awalashaari Adik, buat apa kat sini? Mak mana? @yasminhani #tributePramlee #tirumacamsaya 7h

» LOG IN to write comment.

awalashaari Dinner tonight courtesy of @yasminhani thanks babe! 7h

» LOG IN to write comment.

awalashaari Lama dah buat kerja TV, first time jumpa camerawoman. 8h

» LOG IN to write comment.

awalashaari #anugerahtributePRamlee full dress rehearsal 8h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

awalashaari Jibby. 1d

» LOG IN to write comment.

awalashaari @garderobehaus project designer & contractor, @amieimran gembira melihat hasil kerja beliau terlaksana tanpa sebarang rasa kesal mahupun menyesal. 2d
  •   _hanyshm keperluan masa depan didunia dh langsaikan bagaimana pula keperluan masa depan di akhirat sana ? @awalashaari sayang awak percaya kita datang dari Allah kan ? dan kita akan kembali juga kepada Allah jadi jom jadi umat islam yg sebenar sayang because i really love you sahabat and because kita tak tahu kita mati bila . 1d
  •   awanterbang15 @awalashaari ni jalan cerita nya apa ni?maap la ye.iklan jer byk yg komen.jrg2 ambik tahu isu semasa.kalau tempat mkn.rajin2 saya singgah.bagi diskaun kupon ke.hehehe 1d
  •   datslaxci Cari kucing persian jom view 1d
  •   dokter_sehat_herbal_peninggi12 TAMBAH TINGGI (3-10cm) TURUN BB (5-15kg) FOLLOW & CEK IG KITA YA PROMO DISKON 30dan FREE ONGKIR KHUSUS MINGGU INI 1d
  •   dememeyfashion nk tambah side income x ?meh follow sini..boleh join Team dropship ye :-) 21h
  •   awalashaari @zhjhamdan i memang cari cleaner Nak clean the whole place before we open for business 19h
  •   amieimran Thank you @awalashaari for such credit! & everyone.. Insha'allah everything work out well. 18h
  •   mianisrina Grab Tabita SkinCare & Dtrim here 8h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

awalashaari Saksikan kami #schawalara dalam HLive Apa Kata Malaysia, Ahad 8.30pm di Astro Ria & Maya HD 3d

» LOG IN to write comment.

awalashaari No, I don't bf my daughter. 3d

» LOG IN to write comment.

  •   cataleya_clothing Baju kurung ada di sini! 4d
  •   dokter_sehat_herbal_peninggi12 SUPLEMENT TINGGI BADAN (5-12cm)---LANGSING (5-35kg)---MASKER ALAMI---JOM CEK IG KITA ORANG , testimoni nya Banyak *sorryspam 4d
  •   datslaxci Minat kucing persian jom view 4d
  •   asrijpm @awalashaari Salam . merujuk berita awal memerlukan pemandu sementara . saya berminat . wassup saya 0102030530 . hari terakhir saya bekerja dengan majikan sekarang adalah pada 25/4/2015 4d
  •   aimanizalie Saya nak jadi driver bro 4d
  •   cikfani Madu kelulut original fresh form farm with low price without mix..wsap me Asap for best price 0134092931 4d
  •   anneyusop Salam @awalashaari saya faizul berumur 30 tahun dan saya berminat utk menjadi personal driver en @awalashaari ...berpengalaman selama 5 tahun...last employee at airod sdn bhd...whtsapp atau call sy di no ini...0172060020 utk ditemuduga... @awalashaari 4d
  •   dokter_sehat_herbal_langsing9 GROWN UP SUPLEMEN, PERONTOK LEMAK TINGGI BADAN , LANGSING Dll. CEK BIO--FREE POSTAGE 3d

» LOG IN to write comment.

awalashaari Speed. 5d

» LOG IN to write comment.

awalashaari Perangai Mummy Lara makan kacang: Makan coating luar, kacang letak tepi. Pffft! @schaalyahya 5d

» LOG IN to write comment.

awalashaari #Repost @yakultmalaysia with @repostapp.
・・・
Nonsense! Probiotic drinks containing live bacteria will not activate cancer cell as claimed.

Mengarut! Minuman probiotik mengandungi bakteria hidup tidak mengaktifkan sel kanser seperti didakwa.

荒谬!含有活性益菌的益生菌饮料不会活化癌细胞。

Source: Metro Ahad (http://www.hmetro.com.my/node/43253)
6d

» LOG IN to write comment.

awalashaari Good night and thank you from us! 6d

» LOG IN to write comment.

awalashaari Mangsa yang terselamat tanpa satu pun kesan calar : Robocop.

#Repost @izuan_mokhtar ・・・
Majlis Kesyukuran & Doa Selamat
6d
  •   nurul_ashaari82 Actually.. Sape yg drive?? @awalashaari o izuan?? 5d
  •   selasihku67 Salam Awal ... Jika nk pakai driver pm sya ya 5d
  •   ima_syg Alhamdulillah.. 5d
  •   aniss_razad tanda Allah sayang pd hambaNya..rindu pd hambaNya..menegur dgn memberikan ujian itu tanda Allah dekat sangat dgn kita....syukuri..redhailah...prbaiki diri n keluarga kejln yg lurus..didik isteri..anak2 dgn mulakan yg mudah...menutup aurat..tidak leka dgn gambar2 duniawi hanya sementara.segalanya musnah nanti..yg kekal taqwa n indah disana jannahNya.alhamdulilah.in sha Allah.aamiin. 5d
  •   mohdasranizam Syukur alhamdulillah semua selamat..bile nak bt interview cari pembantu peribadi hehe 4d
  •   hairulmox @awalashaari dgr nk crik driver... mcm mane nk apply dan atau email.. 4d
  •   mhmdfrds87 bro..nk pakai driver pm sy jgk..hehehe 3d
  •   redknight_aha awal A250 dah let Go? 2d

» LOG IN to write comment.

awalashaari Kenal depa dua ni lama sangat. Dari zaman XXL sampai XS. Dari biasa sampai dah stailista :) #Repost @mrstailista ・・・
Alhamdulillah semuanya berjalan lancar dan kami doakan agar @awalashaari cepat sembuh. #mrstailista #melaramtakingat #malaysiancelebrity 6d

» LOG IN to write comment.

awalashaari Thank you to Anak Anak Tahfiz Al-Mustaqim Paya Jaras Selangor diatas kesudian berjemaah & doa selamat malam tadi. Hanya Allah mampu membalas jasa kalian. 6d
  •   salehin_fatasha rara pndg abg tahfiz tu, hnsm sngt agknoa @ieyjaa_ 6d
  •   salehin_fatasha *agknya @ieyjaa_ 6d
  •   annakie94 lara nk ngorat letewww.. chomeii hehehe 6d
  •   zu12amohd Comeynya scha bertudung 6d
  •   norzyanalindan Lara tu jeling2 6d
  •   kamaliahalinoor Cantiknya @schaalyahya berhijab, 5d
  •   aniss_razad tanda Allah sayang pd hambaNya..rindu pd hambaNya..menegur dgn memberikan ujian itu tanda Allah dekat sangat dgn kita....syukuri..redhailah...prbaiki diri n keluarga kejln yg lurus..didik isteri..anak2 dgn mulakan yg mudah...menutup aurat..tidak leka dgn gambar2 duniawi hanya sementara.segalanya musnah nanti..yg kekal taqwa n indah disana jannahNya.alhamdulilah.in sha Allah.aamiin. 5d
  •   ubatgemuk_bellaskin Sejuk ht tgk anak2 ni 3d

» LOG IN to write comment.

awalashaari We have @yakultmalaysia to thank for these doorgifts. Thanks @rahayurashid for the arrangement! 6d

» LOG IN to write comment.

awalashaari Thank You Ampa, uruskan rakan-rakan media hari ni. (Lepas ni habis la Ampa kena carut) LOL. 6d

» LOG IN to write comment.