4h ctdk
Normal SitiNurhaliza Tarudin
ctdk cantik#Repost @fashiela with @repostapp.
・・・
Kallista Shawl by Siti Nurhaliza @ctdk #caraCT #selendanglace Thank you mak @hafizkutti hehe
4h

» LOG IN to write comment.

5h ctdk
Normal SitiNurhaliza Tarudin
ctdk alhamdullillah...menu berbuka saya ..bismillah 5h

» LOG IN to write comment.

5h ctdk
Normal SitiNurhaliza Tarudin
ctdk antara koleksi terbaru #kallistabysitinurhaliza #chiffon2tone #halfmoon #selendangpanjang untuk lebih lanjut bagi pilihan warna anda sila ke FB page Kallista by Siti Nurhaliza 5h

» LOG IN to write comment.

ctdk terbaru dari #kallistabysitinurhaliza selendang chiffon halfmoon 2 tona.. Utk pesanan boleh ke Facebook page Kallista By Siti Nurhaliza. Hari ni belum ada lagi, sehari dua ni ya..tunggu... 5h

» LOG IN to write comment.

7h ctdk
Normal SitiNurhaliza Tarudin
ctdk Seronoknyaa diskaun sampai 80% ..cepat jgn terlambat!!by @officialsimplysiti "Here it is. The next warehouse sale starts tomorrow! #simplysiti #warehousesale #ilovediscount #shopping #mua" via @PhotoRepost_app 7h

» LOG IN to write comment.

8h ctdk
Normal SitiNurhaliza Tarudin
ctdk Ya Allah , hanya Dikau yang Maha Besar lagi Maha Berkuasa..Dikau berilah Hukuman sebaik baiknya buat pemFITNAH yang menyebarkan FITNAH ini. Semoga mereka kembali ke jalan yg benar... Amin Ya Rabb.. #taktakutkekenapanahpetir by @rozisangdewi "Sebaran fitnah berjemaah oleh blog2 yang ?&3&:$3)$/!:)3)3!:?:(/&-&/)/(/!$/)/@-&-$-$ ni. Saya dah terima ni beberapa hari lalu tetapi saya buat tak endah sbb berasa sgt2 kasihan malah hairan dengan keupayaan, kesediaan org yg buat tajuk, buat cerita, buat fitnah, dan disebar2 lagi, dan kemudian jadi bahan sebaran tanpa putus, bahan bacaan org2 yg mampu berfikir dan yg tak berfikir terus percaya dan jadi fitnah yg sgt2 panjang dan dipanjangkan lagi. Saya upload hal ini bila saya jadi sasaran pertanyaan, walaupun saya sgt berharap agar kita ni, pengamal media sosial agar tlg belajar dan memahami benda ni;
-blogger2 sensasi ni tujuannya mempermainkan kita. Mereka bagi headlines yg minta kita terdorong nak membaca, mereka bagi macam2 tajuk yg mampu buatkan kita klik blog mereka. Dengan klik kita, mereka dapat duit. Duitlah yg membuatkan mereka bermaharajalela. Mereka create tajuk2 sensasi walhal cerita sebenarnya lain, mereka perdaya org yg membaca dan mereka sedang bergembira di atas fitnah yg mereka buat. Saudara2 seIslam saya semua tu. @ctdk tu dalam dia sabar, dia pun ada hadnya. Merangkaklah korang cari dia kt akhirat nanti, terlambat masa tuh!! #sabarsayapunadahadnya" via @PhotoRepost_app
8h
  •   aqifanayla4118 Sudah terlalu bnyak fitnah yg keji di tujukan ke dtct,tpi dari dl smpai skr sya tak pernah percaya smua itu..krna dtct bkanlah sprti yg di fitnahkan tu..dtct 54min
  •   sara_arol Teruk betul lh diaorg ni buat citer 51min
  •   nora_sallyna89 Astaghfirullahalazim.. 47min
  •   minahtempe_ Sabar jelah. Jealous la tu ct bahagia ngan dk tu sebab jd viral sampai mcmni. Semoga allah sentiasa m'lindungi masjidmu @ctdk 46min
  •   dhenis_mita26 @ctdk ....ya alloh jahat banget....orang yg menebar fitnah.... 37min
  •   aqifanayla4118 Dtct brsabarlah & bnyak2 istifar,krna dri bnyaknya cobaan ni bukti bahwa dtct di cintai & di sayang ALLAH..prcayalah ALLAH merencanakan yg terindah untuk dtct dri smua ujian yg di bri kpda dtct..amiiinn...ya Rob... 33min
  •   nzab88 sabar la kak Siti.. biarkn je kak siti wat hal kak siti je.. mereka yg wat cerita tu dia lum kene lg.... nnt mereka dh kene ape yg mereka wat sdiri... 20min
  •   ummurayyan79 Fitnah dunia ... 8min

» LOG IN to write comment.

11h ctdk
Normal SitiNurhaliza Tarudin
ctdk Jom ramai ramai kita saksikan siapakah yg berjaya memiliki Tali pinggang SitiNurhaliza dalam kejohanan DBKL Kuda merah international MuayThai challenge pada 30&31 Mei ini.. 11h

» LOG IN to write comment.

11h ctdk
Normal SitiNurhaliza Tarudin
ctdk #Repost @aidijuma with @repostapp.
・・・
KLIHF IS COMING TO YOU at PWTC, KUALA LUMPUR for THE 2ND TIME from 28 - 30 MAY 2015. Mark your calendar... #KLIHF #KLIHF2015 #KLIHFKUALALUMPUR #INTERNATIONALTRADE #KLIHFKUALALUMPUR #INTERNATIONALTRADE #MUSLIMAH #HIJABFAIR #EXHIBITION #BRUNEI #PWTC
11h
  •   _iru2 إفتح خاص الانستقرام و شوف الي ارسلته . @_iba2 4h
  •   _iba2 @_iru2 ماجاني شي 4h
  •   _iru2 @_iba2 شوف الواتس حق البلاك لانك مسوي لي حظر هنا ما يوصلك الي ارسله . 4h
  •   achikspikies g ida esok dekat pwtc jika xblik penang lagi @haleeda612 4h
  •   nurzalekha @mujiblatif .. kalau awk blnje .. sy okay je . Hehe 4h
  •   mujiblatif Hehheheh boleh je @nurzalekha 3h
  •   fahrihusjaini Sebagus bagus hijab d Malaysia 180% masih bagus fashion hijab d Indonesia Karena Indonesia trend hijab Internasional sorry ini nyata cek Aja Seleberity hijab d malaysia dgn seleberity berhijab d Indonesia jauh bnget perbandingan nya!!!This Reall! 2h

» LOG IN to write comment.

1d ctdk
Normal SitiNurhaliza Tarudin
ctdk by @rozisangdewi "Stok baru #kallistabysitinurhaliza, dapatkan pagi esok di facebook page Kallista By Siti Nurhaliza. Stok terhad, serious buyer dialu2kan. Terima kasih.@ctdk" via @PhotoRepost_app 1d

» LOG IN to write comment.

1d ctdk
Video SitiNurhaliza Tarudin
ctdk Teaser #menatapdalammimpi music by Aubrey Suwito lyric by @rozisangdewi 1d

» LOG IN to write comment.

1d ctdk
Lark SitiNurhaliza Tarudin
ctdk Im ready!! Lets hit it Aubrey! #newsong music by @crankymusic lyric by @rozisangdewi 1d

» LOG IN to write comment.

1d ctdk
Normal SitiNurhaliza Tarudin
ctdk Tom yam xtra pedas sblm masuk studio utk pitching tinggi.. 1d

» LOG IN to write comment.

1d ctdk
Reyes SitiNurhaliza Tarudin
ctdk studio time..bismillah.. 1d

» LOG IN to write comment.

1d ctdk
Juno SitiNurhaliza Tarudin
ctdk 1d

» LOG IN to write comment.

1d ctdk
Lark SitiNurhaliza Tarudin
ctdk Wow..ini sangat menarik!! Treasure Hunt!!Cepat sblm tarikh tutup 30 Mei ini..hadiah pun lumayan ..cepat sblm ketinggalan #simplysitipenaja #koperasiutusan 1d

» LOG IN to write comment.

2d ctdk
Video SitiNurhaliza Tarudin
ctdk maintain..maintain...kenala maintain wpun naik kebas buntut duduk hujung bucu sofa.. 2d

» LOG IN to write comment.

2d ctdk
Hefe SitiNurhaliza Tarudin
  •   sehatcantik_tinggi_langsing001 KALUNG AURA ENERGY • PENINGGI • PELANGSING • PEMUTIH • MASKER • MENGATASI SEGALA JENIS PENYAKIT •yok mampir ke ig kita.bb: 55048C31 Line: sinta_nafuri. 1d
  •   lisa_ilu Look pretty n sweet lov ct...(: 1d
  •   sahamakhirat3 handbag lelong di @handbag.gojes 24h
  •   tips.merampingkan.badan Produk ADVANCE SLIM membakar Lemak 3X GANDA!! Sehingga 10KG Kurang dalam 20 Hari Tanpa Bersenam & Berlapar. Visit my ig..Terima kasih ... 11h
  •   talovboutique PAKAIAN HARIAN WANITA, JUM JENGUK2 DULU.. MURAH2 JA 11h
  •   solehahazim Like you so much 9h
  •   emyshakeera cantik ciptaan allah... 8h
  •   personakreatif Indahnya.. alhamdulillah. 8h

» LOG IN to write comment.

2d ctdk
Normal SitiNurhaliza Tarudin
ctdk Ct meniti alam remaja & dewasa bersama..suka,duka,cabaran& dugaan kita hadapi bersama..tapi 1 yg tidak adil kenapa kz tetap kecil dan ct membesar tanpa henti?? @rozisangdewi #tapihidungkzmakinmembesarr 2d

» LOG IN to write comment.

ctdk Hahahahaah!!!!! Bila geng 1 kepala inilah jadinya.. @rozisangdewi sgt teruja 2d

» LOG IN to write comment.

2d ctdk
Amaro SitiNurhaliza Tarudin
ctdk Sayang kak @rozisangdewi !! Muahhhsss..nak jamuuu!!! 2d

» LOG IN to write comment.