6h era_fm
Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ERA FM
era_fm @radin_era bersama @syazwanzulkifly , penerbit serta penyanyi OST #Gamatisme di #Top40ERA ... 6h

» LOGGA IN to write comment.

7h era_fm
Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ERA FM
era_fm Pelakon #Gamatisme, @syazwanzulkifly akan lepak sekali dengan @radin_era kat #Top40ERA ....Standby dengar jom! #mestidengar 7h

» LOGGA IN to write comment.

13h era_fm
Video ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ERA FM
era_fm #InstaArtis : Cute giler @ajakshiro chant dengan anak-anaknya semalam...🏼🏼🏼 13h

» LOGGA IN to write comment.

13h era_fm
Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ERA FM
era_fm #InstaArtis : @sambunkface kongsi perasaan lepas berkahwin...Usha #GMMJ --> http://bit.ly/1FPtA0W atau klik link di bio kami. 13h

» LOGGA IN to write comment.

13h era_fm
Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ERA FM
era_fm #InstaArtis: Dato' @ctdk muat naik gambar terbaru bersama kapsyen 'Doakan yg baik2 buat kami kerana doa yang baik itu akan kembali kepada Kalian semula...bulan ramadhan pun semakin dekat ..sama2lah menginsafi diri dan memohon petunjuk hidayah kepada Allah SWT..kita hambaNYA yg lemah & tak sempurna"... 13h
  •   liya.alshibli Aamiin 13h
  •   asmirulabubakar Amin ya rabbal alamin..;) 13h
  •   zeha_bajukurung Amin... Jom singgah here berbagai koleksi for hari raya.. 13h
  •   ismailnudin Amin 12h
  •   norlisma_syafika Comel kak ct.... 11h
  •   aljarikull1217 Assalammualaikum in salam sejahtera,yang berbahagia datok berdua,itu yang kami suka,teruskan happy disetiap wajah,dimana sahaja datok berada,semoga suami isteri kekal selama lamanya,amin. 10h
  •   halimah909 Moga Bahagia selamany. 10h
  •   ayusuzie gmba ni,mke kak ct mcm org thai ckit.hohoo 2h

» LOGGA IN to write comment.

16h era_fm
Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ERA FM
era_fm Nak berhujung minggu bersama 'Love My Ride Festival' oleh Shell bagi penggemar kereta, makanan dan muzik? Jom check it out infonya kat era.fm ! Boleh menang minyak pelincir Shell Helix Ultra dan kereta korang pun berpeluang diisi dengan Shell V-Power secara percuma! Terbaik weyh! 16h

» LOGGA IN to write comment.

16h era_fm
Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ERA FM
era_fm #regrann @zahidbaharudin - #tb semalam selfie dengan @officialviral_ dan crowd yang very supportive untuk MV single baru. Jangan lupa dengarkan besok secara eksklusif di JoHaRa Pagi Era.

#wondamulakansemula #erafm
16h
  •   ieyzzan @zahidbaharudin why u so chubby hahaha but still owsem bro ^^ @era_fm 14h
  •   aljarikull1217 Assalammualaikum in salam sejahtera rakan rakan semua,yang ada didalam gambar ini wahai menusia,tak kira agama atau bangsa,ada senyum di wajah itu adalah sedahkah,orang lihat sahaja,pasti diorang bertanya didalam hati diorang senyum kenapa,apa tak lagi saya ikut sama,ada yang sakit ketawa,macam dia ada disana,itulah yang akan berbunyi akan terdengar wahai menusia,itu cuma sendiwara,anggap benda tu tiada didunia,lihat tu Si pembaca pun cakap yang sama,jangan ada sakit hati sesama kita menusia,semoga kita diikat ketat supaya tak mudah peta seumpama lede kelapa,kalau dah bersatu pasti tak mudah patah adik beradik keras kepala, 9h

» LOGGA IN to write comment.

1d era_fm
Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ERA FM
era_fm Terima kasih @qierraofficial sporting giler lepak dengan @radin_era kat #Top40ERA malam ni... 1d

» LOGGA IN to write comment.

1d era_fm
Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ERA FM

» LOGGA IN to write comment.

1d era_fm
Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ERA FM
era_fm #regrann @suriarecords - Qierra dah sampai konti @era_fm nak lepak2 dengan @radin_era. Jom dengar @era_fm sekarang. Qierra nk cakap pasal lagu #ramarama 1d

» LOGGA IN to write comment.

1d era_fm
Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ERA FM
era_fm @hahanybunch dan @schaalyahya di 'fashion show' ... 1d

» LOGGA IN to write comment.

1d era_fm
Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ERA FM
era_fm Tinggal 2 hari sahaja lagi untuk tarikh tutup pencarian #VokalisHyperAct... Jangan tunggu lama-lama, hantarkan instavideo nyanyian lagu 'Harapan' dan 'Hanya Aku' dan sertakan hashtag #VokalisHyperAct di instagram... 1d

» LOGGA IN to write comment.

2d era_fm
Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ERA FM
era_fm @taukejambu ketika urusan pengebumian Allahyarhamah ibunya...Semoga Tauke dan keluarga tabah menghadapi dugaan ini... 2d

» LOGGA IN to write comment.

2d era_fm
Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ERA FM
era_fm Di sebalik tabir penggambaran video muzik single terbaru @zahidbaharudin dan @officialviral_ ... #wondamulakansemula 2d

» LOGGA IN to write comment.

2d era_fm
Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ERA FM
era_fm #InstaArtis: Anak @rozitachewan1 Wan, Aaisyah Dhia Rana kini mendapat perhatian pelbagai pihak dan dapat banyak tajaan. Segala hasil tersebut akan Che Ta masukkan ke dalam tabung simpanan Aaisyah.

Dengarkan di #HitLiveERA bersama @dinanadzir
2d

» LOGGA IN to write comment.

2d era_fm
Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ERA FM
era_fm Happy Birthday @afgansyah.reza dari @era_fm ! #birthdayartis 2d

» LOGGA IN to write comment.

2d era_fm
Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ERA FM
era_fm Perjalanan #KembaraTigaSahabat kali ini dari Masjid Mukim Semut Api menuju ke masjid Muhammadi,Masjid Negeri Kelantan yang terletak di tengah pusat bandar Kota Bharu, Kelantan. Semoga segalanya dipermudahkan... #HarapanSemangatKekuatan #erafm 2d
  •   nur_mus Blh sy tahu x fb diorg? 2d
  •   fizahsaidin Apa fb diorg? Cari ibnu bathutah/batoota xjumpa 2d
  •   era_fm @nazrihomes @noorharliana kitorang ada letak kt fb.era.fm kat post yang sama ni jugak 2d
  •   hayathidupku Xsmpt nk jpe msa meh msjid area pc 2d
  •   are_zwann Bile deme ni smpai ipoh @era_fm ?? 2d
  •   ayuhee889 Insyallah nilai jasa dOrng akn terbalas d SANA...Aamiin 2d
  •   visionsvibrant Alhamdulillah, semoga mereka diberkati dan dirahmati Allah selalu. «Servis designing di sini, support lokal entrepreneur.» 2d
  •   ultras_wan Terbaik ank selangor.. Hrp allah memberi rahmat yg melimpah ruah kenapa mereka 1d

» LOGGA IN to write comment.

2d era_fm
Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ERA FM
era_fm #InstaERA @taukejambu - Mohon jasa kawan-kawan sedekahkan AL-Fatihah buat bonda saya yg tercinta Allahyarhamah Jaimah Mohd Amin yg telah pulang ke rahmatullah pd pagi tadi. Semoga rohnya dicucuri rahmat dan di tempatkan dalam kalangan orang-orang beriman..amin al-fatihah. 2d

» LOGGA IN to write comment.

2d era_fm
Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ERA FM
era_fm Kami di @era_fm ingin mengucapkan salam takziah kepada @taukejambu yang baru sahaja kehilangan ibu tercinta, Allahyarhamah Jaimah Bt. Mohd Amin yang telah pulang ke rahmahtullah pagi tadi , 27 Mei 2015 jam 6:21 pagi...Semoga rohnya ditempatkan dikalangan orang yang beriman...Al-Fatihah... 2d

» LOGGA IN to write comment.

2d era_fm
Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ERA FM
era_fm #InstaArtis @aizatamdan - A little hug goes a long way. Hug a person now.
Mangsa: @radin_era
#langittetapbiru #top40Era
2d

» LOGGA IN to write comment.