•   itsnoraariffin jika harus kubuktikan....menjadi terbaik tuk diri mu...lalalalala...still dok nyanyi lagu tu... @ajai911 21h

» LOG IN to write comment.

ajai911 YND #Repost @mrsajai75 with @repostapp.
・・・
Reminisance of #hatiIniTelahDilukai bersama @ajai911 n @shihazikir Utk #malampelajarGeografi12 #universitiSainsMalaysia it was a good night filled up with so many good hearted people. May Allah bless everyone #wakethebabyrecords
6d

» LOG IN to write comment.

ajai911 YND When there's a sound.. Makes me feel good. #bintangrtm16 #permanentgudge 1w

» LOG IN to write comment.

ajai911 YND DIa kembali ... Bekerja sama dgn aku untuk penerbitan album baru.. Sama sama kita doakan yg terbaik. AMIN. @zamanislam_official @johanaziz #wakethebabyrecords #johammusic #zamaniisback 2w

» LOG IN to write comment.

ajai911 YND All the best untuk semua finalist #AJL30 terutama @black.hanifah yg akn menyanyikan lagu ciptaan ku.. #manamungkin gua tahu lu kasi all out ini mlm.. Kalah menang belakang cerita.. Yg penting lu bagi yg terbaik.. Enjoy the song n your performance... Steady black lengan besar. #wakethebabyrecords #ajl30 #universalpublishing #monkeybone #tv3 #writerproducer 2w

» LOG IN to write comment.

ajai911 YND Saturday .. I do what i want. Rock stars!!!!!!
#ruleoftheday
2w

» LOG IN to write comment.

ajai911 YND Go n get it.. #Repost @shihazikir with @repostapp.
・・・
Kalau nak download lagu single terbaru Shiha,boleh dapatkan di iTune ya..Harap sudi support Shiha Maaf tajuk lagunya adalah #SepertiNovelCinta ya..Ciptaan sepenuhnya dari @ajai911 ..Siapa dah dapatkan nanti,please komen okay @wtb_records @srs_fc @srs_indo
3w

» LOG IN to write comment.

ajai911 YND Mana ada kerja senang.. Atau kerja goyang kaki duit mari.. So.. Jangan menyalahkan masa lalu anda, kerana masa lalu tidak akan pernah berubah. #ruleoftheday 3w

» LOG IN to write comment.

ajai911 YND The official MTV is out... #terimakuseadanya. Song lyric by Ajai. Enjoy. #wakethebabyrecords #sonymusic #astro #universalpublishing 3w

» LOG IN to write comment.

ajai911 YND #Terimakuseadanya #iTunes @mishaomar @hafizsuip . Dengar dan dptkan lagu/lirik baru ciptaan sy.Nyanyian dua penyanyi yg terbaik dari segi nyanyian...so pada semua fans kita org... Jgn lupa dptkan dan dgr.. Selamat mendengar . #wakethebabyrecords #sonymusic #astro 3w

» LOG IN to write comment.

ajai911 YND Syukur. #wakethebabyrecords @mishaomar with @repostapp.
・・・
Nombor 5 di carta itunes hari ini. Terima kasih teman-teman, rakan-rakan, sahabat-sahabat, yg telah mendapatkan single terbaru saya duet bersama @hafizsuip harini. Lagu ini lagu ciptaan sepenuhnya oleh @ajai911 . Terharu sgt2 dgn sambutan kalian,terus lah menyokong kami. Budi baik kalian,cuma Allah sama mampu membalasnya... #sonymusic #astro
3w

» LOG IN to write comment.

ajai911 YND Honored! Standing next to these gentlemen #datoramlims #mananngah @fizie_hotfm 4w

» LOG IN to write comment.

ajai911 YND Just a picture of me.. Having positive thoughts!!! Don't stop bcoz you're tired,Keep going bcoz you're almost there... #ruleoftheday 4w

» LOG IN to write comment.

ajai911 YND To all @wtb_records artistes and team @amelinaofficial @fahmiesmail @shihazikir @mrsajai75 suit your gear up.. Coz we are bck to some serious (bizness). LETS BREAK ALL RECORDS.. AND #FLYON . #wakethebabyrecords #2016 4w

» LOG IN to write comment.

1mon ajai911
Normal MOHD FAIZAL MAAS
ajai911 YND Selamat hari lahir untuk @fahmiesmail may Allah bless u .. Dan dimurahkan rezekinya baik kesihatannya.. 1mon

» LOG IN to write comment.

1mon ajai911
Normal MOHD FAIZAL MAAS
ajai911 YND Bila lelaki ke dapur..Memasak merupakan sebuah bukti perasaan cinta, tidak hanya pada orang lain, tapi juga pada diri sendiri, bagaimana kita ingin memuaskan rasa lapar dengan memasak makanan sendiri supaya BOLEH dimakan dan akhirnya menjadi kenyang.#myfoodas @asampedashirup 1mon

» LOG IN to write comment.

ajai911 YND Hari ini .. Hari lapar sedunia.. Jemput makan semua.. Berbanggala jadi rakyat MALAYSIA.. Mcm mcm makanan ada.. Mee goreng surrrr.. Pasemboq kawww. 1mon

» LOG IN to write comment.

ajai911 YND Hari ini adalah hari final #dacademyasia finalistnya ialah 2 dari indonesia dan satu dari Malaysia @shihazikir Untuk siha buat yg terbaik.. Kemampuan kamu mara ke final .. Sudah cukup membanggakan ... Go girl.. Rezeki ada dimana mana.. Bila balik kita terus focus perjalanan seni ini.. #wakethebabyrecords bangga dgn kejayaan ini.. Dan semestinya rakyat Malaysia semua tumpang gembira dan bangga.. All the best adk .. Insyallah.. Suksess terus.. Abang ajai @mrsajai75 @sufianisatv3 @faizaluzir @mr.gbam bangga dgn kelahiran product dari Mentor.. Moga rezeki bersamamu.. Dan pastinya @fahmiesmail @amelinaofficial @bardmuffins artis artis dari #wakethebabyrecords tumpang kegembiraan.. Balik kita rec lagi byk byk.. All the best .. Siha .. Amin 1mon

» LOG IN to write comment.

ajai911 YND TQ @mrhazama1 & @tomokofficial dtg mkn kat kedai.. Jgn kata abang tak payung eaaa.. @asampedashirup #myfoodas 1mon

» LOG IN to write comment.

ajai911 YND Syukur alhamdulliah.. Taniah siha @shihazikir #Repost @mrsajai75 with @repostapp.
・・・
Langkah2 mu @shihazikir di Pentas #dacademyasia Malam Ini memberikan satu kejituan yg bakat senimu tlh diukuri kemampuanmya di tanah seberang. Megah Utk Maju di lantai finale #dacademyasia 28/12 Ini. Ayuh, harumkan lagi namamu di sana dan juga seluruh pelusuk dunia. Amin #soproudofyou #wakethebabyrecords
1mon

» LOG IN to write comment.