8h era_fm
Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ERA FM
era_fm @ray_bizvaganza cuba tonjolkan kehebatan kat abang angkat dia, YB @khairykj ... #FitMalaysia 8h

» LOGGA IN to write comment.

9h era_fm
Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ERA FM
era_fm @ray_bizvaganza nak buktikan kat abang angkat dia, YB @khairykj yang dia dah ada semangat yang kuat untuk sertai #FitMalaysia ... 9h

» LOGGA IN to write comment.

10h era_fm
Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ERA FM
era_fm @ray_bizvaganza dan YB @khairykj tengah shoot untuk #FitMalaysia pagi tadi. 10h

» LOGGA IN to write comment.

11h era_fm
Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ERA FM
era_fm #InstaArtis: @beto_kusyairy dengan adik Nur Firuza Amira yang kehilangan ibu bapa dan adik bongsunya dalam kemalangan di lebuhraya Duke.Semoga keluarga adik Firuza tabah menghadapi dugaan ini. 11h

» LOGGA IN to write comment.

13h era_fm
Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ERA FM
era_fm Pendengar bertuah Acap & Herni dapat experience macam mana @hahanybunch on air di #HitERA tadi bila diorang redeem points Astro Circle untuk dapatkan pengalaman dalam studio bersama @era_fm ... 13h

» LOGGA IN to write comment.

1d era_fm
Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ERA FM
era_fm Setiap apa yang kita cakap dan tulis melambangkan keperibadian kita yang sebenarnya... #motivasi #sajakongsi 1d

» LOGGA IN to write comment.

2d era_fm
Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ERA FM
era_fm Korang sokong yang mana weyh?
Perlawanan tinju Manny Pacquiao vs Floyd Mayweather SECARA LANGSUNG dan EKSKLUSIF di HBO / HBO HD (saluran 411/431) dan di Astro on the Go. Untuk melanggan Movie pack Astro, sila ke saluran 200.
2d
  •   zainabazali Manny.... 2d
  •   a.r_rayban.ori PANASSS!!jom follow ig @A.R_Collection, jaminan HARGA MELECUR!!!, menjual blouse cantik2 kau.. t-shirt cantik2, kemeja slim fit..rayban pon ada kau, WWOOWW rayban %ori pulak tuh,harga rm450 je!!!BENARtapi PELIK 2d
  •   ina_igshop Emas 916..stevia murah2 here 1d
  •   aiman_wekk Pkl brape 1d
  •   rahmanyasir Manny...tapi mayweather ntah apa2 ..menang plak tu 1d
  •   dyeanafox MANNY PACQUIAO.... 1d
  •   sopheahani Only making money weather...n run 1d
  •   siti_norain_suparno i think the fight cam beratsebelah... Pacman still hebat.. walaupun dia x jln2 bw 1 millon dlm begnya cam mayweather.. lol 4h

» LOGGA IN to write comment.

2d era_fm
Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ERA FM
era_fm Menara Alor Setar,Kedah pun turut dicalonkan untuk jadi lagi coll dan awesome macam #MyDewNeon ! Korang yang kat sana pun boleh check it out sampai jam 6 pagi ok! 2d

» LOGGA IN to write comment.

2d era_fm
Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ERA FM
era_fm Menara Kuala Lumpur juga dah bertukar warna #MyDewNeon !Awesome weyh!Korang boleh gi tengok sampai jam 6 pagi nanti! 2d

» LOGGA IN to write comment.

2d era_fm
Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ERA FM
era_fm Menara Landmark di Johor juga antara yang dicalonkan untuk jadi lagi cool weyh! #MyDewNeon 2d

» LOGGA IN to write comment.

2d era_fm
Video ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ERA FM
era_fm Detik Menara Komtar,Penang bertukar ke warna yang lagi cool! #MyDewNeon 2d

» LOGGA IN to write comment.

2d era_fm
Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ERA FM
era_fm Bangunan seterusnya yang dicalonkan ialah Menara Komtar,Penang yang kini dah berubah warna...Korang yang ada kat sana,boleh check it out sampai pukul 6 pagi ok! #MyDewNeon 2d

» LOGGA IN to write comment.

2d era_fm
Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ERA FM
era_fm Inilah Menara Taming Sari yang telah bertukar warna ke #MyDewNeon setelah dinominasikan oleh korang..Korang boleh check it out tempat ni sampai jam 6 pagi weyh! 2d

» LOGGA IN to write comment.

2d era_fm
Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ERA FM
era_fm Hidup ni cuma sementara, banyakkan melakukan kebaikan... #motivasi #sajakongsi 2d

» LOGGA IN to write comment.

2d era_fm
Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ERA FM
era_fm Sempena cuti panjang ni,hati-hati di jalan raya...Ni info frekuensi @era_fm untuk korang... #sajakongsi #ERAfm 2d

» LOGGA IN to write comment.

2d era_fm
Video ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ERA FM
era_fm Check it out #ERAkustik 'Hantu Atau Buaya' dari @nanaasheme di youtube.era.fm
#videobest #mestitengok
2d

» LOGGA IN to write comment.

3d era_fm
Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ERA FM
era_fm Perlawanan tinju Manny Pacquiao vs Floyd Mayweather SECARA LANGSUNG dan EKSKLUSIF di HBO / HBO HD (saluran 411/431) dan di Astro on the Go pada hari Ahad ini, 3 Mei, jam 9 pagi.Untuk melanggan Movie pack Astro, sila ke saluran 200. 3d

» LOGGA IN to write comment.

4d era_fm
Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ERA FM
era_fm Sempena bulan Mei 2015, @dramabandmy telah dipilih untuk menjadi #ArtisTerbaikERA bulan ini...Woot!Woot! 4d

» LOGGA IN to write comment.

4d era_fm
Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ERA FM
era_fm Selamat datang bulan Mei 2015! Semoga bulan ini lebih baik dari bulan yang sebelumnya! 4d

» LOGGA IN to write comment.

4d era_fm
Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ERA FM

» LOGGA IN to write comment.