adamtlor Mission complete #InstaSize 3w

» LOG IN to write comment.

adamtlor Tq again family 3w

» LOG IN to write comment.

adamtlor Done with hantaran..tq to best family ever #kampungwarisan 3w

» LOG IN to write comment.

adamtlor 4.4.2015 pandan indah masjid al-azim see you wife!!! 3w

» LOG IN to write comment.

adamtlor I gonna show you how great i am #barbrothers #calisthenics 4w

» LOG IN to write comment.

adamtlor hehehehehhee yahoooo 1mon

» LOG IN to write comment.

adamtlor With my new hat..thanks ma 5mon

» LOG IN to write comment.

adamtlor @black3724 hehe malam ni 8mon
  •   ammirzuhair Agreed !! Hahaha 8mon
  •   adamtlor Haha 8mon
  •   reincarnashan Stash n dope we take a toke as it goes up in smoke 8mon
  •   irfanraus Adammm rindu gilaaa kauuuu 5mon
  •   adamtlor @irfanraus pan kau balik kl bila? Malam ni aku balik..tapi aku tak rindu kau lah pan..wahahaha 5mon
  •   irfanraus Hahaha aku tgh cuti sem. Hmm tahu kau tk rindu aku huhu 5mon
  •   adamtlor Pan,malam lepak..kalau kau nak ah haha nanti malam aku call 5mon

» LOG IN to write comment.

adamtlor my first n second wife.. hahaha 9mon

» LOG IN to write comment.

adamtlor Paradise baby 11mon

» LOG IN to write comment.

adamtlor weh!!!! korang tahu tak ni cake apa? space brownies doh!!!! wahahahaha #brownies 1y

» LOG IN to write comment.

adamtlor shifa,nanti adam tulis nama shifa kat situ k? tapi kalau kahwin dengan adam lah :D wahahahaha 1y

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

adamtlor want some my banana ;) haha 1y

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

adamtlor one month @timimunir haha 1y
  •   adamtlor @syamimifaziey apa ni? oh ni time majlis kahwin haritu :D wahahaha 1y
  •   aimanszamri Macam mana nak pergi dah awak tak bawak saya hm 1y
  •   adamtlor jom ah man..kumpul ah duit,takyah beli ehem ehem 1y
  •   hafiziooo Aiman je ajak hmm 1y
  •   adamtlor haha jom lah...takkan aku nak send kat satu sekolah..kau special,aku blanja ticket :p haha 1y
  •   aimanszamri Haha Tak ada duit lah dam. Tape kau pergi jelah have fun (Y) 1y
  •   attiqaghani Amboiii!!..hahaha 1y
  •   akmalfamiliasta Best doh 6mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

adamtlor Muahahahha @attiqaghani kita geng!!! haha 1y
  •   adamtlor bmw baek gak doh..tapi ni aku nak buat jog,baru lari macam puma..kalau kau nak yang lagi baek kau jangan beli dekat bmw, beli kat proton wahahahaha 1y
  •   attiqaghani amboi........kasut baru tu..mana aci!!!..hahaha...asal kol? @adamtlor 1y
  •   adamtlor saja je rindu awak @attiqaghani :p haha 1y
  •   attiqaghani bla la wei...hahaah 1y
  •   aimanszamri Hahahahahaha first time doh lawak kau jadi nice ah dam -..- Tapelah aku pergi cari sendiri lah pumashop 1y
  •   adamtlor @attiqaghani @aimanszamri poyoh lah weh korang!!! haha 1y
  •   attiqaghani duit mara masuk tu jgnlaa lpe kakak kesayangan ni ya..haha 1y
  •   adamtlor aaahhh..guna lah awak punya :) haha 1y

» LOG IN to write comment.

adamtlor @aimanszamri @muhamadqayyim @timimunir @danialhatta @aqm_abd kekenyangan lah macam ni geng!!!! wahahahaha 1y

» LOG IN to write comment.

adamtlor sedap mengunyah @timimunir @aimanszamri @muhamadqayyim wahahahahahaha 1y

» LOG IN to write comment.