35min dianaamir
Normal Diana Amir Official
dianaamir jap lg jgn lupa #CINTAILAHI 9pm @tv3malaysia #slotzehra what'll happen today ya? 35min
  •   ctcb87 Dah start......hehe 13min
  •   auntysamhorible Tgh tgk lh ni @dianaamir ...hope baby sihat k.. 11min
  •   putih_glowing_gebu Seri ibu mengandung 11min
  •   cherang_ruku Jom2..dh start ni.. 11min
  •   kucingmaniajunior Jubah Lelaki moden MURAH DAN CANTIK!!! Visit my IG tq 10min
  •   mohd_amin_00 Aduh mak aii... 4min
  •   mohdrusdamzakaria Bismillah.. Assalamualaikum?? Dengan modal hanya RM55 , Rusdam mampu raih income sebanyak RM400 SEHARI ! Allah tahu kejujuran bisnes ni ヅ . Thank Allah . Berminat ? Apa tunggu lagi ? Visit my ig . Pm/wsapp me on +60199236378 . Wechat : dam5851 . 3min
  •   mimi_sara Aah kan.... Rsanya pernah tengok do intagram Heliza Helmi dulu slot cinta ilahi ngn Johan ash. @dianaamir ni buat somethg ke nk rmpas character ija 1min

» LOG IN to write comment.

dianaamir kyoto protocol burger #holysmoke nyumm #bismillahirrahmanirrahim 23h

» LOG IN to write comment.

dianaamir whoaaa banyaknye superbike , Luna (kucing baru jaga seminggu) pun excited tgk, biker rupanya awak ya? 23h

» LOG IN to write comment.

dianaamir awesome deco #holysmoke husband org shah alam tp xtau wujudnya kedai ni haha apadaaa 23h

» LOG IN to write comment.

Normal Diana Amir Official
dianaamir alhamdulillah tq @trubellai sponsor set berpantang B'hidan dgn Belai Curvy Corset yg cantik sgt color purple mcm2 ade dlm set berpantang B'hidan tu, nanti dah guna diana bgtau k kesannya, btw tq soooo much sis Zuraidah and brother yg jaga booth Bornda aritu jaga diana sekejap sbb sakit huu, lots of #35weeks #pregnancy #preparation 2d

» LOG IN to write comment.

dianaamir By @jomkahwin "Suasana di JOMKAHWIN WangsaWalk hari ini. LAST DAY penuh sesak dengan pengunjung yg datang untuk mendapatkan pakej perkahwinan berkualiti dengan diskaun hebat dari vendor2 kami. Sampai CARK PARK FULL. Alhamdulillah. Kepada yg ingin berkunjung kesini, JOMKAHWIN dibuka sehingga 10 malam ini.
JOM JOM JOM
Terima kasih Allah. Terima kasih semua #jomkahwin #wangsawalk #lastday #wedding #expo #sunday #exhibition #pengantin #perkahwinan #akadnikah #kualalumpur #kl #malaysia" via @PhotoRepost_app
5d

» LOG IN to write comment.

dianaamir salam! dah pergi @jomkahwin kat wangsa walk? its our last day! siapa yg blm pergi go now now! yg dah pegi but still fikir2 lg, cepat make up ur mind and seal the deal lagi berapa jam je tinggal, ticktock semoga dipermudahkan utk hari bahagia anda 😙 i'll be there in sya allah after Maghrib , bawak baby bump jalan2 haha #incaseyouarewondering #34weeks 5d

» LOG IN to write comment.

Normal Diana Amir Official

» LOG IN to write comment.

dianaamir By @jomkahwin "LAST DAY! JOM pakat serbu ramai2 ke WangsaWalk Mall hari ini untuk mendapatkan DISKAUN HEBAT HARGA RUNTUH bagi setiap TEMPAHAN pakej perkahwinan di JOMKAHWIN!
Sebelum beribu sesalan, apa kata habiskan hujung minggu anda disini, sambil2 boleh menonton wayang, karaoke, dan bowling pun ada!
Bagi yang menaiki LRT, anda hanya perlu stop di Sri Rampai station dan WangsaWalk Mall hanya diseberang jalan anda.
Jadi apa tunggu lagi JOM JOM JOM #jomkahwin #wangsawalk #lastday #promo #promotion #wedding #expo #pengantin #akadnikah #ahad #hujungminggu #kualalumpur #kl #malaysia" via @PhotoRepost_app
5d

» LOG IN to write comment.

dianaamir Salam maghrib, jom dtg ke @jomkahwin di Wangsa Walk Mall skrg, in sya Allah diana akan bg hadiah utk cabutan bertuah 8pm ini, jom jom jom! #jomjomjom 6d

» LOG IN to write comment.

Normal Diana Amir Official
dianaamir ahah jap lg diana nakgi sana ,see u there!
p/s : see u there with my baby bump
@jomkahwin #weddingexhibition #underoneroof
6d

» LOG IN to write comment.

dianaamir Yayy finally alhamdulillah its our FIRST day at Wangsa Walk Mall, packed with great deals from over 40 awesome exhibitors #wedding free notebook and wedding checklist awaits!
@jomkahwin
@jomkahwin
#weddingexhibition 40 exhibitors #underoneroof
1w

» LOG IN to write comment.

dianaamir By @jomkahwin "Festival Pengantin Terunggul di Malaysia, JOMKAHWIN! kembali lagi MINGGU INI! Kami bawakan anda secara langsung di WangsaWalk Mall, Wangsamaju Kuala Lumpur selama 3 HARI berturut-turut bermula 23 Januari 2015 sehingga 25 Januari 2015 dari jam 10am-10pm. Menampilkan 40 vendor perkahwinan kesayangan anda, bakal-bakal pengantin dijemput untuk datang kerana disinilah segala pakej perkahwinan dari pelamin, busana pengantin, katering & kanopi, kad kahwin, foto & video, dewan dan segalanya mengenai perkahwinan akan diberikan diskaun hebat & HARGA JOMKAHWIN! Dan istimewanya, kepada pengantin-pengantin yang menempah pakej disini, anda layak untuk mendapat NOTEBOOK JOMKAHWIN EDISI KHAS secara PERCUMA! Jadi apa tunggu lagi, JOM JOM JOM #jomkahwin #muslim #walimatulurus #malaysia #pameran #pengantin #expo ##bazaar #perkahwinan #melayu #ekspo #tunang #pelamin #wedding #mua #model #event #solemnization #fashion #kl #selangor #kualalumpur #asia" via @PhotoRepost_app 1w

» LOG IN to write comment.

dianaamir By @jomkahwin "Festival Pengantin Terunggul di Malaysia, JOMKAHWIN! kembali lagi MINGGU INI! Kami bawakan anda secara langsung di WangsaWalk Mall, Wangsamaju Kuala Lumpur selama 3 HARI berturut-turut bermula 23 Januari 2015 sehingga 25 Januari 2015 dari jam 10am-10pm. Menampilkan 40 vendor perkahwinan kesayangan anda, bakal-bakal pengantin dijemput untuk datang kerana disinilah segala pakej perkahwinan dari pelamin, busana pengantin, katering & kanopi, kad kahwin, foto & video, dewan dan segalanya mengenai perkahwinan akan diberikan diskaun hebat & HARGA JOMKAHWIN! Dan istimewanya, kepada pengantin-pengantin yang menempah pakej disini, anda layak untuk mendapat NOTEBOOK JOMKAHWIN EDISI KHAS secara PERCUMA! Jadi apa tunggu lagi, JOM JOM JOM #jomkahwin #muslim #walimatulurus #malaysia #pameran #pengantin #expo ##bazaar #perkahwinan #melayu #ekspo #tunang #pelamin #wedding #mua #model #event #solemnization #fashion #kl #selangor #kualalumpur #asia" via @PhotoRepost_app 1w

» LOG IN to write comment.

dianaamir #Fareast #ikondakwahYADIM Salam Jumaat, be a Muslim anytime anywhere, we are his Servant after all , anytime, anywhere 1w
  •   radiancesignature_no_fake Nk cerah gebu sihat lua Dan dalam seawal 3 hr ?? Mai order radiance signature . yg pastinya bukan tiruan . visit my IG 😀 1w
  •   ctyashkqen Jom singgah sini...mcm2 promosi nak bg niii.... insyaallah 1w
  •   fossil.my Harijadi yang tersayang dah nak dekat? Taktau nak belikan hadiah ape? Apakate belikan si dia jam fossil yang kacak lagi bergaya hanya di sini ! 1w
  •   feeratotebag TOTEBAG MURAHMURAH ! RM30 FREE POSTAGE JOM SINGGAH ! 1w
  •   azonefareast @rusydanrosli uhuhuhuuu... Biaso jah kito.. Dok ngokngek ngokngek gini jah laa.. Huhuhuu... Dey tu ngaja doh ko??dok mano??pedalaman ko bandar??? 1w
  •   azonefareast @syakirshukri hihihihi... Alhamdulillah... Maceh @dianaamir :) 1w
  •   rusydanrosli @azonefareast dlm orientasi lg ni be..skol Bandar be..ok la..xdok duk kena nai boat la..hehe 1w
  •   azonefareast @rusydanrosli hihihihihihiii.. 1w

» LOG IN to write comment.

dianaamir @imammudaasyraf bermukadimah tak boleh stop sementara tunggu ustazah Fatimah Alhamdulillah fulhouse melimpah ruah, the best org Bangi and seanteronya 1w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

dianaamir tq @barutbabycotton and SMK Annur, Johor for the gift #JDT 1w

» LOG IN to write comment.

Normal Diana Amir Official
dianaamir Lets! #freeentry @saadtasleem 20.1. 2015 2w

» LOG IN to write comment.

Video Diana Amir Official
dianaamir this exclusive @jomkahwin giveaway notebook ade checklist jugak it may come in handy 23-25 January 2015 #wangsawalk #underoneroof #weddingexpo @houseofhardcover 2w

» LOG IN to write comment.