Normal syazirashuhaimi
eirasyaziralouis Jommm whatsapp 0193201102 to place an order @reenazach "Tengok ni,bukan saja kami suka #thaliaextrawhite ni, EIRA SYAZIRA pun pengguna tegar #thaliaextrawhie , patutla kulit eira cantik n gebu bak telur dikupas! Berseri naww naww sekarang ni!! Yang paling bestnya rasa dia sgt2 sedap n kesan dpt lihat seawal 7hari!! Wowww,sabaqq naa..mai pekena #thaliaextrawhite dulu sblm kulit tua dari usia .. baca dulu apa yg kami nak habaq ni ______________
THALIA EXTRA WHITE dibuat dari bahan % tumbuhan semulajadi!! KELEBIHAN THALIA EXTRA WHITE UNTUK KECANTIKAN
_____________________________
merawat JERAGAT & JERAWAT dari akar umbi
menghapuskan BAKTERIA yang menyebabkan JERAWAT & RESDUNG
MEMUTIHKAN kulit seawal 3hari penggunaan.
MENGANJALKAN kulit
Menghilangkan KEDUTAN & anti penuaan
Merawat Tumit MEREKAH
Menguatkan KUKU
MELEBATKAN rambut & MENGURANGKAN rambut Gugur

KESIHATAN_________________
Meningkatkan IMUNISASI Badan
Mengelakkan penyakit Ketumbuhan sel seperti Kanser, Cyst & Fibrosis
Merawat SAKIT SENDI
MENURUNKAN paras Kolestrol dalam Badan
MENERANGKAN penglihatan mata

KELEBIHAN IBU MENGANDUNG & MENYUSU
_____________________________
MEMPERBANYAKKAN air susu
kulit Baby Cerah & Gebu
Rambut Ibu Kurang Gugur
Kulit Ibu Halus, gebu, cerah & anjal
Peranakan & Luka Bersalin Cepat Sembuh

KELEBIHAN ISTIMEWA PARA WANITA_____________________
Mencantikan Bentuk Badan
Menganjalkan Payudara
Mengharumkan bahagian Istimewa wanita

Haaa,tunggu apa lagiii jom dapatkan #thaliaextrawhite skrg!! #megahperawan #moleksungguh #thaliaextrawhite #putihgebu7hari @eirasyaziralouis" via @PhotoRepost_app
24min

» LOG IN to write comment.

eirasyaziralouis Gayang seafood!!!! 2h

» LOG IN to write comment.

eirasyaziralouis Kepada warga KOTA KINABALU yg nak tau more details n nk join our #sixfigureproject business preview tomorrow at COURT YARD HOTEL 830pm ESOK bole whatsapp Bro Ali dari KK 0165820820 NOW!!! #azadeiragroup #azadeiraleaders #azadeiracrews #sixfigureproject 2h

» LOG IN to write comment.

eirasyaziralouis By @haliyameyrah "Throwback yesterday.
With Eira Syazira and Azad Jazmin . They both damn so cool and sporting . Wuuu " via @PhotoRepost_app
5h

» LOG IN to write comment.

eirasyaziralouis REAL TIME BONUS.. Bakalakau... Salam to orang sabah.. Eira dan azad di sabah sekarang.. Di courtyard.. So sapa nak buat daily income blh jumpa eira di sabah ni or watsapp 0193201102 6h

» LOG IN to write comment.

eirasyaziralouis Anak mak sukaaaa THE INNER BEAUTY. ALHAMDULILLAH. Anak dara pun boleh minum ye bukan untuk mak2 je ok! Byk khasiat yg ada pd THE INNER BEAUTY!!! Whatsapp 0163333347 to place an order ya #ambassador #eirasyazira #theinnerbeauty 9h

» LOG IN to write comment.

eirasyaziralouis Cik abe kita ni kata "HARI HARI KU JATUH HATI" giteewww!!! Ni cik abe beli untuk isteri tercinta ye. Alhamdulillah. Jommm whatsapp 0163333347 utk THE INNER BEAUTY ini yaaa #ambassador #eirasyazira #theinnerbeauty 9h

» LOG IN to write comment.

eirasyaziralouis THE INNER BEAUTY IS THE BEST!!! Rasa yg sgt SEDAP & BENEFIT yg sgt banyaakkk!!! Interested?? Jommm whatsapp 0163333347 skrg!!! #ambassador #theinnerbeauty 10h

» LOG IN to write comment.

eirasyaziralouis Yaaaa Alhamdulillah kami sudah selamat sampaiii di KOTA KI NABALU, SABAH!!! Tak sabaq nak jumpa org2 SABAH ESOK DI HOTEL COURT YARD, 1BORNEO JAM 830mlm!!!! Anything bole whatsapp 0193201102 yaaa!!! #azadeiragroup #azadeiracrews #azadeiraleaders #azadeirabusinessopportunities #sixfigureproject 10h

» LOG IN to write comment.

eirasyaziralouis By @reenazach "Ramai yg tanya psl baju mekna pakai ni! Haa ni mekna nak habaq sesiapa yg berminat dgn kebaya Lace floral atau kebaya ballroom ni, boleh pergi ke poya shop and sebut saja MEKNA MEGAH PERAWAN & akan mendapat diskaun 10% for kebaya floral & kebaya ballroom! But baju ni hanya available at Poya Bangsar Shopping Centre,Poya Empire Shopping Gallery and Poya Jaya Shopping Centre.. info lanjut boleh hubungi 0176029896.. jom cepat2 ke @poyaboutique @poyaboutique @poyaboutique naaa!! #megahperawan #moleksunggoh #meknaperawan #meletopptopptopp @eirasyaziralouis" via @PhotoRepost_app 11h

» LOG IN to write comment.

eirasyaziralouis Salam & pagiiiii!!! Jumpa kami di HOTEL COURT YARD(1BORNEO), KOTA KINABALU, SABAH pada 30hb JANUARY 2015(ESOK) JAM 830mlm. MASUK PERCUMA!!! Anything boleh whatsapp 0193201102 / 0125287441 #azadeirakeithgroup #azadeiragroup #azadeiraleaders #azadeirabusinessopportunities #youngandsuccess #sixfigureproject @keithfoo @azadsyazirarose @zulhilmi_msharif @icizakaria @khairulrich 15h
  •   fashila_abdulhamid Jom Whatsapp shila 012-9303800 utk tahu lebih detail business ni!! 12h
  •   ninabasree_ whatsapp Nina at 0173792293 to know more about this bisnes and yes confirm fast reply 12h
  •   atie_tweety Saya nk joint 12h
  •   _lindaame Real time bonus boleh jana income hari2 inshaAllah ...for more detail boleh whatsapp kami ...untk area melaka dan N9 ..student dialu2kn 0172935473(linda) 0172542314(amir) 12h
  •   dianaazley Siapa2 di jb blh cari sy..011 21744811 11h
  •   afika_alia Kelantan ????? Nk cri spe . Bisnes pe ek 11h
  •   mimie_razlie Meh daptkan #THALIAEXTRAWHITE dgn mimie ada promosi FREE LIPSTIK COLLAGEN WASUP ME NOW 0175393531 11h
  •   faizatulakma361 Area seembn klau nk join aurawave bole whatsaap sy yer 0187888458 akma 5h

» LOG IN to write comment.

eirasyaziralouis Siapa siapa nak join #sixfigureproject boleh whatsapp Fid @fidfizie ( 0123168574 ) sekarang ! Anda pasti akan di respond serta merta !!! Jom buat daily income min 1K-2K 22h

» LOG IN to write comment.

eirasyaziralouis Hoorayyyy mcd puchong.. meet up prospect for #6figureproject interested watsapp 0193201102 24h

» LOG IN to write comment.

eirasyaziralouis Nampak tak kehebatan THE INNER BEAUTY!!!! Abg2 macho pun datang borong INNER BEAUTY y'alllsss!!! Stockist tegar dari PENANG!!! Katanyaaa HARI HARI KU JATUH HATI. So kpd yg berminat nak jadi PENGEDAR/STOCKIST boleh directly WHATSAPP 0163333347 #ambassador #theinnerbeauty #hariharikujatuhcinta #eirasyazira #azadjazmin #erbeauty 1d

» LOG IN to write comment.

eirasyaziralouis Alhamdulillah, #theinnerbeauty Akan dipasarkan di KUWAIT, sesuatu yg di luar jangkaan eira.. Thanks kak Nadi percaya dgn kehebatan #theinnerbeauty & bersungguh2 utk pasarkan di Kuwait! The truth speaks by itself! Alhamdulillahh.. #ambassador #theinnerbeauty #hariharikujatuhcinta #setiapmalambagaikanmalampertama 1d

» LOG IN to write comment.

eirasyaziralouis THE INNER BEAUTY BEST GILSSS!!!! Alhamdulillah. Yg penting anak dara pun boleh minum ye!!! Bukan mak2 je ok! Byk kelebihan pada THE INNER BEAUTY niii antaranya MENGANJALKAN PAYUDARA, MENAIKKAN TULANG PUNGGUNG, MERAWAT KEPUTIHAN&SENGGUGUT, MENGHANGATKAN HUBUNGAN SUAMI ISTERI, AWET MUDA, MENYUBURKAN RAHIM, MENCANTIKKAN KULIT, MENGUATKAN KUKU&RAMBUT.. So sesiapa yg berminat boleh whatsapp @liyanajamil 0122647412 1d

» LOG IN to write comment.

eirasyaziralouis HARI HARI KU JATUH CINTA!!! Awww!!!! Sooo sweeet en @azadsyazirarose .. Kalau xdak ni en azAd blh demam seminggu!! Jom whatsapp 0163333347 la niii jugakk! #erbeauty #theinnerbeauty #hariharikujatuhcinta 1d

» LOG IN to write comment.

eirasyaziralouis Eira btl2 teruja dgn #theinnerbeauty ni,rasa sgt2 sedap,rs apple guava! Yg ptg kesan dia mantAppp!! Kami juga mencari stokist & juga pengedar.keuntungan lumayan! Jom whatsapp 0163333347/ 0193201102 skrg naaa.. #erbeauty #theinnerbeauty 1d

» LOG IN to write comment.

eirasyaziralouis Mani&pedi with daddy. 1d

» LOG IN to write comment.

eirasyaziralouis Daddy & daughter. 1d

» LOG IN to write comment.