Normal Ahmad Shazlin Mustaffarizan
ahmad_shazlin Tak sangka dah setahun kerja kat Uniqlo KLCC.. Dari temp staff hingga lah sekarang.. Banyak ilmu dapat dan semestinya bertambah kawan, adik, kakak, abang.. Dari manager Junko san - Miss Li Ting - Miss You Yang .. Haih.. How time flies.. All I can say.. Thank you thank you and thank you to all Uniqlo KLCC Family.. Sad to leave this family..btw ni lah gambar saya pada bulan pertama kerja di Uniqlo klcc.. #1year #uniqloklcc 17h

» LOG IN to write comment.

Normal Ahmad Shazlin Mustaffarizan
ahmad_shazlin Happy birthday queen typo... selamat hari lahir @irararamt .. Nasib dah wish kat whatsapp.. Doakan impian ko tercapai.. 1d

» LOG IN to write comment.

Normal Ahmad Shazlin Mustaffarizan
ahmad_shazlin @irene8748 rindu !! 😶 dalam hati ada taman, dalam taman ada _____? 5d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

ahmad_shazlin Adventure awaits 1w

» LOG IN to write comment.

Normal Ahmad Shazlin Mustaffarizan
ahmad_shazlin Code 1 1 hour di Subway..
Tetamu jemputan @as116nabihah ..
#uniqlogeng #uniqloklcc #uniqlofamily
1w

» LOG IN to write comment.

Normal Ahmad Shazlin Mustaffarizan
ahmad_shazlin "Takkanlah selamanya kau nak jadi begini, kau tak nak bahagia?" #90dayschallenge 2w

» LOG IN to write comment.

ahmad_shazlin Bye Kota Kinabalu , Bye Sabah.. Banyak benda berlaku..
Surely miss Sabah..
Berat hati nak tinggalkan.. Hope to meet you again..
#kkia2 #sabah
2w

» LOG IN to write comment.

Normal Ahmad Shazlin Mustaffarizan
  •   iskmal_fareez Tq amad. kawan yang sangat2 membantu dari mula hingga akhir. Semua job kau buat mad. Tq so much. Aku doakan perjalanan hidup kau akan sentiasa dipermudahkan. Amin 2w

» LOG IN to write comment.

Normal Ahmad Shazlin Mustaffarizan
ahmad_shazlin Cerita semalam selepas akad nikah #iskmalikawedding 2w

» LOG IN to write comment.

ahmad_shazlin Beberapa minit lagi kawan sebelah ni akan bergelar suami orang.. #iskmalikawedding 2w

» LOG IN to write comment.

ahmad_shazlin Live update .. Getting ready .. Nervous 😬 #iskmalikawedding #cintabersatu 2w

» LOG IN to write comment.

ahmad_shazlin 2 jam lagi.. @ekabaharin and @iskmal_fareez akad nikah.. 2w

» LOG IN to write comment.

ahmad_shazlin Last meal before akad nikah ... #coursemate 2w

» LOG IN to write comment.

ahmad_shazlin Selamat sampai Bongawan, Papar, Sabah.. #belajardariecah #cropcropcrop 3w

» LOG IN to write comment.

ahmad_shazlin Meet Hidayah..
Another girl from my batch..
Sangat kelakar dan berbakat
Ieda already 1 year you working at Uniqlo
Jangan cepat bosan ya.. And please jangan kerja jual sayur.. You more than that..
Just remember what you first manager say
"Can you convert part time"
@thetinkerboots long way to go, kejap kan 1 tahun?
#batchsama #uniqlogeng #uniqlofamily #uniqloklcc #sorrygambarkenacrop #belajardariecah
3w

» LOG IN to write comment.

ahmad_shazlin Picture taken April 2014 ...
Code 1 : 30 min..
Dulu pernah tanya dia .. Sampai bila nak kerja kat Uniqlo ni.. Dia cakap Setahun..
@tykaznddn dah setahun dah kita kerja Uniqlo KLCC .. Kejap je kan? #throwback #batchsama #uniqlogeng #uniqlofamily #uniqloklcc #ratuselak #standardWLP
3w

» LOG IN to write comment.

Normal Ahmad Shazlin Mustaffarizan
ahmad_shazlin Today : dating with mom #magnum #midvalley #moviedate 3w

» LOG IN to write comment.