amar_asyraf Done meeting with with them today #phytotech88 #phytofire69 join us!! Email me for more info at amarv.asyraf@gmail.com 2d

» LOG IN to write comment.

amar_asyraf By @azmaaizalyusoof #denganizintuhan saya akan kembali beraksi di pentas teater #HexaxUnus #ProjekRonggeng Yg tertonggeng ni lah pengarah teater tu nanti. Thanks awak. #JustSayYESToThing #allahknowsbest

Amacam? Ade bran?? #augustshow #ProjekRonggeng #HexaxUnus #azmaaizalyusoof #nantikan Yeay!!
Save the date people..awal bulan august!! Tunggu update kami!
3d

» LOG IN to write comment.

amar_asyraf Di Paradigm Mall..meh lah #tributeP.Ramlee 1w

» LOG IN to write comment.

amar_asyraf Waaaa!! Seronoknya beli pampers pagi pagi! 1w

» LOG IN to write comment.

amar_asyraf Esok kita jumpa kat Paridigm Mall ye! Jangan lupa!! 1w

» LOG IN to write comment.

amar_asyraf SPOT Box is a first period kit perfect for your girls.
Order now at www.hellospotgirl.com
#supportspot #myspotgirl #happiness #puberty #health #awareness #kaomalaysia #laurier @hellospotgirl
2w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

amar_asyraf Early morning today. Amar Taufiq's 9months check up. 2w

» LOG IN to write comment.

amar_asyraf @itik_kejam memeberi ujian untuk gua dapat kan Kamal Adli . Kalau gua berjaya baru lah Kamal Adli akan berlakon dalam #HexaxUnus . Dan Alhamdulillah wa berjaya. Silap orang lah @itik_kejam . Wa Man Utd Forever. Skrg Lu Serahkan Kamal!! #ggmu #ProjekRonggeng #HexaxUnus #augustshow 2w

» LOG IN to write comment.

amar_asyraf Done today for #HexaxUnus . Doakan pementasan kali ini lebih berjaya dan mendapat tempat di hati peminat Teater. Mengharapkan kali ini Tuhan akan berikan saya peluang untuk bekerja dengan pelakon pelakon yang saya inginkan. Moga #ProjekRonggeng kali ini will go boom! Tunggu kami bulan lapan ini ! #HexaxUnus And tq for the love and support from u my love @annaroxsia 2w

» LOG IN to write comment.

amar_asyraf Raaaa!! 2w

» LOG IN to write comment.

amar_asyraf Untuk adik adik saya yang masih bersekolah dan berjantina perempuan...boleh follow page ini @hellospotgirl . Akan ada banyak info tentang perjalanan dari seorang perempuan menjadi seorang wanita..hehehe

@hellospotgirl
@hellospotgirl
2w

» LOG IN to write comment.

amar_asyraf Wahhh...tq bapak!! #FirstWalletForTaufiq 2w

» LOG IN to write comment.

Normal Amar V. Asyraf

» LOG IN to write comment.

Normal Amar V. Asyraf

» LOG IN to write comment.

amar_asyraf Walau pun gambar ni tak berapa clear, it's a very cute photo! ;) 3w

» LOG IN to write comment.

Slumber Amar V. Asyraf
amar_asyraf Sangat selesa di pakai. Tq @the.gentlemens . Kepada sesiapa yang nak polo shirt yang selesa and stylish boleh visit their ig. Fully recomended 3w

» LOG IN to write comment.

amar_asyraf Eeee..Taufiq Tak suka!! 3w

» LOG IN to write comment.

amar_asyraf Amukan si Taufiq 3w

» LOG IN to write comment.