» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

anzalnanasir88 Keluarga "Memori Cinta Suraya" 1d
  •   pokpeace yang baju hitam kat depan sekali ni lawa.. 1d
  •   fikee10 knp semua makcik2 ? 1d
  •   aztrendzkiara Mens branded item here..nike airmax adidas tee fred perry Lacoste n many more..jom shopping hrga murah smpena Syawal.. 1d
  •   geehaliza Cantiknya rambut watie elite 1d
  •   faizal_zakaria69 Comel2 blaka..😀 1d
  •   fieyasofiey Cantek2 belake akak2 n abg2 artis kite niey 1d
  •   baseer.yama Nice... 1d
  •   my_mini_kedai AKSESORI RANTAIAKSESORI RANTAIig xprivate 19h

» LOG IN to write comment.

anzalnanasir88 Bersama ibu mengandung yang berseri-seri @fouziahgous Sesiapa yang mengandung boleh mengamalkan Bird nest from @Fgwalet. Sangat bagus kata Fouziah Gous Hensem pulak baju oren tu @hanif_zaki 2d

» LOG IN to write comment.

anzalnanasir88 Lovee my wrap dress from @aliabastamamkl 2d

» LOG IN to write comment.

anzalnanasir88 Kami juara!! Team "Memori Cinta Suraya" menang persembahan terbaik. Dapat ticket 3 hari 2 malam di Bali Sayang team "Memori Cinta Suraya" Team palinggggggg BEST!! 2d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

anzalnanasir88 Minggu ini adalah peluang terakhir untuk anda menangi busana pengantin rekaan Jovian Mandagie. Cepat dapatkan EH! Bulan Julai 2015 dan hantarkan penyertaan anda!
#wedding #pengantinmalaysia #pengantin #ehmalaysia #ehwedding #weddingdress #jovianmandagie @abidinkhairul @avaabdollahi @jovianmandagie
4d
  •   abidinkhairul 4d
  •   gadgetbyizra Promosi iphone ori 4d
  •   afiqawesome01 Cantik nyer awak..nih. ish 4d
  •   thehkeem @fzysff.exe 4d
  •   zila_bakarin75 Rindu plak dgn budak kecik ni... 4d
  •   fitgen_agent Lawaaaanye anzalna nie, u olss nak body macam anzalna x??jomm dapat kan fitgen slimming daripada akak confirm berkesan dan body korang pun akan sama macam anzalna nie Cuba la.....PM akak nowww!!! 3d
  •   zikrizabidi Pengantin pompuan dah ade...saya lah yang jd pengantin lelaki anzalna... 3d

» LOG IN to write comment.

anzalnanasir88 wooott woott my fav cc cream dah ada! Please simpan untuk i @maxwhite_skincare_officialpage #BukanIGreview 4d

» LOG IN to write comment.

anzalnanasir88 Hi Afiqah! ok tunggu di pasaran ya.. @anzel_hair coming out soon.. Love is in the HAIR #MyHairSecret 5d

» LOG IN to write comment.

anzalnanasir88 The majority of dudes reported they prefer long-haired women? Yes or No? @anzel_hair 5d

» LOG IN to write comment.

Video Anzalna nasir
anzalnanasir88 Im looking for an interior designer. Anyone up for it? 5d

» LOG IN to write comment.

anzalnanasir88 Beautiful view @hanif_zaki 5d

» LOG IN to write comment.

anzalnanasir88 Bilik suami isteri hahahaahhahahah @hanif_zaki #KenanganSebelumSiap 5d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

anzalnanasir88 #MadukuKalutReturns kembali lagi ke pentas yang lebih besar di Istana Budaya pada 7, 8 dan 9 Ogos ini.
Dibawakan oleh MASK Team, persembahan yang Lucu dan pasti mencuit hati ini akan dilakonkan oleh
@remyishak
@jihanmuse
@nad.zainal
@dafiismailsabri
@sherry_alhadad
@atoitohet
@naszsally
Datang beramai ramai dan tempah tiket anda sekarang di www.airasiaredtix.com atau tempahan berkumpulan boleh menghubungi
Taqi : 6012.535.6312
Fazz : 6016.327.0612

Jumpa Ogos nanti #MASKTeam #MASKTeamTheather
5d

» LOG IN to write comment.

anzalnanasir88 Natural hair care routine for healthy, shiny and thick hair. Free hair tips and tricks only at @anzel_hair #MyHairSecret 6d

» LOG IN to write comment.