aididmarcello Settle PC #klfashionweek2015 di #jwmarriotKL tadi. Terserempak pulak dengan @wakdoyok yg x pernah lokek dek senyuman setiap kali bertembung. Tapi td dia kurang bz, jadi aku sempat renung & skodeng jarak dekat misai tulen dia. Mmg mantap!! Siapa nak try, boleh beli krim misai & jambang @wakdoyok @legasiwakdoyok betol x wak? 6d

» LOG IN to write comment.

aididmarcello Alhamdulillah, rezeki @mqproduction kali ni dpt belerjasama dengan @andrewsmodelsmalaysia @klfashionweek sebagai #official #videographer from 12-16 #August nanti. InsyaAllah, @mqproduction akan berikan yg terbaik. #aididitmyway #mquestproductions #runaway #catwalk #malaysiafashion #klfashion #klfashionweek2015 7d

» LOG IN to write comment.

aididmarcello Dah 2 bulan setengah aku tinggal class ni. Hari ni turun balik sebab misi nak bakar lemak, rendang, serunding, lemang, beriani, nasi himpit dan yg sewaktu dengannya. Seksa aku kena taruk dengan trainer steve di @muayfitpuchong tapi cal burn sama macam jog half marathon!! #aididitmyway #jombakarlemak #sekadarkongsi #selfiaq 7d

» LOG IN to write comment.

aididmarcello Gambar2 mcm ni selalu dpt selepas sesi #gomoi dengan #pakbrahimmarcello makin besaq... Makin buaih... Jenoh nak layan... #aididmarcellofamily #aididitmyway 7d

» LOG IN to write comment.

aididmarcello Nilah cabaran kita sbg ibu bapa. Benda alah ni byk boleh bantu diorang tapi lalaikan pun ye. Tapi mmg susah nak elak. Dah berapa kali simpan, lama2 keluar jugak. Tgh tunggu masuk waktu pun boleh layan dlm telekung. Hmm sama2lah kita corak lukisan warisan kita! #nasihatuntukdirisendiri #sekadarkongsi #anakkita #aididmarcellofamily #anamarcello 7d

» LOG IN to write comment.

aididmarcello Kali ni raya meriah, semua turun mai KL. Dptlah peluang anak2ku kenai dgn cousin2 depa. Ni antara shot #selfiaq yg sempat aku snap dengan the only HERO in my life! Bapakandaku tersayang Mr Azahari. Kali ni dia senyum natural. kesian mak & adik2 lain x sempat masuk frame sebab depa bz dok baham kuih tart! Huhu 2w

» LOG IN to write comment.

Normal Aidid Marcello

» LOG IN to write comment.

aididmarcello 5 hari lagi nak raya. Saja je nak try market kalau ada yg post apa2 under IG saya boleh xdahal. Untuk 1st post promotion ni, banyak benda boleh kawteem. Siapa cepat.. Untung ah.. Tq. #AididinstaReviee #AididRepost #aididitmyway @mqproduction Harga? T&c dan more info whatsapp & sms +60 12 261 4221 TQ 3w

» LOG IN to write comment.

Normal Aidid Marcello
aididmarcello Kepada semua peconta tudung, kalau nak raya cantik sakan macam @belladally boleh lah ke @galeriariani utk tgk sendiri koleksi2 terkini disana. Dengar cerita harga tgh runtuh kaw2 promosi raya! Nak tgk @belladally pakai lebih 30 koleksi tudung, sila ke youtube utk lihat full video ya! Tq semua http://youtu.be/BSrvo742F_A 4w

» LOG IN to write comment.

Normal Aidid Marcello
aididmarcello Settle shoot #11stemall untuk #primadona #astro bersama duta 11st @emilyzying . Thanks to adikku @illaaza yg tolong kawteem lokasi yg terbaik di @holysmokecafe #seksyen13 #shahalam sekali rasa konfirm p lagi!! #aididitmyway #mquestproductions @mqproduction 4w

» LOG IN to write comment.

aididmarcello 0707 Happy Birthday #usopmarcello yg dah genap 5 tahun. Baru sedar yg dia 5 thn, rasa macam dia dah besar ja... Ni gambar depa adik beradik ketika dlm mood 'ggrrrrr' lepas daddy depa kata 'dah..dah.. Jom balik' hahaha #aididmarcellofamily #aididitmyway 4w

» LOG IN to write comment.

aididmarcello Lepas kerja....kerja...kerja... Ninlah pit stop aku untuk hilangkan stres & tenangkan fikiran. Tapi kalau buat silap, tibai tetap tibai nilah akibat layan depa dgn lagu justin bibiaq #aididitmyway #aididmarcellofamily 1mon

» LOG IN to write comment.

aididmarcello Relax - respect - appreciate!! Tak kira umur, pangkat & kerja apa!! Barulah penat kerja boleh convert jadi happy 😬 #aididatwork @mqproduction #aididitmyway 1mon

» LOG IN to write comment.

aididmarcello Alhamdulillah, Allah sihatkan tubuh badan aku hari2 untuk kita sama2 berkarya. Niat aku hanya satu, kerja tu ibadah. Buat dgn sungguh2!! #aididitmyway @mqproduction #aididatwork 1mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

aididmarcello #Repost @noradanish
・・・
Done video shoot for #mameechef at Rebung with @aididmarcello @mqproduction
1mon

» LOG IN to write comment.

aididmarcello Alhamdulillah, setelah hampir setengah tahun tunggu akhirnya keluar jugak poster drama terbaru terbitan @mqproduction yg berjudul "sahabatku bukan sotong" yg xda kena mengena dgn kesinambungan #suamikuenciksotong setakat ni, poster ni dah berada di hampir semua stesen LRT. Bukan nakntipu pagi2, tapi nak gurau ja.. Hehehe selamat pagi & selamat berpuasa!! #aididatwork #aididitmyway @fezalaffandeyra #mqproductions 1mon

» LOG IN to write comment.

Normal Aidid Marcello
aididmarcello Tinggi, sopan, cool, pelawak, hamble, x berkira & sempoi. Saya #respect sama @ziranabil yg dari mula sampai habis kerja x banyak bunyi & melayan pengunjung di @jakeltextile #johor terbaik bro. Lagi baik kalau ko dpt follow aku balik hahahaha! Thanks bro! #sopansantun #aididatwork #aididitmyway 2mon

» LOG IN to write comment.

aididmarcello Semakin hari rasa semakin best dengan kerja aku ni, hari2 belajar benda baru & berdepan dengan client2 baru. Inilah realiti. Diam2 dah 1 tahun 2 bulan aku tinggalkan @tv3malaysia #alhamdulillah yg penting jgn cuba menipu diri kita untuk menjadi org lain! #bewhoyouare #justbeyourself #canonmalaysia #morocco #lovemyjob #aididitmyway 2mon

» LOG IN to write comment.

aididmarcello @mqproduction produce BTS (behind the scene) utk rancangan realiti #tv3 #nonamanis boleh tgk gelagat peserta yg semakin hari semakin nampak true color sepanjang berentap utk bergelar Juara #nonamanis antara peserta #nonamanis @aween_nonamanis @jajatalib_nonamanis @edora_nonamanis @balqish_nonamanis @fatihin_nonamanis @maira_nonamanis @maryam_nonamanis @yuyurashid_nonamanis @uyaina_nonamanis 2mon

» LOG IN to write comment.