amar_asyraf New Project, New Team, Old and New Faces! It's a small scale project, but i hope it will go big!

#Projek_Ronggeng #KompilasiRonggengVol.2 will be at UNITAR KelanaJaya !
Jangan lupa saksikan kami pada 9-12 Oktober Ini!
Maklumat lengkap tentang tiket dan temphan akan diberitahu!

We will have @adieyka_zainal @azlinnurmohd @yusmaryusof @marinaroslanmy @theakmalahmad @syafiqahfauzii @yusmaryusof @amirulahmad @itsmeeryn #AisyahHoo and of coz Me and my partner and inspiration @annaroxsia performing for you! And this is the first time for @mimiflyyy untuk perform a theatre performance after secondary school! Haha.. see u there folks!
1d

» LOG IN to write comment.

amar_asyraf So jangan lupa temuinsaya up close and personal 23hb ini di tempat tempat tertera! #watsonraya 1d

» LOG IN to write comment.

amar_asyraf Apa pandang-pandang? Nak kena tumbuk? (Caption by @annaroxsia ) hehehe 1w

» LOG IN to write comment.

amar_asyraf Tq auntie @kam2u sbb bagi taufiq playground! 2w

» LOG IN to write comment.

Normal Amar V. Asyraf
amar_asyraf Wekk!! 2w

» LOG IN to write comment.

amar_asyraf Tq to @_thegentlemens_ sebab bagi this cool tshirt! Check out their ig guys for more cool designs! Nak order just contact @_thegentlemens_ 2w

» LOG IN to write comment.

Normal Amar V. Asyraf
amar_asyraf The picture of 4 generation 2w

» LOG IN to write comment.

amar_asyraf Me, my cousins and my Wan 2w

» LOG IN to write comment.

amar_asyraf Dia memang gelap. Tapi hati nya putih bersih. @akublack_official 3w

» LOG IN to write comment.

Normal Amar V. Asyraf
amar_asyraf Nite nite semua..Taufiq dan Bapak Juga iBu mengucapkan selamat malam dan terima kasih kerana menonton #daripintuneraka lakonan bapak. Tqnkepada team #jspicture and semua para pelakon yang berlakon sama bapak! Selamat malam! 3w

» LOG IN to write comment.

amar_asyraf Jangan Lupa temujanji kita! #daripintuneraka Jam 9 malam di @tv3malaysia . Spread the words! 3w
  •   azila_adnan 3w
  •   sofie_masrol Tgk mulut Amar hehehe.. Sengaja ek dia bikin mulut mcm tu hehehe masa dia jadik jahat mmg mcm tu la mulut dia hehehehehe tu yg wat aku nak tergelak tu.. Mcm mcmmm la Amar ni 3w
  •   ainiaspar Klaka kn kak @sofie_masrol kte pun gelak tgk...pdahal mke die manis je...nk wat mke jahat la tu...hihi 3w
  •   adaadean Seriusly drama ni superb,,, sy ni ssh nk tgk cerita apa2 then ade rsa nk nangis.. ssh sgt2., tp smlm cite ni rsa nk mnitik air mata. Good job bro! @amar_asyraf 3w
  •   sayajualmurah_shop Lauk sayur lemak T_T 3w
  •   zamanismail Cerita ni aku menangis dari awal sampai habis. 2w
  •   farasafida Menangis tgo cite ni..trbaikk.. 2w
  •   mishlolalara So sad ending nya .. :'( 2w

» LOG IN to write comment.

amar_asyraf Dengan kawan lama @muhammadnurinsaan datang beraya! 3w

» LOG IN to write comment.

amar_asyraf By @annaroxsia "AbangAffin&Taufiqbambam ️" 3w

» LOG IN to write comment.

amar_asyraf With the gentlemens @snizam5 @fedtriyahya @wakdoyok myoOCK 4w

» LOG IN to write comment.

amar_asyraf Kasih ibu sampai ke syurga
Saksikan #daripintuneraka pada hari raya ke 5 jam 9pm
Lakonan saya @sheilarusly_jspictures @shakillakhoriri @thesyafiqkyle , nadzainal
Arahan @jinggo_jspictures
Selamat hari raya!
4w

» LOG IN to write comment.

Normal Amar V. Asyraf
amar_asyraf Hye! Jangan lupa #Hak 10malam ni di @tv3malaysia ! Lakonan bersama Sara Ali, @tie_joey dan @erryputra ! Jom Tonton! 1mon

» LOG IN to write comment.

amar_asyraf Esok #ketukketukramadhan ada saya di tv1. Jangan lupa tgk 1230 tghari nnti ok! Saksikan telatah saya masak di samping mahaguru masakan @sheilarusly_jspictures hehehe! 1mon

» LOG IN to write comment.

amar_asyraf Super-AmarTaufiq is tired! Penat dah nak selamatkan ibu dan bapak dari tenggelam dalam lautan kuih muih dan lauk pauk bazaar ramadhan.

Photo by @camoraarts_by_zarahaleena
Taufiq ucapkan terima kasih sebab tangkap gambar cantik cantik untuk Taufiq
Kalau ada baby baby di luar sana nak buat sesi phothoshoot boleh lah ke insta @camoraarts_by_zarahaleena untuk maklumat lanjut
1mon

» LOG IN to write comment.

amar_asyraf Eirdeena tgk je taufiq.. comel sangat Eirdeena time ni. 1mon

» LOG IN to write comment.

Normal Amar V. Asyraf
amar_asyraf Rasanya Taufiq nak masak apa ye hari ni? Ibu dengan Bapak dah nak berbuka tapi Taufiq tak masak masak lagi...hmm.. Photo by @camoraarts_by_zarahaleena and @joephotodigital 1mon

» LOG IN to write comment.