Normal Dreemika By Radiusite
dreemika_ HAPPY HOUR 1-2pm : Jadi Rm100 per pcs daripada Rm129.
#rayasale #salekasilicin #lastday
1h

» LOG IN to write comment.

Normal Dreemika By Radiusite
dreemika_ HAPPY HOUR : Black Sequin Rm150 sepasang. Harga asal Rm249.

#rayasale #salekasilicin #lastday
1h

» LOG IN to write comment.

Normal Dreemika By Radiusite
dreemika_ Tanjung sequin dengan harga HAPPY HOUR Rm 180 sampai 2pm je. Harga asal Rm249.
#salekasilicin #salemenangis #lastday
1h

» LOG IN to write comment.

dreemika_ Dahlia fishtail jadi Rm 180 je sepasang untuk HAPPY HOUR nih ! Ye serius nih.. kena datang cepat sebab happy hour sampai 2pm je !

#salemenangis #salekasilicin #lastday
1h
  •   sharifahnadiaalsagoff Oh my sape ada kt area sana , nk mintk tolong beli please. I bank in kn 1h
  •   anasyafniza yess.. spe ade kat butik now.. I pon nak kirim!! I transfer online.. plsss @dreemika_ can transfer direct to u now and I will pick up baju later? plss dear reallt wnt it 1h
  •   dreemika_ Sorry dear mmg xboleh :( @anasyafniza 27min

» LOG IN to write comment.

Normal Dreemika By Radiusite
dreemika_ Datang butik dreemika sekarang sebab kita nak bagi harga yang buat korang ternganga. Cepat2 !

#salemenangis #hargamenjunamjatuh #rayadahdekat
1h

» LOG IN to write comment.

Normal Dreemika By Radiusite
dreemika_ Kurung modern lace harga kawan2 Rm200 je. Kena datang cepat sebab tinggal few pcs je.
#salemenangis #rayasale
3h

» LOG IN to write comment.

Normal Dreemika By Radiusite
dreemika_ Koleksi @leanencloset dah ada kat butik. Selain dress yang nursing friendly, ada jugak baju kemeja dan baju melayu untuk lelaki. Boleh dapatkan sekarang ! 3h

» LOG IN to write comment.

Normal Dreemika By Radiusite
dreemika_ Last day sale ! 4h

» LOG IN to write comment.

Normal Dreemika By Radiusite
dreemika_ Yess ! Hari nih last day untuk korang shopping. 5h

» LOG IN to write comment.

17h dreemika_
Normal Dreemika By Radiusite
dreemika_ Lagi 15 minit kitorang nak tutup dah. Nampak tak tu RAYA SALE tu sampai esok pastu kitorang nak cuti panjang dah.

Esok yang masih lagi nak shopping raya last minit boleh lah singgah butik kami ek. Jumpa esok !

#salemenangis #rayasale #rayadahdekat #shoppinglastminit
17h

» LOG IN to write comment.

18h dreemika_
Normal Dreemika By Radiusite
dreemika_ Comel kan mommies ? Sesuai untuk 6bulan - 3tahun.

Butik masih buka dan tutup 10pm nanti. Sempat lagi nih !
18h

» LOG IN to write comment.

21h dreemika_
Normal Dreemika By Radiusite
dreemika_ Kami juga ada jual baju melayu brand @leanencloset by ustaz shahrizan! .
.
.

Baju melayu nih boleh pakai jadi kemeja juga. Dapatkan hari ni atau esok! Sebarang info boleh call 0355244499 #salemenangis #bajumelayuraya #leanenbydreemika
21h

» LOG IN to write comment.

22h dreemika_
Normal Dreemika By Radiusite
dreemika_ Cotton scallop dengan harga #salemenangis rm200 je sepasang. Available size XL je dearis !

#nursingfriendly #rayasale #rayadahdekat
22h

» LOG IN to write comment.

23h dreemika_
Normal Dreemika By Radiusite
dreemika_ Hot item. Sementara stok masih ada !
#dreemikaraya #nursingfriendly #rayadahdekat
23h

» LOG IN to write comment.

24h dreemika_
Normal Dreemika By Radiusite
dreemika_ Kids Dress still available mommies ! 24h

» LOG IN to write comment.

Normal Dreemika By Radiusite
dreemika_ RM200 shj utk Modern Kurung Black Sequin ni..cepat2 datang butik @dreemika_ .. #saleraya #salemenangis #dreemikaraya #nursingfriendly 1d

» LOG IN to write comment.

Normal Dreemika By Radiusite
dreemika_ Modern Kurung Abstract Red RM200 shj. Dapatkan di butik @dreemika_ segera. #dreemikaraya #saleraya #salemenangis #breastfeedingfriendly #nursingfriendly 1d

» LOG IN to write comment.

Normal Dreemika By Radiusite
dreemika_ Cotton Mint Purple hanya RM200. Cepat dapatkan sementara stok masih ada. #dreemikaraya #saleraya #salemenangis #breastfeedingfriendly 1d

» LOG IN to write comment.

Normal Dreemika By Radiusite
dreemika_ Sale lagi! Cotton Plum Yellow RM200 shj. Sangat selesa tak panas tapi not nursing friendly ye.
#dreemikaraya #saleraya #salemenangis
1d

» LOG IN to write comment.

Normal Dreemika By Radiusite
dreemika_ Tanjung sequin hanya RM200 less sempena Aidilfitri. Cepat dapatkan di butik @dreemika_ hari ini.. #saleraya #salemenangis #breastfeedingfriendly #dreemikaraya 1d

» LOG IN to write comment.