eirasyaziralouis By @zailan_firdaus "Sejak usia ku 11 tahun, aku mengenali nama-nama besar ini. Kini usiaku 24 tahun aku masih tetap setia menyokong bakat mereka walaupun ada diantara mereka aku tidak pernah bertemu. Aku sering jadikan mereka sebagai mentor untuk aku berkarya dalam penulisan skrip, pembawakan watak serta emosi dalam mengajar anak-anak buahku semasa aku bernaung dibawah Kelab Teater Layar Opera UMT suatu ketika dahulu. Nama-nama ini tetap menjadi mentor pada diriku untuk aku terus berjuang sebagai anak seni suatu hari nanti. @sheilarusly_jspictures @eirasyaziralouis @kak_ogy @khiriah17 #wanmaimunah #fauziahnawi @elliesuriaty " via @PhotoRepost_app 1h

» LOG IN to write comment.

eirasyaziralouis Yang ni pulak permintaan leader saya yg luar biasa hebat @zulhilmi_msharif @icizakaria #homemade #homecook 3h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

eirasyaziralouis By @celebrityshape_didie "Alhamdulillah rezeki utk hari ni. Baru buat 2 hari dah blk modal plus dapat keuntungan yg tak di sangka2. Thanx eira & azad coz perkenalkan busines #SIXFIGUREPROJECT ni yg tgh hot meletop macam pasangan ni jugak!!! Hehe. So sesiapa yg nak merasa pegang CASH HARI HARI atau REAL TIME BONUS BOLEH DIRECTLY WHATSAPP 0166828256/0163097130 SEKARANG!!! #azadeiragroup #azadeiraleaders #sixfigureproject #dailyincome #dailybonus #dailypaid #realtimebonus @eirasyaziralouis" via @PhotoRepost_app 15h

» LOG IN to write comment.

eirasyaziralouis Anak oh anak. Lol! 20h

» LOG IN to write comment.

eirasyaziralouis : Assalamualaikum semua ! TARAAA !! Aten baru je pas update ngn custemer aten y baru seminggu makan #ThaliaExtraWhite . Syukur ! Nampak x ?? Dia tak PERASAN tapi EN . SUAMI dia yang perasan dia MAKIN CERAH CHUOLSS ! WOW WOW WOW !! SYokkkk tak sangggaa laaa weii kalo somi yang teguq , teguq pasai kulit makin cerah lak tu bukan TEGUQ await kulit makin KUSAM ? HAAA KALO YANG TU NO NOOO . NANGEHH TAK SUDAH LAAA AMPAAA Ni kalo kene teguq KULIT MAKIN PUTEH GEBU MULUS mmg KEMBANG PUNGGOQ TAK MUAT NAK DUK LA KUSI KAT OPIS TUUU KAAAAN ? HAHAHAHAHAA . #alhamdulillah . Aten lak happy lebeh ni . Sbb berjaya wt custmer aten happy . Nak share tu jaaa . Hehe . Pukul 3 petang ni ad postage taw . So sesapa yang belom PERNAH cuba #thaliaextrawhite ni meh la order lekas .. Tak PERLU PIKIR PANJANG LAGI . TAK KENAL MAKA TAK CINTA TERBUKTI #thaliaextrawhite mmg BAGUIH !!! Aten nak bg Berapa BINTANG YAA ? (10STARS) LEKAS WHATSAPP ATEN !!! (01139562148) 1d

» LOG IN to write comment.

eirasyaziralouis By @khayranyfadzlyny "anak dara ataupun mak dara mari amalkan jamu moden ni. Rasa best sangat tak perlu risau dah nak kepik hidung time nak telan ataupun terlekat jamu dkt tekak hehe. Jaga rahim kita !! Mahkota setiap wanita. Sayangi diri anda #Repost @khayranyfadzlyny with @repostapp.
・・・
Nah ini dia jus ajaib/ jamu moden atau dikenali sebagai #theinnerbeauty. Teman baik kai setiap pagi. Alhamdulillah serasi dengan kai. Nampak tak dah separuh kai minum dan terasa kehebatannya . Kalau sesiapa yang tak suka nak telan pil atau minum jamu yg jenis air sambil tutup hidung tu bolehlah cuba the inner beauty.

Ia diformulasikan dari 18jenis ramuan terbaik dunia spt manjakani,kacip fatimah,pueraria mirifica, acaiberry,zaffran,madu, habbatussawda, cranberry, collagen,roselle dan banyak lagi.
Rasa yang sedap fresh apple guava! 100% semulajadi dan selamat, tiada tambahan gula, tiada bahan pengawet atau perisa tiruan.

Ia bagus
*menganjalkan payudara
*menaikkan tulang punggung
*mencantikkan kulit
*memerahkan bibir
*mengharumkan badan
*melebatkan rambut
*merawat keputihan
*melancarkan haid
*menyuburkan rahim
*menghangatkan hubungan suami isteri
*mengetatkan faraj // juga sesuai untuk wanita yang belum berkahwin ye

Apa tunggu lagi, kena jaga rahim kita. Aset bagi setiap wanita!! Awet muda tau!! Bestnya Inner beauty ni sebab dia pakej untuk kecantikan dalaman dan luaran.
Whatsapp untuk order 0162534303. Tak cuba tak tahu, dah cuba jatuh cinta. Paling penting kena konsisten #beautybykhayrany #sayajualtheinnerbeauty" via @PhotoRepost_app
1d

» LOG IN to write comment.

eirasyaziralouis MINUMAN WAJIB SETIAP PAGI!!!JUS DALAMAN WANITA LUAR BIASA HEBAT MEMBUATKAN SUAMI HARI HARI JATUH CINTA!!! Haaaa!!! #theinnerbeauty ni sgt2la AWESOME!! Now xpayah susah2 nak tumbuk kacip fatimah n manjakani bagai, dlm #theinnerbeauty ni ada lbh 18jenis ramuan terbaik dunia spt manjakani,kacip fatimah,pueraria mirifica,acaiberry,zaffran,madu,habbatussawda,cranberry,collagen,roselle n banyak lagi!! Rasa sgt2 sedap,rasa fresh apple guava! Xpernah eira rasa jus dalaman wanita sesedap ini! Yang penting ANAK DARA PUN BOLEH MINUM. Dan ianya bagus untuk:
*menganjalkan payudara
*menaikkan tulang punggung
*mencantikkan kulit
*memerahkan bibir
*mengharumkan badan
*melebatkan rambut
*merawat keputihan
*melancarkan haid
*menyuburkan rahim
*menghangatkan hubungan suami isteri
*mengetatkan faraj.. #WHATSAPP 0163622809/0163333347
1d

» LOG IN to write comment.

eirasyaziralouis By @mimierazlie "Feedback positif cust yg consume #CELEBRITYSHAPE
#alhamdulillah #syukur
Tidak perlu diet yg ketat anda tetap boleh lansing..berminat whatsapp mimie terus ya 0175393531
@eirasyaziralouis

#megahperawan #celebrityshape #lipstikdelimacollagen #bazaarpaknil #maribeli #jombeli via @PhotoRepost_app
1d

» LOG IN to write comment.

eirasyaziralouis Done class for today. Arra had so much fun during the class. She did well! Im so proud of her! All thanks to @piranhaswimmingacademy for giving her the best method. #privateclass #proudmom 2d

» LOG IN to write comment.

eirasyaziralouis Kisah pagi tadi. Arra girl's first swim class with her trainer Sir Syafiq @piranhaswimmingacademy contact him for your kids or your classes. 2d

» LOG IN to write comment.

eirasyaziralouis Top achievers in Kuala Lumpur Alhamdulillah. Sesungguhnya THERE IS A WHEEL, THERE IS A WAY. NO RETREAT, NO SURRENDER INSYA ALLAH. Ameen. #topachievement #topsales #sixfigureachievers #SIXFIGUREPROJECT #azadeiragroup #azadeiraleaders #azadeirabusinessopportunities #youngmillionaire #youngandsuccess #realtimebonus #realpaid #dailyincome #dailybonus #rollupbonus #newchapter #newvision #2015 #WHATSAPP 0193201102 NOW!!! 3d

» LOG IN to write comment.

eirasyaziralouis By @idaleycaa "Missing my leader my kakak eira @eirasyaziralouis !! Cepat balik kl ! We #idaleycaateam miss you ramai nk jumpaaa ni #idaleycaateam #eiraazadteam #sixfigureteam #aurawave #dailyincome #rollupbonus #dailypaid" via @PhotoRepost_app 3d

» LOG IN to write comment.

eirasyaziralouis By @fxhnz "With superwomen " via @PhotoRepost_app 3d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

Video syazirashuhaimi
eirasyaziralouis Crowd best gilllsss!!! Alhamdulilah FULL HOUSE sampai tak cukup tempat y'allsss!!!! #SIXFIGUREPROJECT #AZADEIRAGROUP #AZADEIRALEADERS #AZADEIRABUSINESSOPPORTUNITIES #YOUNGMILLIONAIRE #YOUNGANDSUCCESS Jommmm #WHATSAPP 0193201102 NOW!!!! 4d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

eirasyaziralouis Jommm dapatkan majalah HARMONI yg terbaruuu di pasaran y'allll!!! Btw nak cerita sikit kehebatan luar biasa jus yg dok hangat di perkatakan #THEINNERBEAUTY !!!! Haaaa apapun #THEINNERBEAUTY ni sgt2la best!!!! Yg plg best tu, Now xpayah ssh2 nak tumbuk kacip fatimah n manjakani bagai, dlm #theinnerbeauty ni ada lbh 18jenis ramuan terbaik dunia spt manjakani,kacip fatimah,pueraria mirifica,acaiberry,zaffran,madu,habbatussawda,cranberry,collagen,roselle n banyak lagi!! Rasa sgt2 sedap,rasa fresh apple guava! Xpernah eira rasa jus dalaman wanita sesedap ini! Ia bagus
*menganjalkan payudara
*menaikkan tulang punggung
*mencantikkan kulit
*memerahkan bibir
*mengharumkan badan
*melebatkan rambut
*merawat keputihan
*melancarkan haid
*menyuburkan rahim
*menghangatkan hubungan suami isteri
*mengetatkan faraj.. #WHATSAPP 0163333347/0193201102 NOW!!!
4d

» LOG IN to write comment.

eirasyaziralouis By @zilabakarin75 "--- Yes! #theinnerbeauty lagi..wajib hari2 minum... rasa pun sgt2 sedap, kesan superb!! 3hari dh rasa kesan! Jom try! Zila sgt syorkan pd sape2 yg ada masalah dalaman wanita yg serius spt KEPUTIHAN, SENGGUGUT, HAID X TERATUR terutama mereka yg baru bersalin! Nk tanya psl produk ni jom whatsapp sndiri @reenazach @reenazach @reenazach 0163333347.. #erbeauty #theinnerbeauty #hari2kujatuhcinta #setiapmalambagaikanmalampertama #montokseksibergetah #zilabakarinigreview" via @PhotoRepost_app 4d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.