Normal emma_maembong

» LOG IN to write comment.

Normal emma_maembong
emma_maembong With my beloved kakak @ainnaibrahimm , her husband and her daughter. Have a safe flight and may Allah ease your umrah, aminnnn.. Gonna miss you kak! Love u so much @maixaraofficial @hijab_by_emmamaembong @emavengers #EmaVengers #EmmaMaembong 5h

» LOG IN to write comment.

Normal emma_maembong
emma_maembong Cerita semalam. Sampai je dekat airport #Evfamily dah tggu emma. Thank u so much @emavengers yg selalu ada untuk emma. Love u guys so much . @zamil_mil @nurulabadi @adilaa91 #EmaVengers #EmmaMaembong 5h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

Normal emma_maembong
emma_maembong #InstaReviewbyEM Hello dearies ingin tampil awesome? Stylish? Nerdy? Luar biasa ? @nas_collection ade jalannya. Cepat follow @nas_collection sebab diorg ade accessories yg sgt trending sekarang. Ape yg trending sgt tu? Ya, mereka ada menjual FAKE BRACES atau lebih dikenali sbg pendakap gigi atau gigi besi tp ini yg fake. Tidak boleh bg gigi awak awak yg berterabur tersusun cantik.

Okay, nak tahu lebih lanjut cepat follow mereka
@nas_collection @nas_collection
@nas_collection @nas_collection
@nas_collection @nas_collection

Ouh , ya follow jgk second account mereka utk handbag handbag yg super duper awesome. Follow
@nas_collection.handbag @nas_collection.handbag
@nas_collection.handbag @nas_collection.handbag
@nas_collection.handbag @nas_collection.handbag
21h

» LOG IN to write comment.

emma_maembong New Coming Whitening Product @maixaraofficial #MaixaraBioWhite
dalam bentuk sachet.
Sesuai utk lelaki dan perempuan.
Sihat, Cantik berseri bersama #MaixaraOfficial
Jom ber#Maixara #EmaVengers #EmmaMaembong @emavengers
22h
  •   mogyplussize plussize here! 11h
  •   sufitaqiuddin Tahniah kak emma jadi 71/100 most beautiful faces of 2014. 10h
  •   izatttours ANDA SEDANG MENCARI PAKEJ PERCUTIAN 2015???? KAMI OFFER ANDA PAKEJ BAJET &TERBAIK . JOM FOLLOW IG KAMI UNTUK INFO LANJUT. 9h
  •   laladeli Anyone nak dapatkan original bags from designer boleh dapatkan disini. Superb price only for one week ! 9h
  •   bb_scarf Wideshawl rm10 here 5h
  •   gobokfashion_ieka <--Baju fashion korea murah2 3pcs rm100 7pcs rm200 inc.pos 5h
  •   thelurve_shop_malaysia Pretty 2h

» LOG IN to write comment.

  •   e_perfumes Perfumes original rejected/unboxed here..follow and visit my ig 9h
  •   fanfanrox @amillahusna really? Biased? I tot it was juz some random independent critic thing. Huhu. Ala oke la tu. At least ade gak wakil msia kat list tu. Bkn miss world ke ape an. ;) 8h
  •   amillahusna @fanfanrox yep. It is a sponsored website but they're doing it literally based on their personal favourites. Ive been following their lists since 2011 and I highly believe they only consider face in this 100 most beautiful list. Not achievements or etc.. just personal opinions. Yeah, keep giving out malaysian names in the comment section to get noticed :) 7h
  •   emrahipek35 Helloo 5h
  •   zahiremy Lawa lg emma dr izara..terbaik emma 2h
  •   batrisyia899 Saya cinta awak sangat 2 2h
  •   fifialiya Cantik yee 1h
  •   almudhferhaider Nice 5min

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

emma_maembong Repost from @azzaelite Kekurangannya sukarelawan .. Pakai my doter dan adik ipar , @kellyazman zati ,nina nya staff @ninafazurina @zulyahya70 @azlanazza @karsyabutik @ninafazurina @ani_maiyuni je dan @hykalzulkifli je YG buat kerja depa lah angkat barang ,depa lah pg ambik barang Kt loading bay,pastu depa pulak yg kelaihhh barang.. Anyway YG sudi bantu boleh je Dtg terus ke no 15 tingkat 4 busana shopping Mall jalan tar hari ini dan esok . 0187785456 kul 12pm -10 pm .. Oh lupa tq gak Kt adik 2 gigirls YG antar barang pastu tolong sekejap smlm tima kasih ya 1d

» LOG IN to write comment.

emma_maembong Repost from @ayanggomez URGENT
Help me pls guyss...mana bole dpt kelapa yg pink tu?hanya kelapa ni je yg bole matikan virus yg dah masuk dlm paru paru anak buah saya ni..tak ada ubt utk virus tu kecuali kelapa ni wallahualam..
hope it happen bila dah dpt kelapa ni..inshaallah..Please Repost pada siapa yg sudi ye..tq somuch..!!! Pertolongan korang sangat2 diperlukan ! Thanks guys #PrayForRidho
1d
  •   syafinazfinaz82 please pray for he 18h
  •   ctzzara Kelapa pink tu kuala kedah kedah byk org kampung sini tanam. Kedah x banjir boleh dtg cari sini masuk kg kwsn blkg sek sebrang nyonya kuala kedah insya allah ada 18h
  •   _deannashoufik Haa . betoi cakap akak @ctzzara . kawasan blkg sk sebarang nyonya . area kubang rotan , kuala kedah pun banyak . try masuk situ cari . insyaallah ada banyak . moga allah permudahkan 18h
  •   elinor_nov O MG 18h
  •   zazahadie First time tgok klapa nie 9h
  •   dkstore_malaysia04 Kuala kedah yng bnyk kalau kelapa cmni..cube carik kt pasar ataupun tanye orang kt sne..insyaallah ade @emma_maembong 8h
  •   putraizzul07 Sian budak tu 8h
  •   impian1049 Cuba ceri buah delima merah........buat kan jus jgn campur gula........insyallah virus paru2 dia tu bkurangn.....dgn syarat berdoa yg lebih baik ibu pada budak ni.......pas tu baca kan alfatiha.... 3 kul......selawat syifa......bagi ler minum. 8h

» LOG IN to write comment.

emma_maembong Repost from @dilla_aini Wahai matahari bangunlah,
Sinarkan bumimu ini,
Kami xsanggup utk menanggung kelaparan dlm kegelapan ya Allah..
Ampunkan dosa2 hambaMu yg serba kekurangan ini..
#staystrong #prayforpantaitimur
1d

» LOG IN to write comment.

emma_maembong #InstaReviewbyEM Repost from @itik_kejam , Jom semua kita tonton filem #ceritahantumalaysia di pawagam berhampiran anda .. filem ini menampilkan #pierreandre sebagai pengarah dibantu lakonan mantap @kamaroolhj @kamaladli @leezrosli_officialmy @adamshahz dan ramai lagi.. pastinya lain dari yg lain.. jom sokong filem malaysia.. #ceritahantumalaysia
#3linemedia
#RAMentertainment
1d

» LOG IN to write comment.

Normal emma_maembong

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

emma_maembong Repost from @nanarossham A good friend knows all your stories. A best friend helped you write them #EmmaMaembong #Emavengers @emavengers 2d
  •   pinkishbeautystore Hai kawan2..Sy ada menjual minyak melebatkan kening & bulu mata, janggut dan rambut! kesan penggunaan insyaAllah pas seminggu & homemade products, kopi selulit scrub dan byk lg..anda pasti puas hati.0167114112 / www.pinkishbeautystore.com 1d
  •   aina1109 sorry 1d
  •   nrainaysmnn Comelnyee aweks aweks nie! Nk jd aweks sy x?? Hehehehhh ^^ 21h
  •   gobokfashion_ieka Visit my ig baju style korea murah2 bawah rm40 offer 3 pcs rm100 7pcs rm200 includes postage 20h
  •   emrahipek35 Selamun Aleykum 5h
  •   maeyquinn Comel 5h
  •   darrynadadah This is what we called perfection 2h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.