11h elfiraloy
Normal n u r u l e l f i r a l o y
elfiraloy Nak menang Hadiah best2??
Jom follow cepat! Mana tau anda yg bertuah.
Hadiah iphone6+, iphone6 dan pakej percutian.
.
.
Follow
@emavands @emavands
@emavands @emavands
@emavands @emavands
@emavands @emavands
@emavands @emavands
11h

» LOG IN to write comment.

13h elfiraloy
Normal n u r u l e l f i r a l o y
elfiraloy Addicted to the fisherman's platter & the pie & grilled chicken & the macadamia mousse cake & the calamansi and and and .
Semualah #welovedome !
@domemy
13h

» LOG IN to write comment.

15h elfiraloy
Normal n u r u l e l f i r a l o y
elfiraloy Assalamualaikum semua
Tengah tercari- cari foundation yg boleh membuatkan wajah kelihatan Gebu,Flawless & Glowwing dalam masa 5 minit ️ Tidak berminyak
️ Mempunyai spf30
️ Sesuai untuk kulit sensitive berjerawat berjeragat & kulit normal
️ Anti rekahan
️Warna nya dicipta sesuai untuk orang asia
️ Menutup pori-pori terbuka
️ Wajah nampak natural kesan serta merta
️ Tahan sehingga 16 jam
️ Boleh digunakan setiap hari,tdk mengeringkan kulit
️ Tidak merekah kt tepi hidung ,tepi mulut,Tidak bertompok

RIDZSKIN EXPERT WHITENING FOUNDATION ADALAH JAWAPANYA
Jom dpatkan skrg di :- @ridzskin_official @ridzskin_official
@ridzskin_official @ridzskin_official
@edatcun @edatcun @edatcun @edatcun

P/s join kami di karnival kahwin-kahwin kedah 2015 pada 24&25 april ni follow all about ridzskin here ;-
ig -@ridzskin_official
ig founder - @edatcun
016-4628535
fb pages - https://www.facebook.com/pages/Ridzskin_Official/717960228253696
15h

» LOG IN to write comment.

20h elfiraloy
Normal n u r u l e l f i r a l o y
elfiraloy welcome back kakcik @ezlisaloy Let's work on our project now .
Hint : baking
20h

» LOG IN to write comment.

Normal n u r u l e l f i r a l o y
elfiraloy i jealous dengan Sabah sebab ni je , sebab tak boleh challenge pavillion . Tercampak jauh pavi nak dibandingkan ni , haih . 1d

» LOG IN to write comment.

Normal n u r u l e l f i r a l o y
elfiraloy • Ramadhan&Raya project •
Makeup by @republicofdiva .
Stunning outfit by my fav designer @rizmanruzaini
2d

» LOG IN to write comment.

Normal n u r u l e l f i r a l o y
elfiraloy Departing from Sabah to Kl with #airasia . Goodbye!
@noradanish @nurhidayahkarim
2d
  •   storemalaysia Nice.. smbil2 tu visut my ig dermanic transcaps rm70 2 btol free pos. 2d
  •   peninggi_pelangsing_top_brand Cek ig kita PeninggiPelangsingPenggemuk Terbaik Di Dunia 1d
  •   roz_salmasi Please like my posts 1d
  •   _nfhsd Elfiraloy lebih anggun pakai hijab cantik beautiful.. 1d
  •   qiardzi Wahh cantiknya semua.. Siapa nak buat side income lebih boleh ws saya 016-9508046 1d
  •   ahim.arriezal cantikk bagai bidadari.... 1d
  •   ejuazsne tutorial el nakkkkk 22h
  •   peninggi_pelangsing_cepat04 Peninggi,pelangsing,&pemutih wajah dan tubuh herbal!! Free konsultasi... 8h

» LOG IN to write comment.

Normal n u r u l e l f i r a l o y
elfiraloy To the man yang finally macam zombie today , thank you jaga me (yang hyper mcm cipanzi )& kak @noradanish for four days .
Finally , kau boleh tidur lena pok . Thank you @_m16a_
2d

» LOG IN to write comment.

Normal n u r u l e l f i r a l o y
elfiraloy Really glad i've found new family yang baik-baik yang jaga kami di Sabah , thank you so much @peechee_7 and family & the gang . Nanti jumpa lagi! 2d

» LOG IN to write comment.

Normal n u r u l e l f i r a l o y
elfiraloy who run the world @samantha_miles , who run the world @samantha_miles .
Thanks perempuan cantik , sda jaga kita di Sabah . #LoveIsAFairyTale
3d

» LOG IN to write comment.

Normal n u r u l e l f i r a l o y
elfiraloy K enough of smiling , bagi peluang producer saya nampak lebih comel dari saya pulak. (kalau tak nampak jugak taktaulah 😛) .
Pesanan location coordinator :
Dia adalah paling terbaik , kerja eficient , mantap , terbaik dari sabah . Visit his ig @farishaziz

#LoveIsAFairyTale
3d

» LOG IN to write comment.

Normal n u r u l e l f i r a l o y
elfiraloy Okay ini tuan cerita #LoveIsAFairyTale , dialah pencipta watak dialah pencipta plot cerita ini . Dari rising action terus ke climax , falling action & juga ending.
Walaupun sama tinggi , tapi tinggi lagi ilmunya . .
(sorry caption panjang satu huruf RM1, pls kira now berapa i dapat )
3d

» LOG IN to write comment.

Normal n u r u l e l f i r a l o y
elfiraloy Aha ! Yang tudung pink tu Irina adik kepada Nina & Shahril .
Paling berjaya , berjaya melarikan diri dari kesesakan kl dan bekerja di Sabah .
Lebih matang dari kakaknya , sempoi & tak banyak songeh.
Lelaki baju putih tu bakal suaminya . (we are getting married tengahari ni ) datanglah kalau free , hahahah #joke.
K , Harris kerja sama tempat dengan Irina di pulau . Dia ni okok je , tu je yang ada di pulau , bolehlahh buat laki . #okjokelagi .
#LoveIsAFairytale
3d

» LOG IN to write comment.

Normal n u r u l e l f i r a l o y
elfiraloy Ini pulak anak kedua dari 3 adik-beradik , abang saya Shahril.
Nothing much , dia ni characteristic dia tak berapa nak kembang seperti jambangnya.
Rapat dengan kakak tetapi bukan dengan adik .
#LoveIsAFairytale
3d

» LOG IN to write comment.

Normal n u r u l e l f i r a l o y
elfiraloy Ini kakak saya , Nina aka gedik mengada cengeng kuat berangan semua dialah .
Seorang novelis yang sedang mencari lelaki 'berkualiti' selepas boyfriendnya encik perfect10 menipunya .

#LoveIsAFairytale
3d

» LOG IN to write comment.

Normal n u r u l e l f i r a l o y
elfiraloy with Pipi yang menjadi kegilaan ramai , @pipirazi .
Last day for him #LoveIsAFairytale
3d

» LOG IN to write comment.

Normal n u r u l e l f i r a l o y
elfiraloy Look at her , so kawaiii . Haha 3d

» LOG IN to write comment.

Normal n u r u l e l f i r a l o y
elfiraloy wearing @hamshistyle for today's shoot #LoveIsAFairytale .
Our last dah in Sabahhhhhh
3d

» LOG IN to write comment.

Normal n u r u l e l f i r a l o y
elfiraloy IPHONE MURAH MURAH
IG REVIEW :
@eleganciana
@installmentbyeleganciana
.
.
Hi! korang boleh beli and follow igshop ni. Iphone ORIGINAL, NEW SET, MALAYSIA SET, SEALED BOX, WARRANTY BY APPLE MALAYSIA and yang paling penting sekali MURAH SANGAT SANGAT. Lagi sekali El nak cakap 100% ORIGINAL ! .
.
Sekarang tengah ada sales gila gila murah sangat ! Murah sangat sangatttttt! Tak ada igshop lain lagi dah yang jual murah dari @eleganciana / @installmentbyeleganciana
Dah lah murah, original pulak tu! .
.
Tak percaya? El nak korang percaya. EL nak bagitahu yang @eleganciana dengan @installmentbyeleganciana ni adalah TRUSTED SELLER. COMPANY BERDAFTAR DENGAN SSM. So jangan ragu ragu! JOM BELI IPHONE IPAD MACBOOK dengan @eleganciana ! .
.
P/S : Kalau tak mampu beli cash, boleh beli secara installment tau. Ansuran selama 5 bulan! .
.
.
NAK HARGA IPHONE CASH MURAH FOLLOW
@eleganciana
@eleganciana
@eleganciana
.
.
FOR MORE INFO ABOUT INSTALLMENT IPHONE,
@installmentbyeleganciana
@installmentbyeleganciana
@installmentbyeleganciana
3d

» LOG IN to write comment.

Normal n u r u l e l f i r a l o y

» LOG IN to write comment.