[INFO] Websta's data servers will undergo maintenance this week, which may cause temporary disruption on our site. Get updates: Facebook or Twitter
amar_asyraf Briefing, 8 days to go! #Projek_Ronggeng vol.2 10h

» LOG IN to write comment.

amar_asyraf My cheeky bambam.. 2d

» LOG IN to write comment.

Inkwell Amar V. Asyraf
amar_asyraf Menceburi sukan muay thai di @knockout_fc . Penat lelah tapi untuk kesihatan pasti berbaloi. 1w

» LOG IN to write comment.

amar_asyraf #Untitled ft. @azlinnurmohd @marinaroslanmy @lyaazman @itsmeeryn @liyanaamir
Saksikan mereka di #KompilasiRonggengVol2
Di Unitar Kelana Jaya
9 hingga 12 oktober 830 malam
11 &12 oktober jam 300 petang
Tiket Rm25 dan Rm20 (pelajar)
Call 012 6204045 / 013 2974456
Tiket semakin lama semakin terhad kerana tempat terhad
See u there!
1w

» LOG IN to write comment.

amar_asyraf Jom saksikan #KompilasiRonggengVol2 di Auditorium Unitar pada
9 - 12 Okt jam 830 mlm
11-12 Okt jam 300ptg
Tiket Rm 25 / 20 / 15
Untuk tempahan @ pertanyaan boleh whatsapp/call 0126204045 / 0132974456
Tiket are selling fast guys! Jom lah datang saksikan kami!
And tq @ronasutra_official kerana menaja tatarias kami!
2w

» LOG IN to write comment.

amar_asyraf Orang Nogori. Jom jumpa saya di nogori Fest! Saya akan berada di booth @luniabirdnest_no1malaysia ! Jumpa di sana! 2w

» LOG IN to write comment.

Normal Amar V. Asyraf
amar_asyraf After 6 years waiting to see this..finally! #Wonbin #themanfromnowhere #movie 2w

» LOG IN to write comment.

amar_asyraf Tq #knockoutfc sebab sponsor tempat latihan #KompilasiRonggengVol2 !
Siapa siapa nak belajar muay thai and nak kuruskan badan and nak sihat, jom datang ke #knockoutfc di TTDI. Rm150 a month for all access to gym during open hours and group classes. Personal Training is highly recommended at RM1440 for 12 sessions for noobs. 0377323214 is the number. So apa tunggu lagi? Jom sihat kan badan!
2w

» LOG IN to write comment.

Normal Amar V. Asyraf
amar_asyraf Its 1 o'clock and i am still working.. and i miss my sayang sayang at home 3w

» LOG IN to write comment.

amar_asyraf Tq @_thegentlemens_ for this lovely black polo shirt! 3w

» LOG IN to write comment.

amar_asyraf Tq @ronasutra_official for doing this with us!
#KompilasiRonggengVol2
Tempahan 012 6204045 / 0132974456
Jom datang menonton teater!
Untuk sesiapa yang ingin menonton teater pertama kali adalah di galakkan.
3w

» LOG IN to write comment.

amar_asyraf Helping my friend here. Jom datang ke:
Pameran estetika seni dan rona (pesona 3.0)
Tempat : Ruang legar IPG-kampus bahasa antarabangsa
Tarikh : 22-24 september 2014
Waktu : 8am - 4pm
Acara:
1. Pameran seni
2. Bengkel ikat dan celup
3. Bengkel pualaman
4. Bengkel bunga tisu
3w
  •   fiq_razak Tenkiu abg amar.. =) nanti ade masa jemput datang ye kat pameran kitaorg.. =) 3w
  •   ainaalyanaa Abangg amarrrrr.. Nak bday wish kat twiterrrrrrrr! Hahaha plss plss kahkahkah *takmaluu 3w
  •   mzforshort Yeayyy jemput dtg ramai2 3w
  •   eida_azmy Yeah! Welcome to IPBA! :D 3w
  •   ikashika Thanks abg @amar_asyraf . Jemput datang ke PESONA. ;) 3w
  •   aisy_eizhar Yeah! Thank you abg ammar! Jemput dtg ke maktab kami! Hehe.. All da best #projekronggeng 3w

» LOG IN to write comment.

amar_asyraf Ibu, please do not litter us.. #baby #amartaufiq2months 3w

» LOG IN to write comment.

amar_asyraf Sesi Bertemu Peminat.
Amar Asyraf , untuk kempem promosi teater terbaru beliau. Dapatkan tempahan anda Terus Kepada Amar di booth UNITAR (M05) pada jam 2pm - 4pm, di tapak booth HIJABSTERZ 2014 @ HALFEST 2014
Jam 2ptg ini
4w

» LOG IN to write comment.

amar_asyraf Hehehehehe 4w

» LOG IN to write comment.

Normal Amar V. Asyraf
amar_asyraf The People I Care :) @azlinnurmohd @marinaroslanmy AmaniHassan AmarTaufiq 4w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

amar_asyraf Taufiq doakan atuk sihat cepat. Rindu nak peluk atuk. Geng geng Taufiq tolong doakan Atuk Taufiq ye! Selamat Hari Jumaat! 1mon

» LOG IN to write comment.

amar_asyraf A quote from Oscar Wild

Saksikan kami team #Projek_Ronggeng dalam #KompilasiRonggengVol.2
Akan di arahkan oleh Saya sendiri dan jugak Aishah Hoo
Ade 8 naskah pendek yang akan dipentaskan.
Akan dilakonkan oleh @mimiflyyy @syazwanzulkifly @syatillamelvin @uqashasenrose2 @theakmalahmad @kirinmuhamad @azlinnurmohd @marinaroslanmy @adieyka_zainal @yusmaryusof @amar_asyraf @amirulahmadd @itsmeeryn dan ramai lagi.. Akan dipentaskan di Auditorium UNITAR kelana jaya
Pada 9 oktober hingga 12 oktober jam 830 malam
11 oktober & 12 oktober jam 3 petang
Tiket Rm25 dan Rm 20
Untuk tempahan dan pertanyaan hubungi 013 2974456
1mon

» LOG IN to write comment.