athirahmuhaimin Selamat pengantin baru Ara jadi bini yang baek pesanan ikhlas dari 'yang masih belum berkahwin' @tiarafarhana 1d

» LOG IN to write comment.

athirahmuhaimin Selfie kenduri 1d

» LOG IN to write comment.

athirahmuhaimin @melikabylenalee kejap je lagi nak launching Eid 2015 collection #MelikaEid15
Makeup by @zafirahzarif
Shawl by @melikabylenalee
2d

» LOG IN to write comment.

athirahmuhaimin "You know, all that really matters is that the people you love are happy and healthy. Everything else is just sprinkles on the sundae."
-Paul Walker
Luna shawl by @melikabylenalee
3d

» LOG IN to write comment.

athirahmuhaimin Dating 3d

» LOG IN to write comment.

athirahmuhaimin Throwback teghuk ni! Gelak guling guling! #zamanberatbaru40kg #zamangilaremaja rinduuu 4d

» LOG IN to write comment.

athirahmuhaimin Bagasimata tak dapat ditampung 1w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

athirahmuhaimin Apa yang paling best dalam hidup? Makan!!!! #rakshee 1w

» LOG IN to write comment.

athirahmuhaimin Perut kau dan perut aku nak berlaga dah. Rindu soya! Aku dah baca blog kau hiks ingat lagi tak macam mana kantoi pregnant haritu rindunya dekat kau ca take care okay omma tunggu baby dlm perut ummi tu #kauyangpregnantakuyangover 2w
  •   aisyah.ca Aaaa ape ni... Hahahaha rindu tora jugak! Nnt jumpe lagi tauuu. Omma lah sgttt~ ommakauu haha. 2w
  •   nurfarrahana Perut bosar! 2w
  •   athirahmuhaimin Hahaha omma la utk anak anak korang @aisyah.ca @nurfarrahana lam perut besar mengandungi lemak tak mcm kau hiks 2w
  •   aisyah.ca Hahaha perut aku bkn ada baby je. Macam2! Ada mihun sup, satey, kacang2 aku suka ngunyah hahaha. 24jam ngunyah! Tp skg nk kurangkan tknk dh mnum airgula tu. 2w

» LOG IN to write comment.

athirahmuhaimin 😶 2w

» LOG IN to write comment.

athirahmuhaimin Bye hazmi jumpa time raya pulak okayyy @wanamnah sila jealous hahahahha 3w

» LOG IN to write comment.

athirahmuhaimin “Good friends are like stars. You don’t always see them, but you know that they are always there.”
-unknown
Rindu @ciklalalitamplom
#perjumpaanbersamamakmakbuyong
3w

» LOG IN to write comment.

athirahmuhaimin Last jumpa time spm.. Rindunya zaman sekolah @wanamnah sila lah jealous hihi 3w

» LOG IN to write comment.

athirahmuhaimin Selamat Pengantin Baru #suraiyamuhaimin 3w

» LOG IN to write comment.

athirahmuhaimin Terima kasih sebab teman saya jumpa Romeo #muahcikeddd 3w

» LOG IN to write comment.