9min ctdk
Perpetua SitiNurhaliza Tarudin
ctdk Merindu 9min

» LOG IN to write comment.

5h ctdk
Normal SitiNurhaliza Tarudin
ctdk Gebuss 5h
  •   norlizanorliza Sedappppppnye....nak bwk p picnic ke 39min
  •   shoreea_hijabshawl Waah..daapp 32min
  •   bajukurungcotton_xs_4xl_rm60 Wahhhh sedapnyaaa 31min
  •   6elinherlina Sdap..sosis beselimut.. 31min
  •   beefreestore Anda peminat jam, perfume, Kasut? Jom visit Ig i , mcm2 kita jual. Murah dan berkualiti ye 29min
  •   fakebracesrm50 Salam.ada sesiapa berminat nak beli fake braces secara borong.atau beli untuk pakai sendiri .harga sangat rendah...sila wasap untuk order 0126388649.HARI INI ADA POS.BAYAR HARI NI POS HARI N 26min
  •   suerianni Bagaimana nak ajak Dato ct utk seminar sebagai tetamu vvip bersama Datuk Maznah Hamid sebagai speaker.. kepada siapa harus Saya contact 16min
  •   syemansz Kak @ctdk buka kedai roti pula laa..mesti laku..hehe 14min

» LOG IN to write comment.

17h ctdk
Video SitiNurhaliza Tarudin
ctdk Abg alud layan lagu tamil..hilang ngantuk kami.. 17h
  •   therealwawafroggy Hik3..... lawak la paksu alud 5h
  •   sanzyranalurishoppe Kak ct...cepat sahut cabar #AMkrewberdangdut 5h
  •   mrs_akma Berminat utk menjaga kesihatan dalaman wanita,lelaki dan anak blh usha ig @jsdm_noor ... JamuSeriDewiMalam 5h
  •   pinjaman_berlesen_kl Anda mengalami masalah kewangan? CTOSS/CRISS/BLACKLIST??? Jangan risau kami adalah syarikat peminjaman wang yang berlesen di bawah Akta 1951,kami menawarkan pinjaman tunai segera kepada kakitangan kerajaan dan swasta. BLACKLIST/CTOSS /CRISS DAN MEMPUNYAI PINJAMAN DENGAN SYARIKAT PINJAMAN BERLESEN LAIN??? BUMIPUTERA SAHAJA (KL DAN SELANGOR SAHAJA) 1. Gaji melalui bank sahaja (AUTOPAY SAHAJA) 2. Gaji bersih sekurang-kurangnya rm1500 3. Tanpa penjamin/pencagar 4. Pinjaman diluluskan 1 jam sahaja 5. Maklumat pelanggan dirahsiakan 6. Yang berkerja/menetap di Kuala Lumpur/Selangor sahaja 7. Bukan badan beruniform (polis,bomba,tentera yg berkaitan) ADA SURAT PAJAK EMAS KAMI TERIMA (BOLEH PROSES PINJAMAN) TERBUKA KEPADA SEMUA LAPISAN MASYARAKAT DOKUMEN YANG PERLU DISEDIAKAN 1. Payslip 3 bulan (slip gaji terbaru) 2. 3 bulan penyata bank yang terkini 3. Surat pengesahan jawatan (comfirmation letter) 4. EA form dan penyata EPF (sekiranya ada) 5. Utility bil elektrik /air yang terkini 6. Gaji melalui online pay (autopay auto credit),call/wassap/SMS 0177271897 5h
  •   mrazreen dey alud macha!!! 4h
  •   the.sharifah.tabita.queen Tabita original 100% guarantee berkesan.. trial pack serendah rm90 sahaja..jom dapat kan segera.. free consultation sampai muka licin dan gebu.. 3h
  •   fakebracesrm50 Salam.ada sesiapa berminat nak beli fake braces secara borong.atau beli untuk pakai sendiri .harga sangat rendah...sila wasap untuk order 0126388649.HARI INI ADA POS.BAYAR HARI NI POS HARI N 22min

» LOG IN to write comment.

1d ctdk
Normal SitiNurhaliza Tarudin
ctdk ada org tu tgh dok sibuk main dgn kueh sepit (gulung)..orang nak makan laaa 1d

» LOG IN to write comment.

2d ctdk
Crema SitiNurhaliza Tarudin
ctdk Di pavillion siang tadi sempat bergambar dgn zodiak saya.. Kambing gurun..besor naww... #siapadacahayamenyuluhpadaku #taulasamasamakambing 2d

» LOG IN to write comment.

2d ctdk
Normal SitiNurhaliza Tarudin
ctdk Misi mencari buah buahan & barangan peribadi..😎 2d

» LOG IN to write comment.

2d ctdk
Normal SitiNurhaliza Tarudin
ctdk Bismillah..mohon sama2 kita bantu meringankan beban & penderitaan anak kecil ini..bantu la seikhlas dan semampu anda.. Muhammad Ali pesakit hati kronik ada jangka hayat dalam setahun sahaja lagi. Dia memerlukan sumbangan hampir suku juta untuk pembedahan prmindahan hati. Semoga AllahSWT membalas setiap usaha kita semua...amin Ya Rabb 2d
  •   noorfadilatul @ctdk ..arwah anak saudara sy pun sakit ni..x tahan tgk bile sakit. 1d
  •   kedai_wanna Sape2 yg tgh mncari skincare/supplement terbaik utk kulit pd harga kebabommm tapi nk yg ORIGINAL silalah usha ig sy :) 1d
  •   rohaida_ramli X bole transfer - account not authorised 1d
  •   wannorhazlian Sahabat2 sekalian....account blicked by maybank due to overwhelming respond....bank set a limitation...so kindly 4ward donation to the other acct....kindly call me at 013 2927001 assistance.....saya kakak kepada mohd faizal.....terima kasih kerana perihatin 1d
  •   noorabahree Apa ya no account yg lain? 22h
  •   dr._peninggi_pelangsing_ajaib4 Nak tambah Tinggi (3-10cm) ?? turun Berat Badan (5-15kg) dalam mase 1 minggu ? cek insta saye mase PROMOSi DISKON 30 dan FREE Postage khusus minggu ini 21h
  •   besties_beautyshop Jum follow saya...produk kecantikan yang meletop dan howt dimasa kini... harga yang mampu miliki dan 100% 200% original. 6h
  •   niaqairina0704 Insy allah 2h

» LOG IN to write comment.

2d ctdk
Normal SitiNurhaliza Tarudin
ctdk jgn lupa muzika Nusantara 13 March ini di Istana Budaya..ramai artis hebat akan turun menghiburkan anda.. 2d

» LOG IN to write comment.

2d ctdk
Video SitiNurhaliza Tarudin
ctdk Ramai tanya ttg seri &suri..seri makin besor..suri baru bersalin..tiger anak chitah (yg saya pelihara,yg lain dah hadiah kat org) dan sekor lagi anak suri(juga saya jaga satunya) tgh bunting &chitah jugak bunting..bln depan bertambah lagi ahli keluarga...saya jangkakan penambahan sebanyak 15 ekor anak semuanya ...pengsannn 2d
  •   qoqoelma Semoga makin murah rezeki @ctdk bela kucing2 ni..aminn ♡ 16h
  •   peninggi_herbal_healthy3 󾔊󾔊󾔊󾔊 Nak tambah Tinggi (3-10cm) ?? turun Berat Badan (5-15kg) dalam mase 1 minggu ? cek insta saye mase PROMOSi DISKON 30 dan FREE Postage khusus minggu ini󾌲󾌲󾌲 16h
  •   farahhanim84 Betullah..org tua2 kata bila bela binatang kat umh kite,tuan yg jaga tu sentiasa murah rezeki... 15h
  •   farahhanim84 Nk sekor jugak...pos jb yer... 15h
  •   zara_udo Kak @ctdk sya nk sekor bole tak .. yg mna2 pn takpa .. @ctdk 13h
  •   syazanasrin nak sekor huhu @nrulsyamimi 4h
  •   vinia_moment Jom tengok IG KITA...produk MOMENT real testimoni sembuhkan jerawat parah ... join bisnis MOMENT ..area yogya merapat 4h
  •   sitinurrusliza Ni yg sy ckp td tu kak @saidatarudin ..hehe nk yg mcm tiger tu kalo ade lebih.. @ctdk 2h

» LOG IN to write comment.

2d ctdk
Normal SitiNurhaliza Tarudin
ctdk Ada baby baru lagi.. 2d

» LOG IN to write comment.

3d ctdk
Video SitiNurhaliza Tarudin
ctdk ayden nak ikut TokAyah ..sapa amik pun tak nak..gerammmm😬😬😬 @asyrafkhalid @adib_khalid @alyssahisham @aaziefkhalid 3d

» LOG IN to write comment.

3d ctdk
Ludwig SitiNurhaliza Tarudin
ctdk sempat hantar Suami ke Airport sblm ke sidang media Konsert Nusantara...Semoga urusan B dipermudahkan Dan AllahSWT lindungi B ️sayang.. 3d
  •   obat_langsing_tinggi_putih_7 Jom tengok ig kita PeninggiPelangsingPenggemuk Terbaik Di Dunia jom order 17h
  •   jelitanatasha apakk sweet !!!!!!!!! i love @ctdk .. lamoo nak jumpo xdapek dapek .. dlu sgop xbalik sremban g klcc sbb nk jmp .. alang kah sadis nyaa bilaa dorang kate bole jmp klu beli brg simplysiti jee .. caippp 17h
  •   thefirasjourney Asyik dok promo barang je... boring.. tak dapat den nak baco comments fan.. 16h
  •   peninggi_herbal_healthy3 󾔊󾔊󾔊󾔊 Nak tambah Tinggi (3-10cm) ?? turun Berat Badan (5-15kg) dalam mase 1 minggu ? cek insta saye mase PROMOSi DISKON 30 dan FREE Postage khusus minggu ini󾌲󾌲󾌲 16h
  •   suplemen_herbal_terlengkap <---HARGA PROMO + FREE ONGKIR !! 7h
  •   effazainal_mua Oo sweet... 5h
  •   lydiavaughansg nice couple 3h
  •   zarazaem So sweet... 1h

» LOG IN to write comment.

5d ctdk
Sierra SitiNurhaliza Tarudin
ctdk selamat malam..semoga esok lebih baik Dan lebih diberkati ..amin 5d

» LOG IN to write comment.

5d ctdk
Aden SitiNurhaliza Tarudin
ctdk Pengantin perempuan sepupu saya ..bila cameraman kata pose gila2..inilah hasilnya..tapi suami saya tetap pose control machonye 5d
  •   females_corner Punya ol shop tapi bonusnya ga wow... Sini deh buat kamu yg pengen punya ol shop dan bonus mulai dr 125rb/hari.... :) cek ig ku di jamin cetar bonusnya 2d
  •   ronizul Pngntin lelaki jiran sy.. 1d
  •   ronizul Sy suka sngat ngan dato'ct.. 1d
  •   beautybysafrinez Happening btul pic ni 23h
  •   natrahusin La?rin sepupu ngan @ctdk?hehe..rugi x dtg majlis 23h
  •   beg_tiepong inspired handbags SEMUA hrga BORONG 23h
  •   totonaritacollections Toto, narita, care dan BANTAL KEKABU ASLI! Jom ke ig saya 18h

» LOG IN to write comment.

5d ctdk
Ludwig SitiNurhaliza Tarudin
ctdk Belanja senyum buat followers saya..selamat hujung minggu!! 5d

» LOG IN to write comment.

6d ctdk
Normal SitiNurhaliza Tarudin
ctdk buah hati#Repost @nkse_ with @repostapp.
・・・
My two idols 6d

» LOG IN to write comment.

6d ctdk
Lo-fi SitiNurhaliza Tarudin
ctdk .. 6d
  •   elyounesy Queen 2d
  •   byadibashariza Ketiak berbulu? Kaki berbulu? Ada bulu(misai) di upper lips? Visit my ig untuk ORGANIC HAIR REMOVAL WAX, KALAU RAJIN WAX LAMA LAMA BULU AKAN HILANG PERMANENTLY! LAKI/PEREMPUAN BOLEH GUNA . HARGA TERSANGATLAH MURAH!! 2d
  •   switie_onlineshop Produk hot-hot di sini 2d
  •   qasehwani favourite sy... 1d
  •   mizzayda Tabita skincare original here 1d
  •   houseofrosella Nice.... Btw,Dress rm46 ! Retailer n dropshipper are welcome.. All ready stock 18h
  •   ayie_watch_outlet jom singgah IG sy utk mendapatkan JAM TANGAN branded yg murah dan berkualiti tinggi.. pasti tidak rugi utk memilikinya.. sy tunggu anda semua.. 17h
  •   dwenujang I wonder how much Cadbury paid you for this add? Hihi! Nothing is free in this world. I love you siti, you're the best anyway! 4h

» LOG IN to write comment.

6d ctdk
Normal SitiNurhaliza Tarudin
ctdk #Repost @chef_zam with @repostapp.
・・・
Jeng...jeng...jeng....tunggu kejutan projek terbaru, terhangat & terkebaboom yang akan dilancarkan pada 1hb Mac 2015 nanti ye. I'm sooooooo excited.and so should all of you!! You'll love it, I promised kerana banyak manafaatnya untuk masyarakat umum yang gemarkan bidang masakan, fashion & segala isi muka bumi
#newproject #excitement #projekterbaru #rahsia #meletopdamdamdoom #merecik #masakan #fesyen #selebriti #mutakhir #ChefZam #iamnervousbutexcited
6d
  •   nurul.afasha Terigin sgt nk jmpe ct dpan....mmg mnat btul kt dy.. 6d
  •   larome_careshop Visit my ig ;) 5d
  •   korset_rm30_freepos Mesti beli..! Korset Rm30 je free pos..jom follow :) 5d
  •   alicewie19 Hai teman 5d
  •   instage_mall JEMPUT FOLLOW MY IG!! Klik dulu tgk2 xrugii...Replica watches dan beg murah2 dan mampu milik!! 5d
  •   nornajahanahey SMART SAVING dgn UFUN /UTOKEN..naja 0123970904 FB naja lily akhir 3d
  •   miss_peninggi_pelangsing1 󾔊󾔊󾔊󾔊 Nak tambah Tinggi (3-10cm) ?? turun Berat Badan (5-15kg) dalam mase 1 minggu ? cek insta saye mase PROMOSi DISKON 30 dan FREE Postage khusus minggu ini󾌲󾌲󾌲 3d
  •   theeasy_shop Beli dress FREE shawl..bukan dress je iolls jual..abaya..jubah..skirt..handbag..skirt..sume ad..ladies2 suke la..FREE POSTAGE TAW.. murah n cantikk..hehe..gentlemen plak jgn risau..iolls pon ad jual IPHONE taww.. original set n clone pon ad..folow me n lets shopping. ♡♔♔ 3d

» LOG IN to write comment.

6d ctdk
Video SitiNurhaliza Tarudin
ctdk my pleasure #Repost @majalahremaja with @repostapp.
・・・
Thanks to @officialsimplysiti !
You guys so awsome and terbaik!
#dewiremaja 2014/15
www.dewiremaja.com
6d

» LOG IN to write comment.

6d ctdk
Normal SitiNurhaliza Tarudin
ctdk live update seleksi Akma Garage Sale ..harini Dan 1 March 2015... lokasi: 10,Jalan bukit Antarabangsa,Taman Bukit Mewah,Bukit Antarabangsa.ampang ...#pelbagaipilihan #prelovedsitinurhaliza @city_4u @seleksiakma 6d

» LOG IN to write comment.