1d dindaps
Normal Dinda Puspitasari
dindaps Tangerine, maroon, and black for autumn 1d

» LOG IN to write comment.

1d dindaps
Normal Dinda Puspitasari
dindaps Attempted to do a pretty twirl. Naaaahh, this picture proves that I wasn't born for it :p 1d
  •   josephinesutji I successfully made a pretty twirl for the sake of insta photo last month (after took billions of failed attempt photos ) btw hi ka dinda! Aku josephine yg waktu itu ikut drawing workshop yg pertama hehe sekarang lagi sibuk banget sama uni jd belom lanjutin gambar yg waktu itu di workahop hahahhaa 1d
  •   dindaps @josephinesutji hi kamuuu ikut lagi dong hr minggu besok yg kelas advanced 😙 1d
  •   josephinesutji Pingin banget ikutttt tapi aku uni nya di melbourne ni hehe private lesson pake skype aja ya hahaha tadinya mau post drawing ootd baju winter tp sampe winternya abis, vlom2 sempet jg buat selesaiin gambarnya haha 1d
  •   dindaps @josephinesutji waaaaa km seru bgt di melb, suka dateng ke finders and keepers market ga? Kmrn terakhir bulan agustus, br ada lagi early next year. Ayo selesaiin gambarnyaaaa! :D 15h
  •   josephinesutji @dindaps iya waktu itu sempet lewatin tapi ga masuk haha bagus ya? Nanti de kl gt aku datengin haha thanks infonya ka okede nanti kl udh sls aku post n mention ya hehehe hopefully this week! 11h

» LOG IN to write comment.

2d dindaps
Normal Dinda Puspitasari
dindaps The best of #LFW, Anya Hindmarch sticker bag! (the picture isn't mine) 2d

» LOG IN to write comment.

2d dindaps
Normal Dinda Puspitasari
dindaps This is what happen when Cindy Lauper is on the playlist 2d

» LOG IN to write comment.

2d dindaps
Normal Dinda Puspitasari
dindaps Black dot black dot black dot 2d

» LOG IN to write comment.

3d dindaps
Normal Dinda Puspitasari
dindaps Tonight's doodle is inspired by Sibling S/S 2015 #LFW 3d

» LOG IN to write comment.

3d dindaps
Normal Dinda Puspitasari
dindaps Sign up for the advanced class to @workshopkittykitz, see you on Sunday! 3d

» LOG IN to write comment.

dindaps A short note about last weekend in Bandung is up on my blog 3d
  •   haqiachmad Kalo ke Bandung lg janjian doong 3d

» LOG IN to write comment.

3d dindaps
Normal Dinda Puspitasari

» LOG IN to write comment.

4d dindaps
Normal Dinda Puspitasari
dindaps Can't get over this polka dot scarf yet 4d

» LOG IN to write comment.

4d dindaps
Valencia Dinda Puspitasari
dindaps Accidentally in pink 4d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

4d dindaps
Normal Dinda Puspitasari
dindaps Cupacoffee 4d

» LOG IN to write comment.

5d dindaps
Normal Dinda Puspitasari
dindaps Hello Bandung, you're so pretty today. 5d
  •   triariri Mau ketemu 5d
  •   dindaps @triariri aku pulang ke jkt hari inii >_< 4d
  •   triariri Ih atuh dari kapan di bandung ga pengumuman main mau pulang aja, pliz sehari lagi.. PENGEN FOTO BER2 AJA!!! 4d
  •   dindaps @triariri ahahaha kemarin aku sampe siang ada kerjaan, jd hari ini pulang lagi. Kapan aku main ke bandung lagi nanti dihalo2in ya 4d
  •   triariri Beneran loh mba aku tunggu jangan harkos ya mba 4d

» LOG IN to write comment.

dindaps DIY pattern using acrylic paint 6d

» LOG IN to write comment.

dindaps OMG I'M WITH @allanwangsa! For those who don't know him (you're so lame ), he duplicates celebrities in the most hilarious way. Even Tyra Banks noticed him and reposted his posts. Haaaapppyyyyy to meet such a humble personality like you! 😙 1w

» LOG IN to write comment.

1w dindaps
Normal Dinda Puspitasari
dindaps Double dots 1w

» LOG IN to write comment.

1w dindaps
Normal Dinda Puspitasari
dindaps Finally met baby S, caaaaan't heeeellppp his cuteeneeeessss! @dianarikasari 1w

» LOG IN to write comment.

dindaps Today I met my fave mom and son @dianarikasari 1w

» LOG IN to write comment.

1w dindaps
Normal Dinda Puspitasari
dindaps My fur ball 1w

» LOG IN to write comment.