anzalnanasir88 PLEASE DO NOT SPAM! @azirahalyanie
.

yanie pesan dekat iols, TAK ORIGINAL wang dipulangkan. WOW!!! jaminan pulangan wang jika iphone tak ori
.

Sini smua ade. iphone, ipad, ipod, macbook ! yang penting ORIGINAL dan MURAH ! Malaysia set , Apple Malaysia warranty SELURUH MALAYSIA. . Iphone 2nd hand original pun ada, i really like this ig shop! NO GST at all. BESTNYA! iols suggest u guys follow and beli with yanie. TRUSTED SELLER
.
@fashionstailista @fashionstailista
@fashionstailista @fashionstailista
@fashionstailista @fashionstailista
. check feedback customer yang macam OMG jealous nye, hanya di @iphonebyfs . whatsapp 01128540414
12h

» LOG IN to write comment.

anzalnanasir88 With these wackos at the #SignatureSeries launch @PizzaHutMalaysia. Diorang dah gila kot dapat makan pizza sedap.
#TakBolehBawakMajlis @nataliekniese @megatalfie @nik9_ #GoodLifeChoseMe.
14h

» LOG IN to write comment.

anzalnanasir88 Hahahahahahahahhahaha @bobshahdan 16h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

anzalnanasir88 Roh Thalia dah masuk dalam badan hahahahhahahahhah @thalia 19h

» LOG IN to write comment.

anzalnanasir88 Penyanyi sebenar... #Thalia #Dubsmash 19h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

anzalnanasir88 PLEASE DO NOT SPAM! Assalamualaikum. Cantikkan baju kurti atas ni .
.

Mana nak dapat? Dekat mana boleh beli? Ha, ni Anzalna nak bagitahu malam ni. Korang semua kena follow igshop yang Anzalna bagitahu ni kalau nak baju kurti yang cantik-cantik.
.
. @nabilamedan
@nabilamedan
@nabilamedan
@nabilamedan
.
.

Bukan corak atas tu je ada. Macam macam corak ada. Korang nak yang biasa? Labuh lutut? Atau labuh penuh? Semua ada! (Kurti blouse, knee length & dress). Korang cari saiz paling kecil? (36) atau plussize? (54). Memang taksalah lagi, sini la tempatnya. Ready stock, trusted seller, registered with SSM, lebih 1k feedback dari customer. Apa lagi? Rugi siapa tak follow .
.

Projek baru untuk raya, KURUNG KURTI. Macam best je kan bunyi? Kalau taknak terlepas, follow sekarang!
.

Private atas sebab-sebab tertentu
.
1d

» LOG IN to write comment.

anzalnanasir88 Busy busy busy shooting hari2... I barely have time to take good care of my face! Muka jadik kering dan kusam... But lately I've been trying the Lancome Absolue Precious Oil (dapat masa pegi event that day ) and I can't get enough of it! Gives me a #GoldenGlow and leaves my skin so soft and moist. Thanks #LancomeMY @LancomeMY #AbsolueOil. I love! 2d

» LOG IN to write comment.

Normal Anzalna nasir
anzalnanasir88 PLEASE DO NOT SPAM !
penat balik2 kerja mesti nak restkan muka dari segala mekap kan? sebelum tido, apply dulu Vit C Scar Serum ni. seriously memang best sbb bangun pagi muka xberminyak dan sebelum mekap, sapu serum ni dulu, rasa bertambah2 glowing uolsss! segala parut kat muka pun boleh hilang bila sapu magic serum ni . botol dia pun eksklusif.

nak glowing mowing pergi la follow @myralis_official cepat. sekarang owner dia tengah bukak order dengan harga promosi. @myralis_official
2d

» LOG IN to write comment.

anzalnanasir88 #Repost from @syaifulbaharim with @repostapp --- Pre-order for S.Baharim Raya collection starts Now!! #SBaharim #syaifulbaharim #SBforZalora 3d

» LOG IN to write comment.

anzalnanasir88 @hermanas5 eid collection i love this colour! @hermanas5 @diananasir86 3d

» LOG IN to write comment.

anzalnanasir88 Manissss pelakon memori cinta suraya Thank u mak @oyamakeupartis makeupkan i @nazeerasardi @syuhaida.abraz #MexicoTelenovela #148Episodes #AstroBella 5d

» LOG IN to write comment.

anzalnanasir88 My beautiful customer/sister Datin @sharifahsheena nak buat baju raya with us Raya Puasa is coming soon!! So sesiapa yg nak tempah baju raya atau baju ke event/parties boleh hubungi kami. We do have experience designers who consult us with the designs all we need is your measurement! #custommade #DANZ #danzkree @danzdesign 5d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

anzalnanasir88 Beautiful skin? U should try this! @quputeh_barulahputih 6d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

anzalnanasir88 Nasib baik dia pandang kita juga! 6d

» LOG IN to write comment.

anzalnanasir88 Kusyuknya abg botak tengok model-model mat salleh @hanif_zaki tapi i cool je ... #AludraByRizmanRuzaini @rizmanruzaini 7d

» LOG IN to write comment.