aididmarcello Kena, baik, main lagi... Kena, baik, main lagi... Dah kena banyak kali, dah x larat nak tanggung sakit. Sakitnya x seberapa tapi sakit hati sebab langsung x boleh buat cardio aktiviti. Lepas ni, kena pk banyak kali.. Sebab nak utamakan fitnes dengan jog & cardio exercise. #perit #kenakitai #bolasepak #footbal #aididsempatsnap 19h

» LOG IN to write comment.

aididmarcello Nilah jadinya bila #pakbrahimmarcello main scroll & tekan ja. Daripada lagu "wheels on the bus" sampai versi lagu tamil dia layan.. Brahim.. Brahim... #pakbrahimbuathal #aididmarcellofamily 5d
  •   farizayurnalis @aishahiskandar hahaha comel 5d
  •   mrsoutstandingred Exactly like my daughter! Bila tukar lagu tamil to something else, dia marah! 5d
  •   neyza77 Eeii.apada..sejak bila lak daddy aku pandai simpan lagu Tamil...mama.. 5d
  •   neyza77 Hope my baby kuar comel cam pak brahim..hehhe 5d
  •   aididmarcello Thanks to all. Nak tanya ada sapa2 tau, kenapa tetiba, IG video x boleh play? Ada sesapa yg terkena? Tq 5d
  •   _anisnabila_ Cuba off phone n restart blk. 11h
  •   samaniahlatif Tengok banyak kali pun still bergegar perut den ketawa sengsorang...hahha 11h

» LOG IN to write comment.

aididmarcello Nilah 2 kekasih hati saya. Sorang yg sulong @norziepwchek Sorang lagi yg bongsu #PakBrahimMarcello . Tapi perangai budak ni mmg selalu membuatkan aku nak korek2 biji mata dia, koyak2 telinga dia & picit sampai pecah pipi dia hahahaha gerrrrrrraaaaammm sebab notty tahap gaban!!!! #aididmarcellofamily #aididsempatsnap 6d

» LOG IN to write comment.

aididmarcello Dari kanan : 1) #anamarcello yg selalu nak control ayu. 2) @norziepwchek bidadari kami semua (ayat bodek.. Nampak). 3) #usopmarcello yg tak berenti tanya soalan 24/7 4) #PakBrahimMarcello yg tgh terkepit dengan life jacket haha. 5) #imanmarcello yg tgh happy gila sampai lupa ttg gigi #spongebob dia (sama dgn topi). 6) well, x perlu diperkenalkan lagi... Penanggung segala perangai semua di dalam bot ni !! #ilovemyfamily #syukur #aididmarcellofamily #aididsempatsnap #jomcarimasa #masadgnkeluarga 6d

» LOG IN to write comment.

aididmarcello Mana diorang semua pergi, kata nak jemaah Isyak, mentang2lah hari ni turn aku jadi Imam.... #pakbrahimbuathal #PakBrahimMarcello #isyak #aididmarcellofamily 6d

» LOG IN to write comment.

aididmarcello Diorang berdua ni mmg jarang sebulu. Si abg #imanmarcello pendiam, si adik #usopmarcello plak rasa dia still bongsu tapi makin besar ni dah nampak diorang makin serasi, tapi yg PASTI aku x pernah ajar si USOP pose macam tu.. Aduh.... Dah macam iklan ubat gigi #aididmarcellofamily #aididsempatsnap 6d

» LOG IN to write comment.

aididmarcello Nilah anaknaku yg paling buas, ketegaq tapi paling manja #PakBrahimMarcello tgk pipi kiri dia ada kesan lebam bukti kelasakkannya :) hari ni dia chill... #pakbrahimbuathal #aididmarcellofamily #aididsempatsnap 6d

» LOG IN to write comment.

aididmarcello Siapa free?? Jom mai tgk kitorang kawan2 dari @masc2012 berentap dengan 3 pasukan lawan lain. Jgn lupa lepas maghrib pengadil tiup wisel!!! 1w

» LOG IN to write comment.

aididmarcello Semua org pelik sebab kat luar x besar macam ni, bila amik gambar je nampak besar.. Aduhh.. Lain kali kalau group ramai2, jgn sesekali #wefie #aididsempatsnap #aididpunnakjugok 1w

» LOG IN to write comment.

aididmarcello #Repost @norziepwchek with @repostapp.
・・・
The Marcellos + 1 #recreation @aididmarcello 2w

» LOG IN to write comment.

aididmarcello Hari ke-3 ke sekolah, rasanya esok dah x payah jaga lagilah kot.. Pandai2lah #imanmarcello jaga diri ya. #aididsempatsnap #aididmarcellofamily 2w

» LOG IN to write comment.

Normal Aidid Marcello
aididmarcello Ni benda baru utk saya, tapi memang menarik. Belum cuba belum tau, dah cuba pasti x rugi. Kalau lambat.. Lagi rugi.. https://hemico4u.com/u/AIDIDMARCELLO 2w

» LOG IN to write comment.

aididmarcello #pakbrahimbuathal lagi. Kali ini dia jadikan Lizard (nama kucing) sebagai mangsa bulinya!!! Amekkaw!! #aididsempatsnap #aididmarcellofamily 3w

» LOG IN to write comment.

Normal Aidid Marcello
aididmarcello 1day sekolah, nampak gaya macam hero saya #imanmarcello xda masalah utk ditinggalkan. Kalau x buat malu jelah oakai bag avengers hahaha #aididsempatsnap #aididmarcellofamily 3w

» LOG IN to write comment.

aididmarcello 1st day ke sekolah. #imanmarcello dah excited, cousin dia firdaus, support dia, yang penting #anamarcello dah set mood 'pengawas'. Nampak x muka dia hahahaha #aididmarcellofamily #aididsempatsnap 3w

» LOG IN to write comment.

aididmarcello #Repost @norziepwchek with @repostapp.
・・・
What was it about @aididmarcello ? It was the beautiful brown eyes and the sharp, symmetrical nose (haha!). And for him, that i could smile and show all my teeth. Or was it because he THOUGHT i was smarter than him?! Hmmm ... #cintamonyet 3w

» LOG IN to write comment.

aididmarcello #Repost @norziepwchek with @repostapp.
・・・
Tomorrow my second child Iman starts school. Time flies! Woke up with the realization that it's been ten years since @aididmarcello and i have been married. Getting all teary eyed and emotional. Damn it, what is it? Must be old age... 3w

» LOG IN to write comment.

aididmarcello Happy Birthday sayang #anamarcello . Birthday dia 7hb, saja kasi lambat post sikit (ayat coverline) X sangka dah 10 tahun kita kahwin kan? #alhamdulillah #syukur #aididmarcellostyle #aididmarcellofamily #aididsempatsnap #happybirthday 3w

» LOG IN to write comment.

aididmarcello Selamat pagi semua. Mulakan pagi anda dengan senyuman ️ni muka #yusufmarcello & #PakBrahimMarcello lepas kena gomoi ngan daddy. #aididmarcellofamily 4w

» LOG IN to write comment.

Normal Aidid Marcello
aididmarcello Minta tolong sebarkan kepada sesapa yg kita kenal. Terima kasih. Tolonglah, sekadar mana yg kita mampu.... #prayforpantaitimur 4w

» LOG IN to write comment.