27min dreemika_
Normal Dreemika By Radiusite
dreemika_ Ini ukuran utk LEAH kurung moden material crepe ya dearies.
.
.
RM179
www.dreemika.my
.
.
#dreemikaprime #dreemikaraya #nursingfriendly
27min
  •   nailine_lee Salam. Nk ty. Wila dress utk tggi 170cm senteng tak? 18min

» LOG IN to write comment.

dreemika_ LEAH Modern Kurung available at boutique @dreemika_ @radiusitejb @radiusiterawang and website www.dreemika.my
.
.
Material : Satin
Price: RM179
Size :S-L
#dreemikaraya #dreemikaprime #nursingfriendly
1h

» LOG IN to write comment.

Normal Dreemika By Radiusite
dreemika_ Ukuran untuk LEAH SATIN.
RM179
WWW.DREEMIKA.MY
2h

» LOG IN to write comment.

Normal Dreemika By Radiusite
dreemika_ LEAH Kurung Moden

Material : Poly crepe
Size : S - XL
Price : Rm 179

Available at boutique Shah Alam, @radiusitejb and website WWW.DREEMIKA.MY

#nursingfriendly #newarrival #kurungmoden #rayahaji
3h
  •   nydiaanies Kedai tutup kul brape? 1h
  •   dreemika_ 8pm :) @nydiaanies 1h
  •   fariha_mz Sis kalau dh order n byr boleh tukar x.sbb nk material polycrepe.xperasan yg kaler plum tu material satin 50min
  •   dreemika_ @fariha_mz sepatutnya tak boleh. Apa pon contact hq kita tnye pasal order u tu.. 0360916611 48min

» LOG IN to write comment.

Normal Dreemika By Radiusite
dreemika_ Baju Kurung LEAH. Yg ni material Satin pun dah available kat website www.dreemika.my dan juga butik @dreemika_ @radiusitejb @radiusiterawang .
.
RM179
Size S-L
.
.
#nursingfriendly #dreemikaraya #dreemikaprime
5h

» LOG IN to write comment.

Normal Dreemika By Radiusite
dreemika_ Baju Kurung LEAH dah available kt website sekarang.
.
.
www.dreemika.my
.
.
Kat butik juga tau @dreemika_ @radiusitejb
#dreemikaraya #dreemikaprime #nursingfriendly
6h

» LOG IN to write comment.

Normal Dreemika By Radiusite
dreemika_ Jgn lupa hari ni @dreemika_ nak release baju raya utk aidiladha. Pukul 11 di website www.dreemika.my dan juga butik.
.
.
Stay tuned
.
.
#nursingfriendly #dreemikaraya #dreemikaprime
7h

» LOG IN to write comment.

17h dreemika_
Normal Dreemika By Radiusite
dreemika_ Orang ganuuu dan yang berdekatan, akhirnya 1 november ni, inshaallah dreemika & kakak angkat @radiusite akan join @moodrepublik TOUR!! .
.
Tak sabar jumpaa korang & makan keropok lekor #moodrepubliktour
17h

» LOG IN to write comment.

17h dreemika_
Normal Dreemika By Radiusite
dreemika_ Ni antara baju kurung raya haji nursing friendly yang kita akan update esok!!
.
.
Material yang ni poly crepe (baju), kain macam cotton. Memang best! Harga rm179 ok. Esok tau di www.dreemika.my dan butik!!!
17h

» LOG IN to write comment.

19h dreemika_
Normal Dreemika By Radiusite
dreemika_ Esok tauu baju kurung sempena Eid Adha kita akan keluarkan :) harga semuanya rm179. Nursing friendly kesemuanya.
.
.
Esok di butik, dan online www.dreemika.my #nursingfriendly
19h

» LOG IN to write comment.

20h dreemika_
Normal Dreemika By Radiusite
dreemika_ Jom singgah website @dreemika_ www.dreemika.my
.
Wila dress ni masih available tau
.
#nursingfriendly #dreemikaprime
20h

» LOG IN to write comment.

21h dreemika_
Normal Dreemika By Radiusite
dreemika_ Esok kat butik dan juga website ok !
#nursingfriendly #dreemikanextupdate #rayahaji
21h

» LOG IN to write comment.

dreemika_ LEAH Kurung Moden nak masuk butik esok. Ada dua jenis material, satin & poly crepe. Harga nanti kita bagitau :) #nursingfriendly #dreemikanextupdate #rayahaji 23h

» LOG IN to write comment.

Normal Dreemika By Radiusite
dreemika_ Get ready sebab esok kita nak update Kurung moden untuk Raya Haji. Ada 5 pattern kesemuanya.

#nursingfriendly #dreemikanextupdate
1d

» LOG IN to write comment.

Normal Dreemika By Radiusite

» LOG IN to write comment.

Normal Dreemika By Radiusite
dreemika_ Esok tau kita update Kurung Moden Raya Haji ni. Kali ni agak loose dan labuh selain sesuai untuk breastfeeding. Akan available kat butik Shah Alam, butik @radiusitejb dan juga website. Tunggu ok !

#dreemikanextupdate #nursingfriendly #rayahaji
1d

» LOG IN to write comment.

Normal Dreemika By Radiusite
dreemika_ ELLYS Dress masih available kat butik dan juga website. Lunch nanti yang berdekatan tu jom singgah butik #dreemikashahalam untuk grab dress yang lain juga. Yang penting semua #nursingfriendly tau ! 1d

» LOG IN to write comment.

Normal Dreemika By Radiusite
dreemika_ Material LISA Dress ni ada dua jenis, satin dan poly crepe. Dua2 sangat selesa dan tak panas. Lisa satin ada 7 warna kesemuanya yang memang cantik2.
Boleh dapatkan kat butik shah alam dan butik @radiusitejb . Bolehlah pakai untuk raya haji ni. Harga Rm 159.

#nursingfriendly
1d

» LOG IN to write comment.

Normal Dreemika By Radiusite
dreemika_ Operating hours 11am - 8pm.
No 5a jalan plumbum r7/r, seksyen 7 shah alam.
1d

» LOG IN to write comment.

Normal Dreemika By Radiusite
dreemika_ Tak sabarrr nak release baju raya haji dreemika kali ni! Semestinya nursing friendly!
.
.
Lagi pulak baju kurung ni loose & labuh! Memang patut beli okk kalau tak rugi! Nantikan petang esok atau paling lewat rabu nih! Yeyy! #nursingfriendly
2d

» LOG IN to write comment.