dafinaafiqah Hello johor bahru, welcome home dafina, take care hrz, see u soon semester break start now! 1d
  •   nadzwano Welcome home daf ! Brpe lama fly dr london ke mesia ? 1d
  •   dafinaafiqah HAHAHA jet lag giler doh @nadzwano . Mohon jgn ajak lepak 2 3 harini. Transit kat abu dhabi pergh penat. 1d
  •   nadzwano Fuhhh memang lama la kan sampai jetlag bagai , btw tc doh jangan lupa ole2 utk aku tau 1d
  •   dafinaafiqah Adalah tisu dari london. Nak ke @nadzwano ? Boleh la kan dari x ada. K esok amik kat rumah aku k. 1d
  •   _.nurfarhana weeee. bole raya rumah nii. hehehe 1d
  •   dafinaafiqah Boleh2 meh dtg rumah selagi syawal ada @_.nurfarhana 1d
  •   _.nurfarhana sampai bila cuti? 1d
  •   dafinaafiqah Bulan 9 beb @_.nurfarhana 1d

» LOG IN to write comment.

dafinaafiqah Tak tahu macam mana gambar ni boleh sesat dalam phone aku. Sebab dah tersesatkn so kasi post lah. 1d

» LOG IN to write comment.

dafinaafiqah Esok last paper kita tak zabar betul hari rabu nak balik ke johor bahru dan bercuti. 4d

» LOG IN to write comment.

dafinaafiqah Still in the raya mood but final exam force me to bring all the notes together. 4d

» LOG IN to write comment.

dafinaafiqah "Hasya sayang mama tak"
"TAKKKK"
"Sayang abah tak"
"Sayang"
4d

» LOG IN to write comment.

dafinaafiqah Ha siapa ada duit syiling terlebih tu boleh masuk dalam tabung aku ni k. Tak pun not rm50 yg x nak guna ke, atau atm card, atau credit card juga boleh tinggalkan dalam ni. Thank you 5d

» LOG IN to write comment.

dafinaafiqah Thank you for always be there when I need the most. 😈 6d

» LOG IN to write comment.

dafinaafiqah No filter needed when it's about sky and nature 6d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

dafinaafiqah Rasanya sekarang ni nak buat side plank utk 5 seconds pun dah x mampu kot dah berat sgt badannya. 1w

» LOG IN to write comment.

dafinaafiqah This 3 cheerful girls are having thoughtful times today. Muntah2 non stop and dehydrated like asdfghjkl. X boleh makan x boleh minum. Nak final ni macam2 pulak. Pray for us, okay? 1w
  •   dafinaafiqah P/s ; and I got 2 days mc weeee 1w
  •   fadhil_n assalamualaikum . awk , tolong saye like kan pic kat dlm hashtag ni => #khaleedaneedlike ^^ pleasee , tolong eh :) perlu sgt bantuan awk . cume ade 2 pic je kat dlm hashtag tu . thanks :) 1w

» LOG IN to write comment.

dafinaafiqah Kita pergi wedding orang, bila orang nak pergi wedding kita ni ?????? 2w

» LOG IN to write comment.

dafinaafiqah The only man who always accepts me at my weakest and support me at my strongest. Dear almighty, thank you for bringing me into this man's world. My truly love 2w

» LOG IN to write comment.

dafinaafiqah Hello girl, I heard 'karma' already say hi to you. Hope you're doing fine and be good next time. Okay ? 2w

» LOG IN to write comment.

dafinaafiqah Oat+honey+tomatoes+books = how I start my day 😴 morning everyone. Class at 3pm today. 3w

» LOG IN to write comment.

dafinaafiqah Tadi kan upload gambar 'anak2 ayah'. Lepastu merajuk pulak mama kita sorang ni dgn comment berbau seperti dalam gambar di atas K kali ni anak2 mama pulak. Rilex k mama ayah kasih syg kitorg bagi sama rata x ada terlebih sekilo dkt ayah or mama 3w

» LOG IN to write comment.

dafinaafiqah Anak2 ayah 3w

» LOG IN to write comment.

dafinaafiqah Nah belanja sikit gambar dekat PERD dulu. Ha ye yang tgh gosok mata tu aku lah tu . Ye iols prefect dulu. Hewww 3w

» LOG IN to write comment.

dafinaafiqah Selamat malam semoga mimpi seram! 3w

» LOG IN to write comment.

dafinaafiqah Susah betul jadi orang not-so-petite size ni. Meleret sgt dah tu dress nya . Mohon flower girl tolong angkat kan dress ahkak!
3rd day of raya to kampung mama we go
3w

» LOG IN to write comment.