azkascraps Have a good weekend peeps🌞 1w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

azkascraps Succeed candid 2w

» LOG IN to write comment.

azkascraps Selfiesssssss!!! 2w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

azkascraps For flexibility and work. (YHA. Namanya juga usaha) 4w

» LOG IN to write comment.

azkascraps Every fruit you spot is a durian! 4w

» LOG IN to write comment.

azkascraps Today's kick. 4w

» LOG IN to write comment.

1mon azkascraps
Normal Azka Aristi
azkascraps The one who stood in the crowd waiting for me(&luhur) ️ *mau kasih caption yang lebih sweet tapi males* 1mon

» LOG IN to write comment.

azkascraps Ceritanya dikasih hadiah 1mon

» LOG IN to write comment.

azkascraps Stucked for 12hour inside the car causes thiz. 3mon
  •   hapsas 12 jam?:") 3mon
  •   aerora followback? 2mon
  •   mahar.m Fllbck? 2mon
  •   dedokvn Flbck ka azka 1mon
  •   keyqueenshop Hello sis cek dan follow IG kita yuk banyak koleksi baju bagus bagus banget yg selalu update dan spatu jelly murah hanya 65.000 :) 1mon
  •   tasarmn Follback 1mon

» LOG IN to write comment.

azkascraps Wush 3mon
  •   rindaiii iya zka gua tau lo badhai 3mon
  •   azkascraps Pdhl ini teh ngga keliatan apa apanya rin hadeehh, jd apanya yang badhai gt @rindaiii 3mon
  •   rindaiii justru itu zka,ga keliatan aja badhai apalg kl keliatan 3mon

» LOG IN to write comment.

azkascraps Lelah . . . 3mon

» LOG IN to write comment.

azkascraps Case Building Today 3mon

» LOG IN to write comment.

3mon azkascraps
Normal Azka Aristi
azkascraps !horee! 3mon

» LOG IN to write comment.

3mon azkascraps
Normal Azka Aristi
azkascraps Thank you sweethearts 3mon

» LOG IN to write comment.

3mon azkascraps
Normal Azka Aristi
azkascraps MyLittleFamily👭 3mon

» LOG IN to write comment.

azkascraps 3mon

» LOG IN to write comment.

azkascraps Mom hari ini aku ulangtahun yang ke tujuh belas, aku ingin sekali dengar " Good Morning Birthday Girl " lagi, hanya itu. Aku kangen sekali mom, aku ingin mommy melihat aku tumbuh dewasa tapi ternyata tuhan berkehendak lain. It's been 2 years since you've been gone... And I've changed a lot in two years, hopefully always into a better person 3mon

» LOG IN to write comment.

3mon azkascraps
Normal Azka Aristi
azkascraps An everlasting love 3mon

» LOG IN to write comment.