29min dreemika_
Normal Dreemika By Radiusite
dreemika_ Songket A-cut skirt masih available kat butik. Stok memang limited sangat. Harga Rm149.

Untuk online tak ada. Available kat butik shah alam je.
29min

» LOG IN to write comment.

Normal Dreemika By Radiusite
dreemika_ Blouse silk yang selesa & best! Nantikan esok :) #dreemika 2h

» LOG IN to write comment.

Normal Dreemika By Radiusite
dreemika_ Ukuran untuk tapered pant. Ada dua size je S & M. 2h
  •   nizahelmi Kecik nyerrrr...!!! M size? 2h
  •   syymymy @ahseyaliamsi sluar awklaa 2h
  •   ahseyaliamsi Manadeeeew @syymymy sama tak serupa giteww 2h
  •   pear_me_up Hiiihiii tgk saiz pnggang saja pun dh tahu xkan muat..tu leh sngkut smpai betis jeee..hehheeheheeeee..xde rezeki 1h
  •   nizahelmi Mcm utk XS dgn S jerr.. Kita kt luar pun bli size M. Tp xde la kecik mcm ni 45min
  •   nurhayati.r M tu uk size berapa? 28min
  •   anggreinni @nizahelmi salam sis ni kami buat mmg ikut standard tapered pants mmg cutting die cmni.ni bukan design pants biasa 18min
  •   anggreinni @pear_me_up sorry sis,design tapered pants mmg cmni cutting n size die.next time kami buat design pants lain ye 17min

» LOG IN to write comment.

dreemika_ Dah boleh shopping online sekarang !
Sorry lambat update :)
3h

» LOG IN to write comment.

Normal Dreemika By Radiusite
dreemika_ A-cut Pua Kumbu skirt. Hanya available kat butik shah alam je. Size S & M je ada. Harga Rm149.

Limited !
4h

» LOG IN to write comment.

Normal Dreemika By Radiusite
dreemika_ Yay or nay ?
Kalau yay dah boleh serbu butik sekarang. Ada dua size je S & M. Harga Rm129.
6h

» LOG IN to write comment.

Normal Dreemika By Radiusite
dreemika_ We 're open as usual dearies. Operating hours 11am - 8pm.

Hari nih ada release skirt & seluar tau. See you !
6h

» LOG IN to write comment.

18h dreemika_
Normal Dreemika By Radiusite
dreemika_ Skirt A cut ni esok dah available dkt butik dreemika shah alam je tau. Eksklusif & limited sgt. #hargaesokbagitahu #goodnight 18h

» LOG IN to write comment.

20h dreemika_
Normal Dreemika By Radiusite
dreemika_ Tapered pant yang best ni kita jual online/butik dreemika/modvier maybe esok atau lusa ;) #hargaesokbagitahu 20h

» LOG IN to write comment.

20h dreemika_
Normal Dreemika By Radiusite
dreemika_ Skirt songket boleh dapatkan mulai esok di butik dreemika seksyen 7 je. Limited :) #hargaesokbagitahu 20h

» LOG IN to write comment.

21h dreemika_
Normal Dreemika By Radiusite
dreemika_ Dress eksklusif ada satu warna nih je tau. Minggu ni release :) #dreemika #tunggguuu #nursingfriendly 21h

» LOG IN to write comment.

22h dreemika_
Normal Dreemika By Radiusite
dreemika_ We're closed.

Boleh tengok baju kids nih kat butik esok ok. Jumpa esok !
22h

» LOG IN to write comment.

23h dreemika_
Normal Dreemika By Radiusite
dreemika_ Kurung Moden cotton. Anyone ? 23h

» LOG IN to write comment.

Normal Dreemika By Radiusite
dreemika_ Dahlia fishtail tinggal 3 colour je (mintgreen,purple,nude brown). Stok pun dah tak banyak. Ada size L & XL. Untuk online dah tak ada tau.

#nursingfriendly #dahlia #dreemikaraya
1d

» LOG IN to write comment.

dreemika_ Bergaya betul abang2 kumpulan nasyid far east dengan jubah moden @leanencloset ! Dapatkan di butik dreemika seksyen 7 sekarang ok :) #leanenfordreemika 1d

» LOG IN to write comment.

Normal Dreemika By Radiusite
dreemika_ Colour yang tinggal untuk KYRA satin dress. Size L & XL je. Size kecil semua da habis. Available kat butik je tau. Online dah sold out. 1d

» LOG IN to write comment.

Normal Dreemika By Radiusite
dreemika_ New collection minggu ni. Hari apa? Tunggu ok ;) #nursingfriendly @ikaradiusite 1d

» LOG IN to write comment.

Normal Dreemika By Radiusite
dreemika_ Maysa in red. Tinggal XL je dearies. Material poly crepe yang selesa dan tak jarang. Juga boleh breastfeed tau. Harga Rm179. 1d

» LOG IN to write comment.

Normal Dreemika By Radiusite
dreemika_ Kurung moden scallop blue (rm249) + kids dress cotton blue (rm129)

Untuk scallop blue tinggal size M je. Last piece tau !

Kids dress size S-L (6bulan - 3tahun)
1d

» LOG IN to write comment.

Normal Dreemika By Radiusite
dreemika_ Untuk tanjung sequin nih tinggal size L & XL je. Boleh dapatkan kat butik shah alam je tau. Kat online dah tak ada.

Material : poly crepe
Harga : rm 249
#nursingfriendly
1d

» LOG IN to write comment.