dianaamir Everyone ! It's AKAR LEGAL THEATRE ! When the magnificent environment was deprived !
People were dissatisfied !
What would happen? Why? Who? How? When? Where?

Find out more by joining us on Tuesday 23rd Feb. 2016, 8.30pm @ Main Hall CAC, IIUM; and witness by your own eyes a brilliant, fresh and awesome performance from IIUM (UIA) students!
SAVE THE DATE! Invite anyone you know on this Earth! Hah!

Follow us on Twitter: @AKAR_2016

#AKAR2016
#IIUMLEGALTHEATRE

To book your tickets you can whatsapp me at 013-3205308

See you soon ! See you there !
8h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

dianaamir Diana kasi 5 bintang untuk @florale_official ! Tau tak set penjagaan wajah Florale ni Semulajadi, Tiada bahan kimia terlarang, patuh KKM, halal dan juga boleh di bawa solat.

Florale terbukti membantu mencerah, menghapus minyak dan merawat parut jerawat dan jeragat.

Boleh rujuk #testimoniflorale untuk lebih maklumat.

Sekiranya awak semua masih tercari-cari produk penjagaan wajah yang sesuai dengan diri sendiri cubalah @florale_official hari ini!

Set 4 dalam 1 nya cuma berharga RM99 sahaja. Murah sangat!! Kita juga boleh dapatkan produk Florale secara berasingan tau.

Cleanser RM24.90
Toner RM19.90
Serum RM49.90
Moisturizer RM34.90

Untuk sebarang pertanyaan boleh hubungi @florale_official di 01113288993 ya πŸ˜™
1d
  •   gloryfriesy.co Agent topup diperlukan. Jom dapatkan side income. Mudah dan murah. Rm300++ satu hari. Yuran 30rm je. 1d
  •   hijratawafwatch_exc Jam hijra mngikut arah putaran tawaf yg ori. Mai tgok ig 1d
  •   saadahawi Pm 1d
  •   cintaillahi36 Boleh dptkan floral dgn sy..ws 0103903736 utk detail..postage seluruh malaysia ya.. 1d
  •   bajumurahrm17 promo RM 15 sahaja 1d
  •   florale_agent_anis Cod kajang, serdang, seri kembangan, balakong , cheras, damansara heights, KL Central..postage available 🏻.. wassap 011-32538780 1d
  •   suzy_zylea @dianaamir tadi mse Al - Kuliyah pkai baju dari butik apa? Cantik sgt @dianaamir 1d
  •   azeilanur Mohon whssp 0142507064 22h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

dianaamir #semalam bump into #olabola the movie cast and an old friend, Syuk belum tgk lagi but i know it's a must watch film ️️️️️️️️️️️️ #youwillbelieveagain #astroshaw 1d

» LOG IN to write comment.

dianaamir Salam Jumaat

Jom tonton #Alhidayah2016 Jumaat 1pm bermula 5 Februari
@tv3malaysia
#annisa #linnisa #raudhahdihatiku
1d

» LOG IN to write comment.

dianaamir Masya Allah panel2 #alhidayah2016 hebat2, idola semua, jom ambil ilmu drp mereka bermula esok, 5 februari 2016 setiap Jumaat jam 1pm , ustaz @ustazelyasismail @fakhrulunic ustaz Zul Ramli, ustaz Roslan Mohamed, ustazah Norhafizah Musa, ustazah Ainul, ustzah @isfadiah , ustazah adibah, ustazah @fatimah_syarha , ustazah Asmak dan ramai lagi #Jumaat

#1pm

#Alhidayah2016
2d

» LOG IN to write comment.

dianaamir @florale_official sudah membuat pertandingan menang stok Florale selama setahun di facebook Florale Malaysia, we are overwhelmed! Alhamdulillah lebih 3ribu penyertaan,diana dah cabut undi dan rezeki pemenang pertandingan ini ialah Nur Hakimah!!! Yang lain dont worry @florale_official sgt pemurah, in sya Allah akan ade peraduan begini dari semasa ke semasa
For the time being, jangan lupa dapatkan stok florale lumina white series anda di @florale_official untuk dptkan contact no agen2 atau stokis terdekat!! Hubungi 01113288993 yg mesra rakyat utk sebarang pertanyaan!
2d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

dianaamir #alhidayah2016 @tv3malaysia akan bersiaran setiap Jumaat 1pm bermula esok! 5 Februari 2016 jangan lupa saksikan "Menuntut ilmu itu wajib atas setiap muslim”. (HR. Ibnu Majah.) #raudhah #linnisa #untukwanita #jumaat #2016 @itsnoraariffin ustaz @ustazelyasismail @fakhrulunic 2d

» LOG IN to write comment.

dianaamir #alhidayah2016 @tv3malaysia akan bersiaran setiap Jumaat 1pm bermula esok! 5 Februari 2016 jangan lupa saksikan "Menuntut ilmu itu wajib atas setiap muslim”. (HR. Ibnu Majah.) #raudhah #linnisa #untukwanita #jumaat #2016 3d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

  •   jiha_lala Cutenya nak jana income rm100-rm500 sehari??? Student Sunderland UNIKL Miat dh kumpul RM15ribu dlm 1 bulan and dah keluar sebuah audi tts quatro dgn business ini.... Visit my ig or ws +60103664577(lala) 3d
  •   aisyahhazhar Ahahahah ish ish ishhh anak sapa la tu 3d
  •   mashoppeonline Kesian khawlah 3d
  •   hid4yahh apa mksud name khwlah 3d
  •   nabihahhyffny Macam kembarla 3d
  •   nurshahirah7343 E anak ko dh besar la 3d
  •   akira_healty_putih_mulus2 Putih 15 menit Cek ig kita PeninggiPelangsingPenggemuk Terbaik Di Dunia thanks 3d
  •   syafiqahhusna Alaa siann dia...redhoo je kawan tolak... 3d

» LOG IN to write comment.

dianaamir #semalam girl nak ice cream and i gave her, she loveedd it then she was sugar rushed no more #babykhawlah!
#10months #khawlahalazwar #ustazahDrKhawlah
3d

» LOG IN to write comment.

dianaamir Yayy skrg lagi banyak dalam botol #seaweedpopia yg sgt addictive, sedap, rangup, even @aisyahhazhar (hi aisyah! ) yg x makan seaweed pun skrg krupkrup dgn husband @fadilbullah sambil tgk baby #keemkeem merangkak

Semua yg makan akan repeat order and nak lagi and nak lagi sbb sangat sedaaaappp, air tangan ibu yang terbaik
Skrg dalam botol 200 grams Rm16 sahaja, homemade dan kebersihan terjaga , boleh contact / whatsapp +6013 3282959 for purchase / inquiries
3d

» LOG IN to write comment.

dianaamir [Maklumat Terkini] :

Berita baik buat para pencinta ilmu sekalian. Harga seminar kini diperbaharui menjadi RM50 untuk satu seminar.

Jangan lepaskan peluang ini untuk mendekati kisah para wanita sebutan AlQuran dan menjejaki hikmah mereka untuk kita aplikasikan di dalam kehidupan kita.

Tarikh-tarikh bagi 8 siri seminar ini adalah seperti berikut :

14 Februari 2016 - Malikatus Saba’
20 Mac 2016 - Isteri Firaun : Asiah
15 Mei 2016 - Isteri-isteri Nabi Nuh AS, Nabi Luth AS dan Abu Lahab
7 Ogos 2016 - Ibu, kakak dan isteri Nabi Musa AS
25 September 2016 - Isteri Nabi Ayub AS dan isteri Al- Aziz
23 Oktober 2016 - Ibu Maryam dan Maryam ibu Nabi Isa AS
27 November 2016 - Ummahatul Mukminin
18 Disember 2016 - Khaulah bt Tsalabah

Masa: 8:30 pagi - 1:00 petang
Lokasi: WAMY Wafideen Center, Tingkat 1, Bangunan Azman Hashim, Universiti Islam Antarabangsa, Gombak

Pembayaran hendaklah dibuat ke:
Maybank MIZAN (Persatuan Zon Faedah) 564810504010
Emelkan bukti pembayaran ke admin@mizan.my
Borang boleh didapati di http://tinyurl.com/SIM2016

Hubungi Cik Nur Izzaidah di 017 625 3027 untuk sebarang pertanyaan lanjut.

#MIZAN #MIZANsisters #SeminarIlmuMIZAN #SIM2016 #WAMY #WAMYmalaysia #RepostIt_app
4d

» LOG IN to write comment.

dianaamir Alhamdulillah. Genap 6 bulan Diana gunakan Florale.

Ini testimoni Diana khas untuk @florale_official .

Diana sangat-sangat-sangat berpuas hati selama menggunakan Florale ni. Diana kasi A+++ Kulit muka Diana sensitif. Maybe banyak makan makanan tak berkhasiat masa kecik2 dulu Florale sangat membantu wajah Diana kekal sihat dan paling penting tambah keyakinan bila berhadapan dengan kamera
Kadang2 bila keluar dengan abang2 diana, diorg ingatkan diana berbedak, tapi sebenarnya tak, so dari situ diana nampak muka ikhlas diorg puji kulit diana nampak sihat dan diorg pun nak guna @florale_official

Florale merupakan produk penjagaan wajah Natural, KKM approved dan Halal. Harga 1 set Florale (cleanser+toner+serum+moisturizer) cuma RM99. Anda juga boleh beri secara berasingan.

Untuk belian, pertanyaan produk atau ingin menjadi agent boleh hubungi @florale_official 01113288993 ya.
4d
  •   florale_skincare Special deals? Florale Skincare, kindly whatsapp me at 0178089995 4d
  •   fffathieyy83 Serius... Saya lebih nampak keindahan dan kemanisan pada bahagia tudung saja terserlah @dianaamir 4d
  •   ukhti_haniomar Sy pn pengguna florale..dh 4 bln menggunakan produk ni, mmg btl2 yakin & berkesan. SAYA SAYANG FLORALE 4d
  •   floraleskincare Customer care : 0149041219 Untuk sebarang pertanyaan mengenai produk Florale & pembelian terus. 3d
  •   katz_florale Assalamualaikum semua.. Blh whatsapp sy utk keterangan n order .. 017-6124650 .. COD Setia alam, meru, damansara, kota damansara, ttdi, Bandar utama :) ... Postage Monday - Friday 3d
  •   florale_malaysiaskincare Cod Florale:Bangi,putrajaya,kajang boleh whatsapp saya 013 2116307. πŸ€— postage pon bolehhh ! 3d
  •   sisbythehijabsisterz Assalammualaikum kak diana.. Alhamdulillah,sgt suka dgn penampilan kak diana..selalu follow up cara kak diana berpakaian utk dijadikan sebagai guide sy dlm memperbaiki diri.. terima kasih ukhti kerana menjadi role model yang sangat sy kagumi 22h

» LOG IN to write comment.

dianaamir Dear kiddo, i'll hold u even when u dont want me too i'll pretend i know whats best for u
#babykhawlah #10months #khawlahalazwar #ustazahDrKhawlah
6d

» LOG IN to write comment.