cikmanggis At #RIDZY wedd. Thank you for inviting my family & I @sophialiana. Congratulations ‪@faridasyraf & wife. Semoga dipermudahkan urusan rumah tangga dan berbahagialah hingga ke Jannah. In shaa Allah.. Btw, makanan sedap gila. Tolong tapaukan nasi please Sophiaaaaa..!
Fefeeling ayu pakai baju @officialmaricar ni! Hee
22h

» LOG IN to write comment.

cikmanggis Makeup by @sahirsabri. Lipstick purple sempena Anugerah Pilihan Online yang penuh dengan warna purple. #APO 3d

» LOG IN to write comment.

cikmanggis Layankan anak bertuah mama. #medina #puteriharbourfamilythemepark 4d

» LOG IN to write comment.

cikmanggis Crazy fun session with these bunch. #poptv #defam #supergirls #defamwithyou 5d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

cikmanggis Happy 1st Anniversary #zoninteraktifpesona!! Thank you ZIP for having us! It was a great celebration. Love the food and chocolatessss!
Siapa yang tengok #DangdutStar tadi?? Kita tak sempat tengok.. Apa kate kome? Ce komen sikit
6d

» LOG IN to write comment.

cikmanggis Bismillahirrahmanirrahim.. Malam ni jam 9:00 akan bermula Konsert pertama Dangdut Star. Jangan terlepas okay. Yang takda kat rumah, boleh record siap2. Jumpa di Astro Prima & Astro Maya HD.
CREDIT KONSERT DANGDUT STAR MINGGU 1:
Makeup Manggis @iydayusof_raub
Makeup Azira @roseeusoff
Makeup Sophia @adyrazak
Hair Acu
Styling @safarrazwin
Outfit @eggieazman
Accessories @scha_fadly
#defam #supergirls #defamwithyou #dangdutstar #geleksampaibintang #pastitakcarilain #astroprima #astromayahd #tunestudios #defamillion
6d

» LOG IN to write comment.

cikmanggis Ada sesuatu yang misteri dalam video ini. Kalau tak kuat semangat, saya nasihatkan jangan tengok.. Nasihat kakak jangan ambik ringan... Fergalicious - Fergie @musical.ly
#EmMusicalTime #MissEm #musically #musicallyapp #musical #music #muser #muservoice #musicallyid #musicallymalaysia #musicallyindonesia #comedy #asian #fergalicious #fergie #featured #featureme #malaysia #malaysian #lipsync
7d

» LOG IN to write comment.

cikmanggis Earlier today at Show Amphitheatre, Zoo Negara for 'Colours of the Sea' #emelxCLPTS launch & fashion show with my girls. Ignore that weird eyes..
Btw, congratulations @melindalooi for this beautiful and inspiring collaboration. Loving all of em but my favs are @atiliaharon's and @sazzyfalak's. Im wearing #emelxAtiliaHaron's collection. @emelbymelindalooi
#emelbymelindalooi #defam #supergirls
7d

» LOG IN to write comment.

cikmanggis Sejak guna Lumee Case ni, dalam gelap pun boleh selfie & buat video.. Lampu terang, seterang bulan mengambang. Hikhik
Kaki selfie, kaki video, kaki berangan boleh2 la dapatkan Lumee Case ni dari @lunaglitz okay! Tak payah susah2 dah mintak kawan korang tolong suluh pakai torch light phone untuk dapatkan extra light. Secara tak langsung kawan korg dpt jimat bateri. Maka kawan korang pun sayang korang lebih..
#lumeecase #lunaglitz #LEDcase
1w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

cikmanggis Supermoms alert!!
MOTHER (right) x MOTHER IN LAW (left)
My multi-tasking moms, my savior, my life.
Sakit cari mereka. Paip bocor cari mereka. Barang rosak cari mereka. Lapar cari mereka..
Pagi niat nak buat kolam ikan, petang dah siap. Hari ni niat nak buat pagar keliling rumah, celik mata esok pagi dah siap. Terasa nak makan udang, balik kerja dapat udang..
Itulah Ibu. Itulah Mak.. Mereka akan sentiasa cuba sedaya upaya untuk gembirakan hati anak-anak.. Hargailah jasa mereka dan cintailah mereka sepenuh hati. Berbakti sementara masih ada hari..
Tag your supermom!
1w

» LOG IN to write comment.

cikmanggis Alhamdulillah, Rakaman Konsert Akhir Dangdut Star sangat sangat havoc malam ni. Korang memang best!
Jangan lupa saksikan Konsert pertama Dangdut Star yang dihoskan oleh @defamofficial dan @taukejambu yang bakal ditayangkan Rabu ini jam 9pm di Astro Prima dan Astro Maya HD.
Yang paling penting, kita sukaaaaaaaa sangat dengan accessories meletop kita dari @scha_fadly and dress kita malam ni daripada @azuracouture! She never failed to make us look fab! Thank you so much loves! @azirashafinaz sampai taknak tukar baju. Lol.. cc: @sophialiana
#defam #supergirls #defamwithyou #DangdutStar #GelekSampaiBintang #PastiTakCariLain
1w

» LOG IN to write comment.

cikmanggis You want it? It's @ezzatiamirakl. 🏼
Wearing this gorgeous outfit for Dangdut Star Press Conference last Tuesday. Loving this long coat so much! Thank you @ezzatiamirakl.
#DangdutStar #GelekSampaiBintang #ezzatiamira
1w
  •   bethhanif i loveeeee ur eyes ur smile.stay pretty sis 1w
  •   ezzatiamirakl Thank you love 1w
  •   __safuan Cik Mangosteen bila rambut nak panjang mcm dulu ?? Cantikk 1w
  •   artikah00 Kita suka diaaaaa dia cantik 1w

» LOG IN to write comment.

cikmanggis Shah Alam, ️ yo! De FAM (Farida.Acam.Manggis) at #MaharajaLawakMega2016 Semi Final. All the best #LOL 2w

» LOG IN to write comment.

cikmanggis 5hari je lagi undian Anugerah Pilihan Online dibuka. Korang cakap korang sayang @defamofficial kan? Ape lagi...? Tau kan nak buat apa? Sudah gaharu cendana pula, sudah tahu jangan nak buat2 tanya ya... Sayang semua #apo2016 #defam #supergirls #tunestudios 2w
  •   za.hirr comelnyaa @cikmanggis kt mlm 2w
  •   maarop07 Masa cik bunga komen kmpulan joras tadi mak tetiba ckap amboi bulat comei mata pnonton blakang yg pakai topi tu..kalau jadi artis kongkongfirm meletopzz..padahal mak xsdar lagu supergirlz2 mak dok bukak kuat2 dlam keta tu lagu tuan pnya badan..haha 2w
  •   rizone23 Alamak comel je dgn topi tu belakang tepi sikit bcl @cikmanggis 2w
  •   azniruliqmal Kak @azirashafinaz dah ngantuk sngt dah tu gi laa tido.. Hahaha muahh 2w

» LOG IN to write comment.

cikmanggis Jom datang ramai-ramai ke Konsert Akhir Kilauan Emas Otai malam ni jam 9pm di CIDB Convention Centre, Cheras. Jumpa korang opening nanti #kilauanemasotai 2w

» LOG IN to write comment.

cikmanggis Earlier today at Hot TV with my keropoks, papadom @haziq_hotfm & mamadom @fizie_hotfm . Jangan lupa tengok Hot TV setiap Ahad jam 6pm di TV9 okay!
Thank you @liyanajasmay for this sweater. Love love! #mermaidstorekl
2w

» LOG IN to write comment.

cikmanggis Ni namanya perut dah penuh kek, kambing panggang, ayam panggang, mashed potato dan sausage tapi ada hati nak menyanyi. Suara ke laut, strum ape tah lagi.. *Sorry kakak lama tak main gitar, jari jemari dah lembik.. #jangankecam
Sebelah saya nama dia @shaifulysff. Partner menyanyi saya. Suara dia sedap. Tu je nak bagitau. Ada masa kakak belanja video dia menyanyi ok!
#AzfaBirthdayParty #JammingAtasKeretaAyah
2w
  •   azrilaju @fadhil_achong hahaha,epul la,cik maggis bini acam budak paya sebelah rumah aku ni je chong.haha 2w
  •   cikmanggis @azrilaju oops awak ke tuan punya gitar. Selama ni main je epul bawak.. Sorry ye saya pinjam.. Hehe 2w
  •   azrilaju @cikmanggis hahaha,takde hal cik manggis,epul punya hal tak kesah pun.suruh epul payung nyanyi sikit lah next time.haha 2w
  •   khai_kewelaxmin @cikmanggis ooooooo yg tukang amek video xmention punggg... 1w

» LOG IN to write comment.