[INFO] Websta's data servers will undergo maintenance this week, which may cause temporary disruption on our site. Get updates: Facebook or Twitter
era_fm Kata-kata terakhir dari @khairilazam untuk korang semua...Sobs sobs...Good luck Aril...Dengan ucapan,esok last meeting dengan #ERAvengers tau! 6h

» LOGGA IN to write comment.

era_fm Artis kegemaran @khairilazam sejak zaman dulu kala lagi... #FaktaAril 8h

» LOGGA IN to write comment.

era_fm @hafizsuip pun suka sakat nih...Haha..Nah @khairilazam 9h

» LOGGA IN to write comment.

era_fm @ziranabil pun sempat sampaikan pesan kat @khairilazam ... 9h

» LOGGA IN to write comment.

era_fm @haniff_hamzah pun ada pesanan untuk @khairilazam ...Dengar tu Aril... 9h

» LOGGA IN to write comment.

era_fm Saje je @rayaft dengki kat @khairilazam kan...Hiks 10h

» LOGGA IN to write comment.

era_fm Yang ni pulak pesanan dari @zahidbaharudin untuk @khairilazam 10h

» LOGGA IN to write comment.

era_fm Pesanan dari @adifashla untuk @khairilazam ... 10h

» LOGGA IN to write comment.

era_fm #ERAkustik untuk @khairilazam ...Check it out full video kat youtube.era.fm atau di fb.era.fm 11h

» LOGGA IN to write comment.

era_fm #ootd @adifashla hari ni... 12h

» LOGGA IN to write comment.

era_fm #ootd @haniff_hamzah hari ni... 14h

» LOGGA IN to write comment.

era_fm Gaya @khairilazam sempena last day dia kat #MeleTop40ERA malam ni.... 14h

» LOGGA IN to write comment.

era_fm #ootd @rayaft hari ni... 15h

» LOGGA IN to write comment.

era_fm #ootd @khairilazam yang salah datang hari untuk meeting dengan team@#ERAvengers...Tahniahla Aril... #FaktaAril 15h

» LOGGA IN to write comment.

era_fm @azhaelofficial bersama @khairilazam di Wonda 40 ERA sekarang ni... 1d

» LOGGA IN to write comment.

era_fm @acheykintangkintung dan @zahidbaharudin kat Petang Wonda ERA... #WONDAerafm 1d

» LOGGA IN to write comment.

era_fm @faizulsany suka betul dapat Kopi Wonda... #WONDAerafm 1d

» LOGGA IN to write comment.

era_fm Krew Wonda ERA hari ini... #WONDAerafm 1d

» LOGGA IN to write comment.

era_fm Tetamu Kafe Wonda ERA di Petang Wonda ERA @faizulsany dan @zahidbaharudin ... #WONDAerafm 2d

» LOGGA IN to write comment.

era_fm @faizulsany kat Petang Wonda ERA...Dengar jom! #WONDAerafm 2d

» LOGGA IN to write comment.