anzalnanasir88 As we've promised, Marula oil hair serum by @anzelhair has arrived before Chinese New year. To those who have already ordered tunggu depan rumah! "Everyday is a good hair day with @anzelhair #RightOnTime #HighDemand #TheBestHairSerumInTown #iswear 1d
  •   minnjessica Knpa la penulis skrip ni tulis watak suraya mcm ni.bikin geram btl jln cerita nya ..bila c suraya ni nak menang 15h
  •   syryb_rybo @minnjessica hahaha. Setujuuu. 14h
  •   nuralyasofi Hai suraya 14h
  •   nuralyasofi Apa jadi sama razif 14h
  •   minnjessica Kadang2 malas nak tgok..c suraya asik kna buli aje..bikin gerammmmm 13h
  •   hanif_wife Memori cinta suraya.. Hukumnya haram ayah mentua nk kawen menantu.. 13h
  •   farahjieha Sis , sorry nak terlanggar you tadi depan absolute thai .. cantiknyaa you sis 12h
  •   doktersehat.id_healthy1 🇭🇦🇷🇬🇦 🇲🇺🇷🇦🇭 cek ig kita sekarang! pin BBM: 51BA1DF3 *Promo DISKON dan FREEONGKIR ke seluruh indonesia.. 9h

» LOG IN to write comment.

anzalnanasir88 "Hijab is beautiful, so make it look beautiful, wear it with love, wear it with pride and most of all wear it Right.” @anzel_hq Thank you @slip_studio ! #AnzelScarf 2d

» LOG IN to write comment.

anzalnanasir88 Jangan lupa kalau korg beli U-Mobile Power Prepaid pack sekarang, boleh dapat 3GB data dengan harga RM8.50 ok! #confirmsure 2d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

anzalnanasir88 Beautiful sisters 3d

» LOG IN to write comment.

anzalnanasir88 Membuat solat hajat utk majlis perkahwinan Anzalna dan juga @hanif_zaki sebak rasa dada. Ya allah permudahkan segalanya. Amin.. #Datukserikaj Datuk @amirul.ar Datin @sharifahsheena Terima kasih! #jgnlupakanperintahtuhan 3d

» LOG IN to write comment.

anzalnanasir88 Jom tengok Isteri vs tunang malam ni 10pm! Mesti kelakar! 5d

» LOG IN to write comment.

anzalnanasir88 Jangan lupa saksikan mereka / adik-adikku @mianasir91 @afifahnasir93 dalam #CrushNextDoor malam ni 9pm, Astro Ria @globalstationsb 7d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

anzalnanasir88 Ramai tanya Suraya pakai hair extensions ke? Sumpah Su tak pakai! Rambut Su lebat semula jadi sebab guna Marula oil hair serum dari @AnzelHair. Marula oil boleh merawat rambut kering, rambut rosak, kulit kepala gatal semua la masalah kepala dan rambut! All-in-One! #TheBestHairSerumInTown #Suraya @anzelhair 1w

» LOG IN to write comment.

anzalnanasir88 The making of our pre wedding video.
Videographer: @momenthisstillmotion @detikini
Makeup by: @emmyagung using Dior
Wardrobe: @ashraffzainal , Emporio Armani, Mulberry, Giorgio Armani
#HANZALNA
1w
  •   nurulshuhada94 kawin nti ajak tak ? 1w
  •   zalanakyaw cantiknya dan comel 7d
  •   koleksi_dress_murah2 Cantikk 7d
  •   helmirazak737 Suraya dh nk kawin dh Razif xjumpa lg 7d
  •   haleedamazlin Alhamdulillah..n u always look pretty dear sis @anzalnanasir88 5d
  •   ciknommmmmmm sis @anzalnanasir88 pelisss mention kat mana beli baju2x dlm drama memori cinta suraya? Admireeeee 3d
  •   faiz_kurt Su , maaf la eh kalau saya cakap ni menyinggung perasaan awk , tapi awk tahu kan darwish tu jahat , ryan punya segak awat hang takmau , nak kahwin dgn darwish tu kerja gila hang tau . Haishh negara ada undang undang , kita cari baby you sama sama . 2d
  •   saadonamin Hidup lakonan kamu..ramai yg huuuu gitu. 2d

» LOG IN to write comment.

anzalnanasir88 Kalau korg beli U-Mobile Power Prepaid pack sekarang, boleh dapat 3GB data dengan harga RM8.50 ok! #confirmsure 1w

» LOG IN to write comment.

anzalnanasir88 Ryzal dah takde Tapi kalau Ryzal masih hidup, macam mana Suraya nak balik pada Rayyan! Ke ada lelaki lain akan muncul? Nampaknya sampai tahun depan baru habis #MemoriCintaSuraya !! #HampirPenghujungMemoriCintaSuraya @iqramdinzly @tie_joey 1w
  •   qistnaiskndr Kenapa harta suraya sng2 je darwish boleh takeover - tk logic lah Mariana tk stabel lgi bole kluar hosp. dh ^ 3d
  •   akmaliyaa @tantintunten niii bru nangisssss 3d
  •   collectionmy_ Tak paham lah sepatutnya irina tak boleh kawen kan dengan darwish suraya dengan darwish pun tak boleh kawen . Kalau ikut kan diorg tu menantu darwish. Sebab rayyan dah tau kan yg darwish ayah dia ?? Kenapa diorg macam tak tau hukum je lagi complicated kan keadaan haish 3d
  •   azfarrazrmi Entah......betul tu apesal darwish senang lenang je nak ambik harta suraya. 3d
  •   tengkumaarita Best tonton #MemoriCintaSuraya 3d
  •   puan_syifa_bachok Nama pun drama...hihi.. 3d
  •   cik_eyll best cerita ni.tiap ptg balik keje cpt2 tggu depan tv #memoricintasuraya best 1d
  •   iez_izah Suka la #raziah dah baik sngy dlm #memorici 1d

» LOG IN to write comment.

anzalnanasir88 Family #MemoriCintaSuraya Gelak je kerja.Melepaskan rindu. Alamak Shamsiah gila and Raziah saiko kat sebelah Suraya!!Mampuss!! Oh Hi Rayyan! hahahahahahahhahah Jangan lupa tonton kami petang ni #MemoriCintaSuraya #HampirPenghujungMemoriCintaSuraya 1w
  •   nursyakieranabila blew nk hbs cite tu . x sabar nk tnggu ending 7d
  •   tiarrjamal hahaha mampuss 6d
  •   safinaomar Hahahah..mampus statement x leh blah .lakalaka laaa suraya cantik ni ! 4d
  •   safinaomar 4d
  •   alharstrosli Meluat tgk citer nie dah meleret2... 4d
  •   aida.farhani Hokkaido i guess 3d
  •   kayrolryzal Best... 3d
  •   han_iklil Jgn nk meluat sgt alharsrosli..cerita ni lg baik dan ada mesej yg blh dipelajari..pelakon pun bagus...drpd cerita cinta x de nilai yang tgh berleluasa skrg...faktakan drama ni telenovela terpanjang.. 13h

» LOG IN to write comment.

anzalnanasir88 Suraya dah boleh ingat.Jangan mungkir janji kat Suraya lagi ye Rayyan. Takut Suraya gila kali kedua sampai tahun depan tak habis #memoricintasuraya hahahahaah Cari Razif cepat! @hisyamhamid7 2w

» LOG IN to write comment.

anzalnanasir88 The making of our pre wedding video.
Videographer: @momenthisstillmotion @detikini
Makeup by: @emmyagung using Dior
Wardrobe: @ashraffzainal , Emporio Armani, Mulberry, Giorgio Armani
2w

» LOG IN to write comment.

anzalnanasir88 Thank you Four Seasons for the great service and for fulfilling our desires #Repost @fslangkawi with @repostapp.
・・・
This will be an epic wedding album.
Congratulations! @anzalnanasir88
#ToBeContinued #HANZALNA #TheMakingOfOurPreWeddingVideo
2w

» LOG IN to write comment.

anzalnanasir88 The making of our pre wedding video. Nop! it is not a copy paste pic. Amazing work by our videographer @momenthisstillmotion / @detikini
Makeup by: @emmyagung using Dior.
Hair: @anzelhair
Wardrobe: @ashraffzainal , Emporio Armani, Mulberry, Giorgio Armani
#ToBeContinued #HANZALNA
2w

» LOG IN to write comment.

anzalnanasir88 The making of our pre wedding video.
Videographer: @momenthisstillmotion @detikini
Makeup by: @emmyagung using Dior
Wardrobe: @ashraffzainal , Emporio Armani, Mulberry, Giorgio Armani
2w

» LOG IN to write comment.

anzalnanasir88 The making of our pre wedding video. Jaanam Jaanam tak? @hanif_zaki
Videographer: @momenthisstillmotion @detikini
Makeup by: @emmyagung using Dior
Outfit: @ashraffzainal , Emporio Armani, Mulberry, Giorgio Armani
2w

» LOG IN to write comment.