dafinaafiqah Nah belanja sikit gambar dekat PERD dulu. Ha ye yang tgh gosok mata tu aku lah tu . Ye iols prefect dulu. Hewww 10h
  •   syafiq_speck Time first time lantik jadi pengawas yeaaa haha 10h
  •   dafinaafiqah Time ni perlatinkan eh ? @syafiq_speck .hahaha. kalau ada gambar kena buat announcement in english dekat perhimpunan kan best. Mostly aku yg buat. Alaa rindunya 10h
  •   syafiq_speck Hahaha aq pon rindu zaman sekolah. Nk buat mcm mne time always move on. 10h
  •   dafinaafiqah Padahal kan aku lah paling nk berambus dari perd dulu. @syafiq_speck 10h

» LOG IN to write comment.

dafinaafiqah Selamat malam semoga mimpi seram! 1d

» LOG IN to write comment.

dafinaafiqah Petite size sgt kan dah tu kat kampung mama hujan pulak maka tanah2 merah semua jadi lembik. Sebabkan tak ada siapa nak angkat kan dress iols yg meleret tu, everytime nak turun rumah terpaksalah kita simpul2 gitu kainnyaa kalau tak habislah berlecak kain 3d

» LOG IN to write comment.

dafinaafiqah Susah betul jadi orang not-so-petite size ni. Meleret sgt dah tu dress nya . Mohon flower girl tolong angkat kan dress ahkak!
3rd day of raya to kampung mama we go
3d

» LOG IN to write comment.

dafinaafiqah Just so you know, I got my Chinese eyes from her , my grandmother , manah binti Abdullah 3d

» LOG IN to write comment.

dafinaafiqah Mama ayah ni mama ayah saya. Haritu kata nak tengok. Nah saya upload. Mana gambar mama ayah awak? Tak nak bawak jumpa ke ? Tak pun tunjuk gambar dulu pun okay 5d

» LOG IN to write comment.

dafinaafiqah Tahun ni simple je tak yah ber peplum bagai sebab percayalah setahun sekali je pakai 5d

» LOG IN to write comment.

dafinaafiqah Larii ! Syafiq kejar! There's goes my 1st day of raya. Full of love and blessed happy eid ul fitr everyone. 5d

» LOG IN to write comment.

dafinaafiqah Selamat hari raya! Rumah atok dah mulakan 'perang'. Kejap lagi few rumah kat kampung ni follow la 6d

» LOG IN to write comment.

dafinaafiqah Future mother in law, trust me I can anyam ketupat as well. 6d

» LOG IN to write comment.

dafinaafiqah Selfie pulang ke kampung raya batu pahat je pun 1w

» LOG IN to write comment.

dafinaafiqah #DIY homemade inai

Ingredients :-
Sabun
Kapur
Pewarna

And taraaaaaaa.
1w
  •   dafinaafiqah Hahaha. Ok mcm ni dek cara dia. Amik sabun mandi yg keras tu g hiris nipis2. Lepastu letak kapur makanan. Nisbah kapur dgn sabun 1:4 means agak2 lah letak jgn bnyk sgt nnti melepuh kuku tu deknon. Lpstu sabun, kapur dan pewarna gaul sehingga sebati. JANGAN BUH AIR YE! Lpstu tepek lah dekat kuku dlm 30 minit cmtu dan taraaa siap @eqamajnoor 1w
  •   nadzwano Tahniah 1w
  •   eqamajnoor waaaahhh i baca ni lagi lahh i adore you sis, jadi3 dia basah dgn pewarna tu jelah eh? 1w
  •   dafinaafiqah Yeah. Td sis buat pakai sabun detol warna kuning so bila dah buh pewarna merah, sis punya adunan jadi wane cekelat tp bila sis buh kat jari dia still wane merah.so deknon jgn tkut lah warna yg terhasil psti merah @eqamajnoor . Kalau tkut nk cuba, cuba lah di jari kaki dlu ye deknon 1w
  •   dafinaafiqah Haha tahniah utk apekah @nadzwano ? 1w
  •   eqamajnoor hahh ok sis, thank you tutorial nya , i appreciate sgt sis , hehehehe 1w
  •   eqamajnoor nti kawen i buat 1w
  •   dafinaafiqah Sis ni mcm nak kawen esok je kan @eqamajnoor hahah. 1w

» LOG IN to write comment.

dafinaafiqah Salam perantaun kita nak balik jb dah! See u in a week ignorethathappyface 1w

» LOG IN to write comment.

dafinaafiqah Bukan janji atau boria tapi ini semua kes malas gosok baju dan tudung lalu penyelesaiannya sarung jelah jubah 1w

» LOG IN to write comment.

dafinaafiqah Saia ta kuaddddd tengok air sedap ni awaaaa. Kuadkan semangat saia awaaaa! ! 1w

» LOG IN to write comment.

dafinaafiqah Tudung cantik dari @tudungruffle . Square shawl yg dari belakang macam tudung fareeda tgk dari depan eh bukan. Pergilah tgk2 @tudungruffle. Senang bentuk and utk org2 pemalas nak gosok tudung macam aku wajiblah korang beli sbb x yah gosok .

Pergi kelas ke kita?
2w
  •   zacksunbae Atete :) 2w
  •   syazanajwa Serious ah tak payah gosok ? 2w
  •   dafinaafiqah Aku gosok sbb nak buh starch je @syazanajwa . Cara kan mmg aku borong bnyk2 tudung ni lpsni. Sng kerja aku hahaha 2w
  •   syazanajwa Aku tak reti bubuh starch. Apak kejung nanti. Okay moh follow tudungruffle sikalang. Kekeke thanks babe ! 2w

» LOG IN to write comment.

dafinaafiqah Di sebalik tabir gambar sepinggan nasi arab dgn 1/2 ayam. Em dapnyaaaaaa menyesal makan x habis haritu. 2w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

dafinaafiqah Being retarded as well 3w

» LOG IN to write comment.