Normal The Journey Of Mylife
chyntiahoney Confidence is the ability to feel beautiful, without needing someone to tell you.
Face & Body Makeup by : @chmakeupstudio
.
Special Thanks to Master @reagenwu @springworks 🏻 And The Talent : @indritanny
7h

» LOG IN to write comment.

chyntiahoney Hold the vision, Trust the process 😇
Photo credit : Melodybora
#quotes#blessedday
#bukanprewed
1w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

chyntiahoney The detail of my Hairdo yesterday
#makeupbychyntiahoney
2w

» LOG IN to write comment.

Normal The Journey Of Mylife
chyntiahoney Hi makeup junkie!!
Jgn lewatkan
PO AUTHENTIC NAKED SMOKY PALETTE kali ini !! PROMO KEMERDEKAAN
Price : IDR 845.000
( TERMURAHHHHH )

Kenapa PALETTE INI MUST HAVE?
Karena Selain Palette Ini super pigmented, warna'nya juga kepake semua!

Dari mau makeup soft smoky sampai dark smoky ada dlm 1 palette.

Ga hny utk sbg eyeshadow, tp bs d pke utk Shading & Highlight !! YUKKK PM yaaaa..
Ready tgl 25 AGUSTUS (Dipercepat) !! 🏻 ORDER?
LINE : @chmakeupstudio (pake @)
WA : +628994890298
2w

» LOG IN to write comment.

chyntiahoney It's time to ATS hair treatment.. very relaxing.. 🏻 3w

» LOG IN to write comment.

chyntiahoney Yeay!! Ini dia "The Geekies" crazy team!
Finally acara Habitat Bazaar Donation selesai !
Semua'nya berjalan dgn sangat lancar selama 3 hari bazaar di Megamall Batam !
Antusias, semangat dan niat tulus membantu yg membuat kami kompak & gila2an selama bazaar Terimakasih buat para donatur dan temen2 yg udah berpartisipasi dan ikut serta mensukseskan acara ini ️ Sehingga dana yg terkumpul dapat membantu pembangunan rumah yg layak utk keluarga pra-sejahtera di kota Batam.

Semoga dgn niat baik dan ketulusan kita, kita di berikan rezeki yg lebih banyak agar dapat membantu lebih banyak org-org yg membutuhkan.

Let's share & spread the love more and more to all people in need
4w

» LOG IN to write comment.

Inkwell The Journey Of Mylife
chyntiahoney So cute 4w

» LOG IN to write comment.

Normal The Journey Of Mylife
chyntiahoney 🏻️ 4w

» LOG IN to write comment.

chyntiahoney Andddd here we go today!!
Come & Take a look
"We.Are.The.Geekies" Booth in Megamall Batam Centre
( Near Starbuck, in front of 'cool kids' )

We're selling so many good quality PRELOVED & NEW clothing, bag, accessories, and so many more for WOMAN & MAN
The prices starts from IDR30.000 🏻
.
Don't missed it babe,
Stay tuned 31 July - 2 August 2015
( 10AM - 10PM )
We will rolling the PRELOVED stock everyday!
.
And YES, The fund will be donated to Habitat Women Built, Charity that helps to build houses for families in need at Batam
So, Let's Shop & donate
#wearethegeekies #thegeekies
4w
  •   nissa.lee ceee tr aku pegi yaa 4w
  •   chyntiahoney @nissa.lee Laiiii come comee buka jam 10AM, aku di stand kemungkinan jam 1'an siang.. hihi.. bnyk baju bagus2 lho.. sebelom kehabisan 4w

» LOG IN to write comment.

chyntiahoney NEVER GIVE UP !
Good thing takes time 🏻
1mon

» LOG IN to write comment.

chyntiahoney • THE REASON •
Ini alasannya kenapa aku ngga begitu tertarik utk berkumpul dgn org yg merokok. Lebih suka di rumah daripada nongkrong di luar. Tidak begitu suka dgn clubbing or nightlife. Selalu menghindar dari asap rokok. Dan ngga pernah berpikir utk mencoba / menyentuh rokok.

Buat para wanita, kalian udah menghabiskan puluhan juta utk perawatan diri anda, tetapi semua itu akan sia-sia hanya karena Bad effect dari rokok.

Buat para cowo, kalo ingin tetep ganteng, cool, sexy, healthy and Rich, stop smoking!

Buat para smokers, kalian bebas merokok, tetapi please jgn sampe mengganggu org sekitarmu.
Hargai mereka, merokoklah pada tempat'nya. Pikirkan org2 sekelilingmu!
#SayNoToSmoking !
1mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

chyntiahoney Don't Look Back, Unless It's A Good View.. #KeepGoing & #DoingGood !
.
Photo credit : @eddiewens 🏼
.
Custom T-shirt by : @royal.factory
Thankyou I love it ! Very High Quality an Super Comfy 🏻
2mon

» LOG IN to write comment.

chyntiahoney They say I Dream too Big.
No! Maybe, They think too Small. #DreamBig !
2mon

» LOG IN to write comment.

chyntiahoney • ON THE JOB •
Thankyou @vida_tjhin for the picture
#ChyntiahoneyInSingapore
#MUAsingapore
2mon

» LOG IN to write comment.