anggietaelpriza So fell in love with my current favorite San Paulo matte by @nyxcosmetics 1w

» LOG IN to write comment.

anggietaelpriza My special classmates from orientation until now and forever (repost cc: @mitaalarasati) 2w

» LOG IN to write comment.

Valencia Anggieta Elpriza
anggietaelpriza The powerful of make up with softly touched hand by Mbak Lisa for the wedding reception. Thanks anyway mba, I like it. #savitriwedding #makeup 2w

» LOG IN to write comment.

anggietaelpriza Frohes neues Jahr 2015! 4w

» LOG IN to write comment.

anggietaelpriza Team seminar gabut 2mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

anggietaelpriza I just wanna be with you - 28 2mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

anggietaelpriza Emak ane? Apa kakak ane? 3mon

» LOG IN to write comment.

anggietaelpriza Edisi di buang sayang #lateposte #closingStoviteLeague 3mon

» LOG IN to write comment.

anggietaelpriza A friend is someone who knows all about you and still loves you - Elbert hubbard 3mon

» LOG IN to write comment.

anggietaelpriza I was tagged by @zhafsyh @rifkapitaloka and @mishbahanny for join this challenge #20factsaboutme so here I am.

1. October 20,1995
2. Food lovers! That's why I love to cook something to eat (not only for me)
3. Traveler
4. I had two lil bro and lil sis
5. Super cuek dan banyak orang bilang aku sombong padahal gak sama sekali.
6. So perfectionist. Kalau salah dikit aja bawel nya dari A-Z
7. Shopaholic
8. 172cm/58kg I'm sooo fat dan jangan liat perut nya
9. I wanna be an ambassador (hubungan internasional) but karna mama dulu gak kesampaian jadi dokter jadi nya yah nerusin cita-cita beliau.
10. Punya mama yang super cerewet dan hobi masak tapi punya papa yang super cuek tapi selalu manjain aku
11. Fashionable but not too much (simple).
12. Suka sama orang yang smell good dan rapi
13. Teledor dan kamar jarang banget rapi
14. Suka masakan mama.
15. Dirumah hobi nya tiduran mulu
16. Gak suka nonton TV
17. Suka banget berenang kalau udah banyak pikiran
18. Cepet bosenan dan suka hangout sama temen atau cari tempat yang asik
19. Suka kucing tapi gak suka yang Persia (banyak bulunya)
20. Moody. Kadang hari ini senang tapi bisa berubah tiba2 jadi murung Yeeeeay. Finally I did it!
4mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

anggietaelpriza Meet up with my bro from another mom #latepost 6mon

» LOG IN to write comment.

Normal Anggieta Elpriza

» LOG IN to write comment.

Normal Anggieta Elpriza

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

anggietaelpriza Ups 9mon

» LOG IN to write comment.

Normal Anggieta Elpriza
anggietaelpriza Happy graduation mama. Congratulation for your Master. Lots of love from me for you 9mon

» LOG IN to write comment.