emma_maembong Serious best gila main laser battle dgn @emavengers ! Kalau nk main jgk jgn lupa dtg time square tingkat 7 ! #Repost @laser_battle
・・・
Woaaa! @emma_maembong @ahmad_maembong and the others is in the house yaww! Thanks for coming guys. Hope you guys enjoyed. @emavengers
5h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

emma_maembong #InstaReviewbyEM 🇲🇾 Salam Sehati Sejiwa 🇲🇾
@dearherne #MerdekaSale

Bermula dari RM33 @dearherne menawarkan Baju Muslimah dengan pilihan:
lebih 30 warna menarik
#wudhufriendly cerut di pergelangan tangan
1 poket kanan
Blouse (labuh sampai peha) atau Tunic (labuh sampai lutut) material Cotton (Maryam)
material Rayon Viscose (Hannah)
Saiz S-XXL
.
Buat masa ni, hanya menerima pembelian melalui website sahaja. Boleh terus pilih saiz, warna dan add to cart dan bayar di 🌍 www.dearherne.com 🌍
6h

» LOG IN to write comment.

emma_maembong Rindu ayoh sorry ayoh asyik busy saja. #EmmaMaembong #EmaVengers @emavengers 8h

» LOG IN to write comment.

emma_maembong Kacau ayoh tido. Cian dia penat hehe #EmmaMaembong #EmaVengers @emavengers 9h

» LOG IN to write comment.

emma_maembong Selamat pengantin baru aju dan kamil #EmmaMaembong #EmaVengers @emavengers 10h

» LOG IN to write comment.

emma_maembong #InstaReviewbyEM

Hi uols ;)
masih tercari2 produk penjagaan yg yg sesuai?
nak produk yg SELAMAT?

JOM TRY TRIAL PACK DiVA!! *SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT
*SESUAI UNTUK SEMUA PERINGKAT UMUR

TRIAL SET DiVA Skincare mengandungi: - 1 Face Soap (Sabun tanah liat)
- 1 Day Cream (Krim siang dgn SPF 35)
- 1 Night Cream (Krim malam dgn stem sel epal)

KEBAIKAN PRODUK DiVA:
● Produk semulajadi TANPA sebarang kimia atau bahan2 yang berbahaya pada kulit.
● tiada istilah pengelupasan kulit pada produk kami kerana ianya MERAWAT KULIT SECARA SEMULAJADI
● membersihkan wajah dari segala kotoran.
● Ianya mampu menghapuskan jerawat.
● membuang lebihan minyak pada kulit wajah.
● mampu mengekalkan kelembapan semulajadi kulit wajah.
● menghilangkan jeragat dan parut2 jerawat pada wajah.
● kulit dilindungi dari pancaran UVA/UVB dgn SPF35
● teknologi epal stem sel mampu membina sel kulit baru, dimana ianya akan menjadikan kulit kelihatan lebih muda
● menjadikan kulit lebih bermaya dan berseri disahkan HALAL oleh JAKIM
ada kelulusan KKM

HARGA: RM59.90 (SELURUH MALAYSIA)
PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA!! MACAM MANA NAK ORDER?? * HUBUNGI/WHATSAPP KAMI DI 019-5707755 @
* BOLEH LAYARI WEBSITE KAMI DI www.diva.my UNTUK PEMBELIAN SECARA TERUS.

NAK TENGOK PRODUK LAIN JOM follow kami di INSTAGRAM
@divasociety
@divasociety
@divasociety
11h

» LOG IN to write comment.

emma_maembong My favorite piece from EMEL X EMMA MAEMBONG collection by Melinda Looi. Absolutely stunning 12h

» LOG IN to write comment.

emma_maembong HAHAHHAHA !! Comel je abg azhan melatah. sorry abg @azhan_rani . Dah last day kan apa salah nya. #JodohSebelahPintu #EmmaMaembong #EmaVengers @emavengers 1d

» LOG IN to write comment.

emma_maembong #InstaReviewbyEM
Putih Cerah Gebu seluruh muka & badan hanya dalam masa 2Hari !!!! .

Xpercaya stalk @perfectcollyhq tgok byk feedback2 cust & gambar2 cust.. .

Hilangkan parut
Cerahkan ketiak
Putihkan gigi
Cantikan rmbut & kuku
Buang toksin dlm bdn

BANYAK LAGI MANFAATNYA DALAM HANYA 1 PRODUK HEBAT INI !!!! TAK.NAK CAKAP BANYAK.. RUGI XCUBA !
.
FOLLOW SEKARANG KALAU BETUL2 NAK CANTIK! @perfectcollyhq
@perfectcollyhq
@perfectcollyhq
1d

» LOG IN to write comment.

emma_maembong Mari mari mari orang Pahang.. MAEMBONG TRENDYS by EMMA MAEMBONG akan menggegarkan bandar Kuantan.
.
KAMPONG VENDUER FEST.
.
Jom dapat dapat koleksi tudung2 yang cantik menarik dari Emma Maembong.. Instant Shawl yang selesa dan lembut.
.
Di mana???.
Di Dataran Stadium Darul Makmur.
Bila?.
30/8 ( 10am-1am).
31/8 (10am - 10pm).
(AHAD & ISNIN).
.
BOOTH NO.16.
Contact numb 0194503513
.
JOM SEMUA ORG ORG KUANTAN.
.
Tampil cantik anggun dan menarik dengan koleksi @maembong_trendys.. Sonapa tunggu lagi?? Set alarm esok datan awal namti habis stock yang lawa2.
.
@maembongtrendys.sungaipetani @maembongtrendys.sungaipetani @maembongtrendys.sungaipetani @maembongtrendys.sungaipetani @maembongtrendys.sungaipetani
1d

» LOG IN to write comment.

emma_maembong #Repost @sallyashlyn
・・・
R u ready for tonite???!! Let's make some noise Sabahan!!! @onenationemcees_ @mimiflyyy @nomadaish88 @official_jomego @bheart_ery @sabhisaddi @wanrajalawak7
1d

» LOG IN to write comment.

emma_maembong #Repost @mediahiburanofficial
・・・
TOP & TRENDY!

Dapatkan Media Hiburan isu terbaru (29 Ogos - 4 September) yang menampilkan Kamal Adli & Emma Maembong sebagai penghias kulit hadapan. Baca kisah hangat mengenai perkongsian perasaan di antara dua selebriti ini.
Ketahui juga kisah menarik mengenai Zizan Razak yang berbicara mengenai perkahwinan dan juga Fasha Sandha yang khabarnya, tidak mahu dibandingkan dengan Nora Danish.
Dapatkan juga gosip-gosip hangat seperti artis gagal langsai hutang kereta, pengurus artis tengking penganjur, dan banyak lagi di ruangan Intai-Intai. Ketahui juga 10 perkara menarik mengenai Yuna.
Ingin menangi hadiah eksklusif filem 'The Transporter Refueled'? Semuanya hanya di dalam isu terbaru majalah mingguan selebriti No. 1 Malaysia, Media Hiburan! #EmmaMaembong #EmaVengers @emavengers
1d
  •   shopnstore Rm5 1d
  •   sifoo2u Mcm xkene jek... 1d
  •   bisnessandshop Wahhh kene beli niii... Guyssss!!!! Sini ada clearance sale!! Promosi kaw kaw punyaaa gile cepat lah tengok 1d
  •   seindahcinta Skrg baru fhm .ayat petama zizan dlm melodi saat baru putus..dia melepas kn @emma_maembong demi kebahagiaan emma.walau pun emma org terbaik dlm hdp dia.jd zizan dh tahu lama dh ttg dua org ni.. akhir nya jd mcm anis suraya .memey.nafi2 lps tu ...... lps ni dh2 jd buruk kn zizan. Semoga @emma_maembong bahagia dgn kamal. 1d
  •   seluarsukanladies Hye emma.. U cantik.. Habiskn masa u dgn bnda yg mbahagiakan u.. Usah dngr kutukan2 .. Juga jgn alpa apbla dipuja.. Hope u success... Jodoh dgn sape slps ini? Lebih baik istikharah .. Moga tuhan berikan emma petunjuk yg terbaik dlm mbuat pilihan.. 22h
  •   harzan_zikry7 Alamak lopek la kau 16h
  •   airyneryien dah bahagia gan kamal so xprlu lg kacau zizan 10h
  •   al_mahabbah.ent Yeheeeeee ..akhirnyaaa... saya turut bahagia hehhehe.. yang lain yg coment tentang masa lalu emma tuu jangan nak ungkit.. itu kisah lama.. allah yg menentukan bukan kamu wahai manusia.. dia nak bahagia juga.. poraaaa 8h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

emma_maembong #InstaReviewbyEM

Scrolling through instagram just to find this instashop @thefoxyyy that selling supplements and beauty products from head to toe! Yang penting natural and organic. Check this out guys @thefoxyyy, lovin it!
2d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

emma_maembong Layla Forest instant shawl from @maembong_trendys 2d

» LOG IN to write comment.

emma_maembong #InstaReviewbyEM

Emma nak gtau ni yg @gadgetbyteeanaa suke sgt buat promosi utk gadget.
Emma nak reveal harga murah kaw kaw utk korang kat insta dorg ni.
Iphone 5 16gb RM700
Iphone 5s 16gb RM800
Ipod touch 16gb rm490
Samsung note 3 RM800
Samsung J1 RM200
Sony experia M RM300
Ipad mini 1 RM500
Samsung A8 RM1400

Menarik kan? Hehe

Uolss mmg patut beli kat @gadgetbyteeanaa
Mmg HIGHLY RECOMMENDED 🏻🏻🏻 Sekarang ade promosi merdeka sales. Memang harga runtuh sangat2, rugi kalau tak grab.Nanti harga dah back to normal jangan nangis tepi bucu katil. Setiap pembelian dapat free gifts lagi.
Tak percaya? Visit @gadgetbyteeanaa dulu untuk survey harga. Hehe

Emma nak inform semua iphone yang dijual adalah original. No refurbished. No clone. Kalau tak ori, wang akan dikembalikan.
Jom cepat2 semua follow
@gadgetbyteeanaa
@gadgetbyteeanaa
@gadgetbyteeanaa
2d

» LOG IN to write comment.