12h dreemika_
Normal Sale Merdeka 27 Aug - 31 Aug
dreemika_ -
Persona Dress MAYA yang menawan! Korang pasti suka!
12h

» LOG IN to write comment.

16h dreemika_
Normal Sale Merdeka 27 Aug - 31 Aug
dreemika_ -
Tambahan warna baru Long Shawl KEYKHA by @radiusite .. Jom grab di www.radiusite.com.my.. Tak pon boleh datang terus ke Butik Radiusite!
16h

» LOG IN to write comment.

17h dreemika_
Normal Sale Merdeka 27 Aug - 31 Aug
dreemika_ -
Nah.. Teaser sikit Dress Raya Haji..
17h

» LOG IN to write comment.

19h dreemika_
Normal Sale Merdeka 27 Aug - 31 Aug
dreemika_ -
Ni sizing chart untuk Dress MAYA.. #sizingchartdreemika
19h

» LOG IN to write comment.

20h dreemika_
Normal Sale Merdeka 27 Aug - 31 Aug
dreemika_ -
Dress MAYA kali ni memang cantik giler tau! Apa kata korang pergi ke Butik Radiusite.. Ataupon beli je di online www.radiusite.com.my! | RM159
20h

» LOG IN to write comment.

21h dreemika_
Normal Sale Merdeka 27 Aug - 31 Aug
dreemika_ -
Dress MAYA dengan loose cut.. Sesuai untuk semua jenis potongan badan.. Jom grab di semua Butik Radiusite dan www.radiusite.com.my!
21h

» LOG IN to write comment.

22h dreemika_
Normal Sale Merdeka 27 Aug - 31 Aug
dreemika_ -
Dress MAYA dengan material moss crepe yang sangat selesa tau! Ada hampir 15 warna manarik untuk dipilih! Jom grab di Butik Radiusite dan www.radiusite.com.my! | RM159
22h

» LOG IN to write comment.

23h dreemika_
Normal Sale Merdeka 27 Aug - 31 Aug
dreemika_ -
Dress MAYA dah nak release nih.. Korang dah ready ke?
23h
  •   sabazach9 mmg loose kn so ade dua size je? 22h
  •   puleen_ Dah 2x try nak buat payment tak dapat tapi confirmation order dapat. Camna tu? 22h
  •   dreemika_ Dear @puleen_ boleh emel di css.radiusite@gmail.com.. Radiusite Family akan assist dear.. 22h
  •   dreemika_ Yer dear @sabazach9 .. Ade dua size je.. 22h
  •   puleen_ TQ dear. Saya dah email 22h
  •   sabazach9 dia punya luas ketiak uh luas ke x ek? dilema org brisi hewhew 22h
  •   hanizaazali meterial ? 16h

» LOG IN to write comment.

Normal Sale Merdeka 27 Aug - 31 Aug
dreemika_ -
Assalamualaikum dan morning #dreemikangels! Jangan lupa jam 10 pagi.. Dress MAYA akan menemui anda!
1d

» LOG IN to write comment.

Normal Sale Merdeka 27 Aug - 31 Aug
dreemika_ -
Esok Dress MAYA dari Dreemika!! Sangat selesa dengan design loose menggunakan material moss crepe.

Jangan lupa esok jam 10 pagi di www.radiusite.com.my dan juga butik!
2d

» LOG IN to write comment.

Normal Sale Merdeka 27 Aug - 31 Aug
dreemika_ -
Berminat menjadi salah seorang daripada ahli kami, boleh email resume di kerja.radiusite@gmail.com
2d

» LOG IN to write comment.

Normal Sale Merdeka 27 Aug - 31 Aug
dreemika_ -
Salam maghrib 😇
2d

» LOG IN to write comment.

Normal Sale Merdeka 27 Aug - 31 Aug
dreemika_ -
Korang minum petang apa hari ni? Jom share
2d

» LOG IN to write comment.

Normal Sale Merdeka 27 Aug - 31 Aug
dreemika_ -
Rabiah Sulam dihiasi batu swarovski yang pasti buat anda tampak lebih ayu Dapatkan di semua butik kami dan boleh juga secara online di www.radiusite.com.my harga RM89
2d

» LOG IN to write comment.

Normal Sale Merdeka 27 Aug - 31 Aug
dreemika_ -
Nantikan esok Dreemika update di www.radiusite.com.my
2d

» LOG IN to write comment.

Normal Sale Merdeka 27 Aug - 31 Aug
dreemika_ -
Dah dapatkan koleksi Dress Cathy? Pada yg belum ada boleh dapatkan di butik dan juga online www.radiusite.com.my
Harga RM100
2d

» LOG IN to write comment.

dreemika_ -
Assalamualaikum dan good morning #dreekimangels! Sorry lah baru update.. Handphone admin masuk air! .

Anyway, butik @radiusiterawang ditutup sehingga 6 September 2015 atas kerja2 pengubahsuaian butik.. Segala kesulitan amatlah dikesali.. 🏻
2d

» LOG IN to write comment.

Normal Sale Merdeka 27 Aug - 31 Aug
dreemika_ -
Siapa tahu nama Long Shawl ni? 🏼
3d

» LOG IN to write comment.

Normal Sale Merdeka 27 Aug - 31 Aug
dreemika_ -
Korang dah grab Long Shawl ADRA by @radiusite ?
3d
  •   ps_yusmiza138 Ada yg nk kirim shawl adra. Wa saya 0132195851 3d

» LOG IN to write comment.

Normal Sale Merdeka 27 Aug - 31 Aug
dreemika_ -
Long Shawl KEYKHA by @radiusite dengan variasi warna baru available di www.radiusite.com.my dan semua Butik Radiusite!
3d

» LOG IN to write comment.