24h dianaamir
Normal Diana Amir Official
dianaamir assalamualaikum! Alhamdulillah, diana telah dipilih untuk menjadi duta kepada produk penjagaan wajah FLORALE. #FaceOfFlorale
Produk Bumiputera ini dirumus khas bagi tujuan Mencerah, Anti Penuaan, Melembap, Anti Jerawat dan Anti Pigmentasi.

FLORALE hanya mengandungi bahan SEMULAJADI dan tidak menggunakan bahan terlarang seperti hydroquinone dan mercury. FLORALE juga mendapat pelepasan KKM dan ianya HALAL.
Set FLORALE ini sangat berbaloi dimiliki kerana ia didatangkan dengan 4 item hebat iaitu Pembersih Wajah (cleanser), Penyegar (toner) ,Serum dan Pelembap (moisturiser) .

Diana sendiri mengamalkan FLORALE. My skin is very sensitif, tapi sekarang kulit semakin bersih, bebas jeragat dan tidak berminyak walaupun aktif sepanjang hari. Tona kulit juga semakin cerah dan sekata dan yang paling best ialah kulit semakin sihat dan berseri-seri. Tak payah nak make up lama2 lagi #alhamdulillah
Sekiranya anda nak tahu lebih lanjut boleh hubungi 01113288993 atau lawati instagram rasmi FLORALE @florale_official
@florale_official
@florale_official

Follow @florale_official, Tag 5 rakan anda, dan anda berpeluang memilik set lengkap produk kecantikan FLORALE secara PERCUMA! Yup that easy! ️ Selamat mencuba!
24h

» LOG IN to write comment.

dianaamir Love my country salam Merdeka!! 4d
  •   sweetsoursoffia Mencari produk yg natural, selamat, halal, jemput singgah. Bukan produk rebrand. One stop centre utk penjagaan diri yg lengkap. 3d
  •   chintamoden jom tgok headband bany handmade disini... 3d
  •   tasbih_sehat5 Obat ajaib cobak cek aja ig kita Di jamin puas !!! 😎😎 Free ongkir buat 10 pertama !!! dan barang di jamin 100 sampe !!! 2d
  •   barbie_peninggi_pelangsing03 Kebeneran khusus HARI INI aja lg ada Promo, ada Diskon Spesial+Gratis Ongkir juga.. Mumpung ni, jd hemat bangett (y) 2d
  •   barbie_peninggi_pelangsing03 SUPPLIER SUPLEMEN PENINGGI, PELANGSING, DSB. TERMURAH. 2d
  •   barbie_peninggi_pelangsing03 CALSIUM PENINGGI BADAN, PELANGSING, PENGGEMUK, PEMUTIH BADAN, ATASI JERAWAT, MASKER SPIRULINA, dll ( cek ig kita ) #sorryspam 2d
  •   handbag_rm25 Salam merdeka kak diana... 2d
  •   dokter_sehat_herbal_peninggi2 ��Mau tambah Tinggi (3-10cm) ?? atau turun BB (5-15kg) cek ig kita PROMO DISKON 🇭🇦🇷🇬🇦 🇲🇺🇷🇦🇭 FREE ONGKIR 16h

» LOG IN to write comment.

Normal Diana Amir Official
dianaamir #DAInstaReview 🇲🇾 Salam Sehati Sejiwa 🇲🇾
@dearherne #MerdekaSale

Bermula dari RM33 @dearherne menawarkan Baju Muslimah dengan pilihan:
lebih 30 warna menarik
#wudhufriendly cerut di pergelangan tangan
1 poket kanan
Blouse (labuh sampai peha) atau Tunic (labuh sampai lutut) material Cotton (Maryam)
material Rayon Viscose (Hannah)
Saiz S-XXL
.
Buat masa ni, hanya menerima pembelian melalui website sahaja. Boleh terus pilih saiz, warna dan add to cart dan bayar di 🌍 www.dearherne.com 🌍
4d

» LOG IN to write comment.

dianaamir Eh terjumpa photo book nikah kita lah @mohdhabibbullah26 thanks @samsultahirphotography !! @jomkahwin @jomkahwin
LAST DAY!!! Sampai 9pm in sya Allah plan your wedding
4d

» LOG IN to write comment.

dianaamir Laman Kayangan representative @jomkahwin @jomkahwin
LAST DAY!!! Sampai 9pm in sya Allah plan your wedding
4d

» LOG IN to write comment.

dianaamir Owner Nurul Izzah @jomkahwin 7th edition's official caterer
@jomkahwin @jomkahwin
LAST DAY!!! Sampai 9pm in sya Allah plan your wedding
4d

» LOG IN to write comment.

dianaamir Happening right now at SACC
@jomkahwin @jomkahwin
LAST DAY!!! Sampai 9pm in sya Allah plan your wedding
4d

» LOG IN to write comment.

dianaamir Me and Akmal pusing2 kawasan
@jomkahwin @jomkahwin
LAST DAY!!! Sampai 9pm in sya Allah plan your wedding
4d
  •   arherbalshop 󾮛󾮛󾮛Mau tambah Tinggi (3-10cm) ?? atau turun BB (5-15kg) dalam 1 minggu ? cek ig kita PROMO DISKON 30 4d

» LOG IN to write comment.

dianaamir last day!! boleh tgk macam2 booth cantik2 utk plan wedding , sampai 9pm in sha Allah

@jomkahwin @jomkahwin
4d

» LOG IN to write comment.

dianaamir Feeling pulak kat kerusi ni cantik sgt @jomkahwin @jomkahwin 4d

» LOG IN to write comment.

dianaamir Pretty @sharabangsar Puteri Sarah Liyana with my mom at SACC for @jomkahwin thanks sarah! In sha Allah will shop till drop at shara, ehee Sarah shared her experience regarding life after marriage with SY, alhamdulillah she told @jomkahwin skrg tenang yang tak tau nak describe macamana sbb dijaga, loved and cared by someone 'Halal' . Doakan kebaikan dunia akhirat for u and family love
Harini last day for @jomkahwin jom ramai2 ke SACC untuk buat persediaan perkahwinan eg; catering, busana pengantin, kad kahwin, bedroom set, videographer, photographer, soft ice cream, photobooth, dan mcm2 lagi semua vendor berkumpul dalam dewan yang sama, Masuk Ialah PERCUMA!
As easy as ABC
4d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

dianaamir Last night at @jomkahwin , i'll be there today around 2pm in sha Allah 4d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

dianaamir @sitinordiana dan Erra Fazira ada kat bangunan sebelah? Hehe #tanweer @tv9malaysia , then 5pm join diana, puteri Sarah Liyana dan Ustaz Elyas di SACC k? Take care 5d

» LOG IN to write comment.

dianaamir Petang ni in sya Allah 5pm @jomkahwin khas kepada anda bicara santai 'Bicara tentang Cinta' bersama

@sharabangsar, Puteri Sarah Liyana (actress, cinta hati Syamsul Yusof ) Ustaz Elyas (Murabbi DAI Millenia tv3, Tanyalah Ustaz, dan banyak lagi ) dan Diana Amir (Duta Jomkahwin)
Sabtu ini, 29 Ogos 2015, di SACC Shah Alam jam 5pm, jom datang beramai2!!! Masuk adalah Percuma dan in sya Allah beneficial for all , save the date!! @jomkahwin #jomkahwin #pameranperkahwinan
5d

» LOG IN to write comment.

Video Diana Amir Official
dianaamir Why sound takde love u budak #babykhawlah pembebelan all morning
#KhawlahAlAzwar #ustazahDrKhawlah #5months
5d

» LOG IN to write comment.

dianaamir its the end of day 1 mummy thanks dtg SACC untuk @jomkahwin tadi!! 2 days more to go! Go team JomKahwin and all bridal vendors! In sya Allah see u tomorrow
come and join us!! 28-30 August 2015 bridal vendors under one roof!! #pameranperkahwinan #pameranpengantin #bridal #wedding#whatareyouwaitingfor #love #jomkahwin
6d

» LOG IN to write comment.

dianaamir I want that!! Bahaya cik khawlah ni main stage for @jomkahwin 7th edition
come and join us!! 28-30 August 2015 bridal vendors under one roof!! #pameranperkahwinan #pameranpengantin #bridal #wedding#whatareyouwaitingfor #love #jomkahwin
6d

» LOG IN to write comment.

dianaamir @rainbirdclassic car for rental available at JomKahwin!
come and join us!! 28-30 August 2015 bridal vendors under one roof!! #pameranperkahwinan #pameranpengantin #bridal #wedding#whatareyouwaitingfor #love #jomkahwin
6d

» LOG IN to write comment.