aididmarcello Inilah dia permata hatiku @alyeanailina #imanmarcello #usopmarcello #PakBrahimMarcello bila naughty kena marah, ada yg kena sebat, tapi bila diorang dah tidur, kesian je tgk muka2 diorang... Apapun kita semua mahukan yg terbaik utk anak2 kita! Cabaran di dunia serba moden ni ialah.. Social media yg terlampau 'open'. Teringat zaman2 pakai phone nokia butterfly, banana, 3210, motorola baling anjing yg gedabak tu. tapi time tu semua org kaya dengan 'komunikasi' org skrg kaya dengan kelajuan jari. #sekadarpendapat #ilovemyfamily #aididsempatsnap #aididmarcellofamily 13h
  •   chempiang Word dude. Ingat lagi zaman kita 'bergelandangan' kalau sehari tak jumpa berborak rasa janggal hidup. La ni jangan kata nak jumpa, message pun kita jarang.... bila nak ngeteh @aididmarcello ? 13h
  •   ozahno Gorgeous bunch! 12h
  •   aididmarcello @chempiang betul bro! Jom ah nnt! Lm x jumpa 11h
  •   ainasyahirah1107 Panjangnyaa bulu mata. Cantiik 11h

» LOG IN to write comment.

aididmarcello Bila #PakBrahimMarcello dapat makan ice-cream yummy yummy! Maap ya x tau nak letak lagu apa. Mengimbau zaman 80an! #ukays #pakbrahimbuathal #aididsempatsnap #aididmarcellofamily 13h

» LOG IN to write comment.

aididmarcello Perangai #PakBrahimMarcello ni, dia betul ka salah ka semua dia nak mengamuk. Last kali kitorang dah tau yg dia penakut hantu, tambah plak kalau flip mata macam ginj. Apa lagi, kitorang kejar 1 bilik.. Padan muka. #pakbrahimbuathal #aididmarcellofamily 2d

» LOG IN to write comment.

aididmarcello Geram pulak aku tgk #PakBrahimMarcello ni layan Barli Suam.. Penyudahnya, habis baju dia kuyup!! #alhamdulillah #pakbrahimbuathal #aididsempatsnap #aididmarcellofamily 1w

» LOG IN to write comment.

aididmarcello Ini hari layan anak2 & mak budak main games, toys & paling x boleh blah buat group shot ala2 zaman mengorat dulu. Riuh rendah kitorang kat dalam booth ni sebab nak pilih design dengan ada timer lagi, dah lah menu cakap jepun semua hahahahaha!! Tapi best! Nilah secara official dapat gambar kami ber-6. #aididmarcellofamily #aididsempatsnap #PakBrahimMarcello #anamarcello @alyeanai @alyeanailina #usopmarcello #imanmarcello 1w

» LOG IN to write comment.

aididmarcello Org kata baby ni ibarat canvas putih, ibu bapa yg warnakan diorang. Aksi dia kiss mummy dia ni oklah aku boleh terima lagi, tapi aksi tangan kiti dia tu... Aku x pernah ajar.. Adussss #pakbrahimbuathal #PakBrahimMarcello #aididmarcellofamily #aididsempatsnap #lawakjer #sukasukaja 2w

» LOG IN to write comment.

aididmarcello Akhirnya, #PakBrahimMarcello dapat juga pakai baju "Pam Pom Pem Pem" dia.. Happy sangat & 1st time dia buat #ThumbsUp #pakbrahimbuathal lagi... #aididmarcellofamily #aididsempatsnap 2w

» LOG IN to write comment.

aididmarcello Selesai membakar peluh & lemak makanan hujung minggu!!! #jomkasipeluh #jomriadah #aididitagain #aididitmyway #aididsempatsnap #fitnessmalaysia #mysihat 2w
  •   safuanakram Ari sbtu npe x join der..@aididmarcello 2w
  •   kikamohamad Tahniah nnt sado bang haha 2w
  •   lmohdz 16minutes? Abang Aidid mine was silly and shamefully to tell 30minutes 220calories..I cant stand to long to run..Walking is just good enough for lazyass like me 2w
  •   mrb4l4c Bang kite org klh ari sbtu pasal lu tde @aididmarcello kan @safuanakram hahaa 2w
  •   safuanakram Hahaha..ngam la 2 @mrb4l4c 2w
  •   fz_hdrn bro haritu ada tinggal pouch syiling kangaroo kt fishnco 1u . lama dah keep ni ke kira sedekah 2w

» LOG IN to write comment.

aididmarcello Selain dari perasan diri nak jadi Leonardo da Vinci, hari tu aku terdengar dia nyanyi sorang2 Pam Pom Pem Pem.. Pam Pom Pem Pem.. Pam Pommmm (panjang) Pem Pemmmm (panjang) lepas 2 hari baru aku tau tu lagu apa... Cuba teka!!! Hahahahaha #pakbrahimbuathal #PakBrahimMarcello #aididsempatsnap #aididmarcellofamily #leornadodavinci #abstractart 2w

» LOG IN to write comment.

aididmarcello Rindu rasa hati dpt jumpa otai ni di KK. Lama dah x jumpa. Insan yg sentiasa tenang, senyum & melayan gelagat anak2 TV3nya dari semenanjung. Tq Pak Kassim #tv3 #aididatwork #aididsempatsnap 2w

» LOG IN to write comment.

aididmarcello Muka x boleh blah pagi2 hari. Ciao to #sabah untuk shoot #anlene #bersamamu semoga hari ni lebih diberkati. Ya Allah, selamatkanlah perjalananku 🏻 3w

» LOG IN to write comment.

aididmarcello Salam & selamat pagi semua!! Korang makan apa pagi ni, saya tengah dibuai mimpi yg indah sluurrpp #tangkapleleh #PakBrahimMarcello #pakbrahimbuathal #aididmarcellofamily #aididsempatsnap 3w

» LOG IN to write comment.

aididmarcello Hari ni malas nak p class @muayfitpuchong terus jog & layan bola gol kecik kat padang taman. Mmg layan!! Sedar x sedar 5km gak #aididitagain #aididitmyway #jomkasipeluh #jomriadah 3w

» LOG IN to write comment.

Normal Aidid Marcello
aididmarcello Aku respect tol kat mamat ni, #olympic #athlete yg serba boleh! #decathlon plak tu!! Giler... #respect #aididitagain #aididitmyway #aididemceejob #aididsempatsnap 3w

» LOG IN to write comment.

aididmarcello Awai2 pagi dah ada kat pdg tembak utk final #piala1M. Alhamdulillah semua settle & puas hati dpt jumpa dgn ahli2 sukan yg power!! #aididitagain #aididitmyway #aididsempatsnap #aididatwork #aididemceejob #alhamdulillah 3w

» LOG IN to write comment.

aididmarcello Tapi petang paksa diri ber'bola' plak kat padang!! Ramai tegur baju, diorang kata askar ke baru balik kem hahahahaha @figos.sportswear #aididitagain #aididitmyway #aididsempatsnap #jomkasipeluh #bakarsamadia 3w

» LOG IN to write comment.

Normal Aidid Marcello
aididmarcello Lepas 1 minggu lebih jadi siput sedut, bz kerja & x train, hari ni paksa diri start lari balik!! Tapi 1st run mmg sebu + malas = bulas!! #aididitagain #aididitmyway #jomkasipeluh #gengkakilari 4w

» LOG IN to write comment.

aididmarcello #PakBrahimMarcello tgh sedap menghirup susu cornflakenya!! Aku pun x tau siapa yg ajar dia, tapi nampak macam dia suka gila hahahaha #aididmarcellofamily #pakbrahimbuathal 4w

» LOG IN to write comment.

aididmarcello Impian depa ni semua nak jadi super hero;
@alyeanailina dari kecik nak jadi Barney (super hero ke tu?)
#imanmarcello : nak jadi Ironman #usopmarcello : Spiderman #PakBrahimMarcello : 'The Wheel On The Bus' (pun bukan super hero)
Jadi keputusannya aku bagi package superhero, Big Hero 5, senang, aku pun boleh join jadi tok ketua!! #aididmarcellofamily #aididsempatsnap #aididitagain
1mon

» LOG IN to write comment.

aididmarcello #PakBrahimMarcello & akaknya @alyeanailina melayan bola2 lembut jatuh ke badan mereka hasil 'tekanan' butang oleh #imanmarcello yg kat blkg tgh buat muka x bersalah #aididmarcellofamily #pakbrahimbuathal #holiday #layankanaje 1mon

» LOG IN to write comment.