adp_adiputra #Repost @rkscreen with @repostapp.
・・・
Happening now at City Square, Cathay! #adiputra and #rosyamnor in da house!! @adp_adiputra @iamrosyam #isyaratcinta 12h

» LOG IN to write comment.

adp_adiputra #Repost @iamrosyam with @repostapp.
・・・
Good morning! Saya dan @adp_adiputra otw ni nak ke JB utk MEET & GREET #IsyaratCinta Cathay City square JB pukul 12pm - 1pm -

Tebrau City, JB : 2pm - 3pm -

GSC ABM Melaka : 6.30pm - 7.30 pm -

GSC Dataran Pahlawan : 9.30pm - 10.30 pm -

Jumpa korang semua dkt sana! Doakan kami selamat sampai.
12h

» LOG IN to write comment.

adp_adiputra #Repost @iamrosyam with @repostapp.
・・・
Coming soon !! Kalau suka kasi like ! Kalau tak ada like, ini filem tak jadi bikin ! 12h

» LOG IN to write comment.

adp_adiputra #Repost @adp1hotlovers with @repostapp.
・・・
Suhan Movies & Trading on Instagram: “Orang-orang Selatan !! Jom tgk #IsyaratCinta weekend ini... #jomtontonfilemtempatan @adp_adiputra @fizoomar @liyanajasmay @badehjazmi…” 13h

» LOG IN to write comment.

adp_adiputra At city square johor bahru cathay...next will be at tebrau city at 2pm today 13h

» LOG IN to write comment.

adp_adiputra Alhamdulillah bersama anak anakku sebagai permulaan..walaupun mereka diluar yg tidak tau..#bismillah #wasyukurillah 1d
  •   ir_rusli @adp_adiputra tgk pic ni teringat zaman mengajar ank2 sekolah islam kt tganu.bdk2 bjubah bkopiah.jumpe kite tunduk hormat.hormat nye mereka pd muallim n muallimah mereka.sblm mula kelas p&p alunan ayat suci Al-Quran pasti dibibir2 mereka... Allahu... miss dis moment 18h
  •   shane_mushean Asalam..semuga saudara dah benar2 sihat..buat yg.terbaik utk.dunia dan akhirat.. 16h
  •   megatsafwan123 Alhamdullilah abg adi semakin sihat,tak sabar rasa nya tunggu gandingan abg @adp_adiputra dengan kak @noradanish dalam suami aku ustaz 16h
  •   noraadi_ BismillahAlhamdulillah, syukurmy doa for you is that may you be blessed and protected till Jannah by Allah SwtAmeen Allah bless sayang 15h
  •   bungahananordin Cant wait to meet u today abg hadi @adp_adiputra 15h
  •   photoductions @adp_adiputra alhamdulilah 13h
  •   mynnrahimi Alhamdulillah hope ur back has stopped giving u pain... 12h
  •   seriyttty__fzadi Alhamdullilah pls take care Adi 11h

» LOG IN to write comment.

adp_adiputra Mark e dates guys #IsyaratCinta #1hotlovers 4d

» LOG IN to write comment.

adp_adiputra Catch it now on cinemas "ISYARAT CINTA" @rkscreen #IsyaratCinta 4d

» LOG IN to write comment.

adp_adiputra #smashanddonate c u guys 2mrw 1w
  •   arikanovela @adp_adiputra asalam abang adi . Apa khabar sekarang. Saya harap abang da sembuh sepenuhnya yew ;) jaga diri tau jangan kerja kuat sangat nanti sakit lagi.. u more than word can say! Π_Π #peminatsetia 4d
  •   nurulhana89 Worried about u... Abg adi dah ok ker... @adp_adiputra 4d
  •   shazz_boo Abg @adp_adiputra sy dpt tau abg suspek pnyakit slipdisc..sy nak suggestkan abg search kat google "ceragem". Wat rawatan tu ..rwtn tu mmg terkenal di seluruh dunia n mmg berkesan.. sbb ad seorang pncrmah ceragem di tmpt sy dia ada pnykit slipdisc nilah..dia kna bhgn 2 n 5 .msa umur 21 thun lg. Then dia hnya mkn ubat..g chck doc.. smpi satu msa doc kata dia kna wat operate. Tp risikonye dia akan lumpuh tetapi tulng blkng cntik. Jd dia xnk. Pastu ad mmbe suggstkn g ceragem tu. Alhmdulillah 4 bln dia wat rwtn tu..dia dh siht..tulng blkng dia dh okay. Ad lg bbrpa org mkck yg skit slipdisc n wat rwtn tu..alhmdulillah okay..smpi ad doc bgtau suh wt rwtn tu dlu slma 4 bln n then bru jmpa dia blik sma ad prlu wat operte atau x.. try lah..inshallah..abg search je 'ceragem' . Kat kl msti ada pusatnye 4d
  •   leen2lot Watched u so near play at the fundraising badminton game....MGBU abg adi 4d
  •   yanz9826 To Adi Putra mkn suppliment. Nak share ngan saya, percuma je. Dengar je dulu... 4d
  •   illyani_khair_pathi Get well soon handsome 4d
  •   lymaunited Last day vote,jgn lupa vote @zarazya & @adp_adiputra #GandinganSerasiDiLayar di www.abpbh.com.my.tq 4d
  •   yuusauqistore Variety of items here 4d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

adp_adiputra #Repost @julia_juhasu with @repostapp.
・・・
#Repost @fizoomar with @repostapp.
・・・
Tahniah kpd 2orang pemenang cabutan bertuah sempena tayangan amal #uum #IsyaratCinta #roadtour #utara

Tq buat semua lbih 2000 orng students #uum support #IsyaratCinta mlm ni.

Korang memang sempoi habis. @rkscreen @adp_adiputra @liyanajasmay @badehjazmi
1w

» LOG IN to write comment.

adp_adiputra #Repost @faeezatulamir94 with @repostapp.
・・・
Tayangan Amal #isyaratcinta .. Kisah malam tadi.. Woot woot,,, abg @adp_adiputra borak ngn spe tu ?? Sape tudung biru tu ?? Hehehe.. Sesi main kejar mengejar semalam kt dewan dmas sgt berbaloii sbb akhirnyaa abg nmpk aku jugakk.. Sempat la berckp sekjap ngn abg.. At least die tau ade hotlovers die smlm kt dlm dewan UUM tu.. Mmg sesak sgt2 mcm ada rusuhan semalam.. Gilaa la penangan #isyaratcinta kali ni,, ehh silap penangan #adp tu.. Hahahaha.. #adp #1hotlovers 1w

» LOG IN to write comment.

adp_adiputra #Repost @rkscreen with @repostapp.
・・・
Team #isyaratcinta @adp_adiputra @fizoomar di Jitra Mall, Kedah untuk sesi "Meet & Greet" petang tadi. Terima Kasih uols yang datang untuk support! Big love #rkscreen 1w

» LOG IN to write comment.

adp_adiputra Jom tengok isyarat cinta best #isyaratcinta #respecttoOKU kalau mereka boleh, knapa anda tidak @rkscreen @suhanmovies @julia_juhasu 1w

» LOG IN to write comment.

adp_adiputra #Repost @julia_juhasu with @repostapp.
・・・
#jomtontonfilemtempatan Filem Isyarat Cinta ini TIDAK DISIARKAN D ASTRO FIRST. Jadi jom ke pawagam berdekatan... @adp_adiputra @fizoomar @liyanajasmay @badehjazmi @rkscreen 1w

» LOG IN to write comment.

adp_adiputra Bersama kumpulan faveret ST12 1w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

adp_adiputra #Repost @rkscreen with @repostapp.
・・・
Jangan lupa ambil gambar, hashtag #IsyaratCinta dan review tentang cerita ni tau!! Kami memang semangat sangat-sangat nak baca !! Thank u for all ur support ! U all rock!! #supportlocalmovies 1w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.