anzalnanasir88 PRP Swiss Treatment to repair lines, wrinkles & creating new fresh collagen on your face to give A YOUTHFUL LOOK.
Treat your Mom & Yourself this Mother's day Month. @idealystclinic
PRP Swiss : RM 1499 for 2 person. Special for Mother's Day 2016

#idealystprp
#mothersdaypromo
#flawlessispriceless
#aestheticclinic
#beautyspa
16h

» LOG IN to write comment.

anzalnanasir88 Beautiful Raya collections from @cosryofficial and @danzdesign Berlambak la baju raya tahun ni! InsyaAllah bulan puasa nanti nak bagi baju raya free pada mereka yang memerlukan. Thanks beautiful sister for the photo @oyamillionaire 1d

» LOG IN to write comment.

anzalnanasir88 Sebelum pergi fashion show Cosry petang tadi sempat pergi facial kat @idealystclinic . Buat #MagicPeel pastu buat #extractions pastu pakai #IronMask (oh macam ni rupa) #KataNakCantik #JanganRisauPasalHarga #ManjakanDiri 1d

» LOG IN to write comment.

anzalnanasir88 Saw @hautecouturenotebook posted my Akad nikah's pelamin. Terus rindu! @glamweddings @rizalman71 @faizuluziaf #FreshFlowers 2d

» LOG IN to write comment.

anzalnanasir88 Syukur Alhamdulillah dapat business partner yang power Dato @aliffsyukriterlajaklaris !! Dalam sekelip mata punya la ramai stokis-stokis @anzelscarf_official Thanks for your support guys! Love all my stockists! #Repost @aliffsyukriterlajaklaris with @repostapp.
・・・
Bisnes anak melayu Ini cerita ptg tadi..meeting stokis jubah dan tudung bersama share partner tudung saya @anzalnanasir88 ..
.
Syukur jubah @abgterlajaklaris dan tudung
@anzelscarf_official telah mengeluarkan lebih dari 50 jenis tudung dan jubah lelaki almaklumlah nak rayakan!! dan stokis kami juga semakin meningkat ..apa yang mengejutkan kami, sale kami setakat ini @anzelscarf_official kini telah mengeluarkan lebih dari 50 tudung!! dan stokis kami juga semakin meningkat dan pastinya apa yang mengejutkan kami, sale kami setakat ini telah mencecah sehingga lebih dari RM500 Ribu!!! .
jangan risau kepada yang berada di luar sana... untuk menjadi stokis dengan modal yg rendah, anda masih lagi di beri peluang sekiranya berminat untuk menyertai kami dengan menjadi stokis kami, untuk maklumat segera dan lebih lanjut, terus hubungi 01116200209 ( Nana ) dan syed 0135655624
Masa: 3 pm hgga 6.30pm
Tempat: Wisma Dherbs
2d
  •   anzelscarf_musliha Alhamdulillah @anzalnanasir88 and @aliffsyukriterlajaklaris bg peluang kat kami jd stokist...Jom follow or visit my IG utk grab #anzelscarfbyanzalnanasir 2d
  •   raaq.que Jom check kuih raya semurah RM19 2d
  •   anzelscarfjohor Alhamdulillah kami ade good bos and lady boss yg sangat supportive and jaga stockist2.. anda berminat jd stockist Anzelscarf? Contact +0183746096 for more details 2d
  •   qeresadotcom ANZELSCARF BY ANZALNA Plain and NEW printed collection! READY STOCK. Jom grab. Limited tau! Visit ig atau WHATSAPP 017-5151911. Free hijab pin. Free paper bag! 2d

» LOG IN to write comment.

  •   qiss_jyeong Kenapalah akak ni cantik sangat 3d
  •   themajime.co SIAPA NAK BELI SHAWL AND DAPAT FREE SHAWL JUGA ? FOLLOW KAMI! 3d
  •   sinarcloset jom tengok ig saya. ade jubah, blouse dan baju muslimah yg MURAH MURAH 3d
  •   payudara_ideal8 INGIN PAYUDARA BESAR TANPA OPERASI? SOLUSI TERBAIKNYA. konsultasi langsung #payudaraidealalami BBM:5B6A49C6 WA : 0838-2254-8785 2d

» LOG IN to write comment.

anzalnanasir88 Mengimbas masa lampau.. Ice cream 20sen! Tapi sekarang dah jadi 70sen sebab ada perisa "high class" green tea, oreo dan macam-macam! Hehe @selerasinggangbeserah 3d

» LOG IN to write comment.

anzalnanasir88 Sedap makan kat Selera Singgang! Thank you orang Pahang! dah la baik, peramah, pemurah! Semoga dimurahkan rezeki selalu. Amin. @selerasinggangbeserah 3d

» LOG IN to write comment.

anzalnanasir88 Rasa macam taknak balik! Last day of @moodrepublik cari booth 29 @anzelscarf_official Harga murah dari harga pasaran. 3d

» LOG IN to write comment.

anzalnanasir88 Seronoknya join @moodrepublik tersangatlah meriah!!! Cepat dapatkan @anzelscarf_official dengan harga murah harini sahaja di Mood Republik, Pahang!! Love #MoodRepublik and orang Pahang! 4d

» LOG IN to write comment.

anzalnanasir88 When a man truly loves you! Senang hati dapat suami macam ni. Alhamdulillah. @idealystclinic #MissEarth2016 #10TahunBercintaMasihSama #TakMarahPunKalauPandang @hanif_zaki 4d

» LOG IN to write comment.

anzalnanasir88 @idealystclinic one of the main sponsors for #MissEarth2016 Nak suami sayang pergi visit @idealystclinic Muka cantik, badan pun boleh cantik! #IdealystFamily @draidilazry #DoubleTree 4d

» LOG IN to write comment.

anzalnanasir88 My current job. Personal assistant to @hanif_zaki Tak mahal pun ambil I jadi PA cuma bayar 90% dari full payment. hahahahahhaha Sanggup ni tolak semua jobs jaga suami Congrats baby! #Shell #NewPlaceNewLife 7d

» LOG IN to write comment.

anzalnanasir88 Semua dia boleh buat!Congratulations @rizalman71 and the team. Thanks for the tissue! kalau tak, dah bercapuk makeup! @faizuluziaf 1w

» LOG IN to write comment.

anzalnanasir88 Happy birthday to my beautiful, loving & amazing soul sister @sharifahsheena Love u so much! 2w

» LOG IN to write comment.

anzalnanasir88 I cant wait to try! #Repost @aliaramly with @repostapp.
・・・
Mmg tak suka minum jamu.. Tapi jamu drinks ni mmg terbaik.. Rasa pun sedap.. Dengar kata esok @healthy.juice.by.sofea ada buka COD station di Taman Melawati esok dan hati ahad di Stadium Shah Alam... pls call 0193348068 for more info.. Rugi tak try... Mmg sedap! #jamujuice #sajenearthdrink rugi tak cuba... Minuman kesihatan halia kunyit
2w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

anzalnanasir88 Lepas kahwin merayau je kerja. Seronok! Alhamdulillah. whoops suara chipmunk terkeluar sebab suara sebenar ntah hilang kemana! 2w

» LOG IN to write comment.

anzalnanasir88 The most humble princess Hajah Amal Jefriah. Love her so much! 2w

» LOG IN to write comment.

anzalnanasir88 Niat nak kacau pengantin tapi kita yang kena kacau balik! Thanks for the photobomb Yang Amat Mulia Pengiran Anak Muhammad Abdul Hafizz @haffiz21 #RoyalBruneiWedding 2w

» LOG IN to write comment.