ashenakhoo Burung puyuh restock ! Nak dijadikan cerita, oleh sbb haritok tek dah open order utk nasik lemak burung puyuh, mak dah sik sempat mok polah brg mkn lain, sampe my lunch box nya anta nasik lemak burung puyuh tok tek. Nya pun xcukup tgn sbb order utk haritok bkn2 jak kuantiti nya. Alhamdulillah for everything.
Open order for tomorrow. Order 5 bungkus dan ke atas for free delivery. Jgn lepas peluang org miri. Rugi x ncerikkk. Hahah. Oh ya, area MIRI only.

Kepak tgn saya nyaut mdh saya di miri. Bkn di kuching. Hahahah. Tgn pande nyaut pun bolehhh ~ :D

Whatsapp : 0143952486 /
Wechat : fiffyflower
19h

» LOG IN to write comment.

ashenakhoo Family. ♡

21/12/14
2d

» LOG IN to write comment.

ashenakhoo Eyebag. 2d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

ashenakhoo To my dearest poliku friends,
Siapa2 yg ada add my wechat, you should know that I only hv 1 acc for wechat which is "fiffyflower". So jgn salah. That is not my acc.. I am not sure why, but I know this little girl. Student poliku maybe ada yg kenal dgn this girl yg slalu ride moto puteh bpk nya pegi cafe or jln ptg2 skitar poli, anak abg daud, driver bas poli. I dont know why and what is the exact reason she used my photo, but i try to think positive that maybe she miss me, the one and only kak fify (maybe)/ pelanggan tetap who always order cuco pusuk or maybe nasi ayam with them. Just incase, if she added you, and there is any bad talks, or whatever bad behaviour from that acc status / moment, that clearly not my name, that is not me. We don't chat and I positive think that is just "permainan budak2" because mun xsilap, nya lepasan upsr.
Left photo, last night. She used my pic as profile picture and cover photo.

Right photo, today. she changed the profile picture maybe because she read my status last night, but she changed her name.
I hope this will clear everything.
Thank you. *And thanks to my classmate @farahieynn0wr sbb dah inform pasal tok. Trus jadi stalker ktk mlm tadik ieyn. Hahaha.
1w
  •   farahieynn0wr hahaha...tertengok juak ea fie..ea kmk bg tauk...hahahax...pk dh tauk...duhl tek lom tauk...hehehe...sma2 fie.. 1w
  •   ashenakhoo Aok. Nisa. Hahahah. Tauk ktk dgn nya kan. Hahah. Maybe lah. Kmk takut ada yg salah faham klak. Since nya pun moment pun sometime terlalu berani. Alip pun dah bising so i better polah camtok la supaya org sik salah faham ka apa @iezathong . Plus, mlm tadik pun , after kmk post benda tok di moment kmk, ada yg komen pdh nya ingat ya acc kmk sbb nisa pun ada add nya. Haiyaaa. 1w
  •   ashenakhoo @farahieynn0wr lom juak. Hahah. Yalah. Nasib nya ada add ktk juak eiyn. Yalah ktk dpt tgga juak ya.. 1w
  •   farahieynn0wr @ashenakhoo ea lha fie..hehehe... 1w
  •   suzilianasubeli Mcm psycho jak @ashenakhoo 1w
  •   iezathong Msti la tauk.. hahaha nak slalu order sia. Aok la fy. Ktk da sikda sia. Ne tauk nya people nearby sia add org n org pcya ya gmbr nya. Aduiii susah. Bkn ktk sik tauk mun llki poli ya mun da add ompuan cntik.. ayat sana ayat sini. Dah nya guna gmbr ktk.. org fkir klk ya ktk.. tedah ktk fy @ashenakhoo 1w
  •   ashenakhoo Hahah. Ntah la nana. Kmk pun xtauk nak polah gine dah. Sbb nya mcm gik kecik la bagi kmk. Bok lepas upsr. @suzilianasubeli tp post nya di moment, hadui.. mun ada org cayak ya kmk , nang jaik abis la upa kmk. 1w
  •   ashenakhoo Kannnn. Yalah. Kmk pun xtauk mok polah gine, mok dimarah, mcm gik terlalu budak mok di marah kmk. Maybe bena nya rindu kan.. So, tok jak la cara yg kmk mok suroh org tauk ya bukan kmk.. @iezathong 1w

» LOG IN to write comment.

ashenakhoo 12/12/14 , Jumaat. 2w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

ashenakhoo Saturday. 3w

» LOG IN to write comment.

  •   _rfix Haaa tu dia hashtag sarawakpretty cun gilak lah ya hahahaha 4w
  •   ashenakhoo Hahaha. X abis gik nguras afiq tok. hastag afiq sarawakhandsome hashtag afiq prettyboy @_rfix 4w
  •   _rfix Hahahahaha okay dah. Sekda mek nguras gik. Ciss pretty boy ndah hahaha. Okay dah sekda gik mek nguras ktk lek ajak . Ada gmba baru kmk nguras gik hahahaha 4w
  •   ashenakhoo Hahahahahahahaha. Dak dak hashtag sarawakhandsome nang gia. Ahahah @_rfix 4w
  •   _rfix Sik juak dakdak sarawakpretty salu sikmok ngakuk bah nya pretty hahahahaha hashtag sarawakpretty yeahhhhhh 4w

» LOG IN to write comment.

ashenakhoo Good night. :) 4w

» LOG IN to write comment.

ashenakhoo -》♡ 1mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

ashenakhoo Miri, #Sarawak 1mon

» LOG IN to write comment.

ashenakhoo Hot spring kampung panchor dayak, Serian , today. 1mon

» LOG IN to write comment.

ashenakhoo serikin panas. Berubah jak sik wana kulit. 1mon

» LOG IN to write comment.

  •   nizam_rahadi InshaaALLAH. Cool... 2mon
  •   ashenakhoo @nizam_rahadi Insyaa Allah sir.. doakan yg terbaik utk kami 2. Hihihi. Paper dot net 6hb mggu dpn. doakan utk kami skelas juga ok ? Cool ~ 2mon
  •   nizam_rahadi Aamiin Ya ALLAH. No problem, sama2 kita berjaya InshaaALLAH. Cool... 2mon

» LOG IN to write comment.

ashenakhoo Day off. 2mon

» LOG IN to write comment.

ashenakhoo 1 down, 2 to go. That senget smile after done with my first paper. Hahah 2mon
  •   _rfix Hahahaha 2mon
  •   ashenakhoo Senget sik senyum ktk abis jwb paper tek fiq ? Hahahahhahaha @_rfix 2mon
  •   _rfix Nya senget cam ktk ya hahahahahahaha muka kedak tok eh hahaahahah 2mon
  •   ashenakhoo Nangga paper esok dpt sik senget gik senyum kah. Takut tebiut indah senyum esok. Hahah @_rfix 2mon
  •   _rfix Hahahahahahahaahahaa perey kmk sitok eh susah paper sok aihh menaaa hahahah coding jak2 hahaha 2mon
  •   ashenakhoo Thank you @lyealyea . Insyaa Allah. Lak mun ada mek inform k. Heheh. 2mon

» LOG IN to write comment.