Normal Shah Alam | JB | Bangi
dreemika_ -
Admin tunjuk lagi sikit Teaser #radiusiteraya2015... Tunggi berita baik next week..
#dreemika #radiusite #nursingfriendly
5h

» LOG IN to write comment.

Normal Shah Alam | JB | Bangi
dreemika_ -
Our singature Dress WILA dipadankan dengan Halfmoon DIJA.. Kombinasi yang sangat menarik! Jom grab dua item ni..dapat 15% tau! Tapi kena follow syarat die di #radiusiteflashsale ..
#dreemika #nursingfriendly #radiusite
6h

» LOG IN to write comment.

Normal Shah Alam | JB | Bangi
dreemika_ #Repost @radiusitebangi with @repostapp.
・・・
Shopping jangan tak shopping! Tengok betapa gigihnya akak2 kita ni bershopping sempena promosi #radiusiteflashsale. All item get 15% k? So, kalau nk diskaun 15% kena la ikut syarat2 di #radiusiteflashsale 9h

» LOG IN to write comment.

11h dreemika_
Normal Shah Alam | JB | Bangi
dreemika_ -
Long Shawl FELISA by @radiusite kini 15% diskaun! Dengan perincian swarovski yang sangat cantik!! Tapi kene tengok dulu tau terms and conditions die di #radiusiteflashsale ...
#radiusite #longshawl
11h

» LOG IN to write comment.

12h dreemika_
Normal Shah Alam | JB | Bangi
dreemika_ -
Dress STELLA dengan details lace di pinggang dan lengan! Cantik kan? Sekarang tengah DISKAUN 15%!! Tapi tengok dolu tau syarat die di #radiusiteflashsale .. Jom grab di butik berdekatan.. Takpon boleh order dengan Trusted Personal Shopper!
#dreemika #nursingfriendly
12h

» LOG IN to write comment.

13h dreemika_
Normal Shah Alam | JB | Bangi
dreemika_ -
Dress CHERYL ni ade 15% diskaun tau! Follow #radiusiteflashsale untuk dapatkan diskaun best ni!
#dreemika #nursingfriendly
13h

» LOG IN to write comment.

15h dreemika_
Normal Shah Alam | JB | Bangi
dreemika_ -
Cantik kan shawl LHEA ni? PROMO RM20 je tau sempena #radiusiteflashsale !!Tak percaya? Apa kata korang datang ke butik kami
@radiusiterawang
@radiusitejb
@radiusitebangi
@radiusiteshahalam
Kalau jauh sangat..korang order je dengan Trusted Personal Shopper k?
#radiusite #dreemika #nursingfriendly
15h

» LOG IN to write comment.

16h dreemika_
Normal Shah Alam | JB | Bangi
dreemika_ -
Dress STELLA 15% je tau sempena #radiusiteflashsale !!STELLA tengah best seller sekarang ni! Jom grab di outlet berdekatan.. Bagi yang jauh..order je dengan your Trusted Personal Shopper k? #dreemika #nursingfriendly
16h

» LOG IN to write comment.

17h dreemika_
Normal Shah Alam | JB | Bangi
dreemika_ -
Salam dan good morning semua!
Cantikkan Shawl LHEA by @radiusite ni? LHEA ni sekarang RM20 je tau sempena #radiusiteflashsale !! Jom grab di butik berdekatan anda.. Tak pon order je dengan Personal Shopper korang!
#radiusite #dreemika #nursingfriendly
17h

» LOG IN to write comment.

dreemika_ -
Nah..admin kasi lagi teaser #radiusiteraya2015! Korang cuba komen warna apa yang korang nak untuk kurung lace ni!
#radiusite #dreemika #nursingfriendly
1d

» LOG IN to write comment.

dreemika_ -
Are you ready for #radiusiteraya2015 ? Koleksi yang menarik akan menemui anda! Anda pasti terpesona dengan koleksi raya kami nanti!!
#radiusite #dreemika #nursingfriendly
1d

» LOG IN to write comment.

Normal Shah Alam | JB | Bangi
dreemika_ -
Long Shawl ADRA PREMIUM kini 15% diskaun! Terms and conditions boleh tengok di #radiusiteflashsale ..
#radiusite #longshawl
1d

» LOG IN to write comment.

Normal Shah Alam | JB | Bangi
dreemika_ -
Dress FIORA dipadankan dengan Long Shawl FELISA by @radiusite .. Cantik kan?
.
U know wat.. All Item ni 15% tau sempena #radiusiteflashsale ..
.
Jom grab di butik Radiusite.. Kalau yang jauh tu boleh order dengan trusted Personal Shopper..
#dreemika #nursingfriendly
1d

» LOG IN to write comment.

dreemika_ Long Shawl FELISA by @radiusite dengan perincian swarovski kini 15% diskaun! Baru je update dah dapat diskaun! Hebat bukan? Jom grab peluang keemasan ini sempena RADIUSITE FLASH SALE!!
#radiusite #longshawl
2d

» LOG IN to write comment.

Normal Shah Alam | JB | Bangi
dreemika_ -
Suprise! Suprise! Suprise! Jom grab Shawl LHEA for RM20 je!! Boleh dapatkan di
@radiusiterawang
@radiusitejb
@radiusitebangi
@radiusiteshahalam
Takpon korang boleh order dengan your personal shopper!
#radiusiteflashsale #radiusite #dreemika #nursingfriendly
2d

» LOG IN to write comment.

Normal Shah Alam | JB | Bangi
dreemika_ -
Dress FIORA ade hampir 12 pilihan warna yang menarik tau! Plus, ade 15% diskaun sempena RADIUSITE FLASH SALE! Jom grab di
@radiusiterawang
@radiusitejb
@radiusitebangi
@radiusiteshahalam
Tak pon korang boleh order dengan your personal shopper k?
#dreemika #nursingfriendly
2d

» LOG IN to write comment.

Normal Shah Alam | JB | Bangi
dreemika_ -
Jom grab Dress STELLA sempena RADIUSITE FLASH SALE! 15% Diskaun tau!!! Boleh grab di semua butik Radiusite.. Kalau yang jaun tu order je dengan your Trusted Personal Shopper k?
#dreemika #nursingfriendly
2d

» LOG IN to write comment.

Normal Shah Alam | JB | Bangi
dreemika_ -
Salam and morning semua!
.
Today jangan lupa tau RADIUSITE FLASH SALES di semua butik Radiusite! Dapatkan ALL ITEM 15% discount termasuk Dress FIORA ni.. Jangan lupa tengok terms and conditions di post sebelum ni!!
.
Ni admin nak kasi Sizing Chart untuk Dress FIORA..
#sizingchartdreemika #dreemika #nursingfriendly
2d

» LOG IN to write comment.

Normal Shah Alam | JB | Bangi
dreemika_ -
FLASH SALE!! FLASH SALE @radiusite !!
Syarat2 untuk menikmati FLASH SALE @radiusite: .
️ Repost gambar ni di IG anda. Tag 5 kawan baik anda.
️ Tunjuk posting di IG anda pada Cashier di butik kami, lepas itu anda automatik dapat LESS 15% untuk semua item yang anda shopping!
️ Lagi best bila anda SHOPPING dengan kami, anda boleh beli ADRA premium yang terpilih pada harga RM20 sahaja!! .

Apa tunggu lagi jangan lupa REPOST dan tunjuk gambar repost di IG anda pada semua cashier kami di .

@radiusiteshahalam
@radiusiterawang
@radiusitebangi
@radiusitejb

FLASH SALE valid 24-26Apr ini sahaja!! #radiusiteflashsale
2d

» LOG IN to write comment.

Video Shah Alam | JB | Bangi
dreemika_ -
Coming soon #radiusiteraya2015 .. Tunjuk #teaser sikit.. Ada collection matching mummy-daughter tau! Korang excited tak?
#radiusite #dreemika #nursingfriendly
2d

» LOG IN to write comment.