emma_maembong CELEBRITY BAZAAR
by MyLink_festival (KUALA TERENGGANU)
Calling All Vendor
Jom tambahkan pendapatan anda di bulan ramadan yang mulia ini dengan menyertai CELEBRITY BAZAAR by MyLink_festival. jom kite berniaga bersama-sama artis kesayangan kita @emma_maembong @nomadaish88 @kamaladli @erryputra . pelbagai aktiviti disediakan!! cepat cepat cepat Bertempat : Dataran Austin, Gong Badak, TERENGGANU (belakang mydin mall)
Tarikh :7 Ramadhan - 30 Ramadan
Waktu : 12pm - 12am
Booth : booth 20x20 Lot biasa RM3000 Lot corner RM3500
@mylink_festival
@mylink_festival
@mylink_festival

Berminat? Sila hubungi
Lieya : 0139962622
Kamil : 0162329960
Effa : 0129883900 booking booth anda sekarang !!
2h

» LOG IN to write comment.

emma_maembong #InstaReviewbyEM

Nak beli iphone murah, emma suggestkan korang beli dekat ig @favolusbyhani , semua item yang dijual diyakini original & ada warranty dengan apple store. Harga pun murah sangat-sangat since now diorang tengah buat sale why dont you guys check them out now before its too late! @favolusbyhani .
18h
  •   tudung_murah_here design cantik2 tau bawal saree kt sini.sebelum sold out baik grab cepat 3h
  •   infinity_power_store_ Kami Jual power bank pineng. Model pn999 rm85 sahaja!! 3h
  •   t4uf1k.sirpunkk___ Betul lahh murahh..ipod touch 5 rm450 jer -_- 2h
  •   konsultan_kesehatan_alami01 FREE ONGKIR---SUPLEMENT PENINGGI BADAN (5-12cm)---PELANGSING (5-35kg)---PENAMBAH BERAT(3-27kg)---PEMUTIH----CEK IG KITA dong , testimoni nya Banyak ... pin : 54BB82DE Line/wechat : adenmilo11. Whatsapp : +6282277302699 *sorry spam 2h
  •   _lokman.hakim_ Thanks @najidajid 2h
  •   cincinkawincenter Cincin Kawin Model TerbaruCincin TunanganCincin MaskawinCincin Kado PasanganPerakEmasPalladium 2h
  •   el_humair WIDESHAWL & TUDUNG LABUH BIDANG 60 CHIFFON PRINTED termurah 1h
  •   apinkz_kyeopta Serum jerawat.dan perut jerawat.free pos 11min

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

  •   sophieglowing_miracleskincare UTK YG NAK TRY SUPPLMNT DARI JANNALAWWA !!!! Sapa nak try ??? Me nk letgo 1jar still bbungkus ye blm bbuka pun... Nk letgo murah2 je n akn bgi free gift sample icecreamsoap sugarpink 35grm. Ada 1jar je nk letgo dgn sgt murah ye. Minat wassap me 0178651865 . 100%ori tau. Me stop ats sb ttntu. 1jar shj. 9h
  •   butterflyhbs MANGO HANDBAG HERE ...murah murah 7h
  •   rahasia_tinggi_langsing_aman Mau tambah Tinggi (4-17cm) ?? atau turun BB (8-25kg) dalam 1 minggu ? PROMO DISKON 30dan FREE ONGKIR khusus minggu ini 7h
  •   fab_clo Zara, Mango, H&M, Asos shirt, dress, pants dgn harga serendah RM40 @fabulacloset @fabulacloset& rm2 off on all item!!️️ 7h
  •   dokter_sehat_herbal_peninggi1 cek aja dulu siapa tau bermanfaat ada MASKER AJAIBPENINGGI BADAN MUJARAB PELANGSING AMPUH!! HERBAL ALAMI!! 6h
  •   prof_herbal_tinggi_langsing 🇭🇦🇷🇬🇦 🇲🇺🇷🇦🇭 Free SHIPPING! HAPPY SHOPPING! Sms/wa: +6282233985016 Line/WeChat: teukureynaldo 5h
  •   tinggi_langsing_trusted02 🇭🇦🇷🇬🇦 ter🇲🇺🇷🇦🇭 + FREE POSTAGE !! GROW UP SUPLEMEN, PERONTOK LEMAK TINGGI BADAN , LANGSING Dll. CEK BIO--FREE POSTAGE 4h
  •   tudung_murah_here jgn menyesal kalau stock bawal dh habis tau.baik cepat2 pilih 3h

» LOG IN to write comment.

emma_maembong Jom ramai2 jumpa Emma this hujung minggu ni di Selangor Orked Fashion Festival 2015 bertempat di SACC, Shah Alam!
Ingin jadi vendor di Selangor Orked Fashion Festival 2015 pada 29-31 Mei 2015 di Pusat Konvensyen Shah Alam SACC?

Ada dermawan baik hati ingin memberi subsidi harga booth untuk usahawan melayu sahaja.

Tapak Booth 10'x10' harga asal RM2000 tp sekarang hanya RM600 untuk 3 hari!!. Tapak Meja 5'x3' harga asal RM1000 sekarang cuma RM300 untuk 3 hari!!! Booth hanya boleh jual pakaian, aksesori dan barangan kosmetik/kecantikan

Tapak meja hanya untuk makanan kering (cookies, kerepek etc)

Untuk apa apa pertanyaan,
Sila hubungi 017-244 9192 / 011-3935 0646 (baim)

Join follow kami di instagram @selangororkedfesyenfestival
#SOFF2015
18h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

emma_maembong #InstaReviewbyEM

Assallam semua,
Kalau korang nak cari aksesori utk boyfren, girlfren atau suami u’olls boleh
try follow @Rhyme_Boutique.
Harga memang berpatutan depening on their brand & quality.
Kalau nak cari aksesori untuk birthday present … setahun sekali jer kot
kat sini ada bermacam2 item sebagai pilihan.
Waktu operasi @Rhyme_Boutique bermula 6.00pm setiap hari so bolehlah
singgah sambil nak pergi bersantai after office hour kat Damansara Utama
(berdepan old uptown). To find more info boleh watsapp 012-3945677.
Jom follow :
@Rhyme_Boutique
@Rhyme_Boutique
@Rhyme_Boutique
22h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

emma_maembong Repost from @emavengers Colourful Journey .
EmelXEmmamaembong & EmelXLiyanaJasmay . .

#emelxemmamaembong #emelXLiyanaJasmay #swissdreamcircus #EmelXEM #EmelXLJ @melindalooi @emma_maembong @liyanajasmay
1d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

emma_maembong #InstaReviewbyEM
Emma nak tanya boleh? Korang guna hp apa ye sekarang? dah ada phone case ke? Kalau belum ada ke nak buat baru bolehla buat dekat sini @vfyprint @vfyprint @vfyprint siap cepat and boleh buat gambar ke design apa pun yg korang nak! Hampir semua model hp boleh buat tau
Jom whatsapp 0165113041 sekarang! Jom!

@vfyprint ok!

Kalau nak cari powerbank pineng original dgn design yg cantik2 boleh cari dekat @tokgurugadget
2d

» LOG IN to write comment.

emma_maembong 5 more mins! Cepat tunggu depan tv! Jam 10mlm hanya di Saluran Astro Ria 104 dan Maya HD 135! #emmamaembong #isteriseparuhmasa #emavengers #medinaizwani 2d
  •   ekin_on9shop HANDBAG PELBAGAI JENAMA DENGAN HRGA YG SUPERRR DUPERRR MURAHHHH 1d
  •   daughter_m.sukeran Arhhh. Baik demam. Lepas tengok eps nih. Hahaha. 1d
  •   maz_amaniz X penah miss tgk citer ni..mmg ada chemistry dr projek memikat suami lagi..olololorrrr...dr nazrin majuk ekkkk...pikir ar sendirik! 1d
  •   ashikinbv Alahh nak abiss uda isteri separu masa.. Rinduu la ngan kak ema nantii... 24h
  •   frwzh_ alllaaahh.... 24h
  •   shaqirah_una_ Suke sangat isteri separuh masa nih.. Seronok.. Very sweet...i like it very much.. 24h
  •   __hafizz_ Haha . Boleh lahh 22h

» LOG IN to write comment.

emma_maembong #Repost @astrogempak with @repostapp.
・・・
Diorang ni dah betul-betul fall in love ke? nampak macam sweet kan? Jangan lupa ye saksikan #IsteriSeparuhMasa jam 10 malam ini di Astro RIA dan Astro Maya HD
2d

» LOG IN to write comment.

emma_maembong Kepada peminat Isteri Separuh Masa semua, dont forget our date tonight! Jam 10mlm hanya di Saluran Astro Ria 104 dan Maya HD 135! #emmamaembong #isteriseparuhmasa #emavengers #medinaizwani 2d
  •   fazz_sham @emma_maembong &@aimanhakimridza..kawen laa btul2..korang sepadan sgt.. 1d
  •   dokterbeauty08 KAMU USIA 13 - 30 tahun? MAU TAMBAH TINGGI 2 - 15CM? Atau MAU LANGSING dan turun 2 - 15KG / bulan? Follow @dokterbeauty dan konsultasikan di pin: 261BDB8F (FREE ONGKIR dan HARGA DISTRIBUTOR) 1d
  •   hyung.bam.yeol Setuju...mereka sepadan sgt...sweet couple. ..hihi. .lum pernah tgk cite couple yg sweet mcm ni....hope ada jodoh mereka berdua.. 1d
  •   fazz_sham @hyung.bam.yeol kn..kn...dorang sweet couple kn.. 1d
  •   feeythree 1d
  •   tinggi_langsing_trusted02 🇭🇦🇷🇬🇦 🇲🇺🇷🇦🇭 Free SHIPPING! HAPPY SHOPPING! Sms/wa: +62 823-7111-7198 Line/WeChat: central_store 1d
  •   ashikinbv Eyyy sweett nyaaa 24h
  •   hyung.bam.yeol Aarr..tenang je bila tgk couple ni. ..romantik..cemburu...aiman yg suka nyakat emma...sweet sgt...dua insan ni... 19h

» LOG IN to write comment.

emma_maembong Kepada peminat Isteri Separuh Masa semua, dont forget our date tonight! Jam 10mlm hanya di Saluran Astro Ria 104 dan Maya HD 135! #emmamaembong #isteriseparuhmasa #emavengers #medinaizwani 2d

» LOG IN to write comment.

  •   nurazura.ai Seronok ka 1d
  •   faeza_19 Xpelah emma , teruskan mencari populariti anda . Semoga selamat menjatuhkan populariti org lain , ! 23h
  •   _nursyazwanii__ Emma cantiknye tdg . leh la beli pakai untk hari rayaa 20h
  •   _nursyazwanii__ annnn ? 20h
  •   s.haziqq Allahualam @faeza_19 .kita semua tak tau perkara sebenar. Mula mula gosip diorang pun sbb emma post quotes yg dia sakit hati, sedih semue. Saye pon malas nak kisah pasal artis. Buat pening je. Lagi pun bukan jenis sye nk kurang ajar dgn perempuan, cuma tak suka orang yg mudah sangat menilai maruah seseorg. Assalamualaikum. 20h
  •   muhdhanif_5757 @s.haziqq loceng kalu xde org ketuk,dia xbunyi bro,Baru ja putus dengan zizan dah main dengan kamal adli,,x murah lagi mcm tu .. Yg Kau nak back up dia lebih2 kenapa,Kau nak jadi balak dia ka..jangan kerana minat Kau nak angkat dia tinggi2 bro..jangan tertipu dengan kecantikan dia ja..buat malu orang terengganu ja.. 15h
  •   ar.faariisss Sejak bila ig jadi port orang bergaduh . Ni lagi memalukan dan memilukan #believeme #gosh #humiliatingyourself 7h
  •   fazlina_qaseh Entah la. Terlampau sayang . terlampau cinta . terlamapau suka dekat @emma_maembong 6h

» LOG IN to write comment.

emma_maembong #InstaReviewbyEM

Jom share post ni, tag & menang special design kufi on canvas khas untuk peminat Emma Maembong yang bertuah. #emmamaembongfanskufigiftmay2015

Salam. Hi semua! Jom tengok design khat dan kufi yang trendy & colourful kat page kami @simplykuficanvas. Nak print Photo atas cotton canvas pun boleh. Nak request for softcopy design saje pun boleh.
Jom follow :

@simplykuficanvas
@simplykuficanvas
@simplykuficanvas

Terima kasih semua! Assalamualaikum

Whatsapp 012.630.3510

Boleh visit galeri offline kami di :
1 - @benaufgallery
Plaza Azalea seksyen 14 Shah Alam
2 -@vendorsventure boutique
Alam Avenue 2 Shah Alam
3d

» LOG IN to write comment.

emma_maembong Look beautiful and fresh this #RAYA2015 with these 3 designs of the #emelxemmamaembong collection. Emma is wearing from left, the KARYA Modern Kurung, KENANGAN Modern Kurung with Lace and the MENTERA Modern Kurung with Stripes and Lace. Your Raya will surely be fashionable and colourful! Available at @zaloramy http://bit.ly/emel2015-zmy @zalorasg http://bit.ly/emel2015-zsg @lazada_my http://bit.ly/emel2015-laz @fashionvaletcom http://bit.ly/emel2015-fv and at our website emelbymelindalooi.com http://bit.ly/emel2015-melindalooi #emelbymelindalooi #emel2015 #raya2015 #emelxemmamaembong #emelxEM @melindalooi 3d

» LOG IN to write comment.