aididmarcello Saya punya muka manyak sidey sibab wujung minggu kina kirja, lepas ni terus ada 2 kenduri kina pirgi.. Waduh... Waduh.. Korang yg lain camner? #aididsempatsnap @mqproduction 2d

» LOG IN to write comment.

aididmarcello Nilah pose #PakBrahimMarcello kalau x dapat main remote kereta!! Dia punya sebek... Memang mengundang jari-jemari nak cubit pipi pau dia!!! #pakbrahimbuathal #aididmarcellofamily 1w

» LOG IN to write comment.

aididmarcello Selamat pagi semua. Nama saya #PakBrahimMarcello. Dah cuti ni, x pergi mana2 ka? Ke ada idea, mana best nak pergi jalan2? Ok, selamat bercuti!! Saya nak sambung 'gomoi-gomoi' dengan daddy saya!! Hayyaakkk!!!! (PakBrahim x boleh kena matahari sebab dia baby dracula.. Hahahaha tgk gigi siong dia!!) tu yg selalu sedap gigit org sampai darah!! 2w

» LOG IN to write comment.

aididmarcello Selepas berhempas pulas ajak semua balik, siap kena pau milo sorang satu, baru jalan 5-6 langkah datang 1 suara ... "Daddy, esok kita mai lagi kan?" Daddy pun jawab dengan penuh yakin, "A..a, esok kita mai lagi" #aididmarcellofamily #sementaramasihsempat 2w

» LOG IN to write comment.

aididmarcello Bila dekat bergigit, bila jauh merindu, si abg #imanmarcello dah tinggal si #usopmarcello sebab dah darjah 1. Alasan #usopmarcello selalunya x mau p sekolah sebab abg xda. #usopmarcello paling terror buat drama & alasan. #imanmarcello mmg mamat cool habis. #ilovemyfamily #aididmarcellofamily #sementaramasihsempat 2w

» LOG IN to write comment.

aididmarcello Walaupun dia selalu di wrestling, di hempap, digigit, dicubit, dia tetap melayan karenah bongsunya #pakbrahimmarcello itulah dia kekasih hatiku @norziepwchek yg tgh dok klentong apa ntah kat #pakbrahimmarcello tu hahaha! #aididsempatsnap #aididmarcellofamily #sementaramasihsempat #greatweekend 2w

» LOG IN to write comment.

aididmarcello Tak kiralah tgh stress pasal pening ka, duit ka, kerja ka.. Bila mata bertentang mata ditambah plak dengan senyuman mulut luas #pakbrahimmarcello maka hilang lesaplah semua stress aku tu.. #penyejukhati #pakbrahimbuathal #aididsempatsnap #aididmarcellofamily #ilovemyfamily #sementaramasihsempat 2w

» LOG IN to write comment.

aididmarcello Sedih & rasa x percaya bila tgk mula @alyeanailina #anamarcello nampak matang sgt! X sangka 9tahun berlalu pantas. Mmg kena luangkan masa sebaik mungkin, sebab bila diorang dah besar, kita dah terlambat. #familytime #aididmarcellofamily #aididsempatsnap 2w

» LOG IN to write comment.

aididmarcello Nilah barisan hero-heroku. #pakbrahimmarcello (2), #usopmarcello (5), #imanmarcello (7). Harap2 dah besaq nanti boleh jaga keluarga & jd anak yg soleh, insyaAllah. Tapi skrg ni, buas tahap champion!!! Gold medal mmg #pakbrahimmarcello ja yg pegang!! Hahaha #aididmarcellofamily #aididsempatsnap 2w

» LOG IN to write comment.

aididmarcello Ini ialah gambar terakhir masa #pakbrahimmarcello merempit di kids gym tadi, sebab gambar lepas ni dia dah tertonggeng ke belakang hahahahaha #pakbrahimbuathal #aididmarcellofamily al#aididsempatsnap 2w

» LOG IN to write comment.

aididmarcello Bila terbaca kata-kata ni, tersedarlah kita yg Bumi ni hanya tapak permainan utk seluruh umatNYA. Jadi, sama2lah kita gunakan setiap nafas yang ada utk beramal & membuat kebaikan. #nasihatutksirisendiri #renunganbersama #siapakita #matiitupasti 3w

» LOG IN to write comment.

aididmarcello Hi semua, apa khabar? Tgh bikin apa hujung minggu ni? Saya ok ja, macam biasa.. Hujung minggu macamnilah masa terbaik nak paw toys & p jalan2 hehe. Nak mancing kat mana best? #aididmarcellofamily #aididsempatsnap #weekendwithfamily 3w

» LOG IN to write comment.

aididmarcello #wefie with #imanmarcello & gigi dia yg terjojol keluar. Happy weekend all #aididmarcellofamily #aididsempatsnap 3w

» LOG IN to write comment.

aididmarcello Kepada gadis2 yg gilakan produk kecantikan & selalu ingin kulit cantik & sihat. Ini sesuatu yg baru untuk anda. Check it out at @hermosamalaysia 4w

» LOG IN to write comment.

aididmarcello Gurlss.. Yg mana suka shopping, bertudung, nak kan batik style yg modern. Boleh singgah di @bydalili my adik online shop store ️adik bongsu kawe nih.... @daliliaza #aididmarcellofamily 4w

» LOG IN to write comment.

aididmarcello Kena, baik, main lagi... Kena, baik, main lagi... Dah kena banyak kali, dah x larat nak tanggung sakit. Sakitnya x seberapa tapi sakit hati sebab langsung x boleh buat cardio aktiviti. Lepas ni, kena pk banyak kali.. Sebab nak utamakan fitnes dengan jog & cardio exercise. #perit #kenakitai #bolasepak #footbal #aididsempatsnap 1mon

» LOG IN to write comment.

aididmarcello Nilah jadinya bila #pakbrahimmarcello main scroll & tekan ja. Daripada lagu "wheels on the bus" sampai versi lagu tamil dia layan.. Brahim.. Brahim... #pakbrahimbuathal #aididmarcellofamily 1mon
  •   rieta_rozieta tetap ensem pakbrahim 1mon
  •   farizayurnalis @aishahiskandar hahaha comel 1mon
  •   mrsoutstandingred Exactly like my daughter! Bila tukar lagu tamil to something else, dia marah! 1mon
  •   neyza77 Eeii.apada..sejak bila lak daddy aku pandai simpan lagu Tamil...mama.. 1mon
  •   neyza77 Hope my baby kuar comel cam pak brahim..hehhe 1mon
  •   aididmarcello Thanks to all. Nak tanya ada sapa2 tau, kenapa tetiba, IG video x boleh play? Ada sesapa yg terkena? Tq 1mon
  •   samaniahlatif Tengok banyak kali pun still bergegar perut den ketawa sengsorang...hahha 1mon

» LOG IN to write comment.

aididmarcello Nilah 2 kekasih hati saya. Sorang yg sulong @norziepwchek Sorang lagi yg bongsu #PakBrahimMarcello . Tapi perangai budak ni mmg selalu membuatkan aku nak korek2 biji mata dia, koyak2 telinga dia & picit sampai pecah pipi dia hahahaha gerrrrrrraaaaammm sebab notty tahap gaban!!!! #aididmarcellofamily #aididsempatsnap 1mon

» LOG IN to write comment.

aididmarcello Dari kanan : 1) #anamarcello yg selalu nak control ayu. 2) @norziepwchek bidadari kami semua (ayat bodek.. Nampak). 3) #usopmarcello yg tak berenti tanya soalan 24/7 4) #PakBrahimMarcello yg tgh terkepit dengan life jacket haha. 5) #imanmarcello yg tgh happy gila sampai lupa ttg gigi #spongebob dia (sama dgn topi). 6) well, x perlu diperkenalkan lagi... Penanggung segala perangai semua di dalam bot ni !! #ilovemyfamily #syukur #aididmarcellofamily #aididsempatsnap #jomcarimasa #masadgnkeluarga 1mon

» LOG IN to write comment.

Normal Aidid Marcello
aididmarcello Mana diorang semua pergi, kata nak jemaah Isyak, mentang2lah hari ni turn aku jadi Imam.... #pakbrahimbuathal #PakBrahimMarcello #isyak #aididmarcellofamily 1mon

» LOG IN to write comment.