dafinaafiqah No filter to cover up my flaws. 3d

» LOG IN to write comment.

dafinaafiqah Kita tolong promote housemate kita punya homemade choco jar. Sesedap sesangat! Lepasni kalau bambam salahkan choco jar dia sebab sedap asyik nak mengulang makan benda ni je. Meh la beli!

ORIGINAL FLAVOUR
RM10/bottle

Kitkat/oreo/marshmallow/m&m
RM12/bottle

For more inquiries
Whatsapp 0145457012
5d

» LOG IN to write comment.

dafinaafiqah Yeay dah jumpa nana semoga tak nangis tengok ubis! 5d

» LOG IN to write comment.

dafinaafiqah Being sick for few days and finally, taxation be my 1st class of the week. 6d

» LOG IN to write comment.

dafinaafiqah My another guardian 1w

» LOG IN to write comment.

dafinaafiqah Orang lain dapat bunga yang end up masuk tong sampah. Aku dapat sekotak gundam lalu dikerah utk pasang. Baru lah sel2 otak berhubung gituww 1w

» LOG IN to write comment.

dafinaafiqah What hariz bought for me 1w

» LOG IN to write comment.

dafinaafiqah Manja, ibu nak pergi kelas ni. Manja duduk rumah leklok jangan main api tau. Ibu x cukup duit nak hantar manja pergi taska. Lecturer ibu cakap, RM700 sebulan tu hidup di bawah paras kemiskinan bandar. So harap manja faham keadaan ibu sekarang.
Yang benar,
Ibu.
2w

» LOG IN to write comment.

dafinaafiqah Hari pertama persekolahan. Dahla kelas dengan head of department. Kita takutt sangad! Dah la lupa nak pakai name tag. Minta2 x kena marah 2w

» LOG IN to write comment.

dafinaafiqah After 3 weeks, and finally. One more thing I do realise is, gambar kitorang banyak dekat tempat makan dan meja makan. Awak, Hobi kita dua ni makan ke macam mana ? No wonder.......... describe it yourself 2w
  •   biebiemohdsaid Gemms la kome. Syafiq versi tembam 2x ganda. Huahuahua. 2w
  •   dafinaafiqah Well nak lawan syafiq lah ni maksu @biebiemohdsaid HAHAHA memnag x lah. Nana tgh diet nasi ni, tp x diet burger. So mcm mana tu ? 2w
  •   jajaamran Haha gamba kau kat tempat makan. Aku lak dalam kete. Kaki jalan ke ape tu. Ha ha ha 2w
  •   biebiemohdsaid Baik xpyh diet kalau gitu..roti burger pun carb. 2w
  •   dafinaafiqah Dak2 medic cuba ajar nana sikit apa kne amik apa yg x kne amik @biebiemohdsaid 2w
  •   biebiemohdsaid Ikot mcm ayah awk lah..mkn ns dlm kuantiti sikit.jgn xmkn lgsung..mnum air msk byk byk. Paksu pun tgh diet, katanya laa..perutnya maju sgt ke dpn. 2w
  •   dafinaafiqah HAHAHAHA perut maju ke dpn so win @biebiemohdsaid 2w

» LOG IN to write comment.

dafinaafiqah Too lazy to walk. 3w
  •   _.nurfarhana kemain anak anak dara ni. hahaha 3w
  •   dafinaafiqah Haha ma aku pn dah pening nak layan. Kau byg kn aku yg sulong perangai budak2 lg, boleh bygkn yg lg 3 mcm mana tahap bdk2 ? @_.nurfarhana 3w
  •   _.nurfarhana paghahhhh. kalau anak aku, kene je heret tang telinga tu. hehehhe 3w
  •   dafinaafiqah Itu belum part masing2 pilih toys masing2 @_.nurfarhana . Kau rasa mcm mana aku nk berpisah dgn dua makhluk paling indah ALLAH bg aku ni ? Hahaha 3w
  •   _.nurfarhana like that heh? hoiii kah dah 20. no more toys. toys utk anak bongsu mcm aku je ni haa. kikiki 3w

» LOG IN to write comment.

dafinaafiqah Adik lelaki aku ingat aku tak power lifting badan sendiri, kejap lagi ha amek! 3w

» LOG IN to write comment.

dafinaafiqah En route to kuala lumpur with family, see yah hrz! 3w

» LOG IN to write comment.

dafinaafiqah Every flower must grow through dirt 3w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

dafinaafiqah Have been tagged by @sabrinarusdi , @shaffsharifudin and a person who I love the most who want to know 20 facts about me. So here we go

1. Family person. Whatever happen, I'll spend more of my time with family.

2. I love black and pink (I got so many tudung in black and pink colour please dont say I am using the same tudung ahaha)

3. I hate BLUE but I got so many baju kurung in blue colour like yucks!
4. I want to be a lawyer but.....hmm never mind

5. I love cats and rabbits
6. Sensitive skin never get rid of me urghh

7. Look tough but actually FRAGILE inside. Easily to broke and cry 8. Talkative (my boyfriend always ask me to stop talking when we are in the car)

9. I love shoes and I have so many shoes like 50 pairs and above

10. I love to cook 11. Shopping alone is better than with accompany

12. Bad in hiding my feelings hmm

13. Karaoke is the best hobby

14. FOREVER MICKEY MOUSE URGH I ALMOST FORGET ABOUT THIS

15. hot tempered hiwhiw (siapa pernah tgk I mengamuk put your hands up )

16. Easily to forgive but hard to forget. Nahh

17. I love to travel (next destination ; hong kong disneyland hehe)

18. I dont eat vegetables it's not healthy
19. I am a bad lover seriously please don't fall in love with me or you'll insane.
20. I speak my mind and I never think before I said. I just simply voice up.

P/s ; it's not easy to list out 20 facts about yourself! To the people I tag, have fun.
3w

» LOG IN to write comment.

dafinaafiqah Hai @baizuria . I found this and still remember ? Rindu awak 200% muah ciked! 3w
  •   baizuria Hahahaha bajet diva sangat sebelum tangkapa gambar kelas muahahahhaha hoi rindu lah gileee opkos paling rindu nak melawa dengan wedges hang yang menggunung kalah Everest do !!! @dafinaafiqah 3w

» LOG IN to write comment.

dafinaafiqah Universal studio Singapore dah pergi, mama ayah tak teringin nak bawa nana pergi disneyland pulak ke? Tak dapat pergi disneyland dekat paris, dekat hong kong punya pun dah okay 3w

» LOG IN to write comment.

dafinaafiqah Selamat bermaharaja lela jerawat dekat dagu 4w

» LOG IN to write comment.

dafinaafiqah Still in the raya mood but final exam force me to bring all the notes together. 1mon

» LOG IN to write comment.