emma_maembong Haaaa laki pon boleh pakai tau. wow!! terbaik la @emmamaembongbubble nie, @ahmad_maembong baru pakai tak sampai 2 minggu jerawat dah kurang,muka dah tak berminyak dan paling penting sabun ni merawat sel2 mati . dengan harga yang berpatutan rm49.90 sangat berbaloi-baloi kesannya . apa lagi , jom oder cepat-cepat 017 70 300 96 , apaaa ?? tak nampak ? okaylahhh ,sekali lagi amad ulang 017 70 300 96 . cepat2 tau, !! @emmamaembongbubble @emma_maembong @ahmad_maembong
#emmamaembongbubblesoap #emmamaembongbubble
21h

» LOG IN to write comment.

emma_maembong Apa2 pon jadi dia tetap support emma. Thank u so much @redzarez #evturns3 #EmaVengers #EmmaMaembong @emavengers 2d

» LOG IN to write comment.

emma_maembong #InstaReviewbyEM

PROMOTION CHINESE NEW YEAR
.
Emma rasa korang perlu follow ig ni sebab diorang tengah buat promotion MURAH GILA.
RM 150 sahaja untuk SAMSUNG AP SET, LENOVO
Nak tahu item apa?? Follow lah dulu️ harga pun mampu milik. Product APPLE ORIGINAL DAN ANDROID ORIGINAL PON ADA🏻
.
️IPHONE 6 16gb RM 1570
️IPHONE 6s 16gb RM 2069
️SAMSUNG J2 RM 209
️SAMSUNG NOTE 5 RM 1570
.
Wahhhh, murah gila kan?? Ha serbu diorang sekarang.
Kalau nakk korang pegi follow ig : @mr.gadget_official dulu.Dahla free gift pun berlambak-lambak .
YICAM, GOPRO serendah rm 650 sahaja murah gila
Korang taknak ke ? Haa cpt cpt g follow @mr.gadget_official skrg ! Dia mmg antara trusted seller di in instagram.Tag kawan2 , family and semualah g usha ig diorg . Dah lah murah , trusted seller pulak tu . Alhamdulillah . .
.
Taknak ckp banyak dah , ape pun g follow dulu ye then uolls boleh judge okaay ? . Mmg TERLAJAKKK MURAH haa gittew . .
@mr.gadget_official
@mr.gadget_official
@mr.gadget_official
.
.
Eh eh mcm kurg je feedback diorg ? Trusted ke . Haa jom follow jugak 1 lagi ig diorg khas utk semua feedback2 customer diorg yang awesome di : .
.
#feedbackmrgadget
#feedbackmrgadget
2d

» LOG IN to write comment.

emma_maembong terima kasih adikk!! kan dah cakap dengan menggunakan @emmamaembongbubble kesan se awal 4 hari .. teruskan mengguna !! dah beribu testimoni yang berpuashati dengan produk kami !! .
@emmamaembongbubble @emma_maembong .
untuk pembelian online
017 70 300 96 #EmaVengers #EmmaMaembong @emavengers
2d

» LOG IN to write comment.

emma_maembong This is why i love #EVfamily so much ️ susah senang bersama ! Awk semua adalah tulang belakang sy. Thank u sbb support emma selama ni. Happy 3years anniversary #evturns3 #EmaVengers #EmmaMaembong @emavengers @ruangeventspace 2d

» LOG IN to write comment.

emma_maembong Thank u so much to @realroslanshah sudi jadi mc dan meriah kan lg event #evturns3 #EmaVengers #EmmaMaembong @emavengers 2d

» LOG IN to write comment.

emma_maembong Best gila slm. Thank u semua yg dtg dari jauh. Thank u @kamaladli, Love u so much @emavengers ! #evturns3 #EmaVengers #EmmaMaembong 2d

» LOG IN to write comment.

  •   korean_beautysecret Korean skincare here 2d
  •   irfansafiy Jom singgah di @mus.shop mereka menjual iphone dengan harga yang sangat berbaloi..rugi tau follow tauuu cepat ajak kawan2 follow and shopping sekaliii 2d
  •   syafimiracle.beauty vitamin c ajaib here. RM30 free pos!! 2d
  •   sabunemmamaembong Bubble Soap Emma Maembong RM49.90. Free pos..Wasap 0133450889...terdapat juga wakil di Singapore 2d
  •   glass.craft.project Harga dari RM 0.75. Balang kaca/plastic/mason jars for wedding doorgifts or exclusive hampers. 2d
  •   telekung_travel Telekung travel termurah hanya RM25 free beg telekung travel yg comel.. telekung lycra‬ pon ada 2d
  •   herbal_bergaransi JOM FOLLOW KAMI KALAU ANDA NAK PAKEJ TINGGI MURAH-MURAH! LAGI JIMAT LAGI BANYAK ANDA RASA SERONOK!!! 2d

» LOG IN to write comment.

emma_maembong Terima kasih yg tak terkata kepada semua #EVfamily yg susah payah buat event ni berjalan lancar . emma happy sgt hari ni. Xtahu mcm mana nk ckp but thank u semua yg dtg. Emma sayang korang sgt2 love uuu #evsusahsenangbersama #evturns3 #EmaVengers #EmmaMaembong @emavengers 3d
  •   ayien_ev @emma_maembong sama2 emma..yg mna datang dri jauh or dekat semua la semata utk mnyokong emma & emavengers.. #evsusahsenangbersama 2d
  •   foreveraloevera1 Mengalami Masalah sembelit dan usus , mari lihat di ig kami menjual produk khas dari forever aloe vera living y berlesen dan diyakini halallll 2d
  •   m_luqman01 Yeah emma 2d
  •   hajjarmissamoy Keychain & Doorgift FELT HANDMADE & BANTAL kiut kiut here 2d
  •   zul.iphone Iphone murah hereee..original...trusted..rm300 for ip5s..rm600 for ip6..huhu..every week dpt topup free..huhu..grab it now 2d
  •   jom_beli_ubat_kurus_ketinggian Nak tau mcam mane boleh tinggi 2-10 cm dalam 1 week jee??? jooom tingok ig and get free consultation with us 🇭🇦🇷🇬🇦 🇲🇺🇷🇦🇭 2d
  •   mr.naqiuddin93 I tak ada pun mana aci mcm ne 2d

» LOG IN to write comment.

emma_maembong Sweet couple ever @awinnurin @izzueislam ️ love both of u so much #EmaVengers #EmmaMaembong @emavengers #evturns3 3d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

emma_maembong #InstaReviewbyEM
Plain tote bag Rm19 from @natasyacouture !
Murah sangat. emma dah lama dah perati ig @natasyacouture ni. byk lagi kaler lain. Bukan plain tote je ada! byk lagi bag dorang jual hah! rambang mata tengok Eh lupa nak bg taw! dorang ada Jual untuk WHOLESALE jgk. sapa nak berniaga boleh pm diorg untuk best price! harga borong melelehhh murah.. @natasyacouture

paling best! @natasyacouture nak bukak KEDAI dah dekat Kelantan. untung la orang Klate bleh pegi borong bag dekat sana! walk in jee.. uiiiu emma tak sabar nak pegi opening dorang ni location kedai dorang :
LOT 3672, NO.4 TINGKAT B KG BANGGOL KULIM 17200 RANTAU PANJANG KELANTAN.

wassap for fast response 0199027179
4d

» LOG IN to write comment.

emma_maembong Terima kasih kepada semua yg dtg td ️ tq sbb support emma. Love u all . Jumpa esok last day di Grand Riverview hotel mood republik #EmmaMaembong #EmaVengers @emavengers @moodrepublik 5d
  •   farahainnnn Jealousnyee!! tengok diaorang dapat jumpa kak emma @emma_maembong 3d
  •   growth_express >>> Mau tambah tinggi 1 minggu (5-10cm), tambah berat badan ideal 1 minggu ( 6-13kg ), langsing sehat hanya dalam 2 minggu , click link dibio atau chat BBM : 5CDBE6CD 3d
  •   sab.0_0.rina Alaa saye tak dapat jumpa @emma_maembong jumpa Didie Alias jeer tuu pon malu nak bergambar huhu 2d
  •   sab.0_0.rina Nora danish pon tak sempat 2d
  •   sab.0_0.rina Ramai giler orang datang 2d
  •   sab.0_0.rina Pakat lelong blako 2d
  •   jom_beli_ubat_kurus_ketinggian Korang nak TINGGI? nak LANGSING? nak GEMUK? WHATSAPP je +6285287420772 MURAH MURAH JEE 🇭🇦🇷🇬🇦 🇲🇺🇷🇦🇭 wechat : mastergrowing 2d
  •   rehan7346 Ramai nya org emma 2d

» LOG IN to write comment.

emma_maembong @abbysyavyla tgh siap kan emma nk turun bawah. Jom jumpa di mood republik Grand Riverview kelantan #EmmaMaembong #EmaVengers @emavengers @emmamaembongbubble 5d
  •   growth_express >>> Mau tambah tinggi 1 minggu (5-10cm), tambah berat badan ideal 1 minggu ( 6-13kg ), langsing sehat hanya dalam 2 minggu , click link dibio atau chat BBM : 5CDBE6CD 3d
  •   jom_beli_ubat_kurus_ketinggian Jom lah tengok2 ig kite orang.. Tengah Free Postage, Harga Sesuai Package 🇭🇦🇷🇬🇦 🇲🇺🇷🇦🇭 WA : 085287420772 wechat : mastergrowing 2d
  •   rehan7346 Amboii sakan depa ambik pic hha 2d
  •   nabilah99 Emma you can like me and satu lagi the house memang terbaik emma sangat baik hati comel akot sunah nabi ..umor saya 9tahun 2d
  •   giant_herbal16 SUPLEMEN HERBAL ALAMI dengan 🇭🇦🇷🇬🇦 ter🇲🇺🇷🇦🇭 + FREE ONGKIR SELURUH MALAYSIA & INDONESIA !! 2d
  •   eden__isey Ok maa 2d
  •   nur_slia Cantik tudung Akak Emma Maembong 2d

» LOG IN to write comment.

emma_maembong Jom jumpa Emma kat @moodrepublik di Grand Riverview hotel di no. Booth 81 sekaranggg!! @moodrepublik #EmmaMaembong #EmaVengers @emavengers @emmamaembongbubble 5d

» LOG IN to write comment.

emma_maembong Alhamdullilah . Jom dpt kan sabun @emmamaembongbubble di Grand Riverview hotel kelantan. Emma dah sampai sini !! #EmmaMaembong #EmaVengers @emavengers 5d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

emma_maembong Yeaay am ready ! Off to kelantan mood republik #EmmaMaembong #EmaVengers @emavengers 6d

» LOG IN to write comment.

emma_maembong #InstaReviewbyEM
BOOM! @instaboothkualalumpur tgh buat promo meletop!! 4 jam selfie unlimited hanya RM1199!! Semua dapat! Backdrop, Unlimited Prints, Props, crew happening!!! So korang yg tgh2 plan wedding korang tu, jangan lupa selit skali photobooth @instaboothkualalumpur
Confirm meriah! Confirm Happening! Confirm meletop!! Boom!

Yes, Promo ni hanya dibuka untuk 16 client terawalllll!!!! So cepat follow @instaboothkualalumpur
@instaboothkualalumpur
6d
  •   russgriffifth Iphone brpa ung harga rm510? 6d
  •   growth_express_store Barang kali kaka kaka mau coba produk TIENS HERBAL ALAMI, MENGATASI KELUHAN PADA SELURUH BADAN, HINGGA WAKTU CEPAT, 10-15 HARI, AMAN TANPA EFEKSAMPING langsung saja invite . Yuk order :) OKIR R BESAR BESARAN : BBM : 5CDBE6CD 5d
  •   cyntahati Wuuu 5d
  •   deshazar.beaute Selling an original makeup from USA here. Jom visit my ig. :)) 5d
  •   bunda.leti TUA ITU PASTI, TINGGI ITU PILIHAN! MAU TAMBAH TINGGI? TAMBAH LANGSING? TAMBAH PUTIH? ADA CARA YG ALAMI UNTUK DAPETIN SEMUA ITU, FOLLOW@HERBALOUTLET PIN 5B488A63 5d
  •   growth_express Cita-cita jadi POLWAN, POLISI,TENTARA yuk tambah tinggi mu dulu dan ada juga PEMGHILANG ASAP ROKOK infoBBM : 5CDBE6CD 3d

» LOG IN to write comment.

emma_maembong #Repost @emmamaembongbubble with @repostapp.
・・・
kesan seawal 4 hari . .
Berminat nak beli?
Call / Whatsapp | 017 7030 096
https://www.facebook.com/emmabubblesoap/
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
jom beli produk emma!!!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
6d

» LOG IN to write comment.