aididmarcello Done for today! Lari 15 rounds kat taman, 4 sets of boot camp moves. Warm down, semua pun shut down!! Arrgghh!! Thanks to @fahrinahmad_fa yg introduce kat aku benda alah ni, buat aku x senang duduk, hari2 nak bakar lemak!!! Nasi lemak 1 !! #aididitagain #aididitmyway #aididsempatsnap #runaididrun #mysihat #malaysiasihat #malaysiaforgood #fitnessmalaysia #polarV800 4d

» LOG IN to write comment.

aididmarcello Melayan perasan x boleh tido. Tatap muka diorang semua yg dah nyenyak. Sedih plak rasa bila kenang diorang kena marah & rotan. Apapun, semua mak bapak mahukan yg terbaik utk anak diorang. Nite semua!!! #PakBrahimMarcello #aididsempatsnap #aididmarcellofamily #aididitmyway #aididitagain 4d

» LOG IN to write comment.

aididmarcello Hari ni geram punya pasal sebab dah start rasa nak demam, dah ada flu & sore throat! Mind set, tibai workout kaw2 kasi peluh, sekarang alhamdulillah, clear + makan ubat ler.. #aididitagain #aididitmyway #mysihat #malaysiasihat #malaysiaforgood #runaididrun #gengkakilari #polarV800 #pelanpelankayuh where r u my coach??? @dineshjared 6d
  •   dineshjared My class start back from April onwards @aididmarcello than be ready for some hardcore bodyweight workout 6d
  •   amirrharun Samala kita 6d
  •   aididmarcello @dineshjared aiyyoo... Mati enjoy ur holiday bro!! 6d
  •   lainasofea Haii Aidid, im Laina, i ada satu program masakan travelog 13episod utk shoot this april. Kindly pm me ASAP when u got this msg. 017-9986301. tQ 5d

» LOG IN to write comment.

aididmarcello Disebabkan aku dah 30 setengah tahun nak ke 40, terasa momentum mkn slow. So skrg kuda tua terpaksa berlari & jadikannya rutin harian sebab mau kasi maintain fitness x tercungap2. To my coach @dineshjared gua dah jog 4km today, hari ni @ class gua pelan2 kayuh! Hahaha . #jomkasipeluh #aididitagain #aididitmyway #aididsempatsnap #mysihat #malaysiasihat #malaysiaforgood #runaididrun #gengkakilari (geli plak tengok gambar sendiri selfie gini.. Dah macam A-A pun ada hahahaha) kutuk sendiri sblm org lain bahan. 7d

» LOG IN to write comment.

aididmarcello Ni tools wajib utk ku bawak ke mana2 sekarang utk pastikan lemak ku dihentam & dipecahkan bertubi2 tanpa belas kasihan. #aididitagain #aididitmyway #aididsempatsnap #polarV800 #mysihat #jomkasipeluh #runaididrun 7d

» LOG IN to write comment.

aididmarcello Korang buat apa beb pagi ni. Memandangkan aku ni dah kuda tua, dah kena slowly start fitness balik. #pelanpelankayuh #aididitagain #aididitmyway #jomkasipeluh #malaysiaforgood #malaysiasihat #mysihat #fitnessmalaysia #polarV800 1w

» LOG IN to write comment.

aididmarcello Ingatan utk saya sendiri. Kdg2 kita x tau & x fokus apa makna yg kita baca dlm solat, apa yg kita minta padaNYA. Cara mudah dengan guna teknik sama macam hafal lagu. Download frm YouTube, convert mp3 layan masa drive... Confirm kita x mengamuk masa drive. Lagi jam lagi happy... Cuba try hehe 1w
  •   aiem83 Tq bang.! Alhamdulillah 1w

» LOG IN to write comment.

aididmarcello Salam & morning semua!! Misi utk lengkapkan larian 7hari seminggu nampaknya gagal sebab esok kerja! Arrgghh... Apapun #aididitagain slow & steady utk strongkan kembali ankle saya yg rabak last month . #jomkasipeluh #aididitmyway 2w
  •   aididmarcello @dineshjared halo my coach!!! U bz erk?? Last class xda, teruk gak lena hentak dengan that chinese guy hahaha. Esok pun i xda. Jumpa monday bro!! (He's my coach at @muayfitpuchong ) tha best!!! 2w
  •   boojaefadzil hahaha.! Aku ada je ni..busy running jugak! Joget sikit2 je..alrite bro,nnt kita chilling-running.! Hehehw 2w
  •   dineshjared Injured la boss...friday i ade...then 2 weeks i off pergi boracay. Train hard @aididmarcello 2w
  •   sazanaayob Jom marathon abg aidid 1w
  •   aididmarcello @dineshjared thanks bro!! Boracay??? Diving sedap tu!!! Ok bro. Take care. C yah! 1w
  •   aididmarcello @sazanaayob alamak... Tengah nak cari pace balik... Kalau dpt balik pace 5:30-6:00 baru x malu lari hahahaha 1w
  •   sazanaayob Alaaa abg aidid sazz pn dh lame x lari nih.. Pace pn mau 10-15 ni.. Hahaha 1w

» LOG IN to write comment.

aididmarcello Korang buat apa lewat malam ni, skrg kan cuti sekolah. Jom kita drive pusing2 KL tengok lights?? Hehehe ok, saya nak pusing depan balik, kang terlanggar plak oppsss!! #pakbrahimbuathal #PakBrahimMarcello #aididsempatsnap #aididmarcellofamily #aididitmyway #aididitagain 2w

» LOG IN to write comment.

aididmarcello Shoot dengan salah sorang model dari Russia. Kadang2 best gak kerja dengan org yg x paham bahasa malaysia ni... Tapi payah kalau apa pun x paham. Nasib baik bahasa isyarat dia paham.. Hahahahah @mqproduction #aididatwork 2w

» LOG IN to write comment.

aididmarcello Video shoot dgn @zahnita yg x tau penat kerja beb, asal roll ja energy up, kalau stol roll, x payah ceritalah hahaha anyway, jangan serik dengan @mqproduction ya hahaha!! #aididmarcellofamily #aididsempatsnap #aididatwork 2w

» LOG IN to write comment.

aididmarcello 1st jumpa mmg x boleh blah, dari benci berputik sayang. Dialah scriptwriter yg power bg aku. Bila part nak edit video, dia cari aku. Lama-lama aku sedar, hidup ni adalah perkongsian. Sedar x sedar 10tahun dah kongsi hidup bersama, 4 cahaya mata yg indah. Selamat ulang tahun sayangku @norziepwchek (hadiah aku dah kena paw sebulan sebelum b'day ) 2w

» LOG IN to write comment.

aididmarcello Masalahnya bila semua dah gelap, melayan youtube plak... Memang bak kena sekeh dah #PakBrahimMarcello ni.. Eeeee.... 3w

» LOG IN to write comment.

aididmarcello Nanite semua. Saya dah nak tido dah. Kena tutup semua lampu, plug yg ada lampu semua kena cover, lampu toilet kena tutup, sebarang cahaya x boleh ada.. Baru #PakBrahimMarcello nak tdo. Apa kata kita tape je mata dia, kan senang??? Hmmm #aididmarcellofamily 3w

» LOG IN to write comment.

Normal Aidid Marcello
aididmarcello Sekejap je masa berputar. Tup2 dah besar. Tapi mmg x tahan kalau si Tom & si Jerry ni bertemu. Mmg berperang je jadinya. Sorang kuat menyakat, sorang lagi guna kuasa Vito @norziepwchek mmg perang dunia. #pakbrahimbuathal #PakBrahimMarcello #usopmarcello #marcellofamily #aididsempatsnap #aididmarcellofamily 3w

» LOG IN to write comment.

aididmarcello Kepada sesapa yg nak mengangkut barang dr Malaysia ke UK atau dari UK ke Malaysia. X kisahlah pindah terus ke, sementara ka kecuali lari rumah ja x boleh hahah. Boleh call kawan saya MR EPUL. Baik orangnya & masih single hahaha #apasalahnyatolong #tolongkawankawan #ukforgood #malaysiaforgood 3w

» LOG IN to write comment.

aididmarcello Saya punya muka manyak sidey sibab wujung minggu kina kirja, lepas ni terus ada 2 kenduri kina pirgi.. Waduh... Waduh.. Korang yg lain camner? #aididsempatsnap @mqproduction 4w

» LOG IN to write comment.

aididmarcello Nilah pose #PakBrahimMarcello kalau x dapat main remote kereta!! Dia punya sebek... Memang mengundang jari-jemari nak cubit pipi pau dia!!! #pakbrahimbuathal #aididmarcellofamily 1mon

» LOG IN to write comment.

Normal Aidid Marcello
aididmarcello Selamat pagi semua. Nama saya #PakBrahimMarcello. Dah cuti ni, x pergi mana2 ka? Ke ada idea, mana best nak pergi jalan2? Ok, selamat bercuti!! Saya nak sambung 'gomoi-gomoi' dengan daddy saya!! Hayyaakkk!!!! (PakBrahim x boleh kena matahari sebab dia baby dracula.. Hahahaha tgk gigi siong dia!!) tu yg selalu sedap gigit org sampai darah!! 1mon

» LOG IN to write comment.

Normal Aidid Marcello
aididmarcello Selepas berhempas pulas ajak semua balik, siap kena pau milo sorang satu, baru jalan 5-6 langkah datang 1 suara ... "Daddy, esok kita mai lagi kan?" Daddy pun jawab dengan penuh yakin, "A..a, esok kita mai lagi" #aididmarcellofamily #sementaramasihsempat 1mon

» LOG IN to write comment.