» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

alrrazi GWS Aliya Batrisya... #syafakillah 2mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

  •   izatulshima Jadi kreww? Hahahha saya pun tercungap2 nak naik ni kan pulak nak jadi krew @sayero 2mon
  •   sayero Kriteria krew xperlu laju @izatulshima cukup sekadar sihat tubuh badan dan perwatakan menarik... Macam @alrrazi 2mon
  •   izatulshima Haha taknak lah. Saya nak jadi peserta je. Abang goby & abg kecik jadi la krew k. Kitorg dah nak habis belaja dah kat kptm. Plan la. Hehe @sayero 2mon
  •   alrrazi Korang abiskan blaja dl @izatulshima . Lepas exam nnt br plan ok. Kumpul kwn2 pastu roger Abg Gobi @sayero ... 2mon
  •   izatulshima Oritee. Kitorg dah nak habis dah. Last exam ahad ni. Tinggal 3 paper je lagi. Hehe wish me luck abang 2mon
  •   sayero Xyah amek exam..@izatulshima lama sikit kt kptm... Minggu lg satu 17-19 trip gunung kt frazer.. Klau nk polow rojer abg @alrrazi n training jantung.. 2mon
  •   alrrazi Ok good luck @izatulshima . Lepas exam terus training ye. Sehari kurang2 4km. Kalau nak cepat power mtk tolong Abg @sayero 2mon
  •   izatulshima Trip gunung?! haha taknak lah, penatt, tak sanggup saya nak camping je tp tak nak panjat gunung hahaha takpelah abg @sayero Enjoy ur trip. Nnt belanja gambar kat insta je k. Hehe thank you abang kechik 😙😙 2mon

» LOG IN to write comment.

alrrazi Selamat pengantin baru chort!!! Semoga bahagia selalu... #wedding #chort #march2015 #picsart #vsco #vscocam 3mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

alrrazi Sesi taklimat menyampaikan nasihat dan peringatan kpd pendaki2 baru tentang cabaran2 sblm sampai ke puncak. Begitu jgk halnya dgn kehidupan. Setiap manusia perlukan nasihat/peringatan/tarbiah sbg bekalan utk pastikan kita selamat sampai ke destinasi kita yg kekal. Semoga Allah pelihara kita semua. #kptmgbp #kptmklgbp #gunungbatuputih #tapah #hiking #lovenature #manofoutdoor #picsart #niceview #vsco #vscocam #ios 3mon

» LOG IN to write comment.

alrrazi Meniti dan meredah sungai2 deras adalah perkara yg lazim bagi pendaki-pendaki tegar...jatuh kedalam sungai pula adalah terapi yg paling baik. #kptmklgbp #kptmgbp #gunungbatuputih #batuputih #tapah #perak #crew #crystalclearwater #gbp #hiking #ios #lovenature #manofoutdoor #niceview #outdoor #picsart #photography #subhanallah #taklarat #vsco #vscocam #waterfall # 3mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

alrrazi Kenangan bersama Almarhum Tuan Guru Nik Abdul Aziz Nik Mat tahun 2013. Almarhum Tuan Guru kembali ke pangkuan penciptanya pada 12/02/2015 malam Jumaat, penghulu segala hari. Semoga Allah membalas dgn ganjaran Syurga atas segala mengorbanannya utk Islam. Selamat berehat wahai murabbi. #TGNA #TG_Nik_Abdul_Aziz #ulama #PAS 3mon

» LOG IN to write comment.