epulpipe .
Masa dua-dua bujang,
Sorang dah jadi bapak,
Sorang lagi masih berjuang,
Insyaallah, menyusul kelak.
~ Amin ya rabbal al-amin ~
#epulpipe | @black.hanifah
4d
  •   black.hanifah Mak aih..ni thn jahiliah!!good luck dengan perjuangan mu sahabat..hahaha.amiin.. 4d
  •   epulpipe @black.hanifah amin..hahaha.. Selak2 gmbar lama, jmp gmbar ni..honda ni legend..banyak negeri kita pusing..haha 4d

» LOG IN to write comment.

epulpipe .
I love you so much that words cannot express it.
It is only the feelings of love, mutual respect and care that can express my true feelings for you. Here`s wishing you a very, very Happy Birthday and many more to come.

Happy Birthday Sayang @qasehpipe
Cayangg cume cume cumenyerrr..
Hahahha..puihhh..
#epulpipe
#epulqaseh
#epulpipelari
7d

» LOG IN to write comment.

epulpipe .
Perkataan sayang yang keluar dari mulut, bagi aku hanya sampah!
Sesiapa saja boleh melemparnya..
Tapi perbuatan yang terhasil dari rasa kasih & sayang adalah sesuatu yang paling bernilai, tiada siapa boleh kongsi & mainkan..
Percayalah..
#epulpipe
#epulqaseh
1w

» LOG IN to write comment.

epulpipe .
Good Morning!
Sugeng Enjang!
#vapeon Jawa eneng shepot nangkono..
#epulpipe
#gajahperangfc
#freundshaftfs
1w

» LOG IN to write comment.

epulpipe Semoga Cepat Sembuh Thomas Müller!
.
#Repost @syukri_zakaria
Thanks for coming guys, appreciate it.. #gajahperangfamilia #gajahperangfc
#MKgroup
1w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

epulpipe .
The squad!
Matchday 2 | Prestige Cup

FT Result :
#gajahperangfc (2) - (1) @cardiffcitymalaysia
.
Scorer :
@ariffalias1717 - '46 '60
.
#gajahperangfamilia
#mkgroup
#MKsuccess2015
#stereopixels
2w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

epulpipe .
Siapa tak suka Najib & mahu dia berundur.. Kasi Like satu kali!
Undi saya sebagai calon pengganti Si Perosak ekonomi negara ni..
Saya janji saya akan turunkan harga minyak!
Saya janji saya akan mansuhkan GST!
Saya janji hak bumiputera tidak dicabul!
Saya janji hudud dilaksanakan!
Saya janji satupadukan bangsa2 di Malaysia!
Saya janji #vapeon dibenarkan! Rokok makruh..
Saya janji ROCK!!!!
Say no to Racism!!!
Selamat Hari Raya!!!
#epulpipe
#epulpipelari
#juztees
#melayu #malaysia
2w

» LOG IN to write comment.

epulpipe .
Good Morning! Lalalala
#pedrorodriguez is Barcelona's UEFA Supercup hero again..
Goodluck & all the best @ MUFC Pedro!
#dre4m #c4ampions
#fcbarcelona
#barca #cules
#epulpipe
#gajahperangfc
2w

» LOG IN to write comment.

epulpipe .
Get well soon hero Uncle #epulpipe !!!
Ziyyad the @aidilelfis Jr.
#gajahperangfc
3w

» LOG IN to write comment.

epulpipe .
#vapeon ekzos sumbat sebelah..
Happy Sunday eberibadi!
#epulpipelari
#epulpipe
#me #instavideo
3w

» LOG IN to write comment.

epulpipe .
Ni lah yg orang kata
"Dont judge book by its Cover."
Haha..
.
Tp apa2 pun thanks syg @qasehpipe sentiasa ada dalam sedih & susah senang saya..
Just satu je nak mintak, cuba la buang perangai suka bg aku cepat hati panas tu!!!! Hahaha..
#epulpipe | #epulpipelari
#epulqaseh
#taksukajanganfollow
#wife
#love
#instavideo
3w

» LOG IN to write comment.

epulpipe .
Selepas 5hari 4malam #vs150 aku tersadai kat parking Tesco Taman Wahyu..
Akhirnya selamat jugak aku hantar ke bengkel @adiekamalarifin #adleezmotorsport dengan bantuan Naem @passov100 dari #earmachinemotortowing ..
Walaupun dia tgh sibuk sbb baru beberapa hari menimang cahaya mata sulong, tp dia cuba jgak lapangkan masa utk selamatkan tenggiling buruk aku ni..
Thanks & tahniah bro! Semoga menjadi bapa yg mithali & moga baby lu jadi anak yg terbaik utk keluarga, bangsa & negara..
Amin..
.
Kepada sesiapa yg mengalami masalah kerosakan motor & memerlukan perkhidmatan towing moto, boleh lah contact sedara Naem | @passov100 | #earmachinemotortowing ni OK!.
#epulpipe
3w

» LOG IN to write comment.

epulpipe .
Udah2 leteww berayerr..
Pulanglah kepangkal jalan..
#epulpipe
4w

» LOG IN to write comment.

epulpipe Besok punya cerita!
.
@prestigecup | Matchday 1
.
#gajahperangfc vs @guerrerosfootball
#epulpipe
4w

» LOG IN to write comment.

epulpipe .
Malam tadi motor rosak..
Arini pergi kerja naik kete..
So kiter layan #tocatoca !
Haha..
#epulpipe | @qasehpipe #epulqaseh
#epulpipelari
#dubsmash
#dubsmashmalaysia
#xaxau
@flyprojectofficial #flyproject
4w

» LOG IN to write comment.

epulpipe .
Relax bro..
Kenangan masa kita sama2 naik & sama2 jatuh dulu telah di nyah hapus oleh anasir2 yg macam palat..
Berehatlah TSMY, Allah knows everything!
#muhyiddinyassin
#epulpipe
#fuckpolitics
1mon

» LOG IN to write comment.

epulpipe .
Happy Sunday!
Menggelupur di pagi Ahad..
Layan @djcarnage @ #spotify | #ps4
Lantak korang la!!!
Haha..
#epulpipe
#epulqaseh
#epulpipelari
#gopro
1mon

» LOG IN to write comment.

epulpipe .
Jom berayerr!
Cuci kete pemalas dluuuu..
#epulpipe
#epulqaseh
#timelapse
1mon

» LOG IN to write comment.