Normal Ahmad Shazlin Mustaffarizan
  •   shewxalvadora Baru tau siapa sebenarnya di sebalik mascot itu. Hahahaha 6d
  •   as116nabihah Teringin nk try jadi mascot hehe 6d

» LOG IN to write comment.

Normal Ahmad Shazlin Mustaffarizan
ahmad_shazlin Antara trainer trainer saya di KLCC.. Trainer cashier, trainer salesfloor, trainer markdown, trainer Lo.. Mereka ni lah antara yang selalu feedback kerja saya dan yang paling caring... (Yang lain pun sama) Rindu kerja dengan mereka.. #throwback #uniqlogeng #uniqlofamily 1w

» LOG IN to write comment.

ahmad_shazlin Meet Moon !! #line #lineut 1w

» LOG IN to write comment.

Normal Ahmad Shazlin Mustaffarizan
ahmad_shazlin Wish I can go again to this place. #throwback #hongkong 2w

» LOG IN to write comment.

Normal Ahmad Shazlin Mustaffarizan
ahmad_shazlin Sekiranya kau melihat sesuatu yang tidak kelihatan di mata orang lain, adakah ianya benar wujud atau sekadar ilusi? 2w

» LOG IN to write comment.

Normal Ahmad Shazlin Mustaffarizan
ahmad_shazlin Mana lah nak cari lagi orang yang sama macam you @sam.mccartney .. Dengan slang kedah you.. Pelat you.. All the best for your future Mike.. Tak ada dah styling kamu di KLCC.. Seronok kerja dengan dia ni.. Mesti manequin manequin klcc akan rindu Mike.. P/s : sorry mike sebab post gambar ni.. 2w

» LOG IN to write comment.

Normal Ahmad Shazlin Mustaffarizan
ahmad_shazlin Ubud Market where I spent almost all of my money. The most important thing here is art or bargain.. 1 hour journey from Kuta.. #ubud #bali 3w

» LOG IN to write comment.

ahmad_shazlin My partner today .. Miss Karen @karensookyan .. Susah nak ajak dia bergambar.. Since we wearing red today.. #karengoesvacay #tanahlot #bali 3w

» LOG IN to write comment.

Normal Ahmad Shazlin Mustaffarizan
ahmad_shazlin Feeling feeling baring kat rumput.. Tuhan tolong izinkan @irararamt bercuti #jeevangoesvacay 3w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

ahmad_shazlin Travel teach toleration.. My travel partner @gvan89 Where to go next? #jeevangoesvacay 3w

» LOG IN to write comment.

ahmad_shazlin Don't let me go.. 3w

» LOG IN to write comment.

ahmad_shazlin When you have a chance to fly above clouds.. Please grab it! #jeevangoesvacay 4w

» LOG IN to write comment.

Normal Ahmad Shazlin Mustaffarizan

» LOG IN to write comment.

Normal Ahmad Shazlin Mustaffarizan
ahmad_shazlin Tak sangka dah setahun kerja kat Uniqlo KLCC.. Dari temp staff hingga lah sekarang.. Banyak ilmu dapat dan semestinya bertambah kawan, adik, kakak, abang.. Dari manager Junko san - Miss Li Ting - Miss You Yang .. Haih.. How time flies.. All I can say.. Thank you thank you and thank you to all Uniqlo KLCC Family.. Sad to leave this family..btw ni lah gambar saya pada bulan pertama kerja di Uniqlo klcc.. #1year #uniqloklcc 1mon

» LOG IN to write comment.

Normal Ahmad Shazlin Mustaffarizan
ahmad_shazlin Happy birthday queen typo... selamat hari lahir @irararamt .. Nasib dah wish kat whatsapp.. Doakan impian ko tercapai.. 1mon

» LOG IN to write comment.

Normal Ahmad Shazlin Mustaffarizan
ahmad_shazlin @irene8748 rindu !! 😶 dalam hati ada taman, dalam taman ada _____? 1mon

» LOG IN to write comment.

Normal Ahmad Shazlin Mustaffarizan

» LOG IN to write comment.

Normal Ahmad Shazlin Mustaffarizan
ahmad_shazlin Adventure awaits 1mon

» LOG IN to write comment.

Normal Ahmad Shazlin Mustaffarizan
ahmad_shazlin Code 1 1 hour di Subway..
Tetamu jemputan @as116nabihah ..
#uniqlogeng #uniqloklcc #uniqlofamily
1mon

» LOG IN to write comment.