Normal AERIL ZAFREL -actor & mureed-
aeril_zafrel Attar dah ada passport. ..hehe jalan2 lepas ni kita sayang @attar_aeril 3d

» LOG IN to write comment.

Normal AERIL ZAFREL -actor & mureed-
aeril_zafrel ibu pinjamkan aku air matamu, agar dapat kurasa adakah duka ataupun bahagia hatimu saat ini..-attar- 4d

» LOG IN to write comment.

Normal AERIL ZAFREL -actor & mureed-
aeril_zafrel اللَّهُمَّ صلِّ على سيِّدنا محمَّد وعلى آلِه وصحبِه
'RENDAH HATI' kunci kebahagiaan. Semakin kita ingin dihargai, dihormati, dipuji, diperlakukan dengan baik - semakin sengsara hidup ini kerana kita semakin inginkan penilaian orang lain. Padahal orang lain belum tentu sesuai dengan keinginan kita.

Bahkan orang yang 'rendah hati' - fikirannya ingin melihat orang lain lebih berhak untuk dihargai dan tidak melihat orang lain lebih rendah dari dirinya... Ketawadhuan tidak akan pernah menghinakan tapi mengangkat darjat seseorang. Adalah mimpi kita bahagia kalau kita menjadi orang sombong dan takabur... #NotaQolbu #SinarIlmu #Murobbi #SyeikhNuruddinAlBanjari #KiaiFattah
4d

» LOG IN to write comment.

Hudson AERIL ZAFREL -actor & mureed-
aeril_zafrel Isteriku... ingatkanlah jika suamimu ini keliru, jika ada hakmu yang terlalaikan...
jangan dirimu ragu untuk menasihati bila suamimu ini salah...
Ummiy.... Abiy ingin 'Jannatul Ajilah' kita ini kukuh membangun di atas saling menasihati di dalam ketaatan kepadaNYA... ;)
5d

» LOG IN to write comment.

Normal AERIL ZAFREL -actor & mureed-
aeril_zafrel Macam biasa co pilot tunjukan jalan untuk abbiy 6d

» LOG IN to write comment.

Normal AERIL ZAFREL -actor & mureed-
aeril_zafrel Kamu sudah bersedia? 6d

» LOG IN to write comment.

Normal AERIL ZAFREL -actor & mureed-
aeril_zafrel PRE-ORDER
Harga : RM 35.90 (+ postpaid) + RM 6 - Semenanjung + RM 10 - Sabah & Sarawak

Tebal : 250 halaman (art paper - classic colour)

Akan terjual di pasaran mulai DISEMBER 2014. Tapi boleh menjadi 500 pembaca terawal dengan membeli dan menempah cetakan khas buku ini mulai 13/10/2014 sehingga 31/10/2014 sahaja. Sila hubungi 03-61408281 - Angah Faezah.

#PreOrder #DebutBuku #SejarahMengajarKita #MengenalYahudiJadiJadian #TagCcPadaSayaResit
1w

» LOG IN to write comment.

Normal AERIL ZAFREL -actor & mureed-
aeril_zafrel Melawat orang rumah di lokasi 1w

» LOG IN to write comment.

Hudson AERIL ZAFREL -actor & mureed-
aeril_zafrel bersama pengarah tersohor #SawTeongHin
Menadah ilmu & pengalamannya yang berharga...
1w

» LOG IN to write comment.

Normal AERIL ZAFREL -actor & mureed-
aeril_zafrel SILAKAN BAGI YANG BERNIAGA...;)
#instashop #visitmyIG #khas
2w
  •   gerobox_nin HnM INSPIRED FRINGE BAG coming soon,BAWAL BUNCHO n PRELOVED ITEMS hereeeee 3d
  •   1001gallery Bagi Boys & Girls yg FEDUP dah cuba mcm2 tp KURUS KURUS juga, jom tgk testimoni kat ig sy . Zulin Aziz, Maya Matahari, Ieda, Leez Af, Farhan Af, Edlin Af, Faezah Elai, Fazly Zainal pun guna tau, ramai lg RAHSIA 13 ARTIS KURUS, Syhh... 2d
  •   aurahmodesty Saya jual handsock cotton yg sgt selesa dan murah 2d
  •   sans_closet Saya jual baggyprinted blouse,beg batik yam n etc dgn harga murahhhh... 1d
  •   themorishope Original Rejected perfume with box! 16h
  •   am_ibeauty siapa yang still mencari suppliment/vitamins/collagen . follow my ig 14h
  •   wany_sakura salam.. meh dptkan jam tangan pelbagai jenama dgn sye.. ADA PROMOSI HEBAT SEKARANG !!! sebarang pertanyaan/order whatsapp 0176965770... terima kasih 2h

» LOG IN to write comment.

Normal AERIL ZAFREL -actor & mureed-
aeril_zafrel Telemovie khas aidiladha LAMBAIAN KERINDUAN pukul 8.30 malam ini di @tv9malaysia #salamaidiladha #hayatikeikhlasan ;) 2w

» LOG IN to write comment.

Normal AERIL ZAFREL -actor & mureed-
aeril_zafrel bawa anak bapak @attar_aeril jalan2....;) 2w

» LOG IN to write comment.

Normal AERIL ZAFREL -actor & mureed-
aeril_zafrel Bapak budak 2w

» LOG IN to write comment.

Hefe AERIL ZAFREL -actor & mureed-
aeril_zafrel pernah tengok...? ;) 2w

» LOG IN to write comment.

Hudson AERIL ZAFREL -actor & mureed-

» LOG IN to write comment.

Sutro AERIL ZAFREL -actor & mureed-
aeril_zafrel اللَّهُمَّ صلِّ على سيِّدنا محمَّد وعلى آلِه وصحبِه
Mahasuci ALLAH yang telah memberikan kita lisan. Sungguh beruntung seseorang yang bisa menjaga lisannya dengan baik. Setiap pembicaraaan dipastikan kebenarannya. Setiap butir kata bagai untaian mutiara yang indah dan berharga, menggugah dan berdaya ubah bagi siapa pun yang mendengarnya....
#NotaQalbu #SentuhanSanubari #Murobbi #Mursyid #ZamrudYaman #HabibUmar #SalamJumaat
3w

» LOG IN to write comment.

Normal AERIL ZAFREL -actor & mureed-

» LOG IN to write comment.

Normal AERIL ZAFREL -actor & mureed-

» LOG IN to write comment.

Normal AERIL ZAFREL -actor & mureed-
aeril_zafrel Attar dan seluar kegemarannya 3w

» LOG IN to write comment.

Normal AERIL ZAFREL -actor & mureed-
aeril_zafrel di sebalik @zafrel_geng - inilah orang-orang kuatnya (maaf tiada gambar Puan President sebab P&C). mereka lah - admin yang menjadikan setiap event kenyataan. banyak jasa dan budi mereka pada saya. semoga ALLAH menurunkan rahmat dan kasih sayangNYA buat kita semua. terima kasih banyak dan mohon ampun maaf apapun khilaf saya... @zafrel_geng
@zafrel_geng
@zafrel_geng
#SayangAndaSemua #DariQolbuTerdalamSayaBuatKalian
#SilaTagNamaSendiriKalauMahu
3w

» LOG IN to write comment.