[INFO] Websta's data servers will undergo maintenance this week, which may cause temporary disruption on our site. Get updates: Facebook or Twitter
adamtlor @black3724 hehe malam ni 3w

» LOG IN to write comment.

adamtlor my first n second wife.. hahaha 2mon

» LOG IN to write comment.

adamtlor Paradise baby 4mon

» LOG IN to write comment.

adamtlor weh!!!! korang tahu tak ni cake apa? space brownies doh!!!! wahahahaha #brownies 6mon

» LOG IN to write comment.

adamtlor shifa,nanti adam tulis nama shifa kat situ k? tapi kalau kahwin dengan adam lah :D wahahahaha 6mon

» LOG IN to write comment.

7mon adamtlor
Hudson adamtlor

» LOG IN to write comment.

adamtlor want some my banana ;) haha 8mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

adamtlor one month @timimunir haha 8mon
  •   adamtlor @aimanszamri jom ah man~ aku tak pernah pergi dengan kau :( 8mon
  •   adamtlor @syamimifaziey apa ni? oh ni time majlis kahwin haritu :D wahahaha 8mon
  •   aimanszamri Macam mana nak pergi dah awak tak bawak saya hm 8mon
  •   adamtlor jom ah man..kumpul ah duit,takyah beli ehem ehem 8mon
  •   hafizicap Aiman je ajak hmm 8mon
  •   adamtlor haha jom lah...takkan aku nak send kat satu sekolah..kau special,aku blanja ticket :p haha 8mon
  •   aimanszamri Haha Tak ada duit lah dam. Tape kau pergi jelah have fun (Y) 8mon
  •   attiqaghani Amboiii!!..hahaha 8mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

adamtlor Muahahahha @attiqaghani kita geng!!! haha 8mon
  •   adamtlor bmw baek gak doh..tapi ni aku nak buat jog,baru lari macam puma..kalau kau nak yang lagi baek kau jangan beli dekat bmw, beli kat proton wahahahaha 8mon
  •   attiqaghani amboi........kasut baru tu..mana aci!!!..hahaha...asal kol? @adamtlor 8mon
  •   adamtlor saja je rindu awak @attiqaghani :p haha 8mon
  •   attiqaghani bla la wei...hahaah 8mon
  •   aimanszamri Hahahahahaha first time doh lawak kau jadi nice ah dam -..- Tapelah aku pergi cari sendiri lah pumashop 8mon
  •   adamtlor @attiqaghani @aimanszamri poyoh lah weh korang!!! haha 8mon
  •   attiqaghani duit mara masuk tu jgnlaa lpe kakak kesayangan ni ya..haha 8mon
  •   adamtlor aaahhh..guna lah awak punya :) haha 8mon

» LOG IN to write comment.

adamtlor @aimanszamri @muhamadqayyim @timimunir @danialhatta @aqm_abd kekenyangan lah macam ni geng!!!! wahahahaha 8mon

» LOG IN to write comment.

adamtlor sedap mengunyah @timimunir @aimanszamri @muhamadqayyim wahahahahahaha 9mon

» LOG IN to write comment.

adamtlor :) 2y

» LOG IN to write comment.

adamtlor Autobots,transform and rollout!! 2y

» LOG IN to write comment.

adamtlor Alhamdulillah dapat pun akhirnya :') 2y

» LOG IN to write comment.

adamtlor Are you afraid the dark!! :)))) wahahahahaa 2y

» LOG IN to write comment.

adamtlor :) what can i say 2y

» LOG IN to write comment.

adamtlor @danialhatta ,jumpa tak bulan?? Wahahahahaha 2y

» LOG IN to write comment.