awalashaari Had breakfast with this makcik before she fly off for Umrah this week. Got her verbal yes, that @naelofar is coming on board @garderobehaus Thank you and looking forward for our venture together. Have a safe trip, and Umrah mabrur. #garderobehaus #garderobekl 3h

» LOG IN to write comment.

Sierra Awal Ashaari
awalashaari morning wish from me and my naked girl. @laraalanaa 10h

» LOG IN to write comment.

Normal Awal Ashaari
awalashaari #FirstByCelcom . Tak ada alasan untuk tak cuba pelan mobile terbaik ni. Tak kiralah anda suka buat panggilan ataupun online. Hadiah yang diberikan, mengikut keperluan! Jom pakai #FirstbyCelcom sekarang! http://tiny.cc/First 22h

» LOG IN to write comment.

awalashaari I'm so happy and proud of you B.
#Repost @prettypeektures .
・・・
A portrait for the couple :) .
Scha Alyahya for Fashion Valet
.
#schaxfv
2d

» LOG IN to write comment.

awalashaari Congrats! @schaalyahya & @vivyyusof ・・ SchaxFV Fashion Show 2015

Full collection will be available on www.fashionvalet.com on April 2nd!
#SchaxFV #fashion #show #FashionValet
2d

» LOG IN to write comment.

Normal Awal Ashaari
awalashaari #schaxfv happening today. Goodluck babe! #schaalyahya @schaalyahya @fashionvaletcom 2d

» LOG IN to write comment.

awalashaari Masih teruja dengan #FirstByCelcom yang sangat eksklusif dan sentiasa meletakkan kita di tempat pertama. Personalised. Privileges. Exclusivity. Dengan OPTIMISER, kita dapat lebih apa yang kita perlukan. http://tiny.cc/First 3d

» LOG IN to write comment.

awalashaari voice over. #awalatwork 3d

» LOG IN to write comment.

  •   lizmustaza Hi @awalashaari ! Tadi i yang tegur you kat dobi . Well juz ignore pe yg org cakap . Your daugther bukan dyowg . Well lara too cute !!! Muah sikit kat @laraalanaa !!! 21h
  •   raisa_puteri Lara cute n comel!!! Muahhh for u @laraalanaa 20h
  •   riana.azmi Comelnya Lara! 19h
  •   safiera87 Peduli org yg pting anak anugrah terindah yg tak terkira.Dan cukup sempurna 18h
  •   saeyoungsensei Biarkan apa org mau ckp yg pnting @laraalanaa comellllll sngattttt hihhiiiii 13h
  •   miss_sensei Rara omeyyy 11h
  •   airinaiman Yg penting sihat ya rara...budak comel 3h
  •   syssieda94 Peduli apa org cakap . coz sy pun ada ank so sy faham apa org nak kata . mulut org tak berakal mmg takleh tutup. 2h

» LOG IN to write comment.

Normal Awal Ashaari

» LOG IN to write comment.

awalashaari #schawal in Nor Atiqah Songket Terengganu & @aliabastamamkl 5d

» LOG IN to write comment.

awalashaari Congratulations again and have fun being husband and wife! #romiehanez 5d
  •   kakakazah huh?? me?? awak dah betul² jaga diri sendiri ke @shashafauzie?? Saya tulis apa ye yg 'menjadikan' saya ni " keyboard warrior "?? satu lagi, diam sbb malas nak layan??? hahaha kelakar kowt....masa 1st saya tulis komen positif untuk @awalashaari & wife... nape rajin menjawab???? nape x malas?? plz lah... baca komen yg diberi tu dgn betul... rasanya lgsung x ada ciri2 mengutuk atau mengata pown... so, is U suppose to be it... x gitu?? 3d
  •   izyanizzy Awak Nak tunggu dah kenapa? kita diam kerana lebih matang untuk mengendali komen awak. Awak yang kata "tolong jaga penampilan".. awak kata kita semua pulak yg keyboard warrior. Pelik betul awak ni. Dah la, beri kata kata perangsang lebih baik. @schaalyahya tak payah jaga penampilan lebih baik kerana dia dah cukup anggun. Seperti @awalashaari kata.. nak kene suruh isterinye pakai bulu2 ke? Haha. Dahla.. awak beri support kepada mereka kan lebih baik... saya pun dah malas nak layan... 3d
  •   _jeeleo lawa pasangan scha dan awal not pwngantin okey 3d
  •   farabeaute follow my ig for injection whitening 3d
  •   nba.collection Olicandy & V-sireh here! (sorryspam) 3d
  •   poshiy Canteknyer hanez.. 3d
  •   rizal_bel Sian pengantin... Knp nk kutuk2.. Yg komen hina org islam plak tu..kalau mmg dia salah ada lah kifarah utk dia nnt.. Kita jgn nk kutuk2.. 18h

» LOG IN to write comment.

awalashaari With these handsome couple again was good to see you two. #romiehanez 5d

» LOG IN to write comment.

awalashaari My awesome Panca Sitaras team tonight. Thank you. #romiehanez 5d

» LOG IN to write comment.

awalashaari Sudah tertulis di Luh Mahfuz. Congratulations #romiehanez 5d
  •   jaydeesm Awal tag sat instagram yg sebut sblm multi brand store tu blh.. Nk check sat 4d
  •   jaydeesm *sebut semalam 4d
  •   jaydeesm Jumpa dah tq 4d
  •   aidaazilah Hai Assalamualaikum. Kenapa dok sebok cakap pasal orang.. Kita punya amal pun tak tentu cukup. Daripada dok comment, mengutuk, men/meng/me pape lagi, baik diam je. Takyah tambah dosa yang dah sedia ada. Doakan yang baik2 utk semua umat Islam. Insya'Allah banyak pahala. 4d
  •   annzayn2703 @atikah_samsudin betul apa awak ckp tu. 4d
  •   fiza8525 saya sgt setuju dgn awk @intansaid 4d
  •   iamnorfadilah Sudah2lah fkir buruk..hanez dh slamat diijabkabul..sudah trtulis jodoh mreka brsama..ada baiknya kita mndoakan mreka..kita pon dpt pahala.. 1d
  •   sofea_campbell Pasangan paling sesuai 1d

» LOG IN to write comment.

awalashaari Leo Gemini Leo Gemini. 5d

» LOG IN to write comment.

awalashaari Hosting Romie & Hanez's wedding reception. #awalatwork 5d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

awalashaari I'm going to emcee a beautiful wedding tonight. #awalatwork 5d

» LOG IN to write comment.

awalashaari Nah. 5d
  •   lydya_iman Adoooiiiyg dok citer pasal idung bagai ni apahal?? Hidung korang yg mngata tu GEMPAK sgt k??? Knaper xpopular??? Klu da gempak sgt?? Cacat k ank si schawal ni??? Buta kayu la... punyer indah ciptaan Allah korang siapa nk kutuk2. Ibarat korang kutuk Allah tau... korang, ank korang, kturunan korang nnt compom bgus k??? Kang kuar muka berok mcmne??? Ckp pakai otak bkn kaki!!! Adoiiiiii!!! Karma Allah pasti! Jgn main2! 20h
  •   theclouds9 Aku rasa bia la dye nak tnjuk..kalau xde anak korg asek desak ble nk branak.ayat bkn main pedas lg.ckp org mandul n mcm2..ble dh ade ank ko ckp gni plk..Ya Allah..artis pon mnusia biasa.y korg nk sibuk sgt knp.anak kot.sape xsentap kalau kene hina mcm2.. 19h
  •   ogazaryena @awalashaari don't entertain & never stoop down to their level. 16h
  •   yuslina_yusuf_ petua mmg bgus tp mcm xsdap dgr cmtu . kalau aku jd awal pon trase ... awal pon mnusia biasa . . 15h
  •   nongaiariisra abg @awalashaari apa kata block je suma yg banyak mulut tu. yg bg nasihat terlebih tu. hehe 8h
  •   myramarss Menegur bukan mengaibkan. mungkin dia jeles lara ni comel bangat . ignore is better ! 8h
  •   aireen_shazreen block aje .. sibok hal org .. their are too perfect ke ... menyampah bce yg komen ntah pape . ckp @awalashaari sentap la , riak la tnjuk ank la , sruh tggal dlm hutan la apa .. cermin diri sendri dlu .. kalau perfect tu xpe jgak kan .. ank diaorg , org lain sibuk bt apa .. puihhhh ... 7h
  •   _iskandarshah Tak perlu lah nak bg petua bagai. Jg anak sendiri. Ok lah. Bg petua tu boleh, tp jgn lah smpai mengutuk ciptaan Allah. Kalau aku kt tmpat schawal pn aku marah. Sibuk sgt nak belek2 muka anak org dah tu nak tunjuk pndai siap bg petua mancungkan hidung bgai. Pstu boleh ckp "takut nnt hidung lara makin kembang". Such a rude, girl. 1h

» LOG IN to write comment.