» LOG IN to write comment.

anindyafaiza Sekali kali biar ga dikata kaya bocah melulu 4w

» LOG IN to write comment.

anindyafaiza Sissies 1mon

» LOG IN to write comment.

anindyafaiza 1/366
[Keliatan lah ya siapa yang paling main Uno, poke @aeninisahnv]
1mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

anindyafaiza Proposal Hearing 2mon

» LOG IN to write comment.

anindyafaiza WSG squaad 2mon

» LOG IN to write comment.

anindyafaiza My "okay we fuck up but at least we're in it together" kind of friend. 3mon
  •   restyirma Fai aku udah nntn oh my ghost barusan omg:(:(:(:(:( 3mon
  •   restyirma Bagus bgt :(:(:(:(:;( 3mon
  •   anindyafaiza Telat ah @restyirma :(:(:( nntn ini dong skrg, She was pretty sm Sassy go go! 3mon
  •   restyirma YAKAN BR SEMPET!!! Parag fai gabagus efeknya ke aku tauga abis nntn gtgt :(:(:(:( huhu sun 3mon
  •   anindyafaiza Aku sih ngefans sm cowoknya omg gemes bgt loh dia, apalagi kl pas kangen :( nntn she was pretty plz. 1eps lagi abis @restyirma 3mon
  •   restyirma Trs yg chef satu lg yg suka jg sm si bong :( badannya bgs bgt me going crazy fai :( dan dia tuh ikut wgm yg baru huhu gmn ni aku gn ni kl br selesai nntn. Km taukan aku gmn :( tanggung jwb 3mon
  •   _bellabelinda Kita sidang akhir coy~ januari br sidang wk 3mon

» LOG IN to write comment.

anindyafaiza M D 5mon

» LOG IN to write comment.

anindyafaiza 👥 6mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

anindyafaiza Talaliloo ti amo, Mr. Grumpy 7mon

» LOG IN to write comment.

anindyafaiza Cuzzies 7mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

anindyafaiza The mind is its own place, and in itself can make a heaven of hell, a hell of heaven

John Milton.
9mon

» LOG IN to write comment.