ameelms A girl told me that she loves an old-school gentlemen. The one who picking her up for dates, sending flowers, holding the door open, she loves it all. And as for me, that is the true definition of the gentlemen.
So dah boleh menang belum ni? Tak sabar nak dapat voucher bernilai RM200 from @the.gentlemens and two invitations to the grand opening ni ha! And for those yang nak join this giveaway, please do so by:
1. Post any picture related with their products or branding with excellent superb caption.
2. Tag both @the.gentlemens and @benfirdausazraai with the hashtag #thegentlemens
3. This giveaway will end on 10th December so what are you waiting for? Join now.
OK done. Bye.
3d

» LOG IN to write comment.

ameelms Hidung Jambu Air - Seorang yang positif pemikirannya. Selalu optimis terhadap semua perkara. Tapi, seorang yang sangatlah boros (Google, 2014). LOL bahagian, sangatlah boros, Saya terpaksa mengaku itu betul. 1w

» LOG IN to write comment.

ameelms Baru perasan for the past few weeks asyik upload gambar belakang je. Nah lah kita belanja satu gambar depan. Jangan ada yang lari 200 meter pula tengok. Eh. 1w

» LOG IN to write comment.

ameelms Alhamdulillah our program went well so far. The school kids enjoying the activities and games. Cuma ada group member kami yang pengsan, biasalah kan buat tracking? Ha. 3w

» LOG IN to write comment.

ameelms Congratulations on your graduation Uncle @fridjiminor! I wish you all the best with your future undertakings 4w

» LOG IN to write comment.

ameelms "Tiap titis hujan pahala yang turun, usah ditepis dengan payung dosa. Tadahlah dengan tempayan sebesar lautan agar tadahan tak kering berzaman". Gituhlah konsep 'Selepas Turun Hujan' gambar dia.

Kepada siapa yang masih mencari photographer untuk sebarang event, bolehlah menghubungi @faddean untuk bertanyakan mengenai pakej pakej yang beliau sediakan. Ternyata berbaloi.
1mon

» LOG IN to write comment.

ameelms Daripada duk main Candy Crush, CoC kat rumah pepetang tu, ada baiknya kita keluarkan peluh dengan aktiviti riadah seperti berlari, jogging, dan juga berkayak. Amalkan cara hidup sihat dengan beriadah. 1mon

» LOG IN to write comment.

ameelms Sebuah persahabatan dapat mewarnai segala musim dan mengemburkan tanah gersang. Hargai persahabatan anda kalau tak terdampar di tanah gersang keseorangan lah kau. Tibah. 1mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

ameelms "We are rushing too much. In almost every city people are rushing like there is no tomorrow. Let the red remind you that there's no need to rush, you'll make it at the end of day" 2mon

» LOG IN to write comment.

ameelms "The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart" 2mon

» LOG IN to write comment.

ameelms Lepasnih urut diri sendiri lah nampaknya. No more Mustapha the cat to urut urut me. Haha. Farewell buddy. Take care of yourself and I'm pretty sure you already at the better place. #RIPMustaphaTheCat 2mon

» LOG IN to write comment.

ameelms I received a call from my mom early this morning to inform me that my cat, Mustapha passed away. Is passed away the correct words to use or we have other words for animal? Dia mati akibat ketumbuhan di dalam perut, 2 hari sakit dan pagi tadi dia pergi selamanya. His not only the cat, he's almost a lil brother to me. Anak tunggal y'all beginilah hidupnya. 2mon

» LOG IN to write comment.

ameelms Site visit went well alhamdulillah. Hopefully our camping progrom berjalan dengan lancar with the school kids. Can't wait! 2mon

» LOG IN to write comment.

ameelms Hi esok Isnin. OK nak cakap tu je. 2mon

» LOG IN to write comment.

ameelms Aww lah Mama Papa ni main gesel gesel hidung pula. Love ya! 2mon

» LOG IN to write comment.

ameelms I love you. 2mon

» LOG IN to write comment.

ameelms If your 6-inch better than theirs, let me know. 3mon

» LOG IN to write comment.

ameelms Cukup seronok saya berbasikal keliling kampung guna basikal tua ni. Peluh dia jangan cakaplah, mencurah curah. LOL.
p/s: Tipulah kalau pakai baju nih tak rindu @shahnordin, @dieranordin, @missaasya. Haha kbye!
3mon

» LOG IN to write comment.

3mon ameelms
Normal A M R
ameelms Hari Merdeka (Independence Day) is a national day of Malaysia commemorating the independence of the Federation of Malaya from British colonial rule in 1957, celebrated on 31 August each year. Happy Merdeka and I'm so proud to be Malaysian. 3mon

» LOG IN to write comment.