Normal Diana Amir Official
dianaamir congrats again dear brother @shamxamir on ur special day with @safirahroseli , walaupun nana yg terlebih emosi time reception korg, korg rilex je, haha but im just touched to witnessed how sweet u guys actualy are, da kawen baru nampak sweet, bagus haha, sblm ni ganas2 je.. i pray that u'll complete one another, get through tough times, helped each other to be a better person for dunia and akhirat , amin! love both of u!! #iraforsham 2d

» LOG IN to write comment.

Crema Diana Amir Official
dianaamir sementara tunggu baby mommy ni klua, i helped @azlanamir buat hantaran nikah die, roses from rm20 notes learned from youtube 2d

» LOG IN to write comment.

dianaamir #iraforsham reception is in the air @shamxamir @safirahroseli 3d
  •   youngestshoppe Skinny skinny tu maghiler 3d
  •   afiqahmahmudin Cutenyeee.. Business partner wanted. Income rm100-rm1000 sehari. Ws 0139590976 3d
  •   farahalwanialzakwani Salam diana. Esok due kan? Arini kasi banyakkan berjalan kaw2. P jenjalan ikea ke, jenjalan window shopping ke sampai letih.. Pastu pujuk2 baby jangan sampai mommy kena induce. Semoga selamat semuanya n semoga saya pun selamat gak melahirkan akhir bulan ni. Wahh. Aminn. P/s. Lawa la cara pakai shawl gitu.. Nanti share la pictorial ke huhu. Ilallikho' :). 3d
  •   meera_shoppe comel kak diana.. visit myig untk tgk handbag dr mango,charles and keith, kate spade dan by lg..price sgt affordable.rugi tak tgk :p. .sbb item sume diambil dr kilang trus.. 3d
  •   aslamamir Thx kaknana :) 3d
  •   tudungkanakkanak Comel :) 3d
  •   nuruljannahisa Kak @dianaamir semoga dipermudahkn Urusan akak ye...semoga selamat semuanya 2d

» LOG IN to write comment.

dianaamir alhamdulillah dpt 'kakngah' harini congrats @shamxamir and welcome to the family @safirahroseli #iraforsham

siapa yg tgk #CINTAILAHI td? @tv3malaysia
5d

» LOG IN to write comment.

Normal Diana Amir Official
dianaamir teman @azlinaxamir cari baju utk wedding abangah @shamxamir ahad ni , sy pun blm cari baju lg, due deliver baby this monday, will i make it to the wedding?? almost #40weeks baby on the wayyy #excited 6d
  •   rinairwani82 @dianaamir semoga Allah SWT permudahkan segala-galanya.Byk2 berjln baru mudah bersalin..Dlm labor room nnti,kawal penafasan supaya tak penat proses bersalin tu. 4d
  •   butikinspirasihana @dianaamir dok tunggu bila nak deliver baby hehe..boleh mai ziarah hehe <3 4d
  •   wanieyahmadkarmidi Kak.sy ingtkn nk tgok bby kak dlu..hehe.tpi sy dlu yg brnak..alhamdulilah.. Sy brnak mse 37mggu :) 4d
  •   obat_tinggi_cepat Cek ig kita PeninggiPelangsingPenggemuk Terbaik Di Dunia DISKON 40 πŸ‡­πŸ‡¦πŸ‡·πŸ‡¬πŸ‡¦ πŸ‡²πŸ‡ΊπŸ‡·πŸ‡¦πŸ‡­ FREE ONGKIR Salam Sehat !... 3d
  •   pakarprinting <-- Special Custom made Paperbag, Plastic Bag, Box, Sticker, Price Tag...Kindly Whatsapp 013-3783037 β™‘β™‘β™‘ 3d
  •   agent_tone_excel Anda topup, anda dpt duit..org lain topup pun anda dpt duit..haha..tak nak ke? Bisnes terbaek skrg ni.. 3d
  •   buku_cinta_murah Bismillah, salam jom jenguk AlQuran Pelangi Tafsir disini. Harga mampu milik. InshaAllah. 2d
  •   nurinainul Assalam diana....suma tdg yg diana pkai bli kat mna 2d

» LOG IN to write comment.

dianaamir Alhamdulillah
By @azratulamirah "Thank you @ustazhalimhafidz for this thoughful gift. It's been a great struggle to embrace hijab & it has been a long journey for me to get to where i am today. Sisters out there, please pick up this amazing copy, who knows, this might answer all that questions you've been keeping inside. Let's strive to be a better muslim & see the beauty of our religion.

#hijabsistahijrahsista #inspirasi #ustazcool #brotherimaan #im4u #im4ufm #freebies #ilovemyjob" via @PhotoRepost_app
1w

» LOG IN to write comment.

Normal Diana Amir Official
  •   dammit_person diana amir nmg bagos lakonan nyew....sejuk hati sye melihat akak diana berlakon dlm cerita cinta ilahi...itu cerita favourite sye tau 5d
  •   ummuhaikal @nasuhanass akak.pn sama berkenan tdg berdagu tu.mana nk dapat @dianaamir 5d
  •   peninggi_langsing_herbal_top Cek ig kita PeninggiPelangsingPenggemuk Terbaik Di Dunia DISKON 40 πŸ‡­πŸ‡¦πŸ‡·πŸ‡¬πŸ‡¦ πŸ‡²πŸ‡ΊπŸ‡·πŸ‡¦πŸ‡­ FREE ONGKIR Salam Sehat !. 5d
  •   halizahanim01 Sedih hari nie punya crita.. 5d
  •   halizahanim01 Tngok kak diana 5d
  •   fazahijrah Xsabar nk tggu next episode cinta ilahi @dianaamir 2d
  •   butikinspirasihana @ummuhaikal @nasuhanass grab from us ya..spt yg diana mentioned di atas..shawl and hjjab from us :) Jom follow and contact us now while stock last :) 2d
  •   ukmybargain Jom follow us and buy quality products from the UK :-) 2d

» LOG IN to write comment.

Normal Diana Amir Official
dianaamir siapa yg sedang menonton angkat tangan kalau free blhla tgk @tv3malaysia #CINTAILAHI skrg sorry Hud.. -Maryam,
shawl from @medinaahijab
2w

» LOG IN to write comment.

Normal Diana Amir Official
dianaamir By @tv3malaysia "Aduh mak ai! Siapa pulak lelaki yang muncul tiba-tiba ni? yang Mariam ni pulak, apa dia buat sampai Hud sedih teruk? Kalau nak tahu, saksikan #CintaIlahi jam 9 malam ini! @dianaamir @johanarrif" via @PhotoRepost_app 2w
  •   azam_maembong Cantik laa kak diana .. sy minat akak dri akak mule2 blakon lgi . 2w
  •   dianaamir alhamdulillah tq semua yg support #cintailahi and pelakon2 nya, appreciate sgt, may ur friday night well spent semoga bermanfaat teruskan menonton smpai episod akhir utk tau apa jadi hehe 2w
  •   noorazreen683 @dianaamir sis sodeh benar semalam....... 2w
  •   azimah_imah Aduh mak ai 2w
  •   syazlan_hamat @dianaamir watak HUD dan MARIAM paling sy tunggu tambah2 part romantis memendam perasaan tanpa meluahkan dan mendapat restu mak ayah... Cair tgk... Kalaulah perkara itu berlaku dalam kehidupan saya alangkah baik dan bertuahnya... 1w
  •   heejab_byfiqa Aduh makkk ai..hehe. saya baru start nk tgk citer ni. Baru episod 3. Suka watak johan 5d
  •   azlinaaffiza Kak @dianaamir terbaikk sgt cte ni..saya tgk ulang2..xsabar tggu smpai hbs..nges tgk.. 5d

» LOG IN to write comment.

Video Diana Amir Official
dianaamir nah makan pembaris #babeluna #kitten 🐈 2w

» LOG IN to write comment.

dianaamir Jom sertai SEMINAR QURAN DI HATIKU @USRAHSUCI by @yatthamzah dengan kerjasama Akademi Sinergi Ikhlas.

Tarikh : 22 Februari 2015
Masa : 9AM-4.30PM
Tempat : Restoran Munif Hijjaz, D'Greenwood.
Yuran: RM 60 (Sebahagian untuk sumbangan tabung bantuan Syria).
Hubungi:
011.27024834 SHAKILA 012.2230782 KHADIJAH
Terbuka buat 150 peserta yg terawal... Jom daftar sekarang!. β€œDan Kami turunkan dari Al-Qur`an suatu yang menjadi penyembuh dan rahmat bagi orang-orang yang beriman dan Al-Qur`an itu tidaklah menambah kepada orang-orang yang dzalim selain kerugian.” (QS. Al-Isra`: 82)

Please #REPOST SEBARKAN KEBAIKAN DAN CINTA ALLAHβ™‘

#USRAHSUCI #JOMHIJRAH #ALQURANISOURBESTFRIEND
2w

» LOG IN to write comment.

Video Diana Amir Official
dianaamir Innalillahi wa inna ilaihi rojiun DariNya kita datang, kepadaNya kita pasti kembali.. Allah lebih menyayangi, damailah Tuan Guru di sana.. Al Fatihah 3w
  •   wina_119 23 tahun membesar dibawah pemerintahannya 3w
  •   salleh_hisyam Walaupun dah tiga hari tok guru pergi tapi air mata aku masih manitis setiap kali baca dan lihat gambar sang murabbi 2w
  •   herbalplus_peninggi_langsing_5 SUPLEMENT TINGGI BADAN , LANGSING Dll , WeChat : khanarezamaulana 2w
  •   nur_isya_collection Betul salleh_hisyam.. Wpun hajat utk bersua tidak kesampaian, tp kasih syg pd Murrabi Ummah ini seakan2 beliau rapat dgn kita & bagaikan pernah bersua serta bersama. Terasa bgkn terpisahnya seorg bapa dgn anak2nya.. Ya Allah tempatkanlah ayanda Tok Guru dikalangan hamba2Mu yg soleh.. ameenn ya robbalamin. :( 2w
  •   menusehat_langsing_tinggi.5 Cek ig kita PeninggiPelangsingPenggemuk Terbaik Di Dunia 2w
  •   peninggi_langsing_herbal_top SUPLEMENT TINGGI BADAN , LANGSING Dll , , PROMO AWAL BULAN FREE ONGKIR 2w

» LOG IN to write comment.

Normal Diana Amir Official
dianaamir status terbaru #babeluna budak kecik penat main tido 🐈🐈😴 #kitten 3w

» LOG IN to write comment.

Normal Diana Amir Official
dianaamir my pretty girl #babeluna 🐈🐈 #kitten 3w

» LOG IN to write comment.

Normal Diana Amir Official
dianaamir Innalillahi wa inna ilaihi rojiun, bacakan surah Alfatihah untuk Allahyarham.. Perginya insan yang sentiasa memberikan sepenuh jiwa dan raga beliau dalam memberi kefahaman islam kepada masyarakat. Pengalaman bertemu beliau akan sentiasa diingati. Allahumma fighrlahu warhamhu waa'fihi wa'fuanhu 3w

» LOG IN to write comment.

dianaamir my baby's heart beat #37weeks 3w

» LOG IN to write comment.

dianaamir aktiviti sambil menunggu turn 😴😴 #37weeks @mohdhabibbullah26 3w

» LOG IN to write comment.

Normal Diana Amir Official

» LOG IN to write comment.

Normal Diana Amir Official
dianaamir sejak 'menunggu hari' ni banyak kena duduk rumah, so grateful i have my loyal companion Luna, tidola syggg, bangun nanti cakar mami lg k? 🐈🐈 #kitten #37weeks #pregnancy #babeluna 3w

» LOG IN to write comment.

dianaamir Nyum!!!!! a little friendly message for everyone Hi! Great news for people living in ipoh area! You can order your fruit tart, cheese tart, or even takoyaki from us anddddddd we can deliver it to your house! Just simply make your order @kitchen_dessert !! 016-9552947 (call / whatsapp)
.
Every 1rm of the purchase will be donated to flooded fund. :) #nomnomnom #dessert #ipoh #cheesetart #takoyaki
4w

» LOG IN to write comment.