9h ctdk
Normal SitiNurhaliza Tarudin
  •   hajaramuslimah Daulat tuanku... 1h
  •   panoramaluxury Daulat tuanku 1h
  •   axlhazarimax Walaupun siti orang pahang rasanya datuk belah ayah atau mak siti orang perak kan, kalau tak salahlah. 1h
  •   griya_solusi_hamil Temukan solusi kehamilan bersama kami. lihat ig kami yuk 1h
  •   asian_healtycare Mau tambah Tinggi (3-10cm) ?? atau turun BB (5-15kg) dalam 1 minggu ? cek ig kita PROMO DISKON 30dan FREE ONGKIR khusus minggu ini 23min
  •   ismika_shoppe Bj kurung pahang RM95 jeppp . Maii follow lakaih 21min
  •   violetcolourholic (ButtonBadge Rm1.10, Keychain&FridgeMagnet Rm2, SlingBag Rm40) 19min
  •   kykinhalim Daulat Tuanku 4min

» LOG IN to write comment.

10h ctdk
Normal SitiNurhaliza Tarudin
ctdk Kisah semalam...suka sangat siti dapat cium Tun Siti..seorang isteri pemimpin yg berjiwa besar& merendah diri..#motherfigure 10h
  •   ummisya513 Tun lebih cantik bila berhijab.. Hampir tak mengenali. 45min
  •   ahmadnorrafedah Kasih yg x terhingga.....so sweet 44min
  •   produkpayudaraterlaris Sweet 41min
  •   egadgetshop visit my ig utk mendapatkan harga murah case hp anda 39min
  •   amir.hamza5906 Sweet sngt... mcm nenek n cucu jer... lov u @ctdk n tun siti.... 23min
  •   asian_healtycare FREE ONGKIR---SUPLEMENT PENINGGI BADAN (5-12cm)---PELANGSING (5-35kg)---PENAMBAH BERAT(3-27kg)---PEMUTIH----CEK IG KITA dong , testimoni nya Banyak *sorry spam 23min
  •   violetcolourholic Terbaik la kak siti.. Respect!! (ButtonBadge Rm1.10, Keychain&FridgeMagnet Rm2, SlingBag Rm40) 20min
  •   tutorial_hijab_makeup_korean Alaaaa comeynye 17min

» LOG IN to write comment.

19h ctdk
Normal SitiNurhaliza Tarudin
ctdk Semoga Allah SWT Sentiasa melindungimu &adikmu sayang...selamat Malam. 19h
  •   adilahfza Assalamualaikum..@ctdk .ambillah diorg jadi anak angkat.. inshaAllah dato' siti mampu mendidik mereka dengan ajaran agama islam.@ctdk :') 1h
  •   hasyaclosa Sedih tgk gambar ny.. rasa simpati tgk bdk ny terima ujian yg sgt hebat.. kalau kak siti jadikan dy sbg anak angkat,Alhamdulillah.. sy sbg peminat kak siti sokong.. :) 57min
  •   alfaamyra korang asyik paksa ct nk ambik dia sbgai anak angkat. sdgkn dia masih mpunyai waris. takkn nk pisah kn anak2 ni dgn waris. 21min
  •   alfaamyra kesian kalau nk jaohkn dia dr pakcik dan nenek diaorg. 20min
  •   rafidahrahman77ida Alhamdulilah ....... 13min
  •   khalifah_ady Semoga Allah merahmati Dato. I love u so much dato 5min

» LOG IN to write comment.

20h ctdk
Normal SitiNurhaliza Tarudin
ctdk Alhamdullillah..selesai majlis bacaan yassin &doa selamat utk Tun & Keluarga sebelum ke Umrah..semoga selamat pergi& pulang serta mendapat umrah yg mabrur..Amin Yaa Rabb.. #loveuTunM 20h

» LOG IN to write comment.

1d ctdk
Video SitiNurhaliza Tarudin
ctdk Hanya Allah SWT yg mengetahui perasaan saya ketika ini..air mata saya cuba saya tahan supaya adik amira terus tersenyum..saya taknak menangis di hadapannya.. 1d

» LOG IN to write comment.

1d ctdk
Normal SitiNurhaliza Tarudin
ctdk "Apapun yg terjadi berlarilah tanpa henti".. #assalamualaikum#selamatpagi# 1d
  •   shuhadah_kassim NAK BUAT MODAL TAPI MALAS CARI ORANG??ayuh pm 0132596813.. SERIUS MODAL MURAH..ADMIN yang akn crikan org.. Whtsapp cpt..lagi 20 org nak..😀😀 19h
  •   glutacaps_beauty Jom putih with glutacaps... follow mu ig info lanjut.. 18h
  •   pakar_rawat_keputihan Jom skodeng ig 18h
  •   ichamutlik pasmina rawis MURAH MERIAH,, kodian CUMAN @18rb??? ecer @22rb,, tersedia juga Quran Wanita untuk Mahar, cover cakep tetep MURAH MERIAHH,,, 17h
  •   gadget_ohsem Iphone SaLE here...murah sgt2 ...rugi x follow 16h
  •   red_renda Dress cantik murah 14h
  •   exclusivemuslimah As Salam, kak @ctdk , jomla try tudung Raudhah sy... Boleh buat inner n tudung... Peminat2 kak @ctdk pn bolehla try jg#exclusivemuslimah 8h
  •   cosmetic8_beautyshop Produk kecantikan murah2 di siniBabies blink 5 in 1,k colly rm90,shiseido mask,bvr collagen,satin skinz,nenhong,variable y,serum azanis,triple m,radiance skinz serum,Azanis scar serum dan macam2 lagi 6h

» LOG IN to write comment.

2d ctdk
Normal SitiNurhaliza Tarudin
ctdk In shaa Allah, niat saya ingin bertemu kedua anak ini..selebihnya kita serah pada Allah yang Maha Bijaksana& Maha Mengetahui.. by @rozisangdewi "Blogger2 tersayang, adakala kami bimbang dgn tajuk2 berita, cerita2 rekaan meski hanya pada tajuknya, pengisian yang tak tahu betul salahnya dan akhir sekali, pihak Dato' Siti sendiri dihujani pertanyaan. Saya dah selalu beritahu hal ini, mungkin skrg sudah ramai pembaca blog yg cerdik- tidak hanya membaca tajuk atau tak mempercayai rumours. Dato' Siti sendiri ada instagram beliau sendiri, jika ada yg hendak dikhabarkan tentulah ada sahihnya dari pihak beliau. Hormati situasi, keadaan, keluarga, orang lain, pekalah saudara saudari. Sensasi tak bawa kita ke mana2, apatah nanti andainya tidak benar. Utk berbuat baik byk caranya.. InshaAllah.@ctdk" via @PhotoRepost_app 2d
  •   durrani1603 Ramai yg dok cakap suruh siti amik budak2 tu anak angkat. Tah la. Mmg issue ni sensetif. Budak2 tu masih ada waris. Waris dia pun bukan la daif sgt sampai tak boleh nak jaga. Bukan senang waris2 dia nak lepaskan budak2 tu kat org lain. Yes mmg dato siti, tapi kalau korang jadi waris2 dia nk ke bg camtu jer? Dah la hilang 3 nyawa kesayangan. Lps tu senang2 nak kasi lagi 2 cucu kesayangan dekat org lain. Lagi bertambah2 duka si nenek sgn waris2 yg lain. 17h
  •   mrs_kurone_px Saya doakan yg terbaik. X semestinya kena jd ibu angkat untuk berkasih sayang dan berkongsi rezeki. 17h
  •   mellodylee Mangkok hayun bangsa melayu ada jer yg nak kondem org... 14h
  •   zackshock22 No komen.. 14h
  •   che.rose.1 Ctdk...ini adalah ujian dr tuhan' nk menguji sejauh mana kesabaran hmbanya...Satu trajedi yg menyayat hati' Redhalah atas segala2nya...Ctdk Hatimu Sesuci wajahmu semuga hidupmu diberkati Allah sampai ke Jannah...Amin. 10h
  •   melancong_murah_baloi Apa tu jgn gado, mari melancong bersama melancong murah baloi, pasti puas hati 5h

» LOG IN to write comment.

2d ctdk
Normal SitiNurhaliza Tarudin
ctdk by @asyrafkhalid "Dreams and Imagination. My father has always been my biggest inspiration. So, today i decided to use his story in my blog. Do check it out. Asyrafkhalid.weebly.com." via @PhotoRepost_app 2d
  •   el_headband Headband murah2 2d
  •   mytravelcorner "WINTER COATS" for autumn winter SPRING here!!! 2d
  •   world_healtycare SEHAT ITU ASET, CEK IG KITA YOK, Diabetes, Darah tinggi, Rematik, Asam urat, Asma, Kanker, Alergi, STROKE, MAGH, Dll ...... 1d
  •   suplemen_mempercepat_kehamilan SUPLEMEN KESUBURAN SUAMI ISTRI, IKHTIYAR CEPAT HAMIL ALAMI TRUSTED Dll. CEK BIO--FREE POSTAGE 1d
  •   kurta_blouse kurta 1d
  •   ambassador_for_beauty Solusi utk masalah jerawat " masker spirulina herbal" . Check my ig!! 1d
  •   langsing_tinggi_plusputih07 Nak tambah Tinggi (3-10cm) ?? turun Berat Badan (5-15kg) dalam mase 1 minggu ? cek insta saye mase PROMOSI DISKON dan FREE Postage 🇭🇦🇷🇬🇦 🇲🇺🇷🇦🇭 1d
  •   noorhaliliesrusillahs.abdillah No need take adopt children's cos sibling also have child most better to take care to bring to any where and mist safe in the future ...by s.abdillah@ sh.hassan sh.abdullah so people will stop present as owner family's and stop from looking present as owner family's to us ... Better pick for own child by Noor lilies Ellie's allies s.abdullah 8h

» LOG IN to write comment.

2d ctdk
Normal SitiNurhaliza Tarudin
ctdk Terima kasih peminat yg hadiahkan selendang cantik ni buat saya..semoga Allah murahkan rezeki mu..amin 2d

» LOG IN to write comment.

2d ctdk
Normal SitiNurhaliza Tarudin
ctdk Yoga 2d

» LOG IN to write comment.

3d ctdk
Normal SitiNurhaliza Tarudin
ctdk Ya Allah ,Sesungguhnya DiKau Maha Mengasihani dan Maha Mengetahui..Lindungi &berikan Rahmatmu kepada anak yatim ini ..amin Ya Rabb via @PhotoRepost_app 3d
  •   delima_habbatusauda_buahzuriat Ya Allah Kau belakanlah nasib anak2 yatim ni dgn kuasaMu...tunjukkan kpd "org2 dalam" yg telah salahguna kuasa mereka Ya Allah... 18h
  •   noelle0312 16h
  •   farrahd23 :( 14h
  •   che.rose.1 Byk2lah beristiqfar atas apa yg terjadi... 10h
  •   jue_hamid_khan Sedih sgt..tk tahu nk ckp mcmana..hanya allah swt saja yg tahu apa yg akan terjdi..mugo anak2 ini dilindungi oleh allah swt..amin 7h
  •   zan__malik Sedih 5h
  •   liza_putralady Keep it up @ctdk .. Pasni jom ziarah 5 beradik yang kematian ibu bapa kes di gilis lori dulu.. Mereka lagi daif tinggal bersama nenda mereka di kg.. 5h

» LOG IN to write comment.

3d ctdk
Normal SitiNurhaliza Tarudin
ctdk Buat sahabatku @krisdayantirl ..semoga berjaya dengan cemerlang buat Konsert kamu malam ini..Bakat anugerah AllahSWT yg Luarbiasa yg ada padamu itu amat istimewa ..doa ku dikau terus gagah & tersenyum Utk terus menghiburkan pengemarmu..All The best for Tonight love!! 3d

» LOG IN to write comment.

3d ctdk
Video SitiNurhaliza Tarudin
ctdk Selamat pengantin baru @farahliyana18 3d

» LOG IN to write comment.

3d ctdk
Normal SitiNurhaliza Tarudin
ctdk Semoga kemenangan menyebelahi #teampacquiao 3d

» LOG IN to write comment.

4d ctdk
Normal SitiNurhaliza Tarudin
ctdk Persembahan istimewa Wind Orchestra Sekolah Sultan Alam Shah pembuka Malam Gala Seribu Bintang di Sek Men Keb Clifford Kuala Lipis...bangga saya 4d

» LOG IN to write comment.

4d ctdk
Normal SitiNurhaliza Tarudin
ctdk Nyumm...menemani saya dlm perjalanan menuju destinasi.. 4d

» LOG IN to write comment.

4d ctdk
Normal SitiNurhaliza Tarudin
ctdk Teaser..koleksi Kallista by SitiNurhaliza (still in progress) utk yg ingin bergaya sederhana & selesa .. #kallistabyCT #caraCT #projeksukahati 4d

» LOG IN to write comment.

5d ctdk
Normal SitiNurhaliza Tarudin
ctdk #katakatahikmah saya setuju dgn kata2 Tun M..setiap hari kita perbaiki diri.Belajarlah dari kesilapan& bukan mengulangi kesilapan... @tunmahathir #ingatanuntukdirisendiri #perkongsianJumaat 5d

» LOG IN to write comment.

5d ctdk
Normal SitiNurhaliza Tarudin
ctdk Mana nak beli niee?? 5d

» LOG IN to write comment.

5d ctdk
Normal SitiNurhaliza Tarudin
ctdk Selamat hari pekerja..Terima Kasih semuanya...semoga kerja keras&rasa cinta pada kerja anda menjadi ibadah yg terbaik buat diri,keluarga ,agama &Negara...selamat bercuti.. 5d

» LOG IN to write comment.