auliahutamii What a happy daughter i am, having a super daddy who really know how much i love and adore the sky, so he make a private rooftop for spend the twilight or just sitting down under a sea sky. 6d
  •   utariqamal Jago bgt lahh ini langitnya 6d
  •   ariqah_refi Langit nye mantaaap kak imi , cobe kak imi ndak usah ikut bepoto pasti tambah mantaapppp 6d
  •   visellazn Kakak tami .cantik 6d

» LOG IN to write comment.

auliahutamii If you were black, may i be your white ? 3w

» LOG IN to write comment.

auliahutamii Sky enthusiast 1mon

» LOG IN to write comment.

auliahutamii She is my favorite girl. No more caption needed. 1mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

auliahutamii This is my masterpiece hahah padahal emang kamera nya aja yang bagus, ini ga di edit sama sekali, thats why i love gopro #gopro 2mon

» LOG IN to write comment.

auliahutamii This photo can't be the same without superwide lens. A recommended lens for your holiday hihi i have the pink one. Too cute 2mon

» LOG IN to write comment.

auliahutamii Another Genting Highland photo, taken by my one and only hero, gopro hero 3 black edition. #gopro 2mon

» LOG IN to write comment.

  •   izaaizaa Bile balek moyy? Ke jkt? 2mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

auliahutamii Start a new year with a new day 2mon
  •   izaaizaa Azzeeeeeggg with new outer jugaa 2mon

» LOG IN to write comment.

auliahutamii Polkadot fireworks happy new year! 2mon

» LOG IN to write comment.

auliahutamii Blue sky is all i want 2mon

» LOG IN to write comment.

auliahutamii Because i miss kebab so much 2mon

» LOG IN to write comment.

auliahutamii Why everyone talking sh** about price when something can melted and danced in your mouth so perfectly ? Ps:i want mojito ! 2mon

» LOG IN to write comment.

  •   azmiihabibie just blitz gak di XXI 3mon
  •   auliahutamii @izaaizaa za, yang antri di cp, dari baru dateng sampe udah keluar ga abis-abis, curiga tiketnya abis sampe minggu hahaha penuh banget, semua seat full 3mon
  •   auliahutamii @azmii_habibi sementara cuma di blitz dan cinemaxx hehe ditunggu aja di XXI nyaa hihi 3mon
  •   izaaizaa Masaaaa? Emang pasti abis yaa buat jum'at? Gasa pilihan? 3mon
  •   auliahutamii @izaaizaa ga bilang pasti abis kok buat jumat, cuma yang duduknya pas banget depan screen udah pada abis. Ntar malem deh coba cek lagi. 3mon
  •   izaaizaa Hikkss, okedehh sayyy 3mon
  •   nenood Dek @auliahutamii mau lah doraemonnya tuh hiks hiks 3mon
  •   ayuafrianii 3mon

» LOG IN to write comment.

auliahutamii Sorry for posting these photo. Im just miss this moment, not when I'm not wearing my hijab. Really miss had so much fun in waterboom hahaha ps : i miss underwater photo is the most reason 3mon

» LOG IN to write comment.

auliahutamii Kalo ada yang berani melawan saya, akan saya cat kuning seperti dia! Ada yang mau dicat kuning? 3mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.