corbuzier That HOW U WAKE UP UR KID 30min

» LOG IN to write comment.

corbuzier Martian Watch... Give u all notification on ur phone to here. Available @fosfor_ig 2d

» LOG IN to write comment.

corbuzier When u love someone 3d

» LOG IN to write comment.

Earlybird Deddy Corbuzier
corbuzier As promised!!! Here we are!!! These are my little Friends!! And they do have instagram! 3d

» LOG IN to write comment.

Normal Deddy Corbuzier
corbuzier Doing BJJ hand lock... AZKA GO GO AZKA GO 4d

» LOG IN to write comment.

Earlybird Deddy Corbuzier
corbuzier Every morning.... A small tears from him say ill be missing u on school. Thats .... Love 4d
  •   nurainims11 Anak akan merasa betapa dia sanha 3d
  •   nurainims11 Sangat aman dlm pelukan sang Ayah seharusnya semua Ayah seperti dedy jgn hanya sibuk melulu dekapan pelukan Ayah ITU sangat2 berarti 3d
  •   florenciaaurelia This is what they called love! 3d
  •   tika_mamatotti Ini foto begini penasaran bgt yg motoin siapa ya mas deddy 3d
  •   inggitpr who do you guys think that took this pic? 3d
  •   ciptakreasindoid Saya yg motoin 2d
  •   exalithashop Mau tampilan android mu seperti iphone? Cuma 10k lohhhh;) Cek ig kita yuuuu ada app dan games berbayar android juga lohhh 2d
  •   threekaa iri dech ma azka yg bisa meluk ayah tiap harii :-( 1d

» LOG IN to write comment.

corbuzier Hard work beats talent when talent doesn’t work hard. This is OCD. Fuck genetic. www.readyforfit.com 1w

» LOG IN to write comment.

corbuzier Why ppl get divorce? Why relationship breaking up, well my friends.. Relationship has no guarantees. If that's what you're looking for, go live with a microwave. 1w

» LOG IN to write comment.

corbuzier If my mother only knew..... 2w
  •   rosemagnonatamer Setia dan sehati 1w
  •   rosemagnonatamer God bless Pak Deddy 1w
  •   otinism malam om, minat endorse sepatu sport dari kita? bisa hubungi line otinism atau CP dibio, mohon responnya ya om, terimakasih :) 1w
  •   enung_mozzawa @corbuzier. Lopeyu puL 1w
  •   f.adhe666 om dedy ajarin sulap dong :) 1w
  •   liza_zbridal Mas @corbuzier brusan liat di net tv kata mas si kecil azka disleksia trus di terapi.. gimana cara terapi nya mas? Soalnya anak saya sama seperti azka, klo harus ke dokter, yg bener itu ke dokter apa mas..? Thanks a lot mas.. 1w
  •   heroneoperavanjava Ganteng pak dedi 7d
  •   missmomotan @liza_zbridal bantu jawab yah kak siapa tau om deddy nya sibuk.. hehehe.. cara belajar azka ada di salah satu episode hitam putih jadi dia mengasosiasikan bentuk dengan hurup misalnya ular dengan huruf s jadi dia bs lbh mudah.. kalo butuh tenaga ahli coba ajah ke psikolog anak terdekat dengan lokasi kakak tinggal #jadikepo #cumamaubantu 7d

» LOG IN to write comment.

corbuzier You’ve only got three choices in life — give up, give in, or give it all you’ve got. Give up all thats NOT worth in your life! --- Give in new things positif in your life and give all u got for things u love. #singledadhappy 2w

» LOG IN to write comment.

corbuzier Happy morning folks... we are still hanging in a dream here....
#SingleDadHappy
2w

» LOG IN to write comment.

Normal Deddy Corbuzier
corbuzier Its always lovely to motivate ppl around you ! #singledadhappy 2w

» LOG IN to write comment.

corbuzier Interview today Celebrity Fitness with Net TV 2w

» LOG IN to write comment.

corbuzier European BEST headphone!!
Cool!!! Thank u Oppo for this cool stuff!
2w

» LOG IN to write comment.

Earlybird Deddy Corbuzier
corbuzier Give love and love giving back.
#SingleDadHappy
2w

» LOG IN to write comment.

Normal Deddy Corbuzier
corbuzier Success is the sum of small efforts, repeated day in and day out — Robert Collier 2w

» LOG IN to write comment.

Normal Deddy Corbuzier
corbuzier And now after Azka... Going to My CLUB @CFofficial 2w

» LOG IN to write comment.

corbuzier Muka sama sama bengep.... Ngantuk... Telat!! but FUN when we late and Run 2w

» LOG IN to write comment.

Normal Deddy Corbuzier
corbuzier AZKA CORNER SHOOT TODAY making our own ICE CREAM!! 2w

» LOG IN to write comment.

Normal Deddy Corbuzier
corbuzier Do u have ur Oppo yet. 2w

» LOG IN to write comment.