» LOG IN to write comment.

ahmad_hezwan chances of my team to go semi final is 0.001% haha. also hoping that barca losee yeah! 4mon

» LOG IN to write comment.

ahmad_hezwan ngantuknye, dok rok nye, nok tdo rase..serupe mcm dia ni la. 6mon

» LOG IN to write comment.

ahmad_hezwan Syeikh Muhammad Kurayyim Rajih(Tokoh Al-Quran Syria)[tengah] yg dtg ke Malaysia utk mengajar dan mengajak derma utk Syria. Makmum solat maghrib Surau Ar Rahmah syeksen 8 beruntung kerana Beliau jarang mengimamkn solat kerana uzur. Beliau juga telah menurunkan ilmu cara bacaan surah Al Fatihah Nabi Muhammad SAW diakhir ceramah kepada kesemua yg dtg. 6mon

» LOG IN to write comment.

ahmad_hezwan sepi kesemonyetan..tanpa peneman sepermainan 6mon
  •   tgiratgzain Sedihnya muka dia :/ 6mon
  •   ahmad_hezwan @tgiratgzain eee u shud see it live, mmg muka dia and mata dia bila tgk kite mcm nak nangis cmtuu oh 6mon
  •   tgiratgzain Haha. Memang naturally sedih kot monyet ni Ewe. 6mon

» LOG IN to write comment.

Normal Ahmad Hezwan
ahmad_hezwan menjadi bapa susuan kepada rimau tersebut. 7mon

» LOG IN to write comment.

ahmad_hezwan dah lame tringin main bende alah 3d ni, alhamdulillah akhirnya dapat 7mon

» LOG IN to write comment.

ahmad_hezwan naik bok gi keda makan atah laut 7mon

» LOG IN to write comment.

Normal Ahmad Hezwan
ahmad_hezwan dok mandi tgkp gambo air pon jadi laa 7mon

» LOG IN to write comment.

ahmad_hezwan top floor apartment like with private pool and sauna, tp xpenah try sbb gi mari gi mari ekpom. this is the main pool btw. -phuket- 7mon

» LOG IN to write comment.

ahmad_hezwan 1st time pi hatyai 7mon

» LOG IN to write comment.

ahmad_hezwan nok kuor 8mon

» LOG IN to write comment.

Normal Ahmad Hezwan
ahmad_hezwan new account 8mon

» LOG IN to write comment.

ahmad_hezwan kiri kanan depan belakang jammed, berjaye menipu Aes tapi gagal tpu "datuk" bawah flyover..cissss 8mon

» LOG IN to write comment.

ahmad_hezwan tiba2 logoff nak login balik x boleh sbb x register email, and login guna sms tu nombo UK.."nicee" 9mon

» LOG IN to write comment.

ahmad_hezwan tadaa..ini jawapan kpd teka teki, objek ini jalan tergedek gedek bajet kiut 9mon

» LOG IN to write comment.

ahmad_hezwan objek apakah ini? 9mon

» LOG IN to write comment.

ahmad_hezwan i seriousssssly miss school dayss.. :-/ 10mon

» LOG IN to write comment.

ahmad_hezwan bende hok alor setar xdop..in one picture 11mon

» LOG IN to write comment.

ahmad_hezwan demi masa, sesungguhnya aku masih dalam kerugian.. 11mon

» LOG IN to write comment.