ahrooy come and join our dreams team.!!!this is our last final audition..!! 4mon

» LOG IN to write comment.

ahrooy salam subuh..
sy bersyukur dngan keadan kehidupan sy bersama kluarga sy skrng ini..kita tidak boleh melawan,menutup mulut manusia ataupun org menaip dan org memuat turun tentang kita di sosial..sama seperti kita tidak boleh melawan takdir dan paling jelas sperti kita tidak boleh melawan qada dan qadar..apa yg sy boleh lakukan ada mengucap kan rasa nikmat syukur,alhamdulillah dan terima kasih ya allah ke atas diri sy dan kluarga sy..
4mon

» LOG IN to write comment.

ahrooy this is my little princess..skrang bila penat blik dri kerje tngok muka anak trus hilang penat.!hehehe #igotmylife #biarorgnakkataapa #aroyfarah #aroyfarahjunior 4mon

» LOG IN to write comment.

ahrooy assalamualaikum tahun baru 2016..!aku tinggalkan yg 2015 mnjadi kenangan dlm hidup ku..tak kan ku bawa ke tahun ini..apa yg lepas ku jd kan pengajaran..tahun ini aku akan fokus pada small family ku..peduli apa org cakap peduli apa org nak buat pada aku xkisah..sbb pesan arwah ibu ku bukan org yg bg kita rezeki tp Allah S.W.T yg bg kita rezeki..kita kene usaha sendiri..jd xkisah kalau hilang semua tu tp jgn hilang keluarga..ttp aku xlpe pada yg banyak membantu aku dan isteri ku..jasa mu yg mmbantu hanya Allah S.W.T yg dpt membalas nye lagi sekali aku ucap kan ribuan terima kasih..
#aroyfarah #aroyfarahjunior #sgkl #bouncestepperz #thejeffryz
5mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

ahrooy جَعَلَ اللهُ مُبَارَكًا عَلَيْكَ وَ عَلَى أُمَّةِ مُحَمَّدٍ

Ja’alallahu mubaarokan ‘alaika wa ‘ala ummati Muhammadin "Semoga Allah menjadikannya anak yang diberkati atasmu dan atas umat Muhammad shallallahu ‘alaihi wasallam”
selamat datang di dunia yg nyata ini Nur Afifah Faiqah..kami bersyukur pada mu Ya Allah atas kelahiran anakku ini dengan permudah kan segala urusan isteri ku @farajeffry
#aroyfarah #aroyfarahjunior #bouncestepperz #sgkl #thejeffryz #27122015 dan terima kasih pada semua yg beri sokongan dorongan pada kami..(nak sebut nama ramai)hehehe
5mon

» LOG IN to write comment.

ahrooy kluarga jauh dri singapore dtng nak melawat @farajeffry di kl..tq so much brother sister n mydaughter..thanx a lot drng dri jauh2..! #sgkl #aroyfarah #maryam 5mon

» LOG IN to write comment.

ahrooy bila kita pandang ke bawah x semestinya kita x mampu hadapi semua perjalan hidup. Tp bila pandang ke bawah kita ingat kembali kesilapan yang kita lakukan dan jangan ulangi kembali.!kita mampu mengubahnya #aroyfarah #thejeffryz #bouncestepperz #supreme 5mon

» LOG IN to write comment.

ahrooy alhamdulillah semua nya telah di usahakan.. 5mon
  •   farajeffry InshaAllah. Alhamdulillah 🤗 5mon

» LOG IN to write comment.

ahrooy experience for freestyle 1st time in my life.! im happy what im doing.! #bouncestepperz #jmpekawankawan #pjfair2015 #skaliskala 6mon

» LOG IN to write comment.

ahrooy blanja sikit..x power pun..tp mncuba x salah kalau mencuba..hahahah #bouncestepperz #pjfair2015 #biarorggelak #suruhdyebuatyngok #jmpekawankawan 6mon

» LOG IN to write comment.

ahrooy congrats @nn.aqeel..! international band comp at bangkok thailand..kami sekeluarga bangga dengan abg.!tc jaga ibu n ayah kat sana.. 6mon

» LOG IN to write comment.

ahrooy Walau jauh mana pun berada..hati ttp pada farahiyah..apa pun jadi jgn toleh ke belakng ok..kita harus kedepan..dont care about the people talk about us..yg pnting kita je taw susah senang..org pun bukan bg kita makan..kebahagian kesenangan rezeki jodoh ajal maut semua nya di tangan tuhan..kita ni hanya pelakon di atas dunia ni..apa pun ilove u mama..wait for me ok..
#taipei #stussy #taipermrt #blackwhite
7mon
  •   farajeffry Mama bersyukur sgt dpt disatukn dgn papa. Alhamdulillah. Moga jodoh kita hgga ke jannah org brckp psl kita pun sbb dia sayang kita. Hehehe tnku so much paa and iloveyouu more 7mon
  •   zyra.zaini aku doa kn korg smpai ke jannah... jgn jd mcm aku okey ,luv u all 6mon
  •   misyaputri In shaa Allah, amiiiin...moga hingga ke jannah.. abg @ahrooy kak @farajeffry ...bila di jangka bersalin 6mon

» LOG IN to write comment.

ahrooy Breakfast time..
#makefrommywife #tqlove
Morning mama love u syg..tc nnti bla nak balik ipoh
7mon
  •   farajeffry morning papa. we love you too :') okayy pa. i will. papa pun jge diri. gdluck show :) missyou ! 7mon

» LOG IN to write comment.

ahrooy Sayang awak ketat2 7mon
  •   zuelove Hahahahahahha tq ezul @eizul.syaez tebabooommmmm 7mon
  •   ahrooy Kuang ajo .! Hack aku punya ig.!tggu korg.! 7mon

» LOG IN to write comment.

ahrooy #ipad2 #31oct #scorpio #birthdaypresent #turn25 #suprise
Tq hunny for this present..I love u so much hunny..tq sbb snggup buat apa saja untuk bb..speechless , xtaw nak ckap apa dah..semoga kehadiran ahli keluarga baru kita lagi menyerikan masjid kita..Insyaallah. .tq so much hunny..!! Ilove u so much farahiyah.!tq fahmi n et sbb jadi geng untuk suprise..!
7mon
  •   bamitslana Ehh sama ngan kashaf adik lana 7mon
  •   bamitslana Hb abg aroy 7mon
  •   misyaputri @ahrooy ...abg aroyy..Happy bufday abg royy..sori lmbat wish..smoga pnjng umur n dmurhkn rzeki..Aminn! 7mon
  •   farajeffry its okayy pa. anythg for you. just takecare ok. papa kne sihat bru boleh jge mama n kakak. inshaAllah.. iloveyou ineedyou :) 7mon

» LOG IN to write comment.

ahrooy #funkyfreshfamily #SGKL #rtm #peace
Move forward dont look at back coz no people care about ur life..!
7mon

» LOG IN to write comment.

ahrooy Jom follow page ni boleh order kalau nak.! MARI MARI MARI 8mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.