aididmarcello Semalam hari bertuah setelah sekian lama menyepi tetiba ada org antar bungkusan staright dari manchester, buka dlm tgk rupanya dari @ryangiggs_official siap sign lagi. Tq giggs, nanti jangan lupa mai rumah time cuti raya haji no... 3d

» LOG IN to write comment.

aididmarcello #Repost @barricadesz with @repostapp.
・・・
BREAKING NEWS : Proud to announce Mindquest Productions as the official videography partner for UNI7ED @u.n.i.7.e.d .Specialist in TV Commercials, Corporate Videos, TV Content Programs etc, give them a follow on @mqproduction . Been twice to Old Trafford with Aidid Marcello the Baby Faced Assassin, both resulted in 3-2 and 1-0 wins over Liverpool in 2010 (Berbatov Hattrick) and Sunderland in 2011 (Sir Alex Ferguson Stand unveiling) respectively. Will Bournemouth fancy their chances in UNITED's final home game on 15th May? Lets not look too far ahead.isk #MUFC #UNI7ED #MQproductions #officialpartners #passion #unity #dreams
3d
  •   bhagwanrocks Devil in the house! 3d
  •   aididmarcello Impian kini boleh jadi kenyataan. Tix game, stadium tour, london tour, semua boleh diatur... Nak details follow IG @u.n.i.7.e.d @barricadesz akan ditambah from time to time. Setakat ni dah lebih 30 org berjaya merealisasikan impian menonton aksi didepan mata sendiri. Anda bila lagi?

    #ingat, bukan hanya utk manutd fan saja, open to all club supporters!! Jom ah, bila lagi! #jomtengokBPL #bilalagi #impianjadinyata 3d
  •   aididmarcello Extra bonus... Akan ada contest dan maybe korang yg bertuah dan kenangan sekali seumur hidup anda itu akan divideo dan diedit cantik2 sebagai kenangan terindah!! Grrrrr @mqproduction 3d
  •   alif_2909 Terbaikkkk... 3d

» LOG IN to write comment.

aididmarcello Besar manapun kita, mewah manapun kita, inilah turutan bagi semua yg dijemput Ilahi. Kereta terakhir kita, rumah terakhir kita, talkin yg dibaca di bawah khemah biasa. Apa yg penting saat ini ialah amalan kita SAHAJA serta kawan, sedara & kenalan yg sejati yg turut teman kita hingga ke tanah perkuburan & doa yg x putus utk kesenangan kita di alam SANA. #renunganutkdirisendirijuga #alambarzah #sekadarberkongsi #dijemputpulang 6d
  •   rifaiezulkiflay betul 🏻🏻🏻 6d
  •   cman324 Btul... 6d
  •   luxent takziah Hard disk, hidupmu pendek sangat. 5d
  •   tazulakmaltalib Tq aidid sbb dtg ziarah keluarga kami di sentul baru ni...dari masjid sampai ke tanah perkuburan, tinggi mane kite kaya mane kite popular mane kite dalam sane kite semua same, dan mmg tiada beza antara manusia sepatutnye di dunia n akhirat..proud of your attitude. 4d
  •   aididmarcello @tazulakmaltalib alhamdulillah. Sama2 🏻 4d
  •   aididmarcello @luxent today is the day.. Nak dapat tahu, hayat dia masih ada atau x 4d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

aididmarcello Tengah bz dengan @klfashionweek tiba2 wife aku @norziepwchek sent video ni... Terus rasa nak balik gomoi... Tapi x boleh #aididmarcellofamily #gomoi #pakbrahimmarcello 2w

» LOG IN to write comment.

aididmarcello Setelah hampir 10 tahun x jumpa beb, dari zaman x kawin sampai anak aku dah 4, wow! Tapi @juesophevans tetap sempoi & sama orangnya! All the best to you my sis! #KLFWRTW2015 #makailamanya #biarbetul 2w

» LOG IN to write comment.

aididmarcello #KLFWRTW2015 @mqproduction with @repostapp.
・・・
Our advert in KLFW 2015 Magazine! Tq KLFW!!! 🏼🏻️ #KLFWRTW2015 #MALAYSIAFORTHEWORLD #OFFICIALVIDEOGRAPHER #INTERNATIONAL #EVENTS
2w

» LOG IN to write comment.

aididmarcello #Repost @hunnymadu with @repostapp.
・・・
@aididmarcello !!!! Rindu my TV partner. Now busy shooting here and there. Watch out for his @mqproduction team at #KLFWRTW2015 #adilalong
2w

» LOG IN to write comment.

aididmarcello Sekarang #pakbrahimmarcello dah besar. Apa benda yg saya nak beli, saya amik dan baling dlm bakul ni, tapi daddy selalu diam2 letak balik. Xpalah, yg penting saya tolong daddy @aididmarcello & mummy @norziepwchek utk tarik trolley ni. Kadang2 ok, kadsng2 time corner, semua brg dlm@bakit bersepah... Kutiiip baliiik.. #pakbrahimmarcello #pakbrahim #adaadaajer 3w

» LOG IN to write comment.

aididmarcello Settle PC #klfashionweek2015 di #jwmarriotKL tadi. Terserempak pulak dengan @wakdoyok yg x pernah lokek dek senyuman setiap kali bertembung. Tapi td dia kurang bz, jadi aku sempat renung & skodeng jarak dekat misai tulen dia. Mmg mantap!! Siapa nak try, boleh beli krim misai & jambang @wakdoyok @legasiwakdoyok betol x wak? 4w

» LOG IN to write comment.

aididmarcello Alhamdulillah, rezeki @mqproduction kali ni dpt belerjasama dengan @andrewsmodelsmalaysia @klfashionweek sebagai #official #videographer from 12-16 #August nanti. InsyaAllah, @mqproduction akan berikan yg terbaik. #aididitmyway #mquestproductions #runaway #catwalk #malaysiafashion #klfashion #klfashionweek2015 4w

» LOG IN to write comment.

aididmarcello Dah 2 bulan setengah aku tinggal class ni. Hari ni turun balik sebab misi nak bakar lemak, rendang, serunding, lemang, beriani, nasi himpit dan yg sewaktu dengannya. Seksa aku kena taruk dengan trainer steve di @muayfitpuchong tapi cal burn sama macam jog half marathon!! #aididitmyway #jombakarlemak #sekadarkongsi #selfiaq 1mon

» LOG IN to write comment.