou masing2 ada pendapat sendiri dan bijak menilai..so terpulang lah atas penilaian masing2...benda mcm nie dah biasa akan dijadikan isu dan akan ada perbalahan..so terpulang laa.. 13h
  •   lordwind Have anybody check dgn pejabat UN yg dia personnaly donate 200k dan initiate kutipan derma world wide berjumlah 10m buat mangsa banjir di malaysia. 13h
  •   faidhfee sy suka dgn statement @lordwind .. 13h
  •   7032__ Pelik 11h
  •   asry.ismail81 Ala nnt² ank die kawin,cucu jackie pggl die datuk gk...haha 8h

» LOG IN to write comment.

18h era_fm
Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ERA FM
era_fm @radin_era dan @hahanybunch on air dari dalam #ERAbot semalam... #ERAvaganza #jajahanbola 18h

» LOG IN to write comment.

19h era_fm
Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ERA FM
era_fm @jozlynnhanania dijulang oleh Barracuda FC lepas diorang menang...Memula sokong #ERAvengers FC pastu lari sokong Barracuda FC pulak... #ERAvaganza #jajahanbola 19h

» LOG IN to write comment.

19h era_fm
Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ERA FM
era_fm #ArtisTerbaikERA Februari 2015 ialah @azizharun212 ! Congrats! nak usha #ERAkustik Senyum dari Aziz Harun, korang boleh gi je kat youtube.era.fm 19h

» LOG IN to write comment.

19h era_fm
Video ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ERA FM
era_fm Congrats @yanasamsudin dan @fadzilzahari yang akan disatukan 13 Februari 2015 ni! Woot!Woot! Check it out cerita ni kat #GMMJ nanti... Kredit video dari FB Fadzil Zahari 19h

» LOG IN to write comment.

20h era_fm
Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ERA FM
era_fm Maharadio Muzik Hit Terbaik sempena Final #MLM2014 minggu ni... 20h

» LOG IN to write comment.

1d era_fm
Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ERA FM
era_fm Inilah antara krew2 #ERAvengers di sebalik tabir #ERAvaganza #jajahanbola ...Tanpa diorang,tak sempurna lah event kitorang ni... 1d

» LOG IN to write comment.

1d era_fm
Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ERA FM
era_fm Terima kasih orang2 Klang yang lepak sekali kat #ERAvaganza #JajahanBola siang tadi...Korang memang awesome lah! Selamat malam! 1d

» LOG IN to write comment.

1d era_fm
Video ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ERA FM
era_fm Persembahan @faizal_tahir di #ERAvaganza #jajahanbola Klang petang tadi... 1d

» LOG IN to write comment.

1d era_fm
Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ERA FM

» LOG IN to write comment.

1d era_fm
Video ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ERA FM
era_fm Ni sebelum berakhirnya #ERAvaganza #jajahanbola Klang tadi... 1d

» LOG IN to write comment.

1d era_fm
Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ERA FM

» LOG IN to write comment.

2d era_fm
Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ERA FM
era_fm @jozlynnhanania dan pendengar @era_fm kat Klang yang sporting2... #ERAvaganza #jajahanbola 2d

» LOG IN to write comment.