17min arehdaya
Normal arehdaya
arehdaya Cerita hari ni, tiket dah booked. Bersama pakej combo popcorn regular +mineral water. Sesampai di midv, parking penuh. Turun naik, pusing2, ulang2, sampai minyak habis. Xputus asa, pusing lagi sampai mika tertido. Takut minyak habis, maka keluarlah kami dr midv dgn penuh sakit dihati (ke petrol station). Termenung skjp sbb geram tiket wayang burn mcm tu aje. Lebih geram sbb da janji dgn mika. Lg geram sbb mika tgh seronok. Maka ke arah sunway pyramid pulak. Lps tu, eh xjadilah, nak pusing lah,pergi nu sentral lah sbb skrg ada 'shoe madness' kat sana.
Sampai sana, kasut xdpt, mika merajuk lps bgn tdo, maka beli lah transformer yg harga lebih mahal dr tiket wayang yg burn tu . Tak kira, esok nak repeat sbb nk puaskan hati sendiri. -sambung tanda exam paper.
Tajuk : Sakitnya Tuh Disini.
17min

» Войти to write comment.

arehdaya Mika dgn sepupu2nya. Throwback. @nurulmohddahlan #izzmikael 41min

» Войти to write comment.

arehdaya Kat tgn tu da siap2 pau. #izzmikael 3h

» Войти to write comment.

» Войти to write comment.

  •   niskhair yeah. aman anak selangor. 1d

» Войти to write comment.

arehdaya Someone broke the internet. 1d

» Войти to write comment.

arehdaya Mika's 1yr-5yr throwback pix. Syg mika. #izzmikael. 2d

» Войти to write comment.

arehdaya I am 5 today. #izzmikael 2d

» Войти to write comment.

arehdaya Ok xda chance pose berdua-duaan. #izzmikael 3d

» Войти to write comment.

arehdaya Family foto sblm balik. #izzmikael #izzramadhani 3d

» Войти to write comment.

arehdaya Happy anniversary abah & ummi. Moga berbahagia & dirahmati selalu. Amin. 3d

» Войти to write comment.

arehdaya Gud morning semuaaa. Jom breakfast. 3d

» Войти to write comment.

arehdaya Happy face for his becoming birthday, 1 jun. #bighero #izzmikael 4d

» Войти to write comment.