» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

Normal Amar V. Asyraf
amar_asyraf Walau pun gambar ni tak berapa clear, it's a very cute photo! ;) 21h

» LOG IN to write comment.

Slumber Amar V. Asyraf
amar_asyraf Sangat selesa di pakai. Tq @the.gentlemens . Kepada sesiapa yang nak polo shirt yang selesa and stylish boleh visit their ig. Fully recomended 21h

» LOG IN to write comment.

amar_asyraf Eeee..Taufiq Tak suka!! 23h

» LOG IN to write comment.

amar_asyraf Amukan si Taufiq 2d

» LOG IN to write comment.

amar_asyraf Ade Bran? Nantikan August ini! #ProjekRonggeng #augustshow #HexaxUnus #KuashTTDI 2d

» LOG IN to write comment.

amar_asyraf Spell check for Amar's final script. #hexaxunus #augustshow #projekronggeng
Tq @adieyka_zainal for script advise!
2d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

amar_asyraf Tengok tv face.. 3d

» LOG IN to write comment.

amar_asyraf Tq @lainbrand . Sangat selesa di pakai. Jom oder t-shirt korang hari ni untuk sesuatu yang lain dari yang laim. 4d

» LOG IN to write comment.

amar_asyraf Tq @Radiglow_official for the TV. Tq juga pada team #yeke? Sebab semua nye happening and sporting gile! Jangan lupa saksikan #Yeke? Di @tv3malaysia 6d

» LOG IN to write comment.

amar_asyraf Anugerah Saya 7d

» LOG IN to write comment.

amar_asyraf Taufiq: macam ni ke bapak? Susah nya jurus ni.
Bapak: no pain no gain Amar Taufiq

Baju tajaan @liyanaamir
#diatakjual #bukankedaionline
2w

» LOG IN to write comment.

amar_asyraf My Outfit of the day is from @the.gentlemens by @benfirdausazraai . Sangat selesa! U guys should check it out. @the.gentlemens 2w

» LOG IN to write comment.

Normal Amar V. Asyraf
amar_asyraf Taufiq: Bapak, sakitnya perut taufiq bapak.
Bapak: takpe taufiq. Teran lagi.
Taufiq: bapak , betul ke keluar dari perut taufiq tu? Besarnya. Aduh dia nak keluar lagi.*gigitbahu*
Bapak: takpe. Tahan sikit taufiq.
Taufiq: hah. lega!! Tq bapak.
2w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

amar_asyraf "Check out the guys at @kemeja_my , for a modern twist to a classic. Modern slim fit premium batik tenun and menswear collection.
Yeah!
2w

» LOG IN to write comment.

Normal Amar V. Asyraf
amar_asyraf Ok saya pun dah di jangkiti #DemamDFKL dari @dayanaroza yang berlakon sebagai isteri saya dalam #SyurgaNur so apa lagi saya Pun Selfie lah! Mana tau menang tiket pernerbangan kan? Jom upload gambar anda dgn muka paling drama sekali dan #DemamDFKL #DramaFestKL sekarang dan tag kawan kawan anda! Sekarang saya nak tag @jannanick @azrelismail untuk selfie paling drama mereka! Hehe 2w

» LOG IN to write comment.

amar_asyraf #DFKL with @dayanaroza @routestory @nurlisia . Jom datang beramai ramai dan join kami di sini! 2w

» LOG IN to write comment.