» LOG IN to write comment.

djndklfm >'KELAB CINTA KL 21 DISEMBER 2014-Ahad | Bersamaan 28 Safar 1436h< "CINTA bukan diukur berapa lama, berapa hari, berapa bulan atau tahun anda bertahan bersama dengannya, tetapi CINTA diukur berapa banyak anda mencintainya SETIAP hari.." Ayuh kongsikan madah2 CINTA juga Mutiara Kata anda di sini untuk ND bacakan di ruang udara KLfm 97.2 Malam ini #KCKL bermula jam 11mlm - 12tgh mlm. Layan terus mood romantis dan jiwang anda bersama himpunan lagu2 cinta terbaik anda. ;)) Layan hanya di KLfm 97.2 www.rtm.gov.my

Follow ig kami @rmklfm972
Follow ig kami @rmklfm972
Follow ig RTM @rtm_malaysia
Follow ig kami @rmklfm972
Follow ig RTM @rtm_malaysia
1d

» LOG IN to write comment.

djndklfm >NEON2 KL EDISI 21 DISEMBER 2014-Ahad | Bersamaan 28 Safar 1436h<

Berteman ND malam ini 8.00 malam - 12.00 tengah malam.

Malam ini, 'KECEK KIRO KITA' kembali lagi bermula jam 9.15pm-10.30pm. Sambil2 tu jom kongsikan dengan kami UCAPAN & SALAM anda untuk mereka yang anda ingati di KL mahupun di Kelantan... dan dengarkan juga cerita dan berita TERKINI bersama Kami menerusi gabungan 2 stesen. KELANTANfm bersama @DJAYIE & KLfm bersama @djndklfm
Kelab Cinta KL menyusul bermula jam 10.30mlm. Layan hanya di KLfm 97.2 www.rtm.gov.my

Follow ig kami @rmklfm972
Follow ig kami @rmklfm972
Follow ig RTM @rtm_malaysia
Follow ig kami @rmklfm972
Follow ig RTM @rtm_malaysia
1d

» LOG IN to write comment.

djndklfm >'KELAB CINTA KL 20 DISEMBER 2014-Sabtu | Bersamaan 27 Safar 1436h< "CINTA bukan diukur berapa lama, berapa hari, berapa bulan atau tahun anda bertahan bersama dengannya, tetapi CINTA diukur berapa banyak anda mencintainya SETIAP hari.." Ayuh kongsikan madah2 CINTA juga Mutiara Kata anda di sini untuk ND bacakan di ruang udara KLfm 97.2 Malam ini #KCKL bermula jam 11mlm - 12tgh mlm. Layan terus mood romantis dan jiwang anda bersama himpunan lagu2 cinta terbaik anda. ;)) Layan hanya di KLfm 97.2 www.rtm.gov.my

Follow ig kami @rmklfm972
Follow ig kami @rmklfm972
Follow ig RTM @rtm_malaysia
Follow ig kami @rmklfm972
Follow ig RTM @rtm_malaysia
2d

» LOG IN to write comment.

djndklfm >NEON2 KL edisi 20 DISEMBER 2014 | SABTU | Bersamaan 27 Safar 1436h<

Bersua kembali malam ini bersama ND menerusi segmen NEON2 KL, jom buat permintaan lagu malam ni dengan ND dalam '2 JER'. Pilih 2 buah lagu pilihan anda ; 1 lagu melayu & 1 lagi lagu antarabangsa sekitar tahun 90an keatas.

Sambil tengok bola kita layan lagu2 pilihan.

Layan juga "KELAB Cinta KL" bermula 11.00 mlm. KLfm 97.2 Dengarkan di internet : klfm.rtm.gov.my

Follow ig kami @rmklfm972
Follow ig kami @rmklfm972
Follow ig kami @rmklfm972
Follow ig RTM @rtm_malaysia
2d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

djndklfm >NEON2 KL EDISI 19 DISEMBER 2014-JUMAAT | Bersamaan 26 SAFAR 1436h<

Berteman ND dari jam 8mlm-12tgh mlm.

Mlm ini 'TEH TARIK 1' Kembali lagi bersama artis jemputan kami malam ini sempena cuti sekolah.. Jom kita berhibur bersama ;

@nubhan Siti Fairuz, Aweera & Awie Rafael juga Penyampai2 @rmklfm972

Bermula jam 9.30mlm-10.30malam. Dengarkan persembahan mereka menerusi KLFM 97.2 juga layari di klfm.rtm.gov.my | Layan terus KLfm walau di mana anda berada ;)) Follow ig @rmklfm972
Follow ig @rmklfm972
Follow ig @rmklfm972
Follow ig @rtm_malaysia
Follow ig @rtm_malaysia
Follow ig @rtm_malaysia
3d

» LOG IN to write comment.

djndklfm >NEON2 KL EDISI 17 DISEMBER 2014-RABU | Bersamaan 24 Safar 1436h<

Berteman ND dari jam 8mlm-12tgh mlm. 'JOM JAM AKUSTIK' kembali lagi malam ini bersama tetamu undangan kami :

Artis Berkumpulan : TWINNIES
FB : Thetwins.Atikahatirah
TWITTER : @atikahatirah
IG : @atikahatirah_twinnies

Artis Solo : HADEE
FB, TWITTER & IG : @hadeeofficial

Layan terus KLfm walau di mana anda berada 97.2 Lembah Klang & klfm.rtm.gov.my online internet kami.

Follow ig penerbit jja @caaldidi
Follow ig kami @rmklfm972
Follow ig kami @rmklfm972
Follow ig kami @rmklfm972
Follow ig RTM @rtm_malaysia
5d

» LOG IN to write comment.

djndklfm >NEON2 KL EDISI 16 DISEMBER 2014 | Bersamaan 23 Safar 1436h | SELASA<

Berteman ND dari jam 8.00 malam - 12 tengah malam ini. 'SINGGAH KONTI' kembali lagi bersama CHANDRA. Mari kita belajar 'Bahasa Tamil' bermula jam 9.30 malam hingga jam 10.30 malam. Layan hanya di KLfm 97.2 www.rtm.gov.my

Follow ig kami @rmklfm972
Follow ig kami @rmklfm972
Follow ig RTM @rtm_malaysia
Follow ig kami @rmklfm972
Follow ig RTM @rtm_malaysia
6d

» LOG IN to write comment.

djndklfm >NEON2 KL EDISI 15 DISEMBER 2014-KHAMIS | Bersamaan 22 Safar 1436h<

Berteman ND lagi malam ini dari jam 8mlm-12tgh mlm. Malam ini kita ada SINGGAH KONTI kembali lagi bersama Pelajar dari UM iaitu IHSAN.

Malam ini kita berbicara tentang :
JODOH PILIHAN IBU BAPA. Setuju atau tidak?

Kongsikan pendapat anda bersama kami. Bole juga tembusi bilik siaran kami di 03-22825445. Sambil-sambil berhibur. Jom kongsikan juga lagu-lagu yang anda nak dengarkan. Layan terus KLfm 97.2 walau di mana kalian berada ya.. ;)) Follow ig kami @rmklfm972
Follow ig kami @rmklfm972
Follow ig RTM @rtm_malaysia
Follow ig kami @rmklfm972
Follow ig RTM @rtm_malaysia
1w

» LOG IN to write comment.

Normal Nordin Md Salleh
djndklfm Al-Fatihah. Salam Takziah buat seluruh ahli keluarga seniman agong Datuk Mustapha Maarof. Semoga Rohnya dicucuri oleh Allah SWT. آمِّيْنَ يا رَبَّ الْعَالَمِيْ 1w
  •   idey_is Innalillah wa innaillahi rojiun. semoga Roh Allahyarham dicucuri rahmat dan ditempatkan bersama roh org2 solleh. Al-fatihah.  1w
  •   mizzcontessa_lareesya Al-Fatihah.. 1w
  •   eiji_isma Alfatihah 1w
  •   piqaqimie Alfatihah 1w
  •   exterem Innalilla wa innaillaihi rojiun..Al-Fatihah 1w
  •   mustafamus948 Al fatihah 1w
  •   noorainie_ahmad Al-fatihah 7d
  •   icint4 Alfatihah أعوذُ بِاللهِ منَ الشَّيطاَنِ الرّجيم بِسْمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحِيْم * أَلحَمدُ لِلّه رَبِّ العَالَمِين * ألرَّحمَنِ الرَّحِِيم * ملِكِ يَوْمِ الدِين * إيّاكَ نَعبُدُ وَ إيّاكَ نَستعِين * إهدِنَا الصِّرَاط المُستَقِيم * صِرَاطَ الَّذِينَ أَنْعَمْتَ عَلَيْهِمْ * غَيْرِ الْمَغْضُوبِ عَلَيْهِمْ وَلَا الضَّالِّينَ اَمِين يَا رَبَّ الْعَالَمِيْن 7d

» LOG IN to write comment.

djndklfm As salam syg2 smua..
Jom follow @tashagallery @tashagallery!!
@tashagallery

Kami menjual pelbagai jenis pakaian utk perempuan,tudung,selendang,pakaian baby & kids!!
xlupa juga yg terbaru kami mengambil tempahan individu ye...
confirm super cantik & selesa!!
Cepat cepat follow ig kami @tashagallery @tashagallery @tashagallery @tashagallery !! Jangan lupa walk in ke butik kami di
Tasha Gallery
No.534-1,Jalan Bandar Senawang 16,
Pusat Bandar Senawang,70450 Seremban,
Negeri Sembilan.

Oh oh ohhhh...xlupa juga kami wat rebate RM20 dr 8hb dec hingga 7 jan 2015 ye!!!follow & repost!! #swapreview #igreview #freereview #swapreviewmalaysia #freereviewmalaysia #igeviewmalaysia
1w

» LOG IN to write comment.

djndklfm >'KELAB CINTA KL 14 DISEMBER 2014-Ahad | Bersamaan 21 Safar 1436h< "CINTA bukan diukur berapa lama, berapa hari, berapa bulan atau tahun anda bertahan bersama dengannya, tetapi CINTA diukur berapa banyak anda mencintainya SETIAP hari.." Ayuh kongsikan madah2 CINTA juga Mutiara Kata anda di sini untuk ND bacakan di ruang udara KLfm 97.2 Malam ini #KCKL bermula jam 10.30mlm - 12tgh mlm. Layan terus mood romantis dan jiwang anda bersama himpunan lagu2 cinta terbaik anda. ;)) Layan hanya di KLfm 97.2 www.rtm.gov.my

Follow ig kami @rmklfm972
Follow ig kami @rmklfm972
Follow ig RTM @rtm_malaysia
Follow ig kami @rmklfm972
Follow ig RTM @rtm_malaysia
1w
  •   anianaredland Allah itu sangat adil. Tatkala di hujani ujian melanda, Dia zahirkan kasih sayang buat aku. Bila Allah uji aku, aku tahu Allah sayangkan aku sebagai umat Nya. Dia uji aku kerna kemampuan aku untuk hadapi dugaan itu. Bile Dia ambil orang yang aku sayang. Aku merintih. Kenapa harus aku ??? Kenapa keluarga aku ???? Namun,semuanya telah ditetapkan di azali. Ajal maut jodoh pertemuan,semua telah tertulis di Luh Mahfuz.. 2tahun telah berlalu. Terasa baru semalam aku dengar gelak tawanya. Terasa baru semalam aku memeluk beliau. Ma, na rindu ma. Kami rindukn ma. Rindu sangatt. Rindu pelukan ma.. 8.12.12 - 8.12.14 . AlFatihah buat Allahyarhamah Hamidah Bt Mat.. #HargaiIbuAndaSelagiBeliauMasihAdaDisisi @djndklfm 1w
  •   anianaredland Abg, blh ptrkn lgu #UntukMuIbu - #Exist. @djndklfm . Jazakallah khairan kathira. 1w

» LOG IN to write comment.

djndklfm >NEON2 KL EDISI 14 DISEMBER 2014-Ahad | Bersamaan 21 Safar 1436h<

Berteman ND malam ini 8.00 malam - 12.00 tengah malam.

Malam ini, 'KECEK KIRO KITA' kembali lagi bermula jam 9.15pm-10.30pm. Sambil2 tu jom kongsikan dengan kami UCAPAN & SALAM anda untuk mereka yang anda ingati di KL mahupun di Kelantan... dan dengarkan juga cerita dan berita TERKINI bersama Kami menerusi gabungan 2 stesen. KELANTANfm bersama @ishamsharudin & KLfm bersama @djndklfm
Kelab Cinta KL menyusul bermula jam 10.30mlm. Layan hanya di KLfm 97.2 www.rtm.gov.my

Follow ig kami @rmklfm972
Follow ig kami @rmklfm972
Follow ig RTM @rtm_malaysia
Follow ig kami @rmklfm972
Follow ig RTM @rtm_malaysia
1w

» LOG IN to write comment.

djndklfm >SANTAI 14 DISEMBER 2014 - AHAD 12 tgh mlm - 3pagi | Bersamaan 21 SAFAR 1436h<

Kalau Padi Katakan padi,
Tidak ND Tertampi-tampi,
Kalau Sudi Katakan Sudi,
Tidak ND Ternanti-nanti.

Berteman ND, jom kongsikan lagu2 pilihan anda di sini sambil kita berpantun kreatif. Nak pantun 2 kerat pun bole saja.. ;)) "Selamat Pagi Sayang"

Follow #ig @rtm_malaysia @rmklfm972
1w

» LOG IN to write comment.

djndklfm > NEON2 KL 12 DISEMBER 2014-JUMAAT | Bersamaan 19 Safar 1436h< "FRAGMEN CINTA"
Malam ini 24 Oktober 2014, bersamaan 1 Muharam 1346h... di Konti KLfm 97.2 bermula jam 9.30 mlm, malam ini saya bersiaran keseorangan tanpa personality undangan. Ini merupakan wajah baru Fragmen Cinta namun konti KLfm akan meriah dengan cerita cinta dan nukilan kisah daripada pendengar FC.

Layan terus KLfm walau di mana anda berada ;)) Follow ig kami @rmklfm972
Follow ig kami @rmklfm972
Follow ig kami @rmklfm972
Follow ig RTM @rtm_malaysia
1w

» LOG IN to write comment.

djndklfm #Repost @omgfest2014 with @repostapp.
・・・
Assalamualaikum dan Salam pagi Isnin semua..eehhh macam xde mood je nampak tu..xkan asyik monday blues je ni.. Okla u olls..untuk menceriakan hari korang..haaa ni Admin sharekan antara artis2 yang akan join OMGFest! Crazy Sale @ TMCC pada 18 & 19 Dec ni bertempat di Dewan Kristal TM Convention Centre, Menara TM Bangsar dari pukul 9am-6pm..Kita ada Kiah Propa, Annahita,Riezman,Iesya Toh,Ellie Suriaty dan ramai lagi.. Yang lagi best akan ada special appearence oleh Hafiz Hamidun @hafizhamidun pada hari khamis..cuma time jee nanti Admin update again ye..Tungguuu.. Bukan tu je..ada live performance oleh penyanyi Kalam Sup hokaay..haaa kena make sure korang book date and datang beramai2 ye sbb macam biasa pentas akan dihavockan oleh MC official kami.. @djndklfm haaa..kerrrllasss kann.

#Choop!! @haizahanafi pun akan ada uols.. So book date anda semua ye..datang beramai2!

Pada mereka yang nak sewa tapak boleh hubungi kami lelaju ye sbb booth tinggal skit jee ni

Watsapp : 012 426 9280 / 019 279 6275
Call/sms : 011 2626 1656 / 019 279 6275

#Omgfest2014
2w

» LOG IN to write comment.

djndklfm >NEON2 KL EDISI 11 DISEMBER 2014-KHAMIS | Bersamaan 18 Safar 1436h<

Berteman ND lagi malam ini dari jam 8mlm-12tgh mlm. Malam ini kita ada SINGGAH KONTI "Woo Aii KLfm" kembali lagi bersama Angelin Tan. Mari belajar bahasa Mandrin bersama kami. Bole juga tembusi bilik siaran kami di 03-22825445. Sambil kita belajar Bahasa Mandrin sambil berhibur. Jom kongsikan apa yang anda nak belajar bersama kami. Layan terus KLfm 97.2 walau di mana kalian berada ya.. ;))
2w

» LOG IN to write comment.

djndklfm #Baymax °··♡Τнäиκ чöü♡··° for your hugging... I hear the ticking of the clock
I'm lying here the room's pitch dark
I wonder where you are tonight
No answer on the telephone
And the night goes by so very slow
Oh I hope that it won't end though
Alone

Till now I always got by on my own
I never really cared until I met you
And now it chills me to the bone
How do I get you alone

You don't know how long I have wanted
To touch your lips and hold you tight, oh
You don't know how long I have waited
And I was going to tell you tonight
But the secret is still my own
And my love for you is still unknown
Alone

Till now I always got by on my own
I never really cared until I met you
And now it chills me to the bone
How do I get you alone
How do I get you alone

How do I get you alone
How do I get you alone

Alone... Alone... #BigHero6 @bighero6.ig *thnks for this lovely pic. ***someone pls hug me...
2w

» LOG IN to write comment.

djndklfm A very good morning to all my followers.. Miss uols like crazy especially to my .... #kbai

Special thnks to @bighero6.ig @bighero6.ig @bighero6.ig for this awesome pic.. Love BIG HERO 6 soooo muchhh!!!
2w

» LOG IN to write comment.