Normal Shafa Nabilah Eka Puteri
chajonas Through the Laptop Screen Never before seen pictures of BTS and all the secrets will be revealed! 2d

» LOG IN to write comment.

chajonas Room sweet room 4d

» LOG IN to write comment.

chajonas Come earlier just for the airport WiFi 4d

» LOG IN to write comment.

Normal Shafa Nabilah Eka Puteri
chajonas I love my hair color in here.. Belang-belang dan gak rata 4d

» LOG IN to write comment.

Normal Shafa Nabilah Eka Puteri
chajonas Aku baru tau kalo @niayulaksmidewi diperkirakan bentuk arca nya kaya gini 1w

» LOG IN to write comment.

chajonas Don't forget the selfies!! 1w

» LOG IN to write comment.

chajonas Copying the sculptures' style, met some skulls, found my daddy's home and reading Indonesia' ethnography. 1w

» LOG IN to write comment.

chajonas Ceritanya wisata sejarah 1w

» LOG IN to write comment.

Normal Shafa Nabilah Eka Puteri
chajonas 4 kotak gayanya sama semua ~lalalala 1w

» LOG IN to write comment.

Normal Shafa Nabilah Eka Puteri
chajonas Happy birthday to my dark-haired blue-eyes prince charming.
I love you little boy till you became a hero in a war against Nazi.
You're the one I think about when I studied for my final, and suddenly I want to teach you how to say shahada. So we can have a happily ever after, because I already said that to my mom, my grandmom, and maybe my whole family Okay. Don't bother me. The point is I just want to say Happy Birthday and I love ya!! #LoganLerman
1w

» LOG IN to write comment.

Normal Shafa Nabilah Eka Puteri
chajonas He got dirt on his face and I still want him!!
#LoganLerman #Fury
2w

» LOG IN to write comment.

chajonas Cieee yang hari ini 22 tahun You know, Zayn, even tho I'm not fangirling too much over you anymore and now your body is like a canvas with random doodles and you've got hair I can't handle, but I still put your name on my HD. So Happy Birthday!!! *virtually throwing tattoo remover and scissors to his head* #ZaynMalik 2w

» LOG IN to write comment.

chajonas Launching PBL 1 3w
  •   rinawedsty Aku udh setahun lalu , semester 7 baru pbl 2 lagi ... 3w
  •   chajonas @rinawedsty whuaa aku pbl 1 & 2 tahun ini semua 3w
  •   rinawedsty Semungut ... hahaaa .. ngeriii :D didaerah deket kampus apa jauh cha? 3w
  •   chajonas @rinawedsty yaa hitungan pky-bjm lah, pokoknya menjauhi ibukota XD 3w
  •   rinawedsty Ohh , lumayan juga yaaa :) kalau aku kmrin cuma stngh jam nyampe .. 3w
  •   chajonas @rinawedsty kalo kami bener2 ke desa rin, ntah mungkin kampus nyuruh mahasiswa nya belajar jadi anak desa beneran XD 3w
  •   rinawedsty Aku pbl 2 yg ke desa . Kalo yg pbl 1 masih disekitaran sini aja ... kalo angkatan diatas aku pda ke desa kmrin tp pas angkatan ku rada enakan . 3w
  •   chajonas @rinawedsty aku pbl 2 nya malah yg di instansi jadi anak magang.. Kirain sama kita jenis pbl 1 atau 2nya OwO 3w

» LOG IN to write comment.

Normal Shafa Nabilah Eka Puteri
chajonas I'm waiting for the caffeine to work 4w

» LOG IN to write comment.

Normal Shafa Nabilah Eka Puteri
chajonas It's already January 1st 2015, huh? Well... Happy New Year to all people. Even tho it feels like another ordinary days, nothing special, no different. But there's always a new hope. So my only wish is for me to not skipping to pray anymore. Enough sin you've made, C! And because 2015 will be a tough year in my college life, so I wanna say something like Haymitch always said, 'Stay Alive!' 4w
  •   rarerea "It's 2015, and I'm still betting on ya, girl on faiyah" 4w

» LOG IN to write comment.

Normal Shafa Nabilah Eka Puteri
chajonas Karena cuaca dingin bukan alasan untuk tidak makan ice cream 4w

» LOG IN to write comment.

1mon chajonas
Normal Shafa Nabilah Eka Puteri
chajonas 5/17 Hima Kesmas UHAMKA 2013-2014.
Momen pengukuhan yang lagi tegang malah dijadikan background selfie #LKTD2014
1mon

» LOG IN to write comment.

chajonas Tetap aja jiwa HPD nya gak hilang #LKTD2014 1mon

» LOG IN to write comment.

1mon chajonas
Normal Shafa Nabilah Eka Puteri
chajonas 1mon

» LOG IN to write comment.

1mon chajonas
Normal Shafa Nabilah Eka Puteri
chajonas Ceritanya mau Natalan juga 1mon

» LOG IN to write comment.