adamtlor With my new hat..thanks ma 3mon

» LOG IN to write comment.

adamtlor @black3724 hehe malam ni 5mon
  •   ammirzuhair Agreed !! Hahaha 5mon
  •   adamtlor Haha 5mon
  •   reincarnashan Stash n dope we take a toke as it goes up in smoke 5mon
  •   irfanraus Adammm rindu gilaaa kauuuu 3mon
  •   adamtlor @irfanraus pan kau balik kl bila? Malam ni aku balik..tapi aku tak rindu kau lah pan..wahahaha 3mon
  •   irfanraus Hahaha aku tgh cuti sem. Hmm tahu kau tk rindu aku huhu 3mon
  •   adamtlor Pan,malam lepak..kalau kau nak ah haha nanti malam aku call 3mon

» LOG IN to write comment.

adamtlor my first n second wife.. hahaha 6mon

» LOG IN to write comment.

adamtlor Paradise baby 8mon

» LOG IN to write comment.

adamtlor weh!!!! korang tahu tak ni cake apa? space brownies doh!!!! wahahahaha #brownies 10mon

» LOG IN to write comment.

adamtlor shifa,nanti adam tulis nama shifa kat situ k? tapi kalau kahwin dengan adam lah :D wahahahaha 10mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

12mon adamtlor
Hudson adamtlor
adamtlor want some my banana ;) haha 12mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

adamtlor one month @timimunir haha 12mon
  •   adamtlor @syamimifaziey apa ni? oh ni time majlis kahwin haritu :D wahahaha 12mon
  •   aimanszamri Macam mana nak pergi dah awak tak bawak saya hm 12mon
  •   adamtlor jom ah man..kumpul ah duit,takyah beli ehem ehem 12mon
  •   hafizicap Aiman je ajak hmm 12mon
  •   adamtlor haha jom lah...takkan aku nak send kat satu sekolah..kau special,aku blanja ticket :p haha 12mon
  •   aimanszamri Haha Tak ada duit lah dam. Tape kau pergi jelah have fun (Y) 12mon
  •   attiqaghani Amboiii!!..hahaha 12mon
  •   akmalfamiliasta Best doh 3mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

adamtlor Muahahahha @attiqaghani kita geng!!! haha 12mon
  •   adamtlor bmw baek gak doh..tapi ni aku nak buat jog,baru lari macam puma..kalau kau nak yang lagi baek kau jangan beli dekat bmw, beli kat proton wahahahaha 12mon
  •   attiqaghani amboi........kasut baru tu..mana aci!!!..hahaha...asal kol? @adamtlor 12mon
  •   adamtlor saja je rindu awak @attiqaghani :p haha 12mon
  •   attiqaghani bla la wei...hahaah 12mon
  •   aimanszamri Hahahahahaha first time doh lawak kau jadi nice ah dam -..- Tapelah aku pergi cari sendiri lah pumashop 12mon
  •   adamtlor @attiqaghani @aimanszamri poyoh lah weh korang!!! haha 12mon
  •   attiqaghani duit mara masuk tu jgnlaa lpe kakak kesayangan ni ya..haha 12mon
  •   adamtlor aaahhh..guna lah awak punya :) haha 12mon

» LOG IN to write comment.

adamtlor @aimanszamri @muhamadqayyim @timimunir @danialhatta @aqm_abd kekenyangan lah macam ni geng!!!! wahahahaha 12mon

» LOG IN to write comment.

adamtlor sedap mengunyah @timimunir @aimanszamri @muhamadqayyim wahahahahahaha 1y

» LOG IN to write comment.

adamtlor :) 2y

» LOG IN to write comment.

adamtlor Autobots,transform and rollout!! 2y

» LOG IN to write comment.

adamtlor Alhamdulillah dapat pun akhirnya :') 2y

» LOG IN to write comment.

adamtlor Are you afraid the dark!! :)))) wahahahahaa 2y

» LOG IN to write comment.

adamtlor :) what can i say 2y

» LOG IN to write comment.