•   wahidooi Thanks for your support, Brother! 7d
  •   chobiell @wahidooi thanks to you too.. Lepas ni kalau ada event lagi kena follow wahid je lah..hahaha 7d
  •   wahidooi Klo ada jemputan ke mana2 event, Insy'Allah kami akan gi cover. Kita baru jer balik dari K. Terengganu minggu lepas. Minggu ni plak MotoGP, jadi harap Bro @chobiell, Bro2 serta Sis2 bersabar, sebab kami akan upload gambar2 yg tak masuk magazine dalam FB Cycle World Malaysia. 6d
  •   chobiell @wahidooi terbaik bro 6d

» LOG IN to write comment.

chobiell Tima kasih judgers, tima kasih jugak pada #malayabeardoil sponsor hadiah #dgr #dgr14 #dgrkl14 #beard #moustached #vintage #classic #helmetfree #replay 1mon

» LOG IN to write comment.

chobiell #wakjoe owner of #lambkari 1mon
  •   wansayoq Penuh dgn gaya tersendiri..terbaik la 1mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

  •   wansayoq Kemana dell...ramai sgt 1mon
  •   chobiell event #dgrkl14 pusing2 KL ja @wansayoq 1mon
  •   wansayoq Best tgk ramai2 mcm ni... 1mon
  •   chobiell Memang pun @wansayoq tadi mau lat 400++ gak.. Moto campuq lah, scooter + bobber + chopper + cafe racer 1mon
  •   wansayoq Tu dia mmg ramai giler la...kat cni tak dpt la nk kumpoi byk ni... 1mon
  •   chobiell Thn boleh join #dgr ni @wansayoq ajak skali geng2 sana 1mon
  •   wansayoq Insyaallah dell bo nk hebahkan dkt cni..lg ramai nnt 1mon

» LOG IN to write comment.

  •   papasongun Tahniah bro dapat helmet..pas ni nk bela jambanf gak..hahaha.. 1mon
  •   chobiell @papasongun tima kasih bro!! Aku okay bro, kau lah nak kena hadap major dlu..hahaha 1mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

chobiell Tali pinggang raya.. Asalkan kulit semua pun boleh dengan #huberds @huberdsmalaysia @rizqee @fuzelapp #leathercare #dockers #leather #belt 3mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

  •   laksamanapaan Hahah..punya lah tertanya2 apesal kamera tak follow motor tu..egtkan nak fokus kat motogp..rupanya ada alfaromeo kat blakang..hahah..berdekah gelakk.. 5mon
  •   chobiell @laksamanapaan boleh agak jugak eh...memang mai tengok nak tengok alfa romeo ja..hihihi 5mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

chobiell In shaa Allah!! Umar sampai masa kita beli #alfaromeo #giulia ni naa.. #aos14 #classic #clasiccar #layananaklagibagus credit to @mr_nizam 5mon

» LOG IN to write comment.